Melisa bak Niqu'dan kaptık bir şeyler. Şu 3-2 meselesi kafama yattı benim.İnşAllah bebeğim sabırla bekliyorumHayırlı sağlıklı şekilde nasip olsunda
Hep boş büyüme amaBelki ikimizde de arkadan gelen yumurta büyüyordur
Amiiin bebeğim aynen deneyelim tavsiye ettiği ilaçları da alalımMelisa bak Niqu'dan kaptık bir şeyler. Şu 3-2 meselesi kafama yattı benim.
Tam zamanında, an hayırlı olduğu an önce rahmimize sonra kucağımıza ❤ Duamız belli, duyan belli.
AhahahaHep boş büyüme amatuzlu suyla sağdan yıkanayım da dişil enerjim artsın belki etkisi olur
Yapmadım ya yapıcam en yakın zamandaAhahahasen daha yapmadın mı onu
Testi yaptım negatif kankiler bir şey çıkmadıHazır beklemişken ovülasyon da yaptım o da femometerda %50 koyulukta çıktı. Yani galiba negatif
Bat yarın bebeğim olsaydı belli olurdu böyle kör etmezdi bizi bencemelisaa93 kuzum ben yine gölge görüyorum cidden var efektsiz görünüyor , bat ne zaman
Yaa çok sevindim çok şükür canımBu arada dayımın eşi uyandı kızlar dua edenden Allah razı olsun yavrusuna bağışladı Allahım
Kuzum ben hafif gölge gördüm gibi hayırlara çıksın inşallah.Testi yaptım negatif kankiler bir şey çıkmadıHazır beklemişken ovülasyon da yaptım o da femometerda %50 koyulukta çıktı. Yani galiba negatif
Niquuuu sana o kadar çok sevindim ki anlatamam. Çok mutlu oldum yaa. Daha yeni kimyasal yaşamıştın Rabbimin mucizesi işte tebrik ederim canım benim inşallah sağlıkla ilerleyecek annesi hep olumlu düşünKızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
O gölge testlerde genelde oluyor ya canım o yüzden heveslenmiyorumKuzum ben hafif gölge gördüm gibi hayırlara çıksın inşallah.
M muhendishanim98 canım benim inşallah o içindeki umut mucizeye dönüşürbenim arkadaşım var kadın doğumcu ama muayene etmeden anlaması mümkün değil
Niquuuu sana o kadar çok sevindim ki anlatamam. Çok mutlu oldum yaa. Daha yeni kimyasal yaşamıştın Rabbimin mucizesi işte tebrik ederim canım benim inşallah sağlıkla ilerleyecek annesi hep olumlu düşün
Hayırlısı olsun kuzum ama ovü testin baya koyu çıkmış canımTesti yaptım negatif kankiler bir şey çıkmadıHazır beklemişken ovülasyon da yaptım o da femometerda %50 koyulukta çıktı. Yani galiba negatif
Fotoğrafta daha koyu çıkıyor canımHayırlısı olsun kuzum ama ovü testin baya koyu çıkmış canım
Yarınsa yok o zaman dediğin gibi
Ben sabah için de bir şey beklemiyorum canım olsa çıkardı benceAy evet o çizgiyi ben de gördüm ama bişi de diyemiyorum artık. Sanırım yarın sabah ilk idrarda tam net anlayacağız.melisaa93
Bende denicem valla az kaldıHep boş büyüme amatuzlu suyla sağdan yıkanayım da dişil enerjim artsın belki etkisi olur