Amin canım Amin.Evet 300 gecmiş canım.797 sonuç kızlarBu seferki bebegini kucagına alacaksın ben cok inanıyorum çünkü hic stres yapmadın ve o sana kendiliginden geldi testinde koyu beta kesin 300 ü gecik cıkar daha önce gördügüm testlere göre
Olsaydı önceki testlerde de çıkardı bence bebeğimAhh mınnosuummm benımmAllahım ınsallah vardır
Ay maşaAllah maşaAllahAmin canım Amin.Evet 300 gecmiş canım.797 sonuç kızlar
Yok bence ilk ilişkide hamile kaldımAy maşaAllah maşaAllahikiz mi acaba
Tebrik ederimmmm Niqu ablammm Allah biliyor ya senin için ayrı dua ediyordum ayyy Allah'ım sana şükürler olsunAmin canım Amin.Evet 300 gecmiş canım.797 sonuç kızlar
Sen bunu yapınca hamile kalıyorsunBu arada kızlar 3 2 3 2 devam etdim ben bunuda söyleyim
Canım benim ya çok çok sevindim ay nasıl duygulandım maşallah bide kırmızı kırmızı ben burdayım diyor rabbim sağlıkla ilerlemesini nasıp etsin o sana olumsuz konuşan doktora git bi ders ver senin moralini nasıl bozmuştu inan şuan çok duygulandım artık burda aile gibi olduk darısı bizede yarın inşKızlar hamileyim çok şükür dönücem size..şimdi doktoruma arıcam malum korkuyorum.
Aynen valla çok inanıyorumSen bunu yapınca hamile kalıyorsun
İnşAllah bebeğimmCanım benim ya çok çok sevindim ay nasıl duygulandım maşallah bide kırmızı kırmızı ben burdayım diyor rabbim sağlıkla ilerlemesini nasıp etsin o sana olumsuz konuşan doktora git bi ders ver senin moralini nasıl bozmuştu inan şuan çok duygulandım artık burda aile gibi olduk darısı bizede yarın inşmelisaa93 cimda da pozitif gorecez
Ay maşallah ikiz olmasın niguAmin canım Amin.Evet 300 gecmiş canım.797 sonuç kızlar
Tatlım bu 3 2 nasıl oluyor bi anlat bizede ben bu ay ovu kullanmicam onu uygulayayimAynen valla çok inanıyorum
Amin canım Amin.Yaa kalbinizi severim ben sizinCanım benim ya çok çok sevindim ay nasıl duygulandım maşallah bide kırmızı kırmızı ben burdayım diyor rabbim sağlıkla ilerlemesini nasıp etsin o sana olumsuz konuşan doktora git bi ders ver senin moralini nasıl bozmuştu inan şuan çok duygulandım artık burda aile gibi olduk darısı bizede yarın inşmelisaa93 cimda da pozitif gorecez
Bebeğim daha bir saat oldu biraz daha bekleyimmelisaa93 Bence birikmiştir çiş. Dandiği yapı vir.Diğerini de sabah yaparsın zaten belli olur artık.
Bak mesela ayın 12 adetin bitdi 13 ilk ilişki sonra 16 sonra 18 sonra 21 sonra 23 böyle devam hiç yumurtlamayı takip etmedenTatlım bu 3 2 nasıl oluyor bi anlat bizede ben bu ay ovu kullanmicam onu uygulayayim
Ben bilmiyorum canım sperm testiniEki Görüntüle 3268127
Kızlar eşimin test sonucu. Yumurtlama döneminde her gün ilişki sizce mantıklı mu yoksa 2 günde 1 mi ?
Yaaa Allah kalbine göre versin canım.Bu gün adet günüm canım benimTebrik ederimmmm Niqu ablammm Allah biliyor ya senin için ayrı dua ediyordum ayyy Allah'ım sana şükürler olsunadetin kaç gün geçti değerin coook iyi
Amin canım Amin.Evet 300 gecmiş canım.797 sonuç kızla