böyle bilemezki. bu ne saçma iş. benim arkadaşım pıhtılı kanaması olduğu halde sağlıklı şekilde doğurdu. sadece ihtimal olarak söylemiştir. muayeneden çıkınca haber et canım inşAllah bebişin seninledirŞimdi acile geldim aile doktoru ulturosona koymadan kan tahıllı yapmadan dedi bunu bana
İnşallah canım yok benimki direk düşük yapıyosun dedi yüzüme karşı gençsin daha çok doğurursun dedi gülerek ben yıkıldım o an hemen acile geldimböyle bilemezki. bu ne saçma iş. benim arkadaşım pıhtılı kanaması olduğu halde sağlıklı şekilde doğurdu. sadece ihtimal olarak söylemiştir. muayeneden çıkınca haber et canım inşAllah bebişin seninledir
Ya bu yurtdışını ben anlamadım 8 hafta ne diye bekletirler ki. Çok enteresan prosedürleri var. Acaba ara kanama falan yaşıyor bazen kadınlar öyle bir şey olabilir mi ki. Eğer düşük ise de demek ki sağlıklı bir gebelik değildi öyle düşünelim. Dualarımız seninle kuzumYok canım ben yurt dısındayım 8 haftalık olmadan kan almadılar bende 8 haftayı beklıyodum üste betayı hıç öğrenmedım yanı şuan acilde bekliyorum ulturasonla bıle bakmadan düşük dedi kadın nerden anlamış acaba düşük olduğunu
muayene etmeden bunu bilemez.Biz burada da neler gördük.Normalde senin regl günün müydü bugünler?İnşallah canım yok benimki direk düşük yapıyosun dedi yüzüme karşı gençsin daha çok doğurursun dedi gülerek ben yıkıldım o an hemen acile geldim
Ya hormonlarım çok bozuk benim. ara ara mecburen doğum kontrol hapı kullanmam gerekebiliyor o çok daha hızlı hormonları toparladığı için.bence de hazirsinayrıca korunma neydi?
İnşallah canım benim bakalım acilde ne dicekler Allah razı olsunYa bu yurtdışını ben anlamadım 8 hafta ne diye bekletirler ki. Çok enteresan prosedürleri var. Acaba ara kanama falan yaşıyor bazen kadınlar öyle bir şey olabilir mi ki. Eğer düşük ise de demek ki sağlıklı bir gebelik değildi öyle düşünelim. Dualarımız seninle kuzum
Yok değildi 9 gün geçti regliyimuayene etmeden bunu bilemez.Biz burada da neler gördük.Normalde senin regl günün müydü bugünler?
kürtaj fln derse yaptırma başka doktora da git canım. inşAllah böyle bir şey söylemez bebiş sıkı sıkı tutunur sanaYok değildi 9 gün geçti regliyi
İnşallah canım öyle bişey derlerse gidiyorum hemen türkiyeyekürtaj fln derse yaptırma başka doktora da git canım. inşAllah böyle bir şey söylemez bebiş sıkı sıkı tutunur sana
bu ne saçma sistemdirİnşallah canım öyle bişey derlerse gidiyorum hemen türkiyeye
Hayırlı olsun canım benimde testim bu şekildeydi bende hemen kan verme benim beta 6 çıktı çok üzüldüm sıkıldım erken öğrendim yani 1 hafta sonra git kan ver bebişi de görürsün belki o zamanaEki Görüntüle 3263887 kızlar merhaba 2 gün önce buraya fotoğraf atmıştım bat 6 gün varken , bu da bat 4 gün varken az önce yaptımAma ailemin yanına geldim gidip kan vermem mümkün değil bi kaç gün umarım yanıltmıyordur test beni
Sorma bana düşük yapıyosun dıyo hıc muayene yok hadi yapıyorum varsayalım e düşük tam gerçekleştirmiş demek yok hemen 8 hafta randevuyu ıptal ettı pislik kadınbu ne saçma sistemdir
Yok canim biliyorum senin durumunuYa hormonlarım çok bozuk benim. ara ara mecburen doğum kontrol hapı kullanmam gerekebiliyor o çok daha hızlı hormonları toparladığı için.
Senin bat gününde yaptığın testi buldum. Şu anda yaşadığın şey kimyasal da olabilir belki. Dün ya da bugün hiç test yapmışmıydın tekrar? bir koyulaşma gördün mü takip etmiş miydin?Yok değildi 9 gün geçti regliyi
Yarın gideceğimDoktora ne zaman gideceksin canım
Karşılıklı sohbet ediyor olsak o an anlardım da dediğin gibi Text üstünden olunca anlayamoorumYok canim biliyorum senin durumunuyazi dilinde cok anlasilmamis benim yazdigim selvi boylum al yazmalimdaki "sevgi neydi?" Tonlamasiyla yazdim onu o kadar uzun zaman oldu ki korunmayi birakali.. simdi sen bahsedince "ay o nasil biseydi ya" oldum
İnşallah öyle olun çok ağrılı çünkü yarın doktora gideceğimCanım benim 27mm lik yumurtam kiste dönüştü çok büyümüş dedi doktorum. Senin 52mm yumurtaya nasıl döllenme ihtimali var dedi şaşırdım dogrusu. Ama başka yumurtaların var ise çatlayan kiste dönüşeni sıkıntı yapma erir o kist hamile degilsen eger adet ile atılır canımm
Koyulaşma vardı hatta bu sabahtanyaptım ama onun resmî yok ikisi aynıydıSenin bat gününde yaptığın testi buldum. Şu anda yaşadığın şey kimyasal da olabilir belki. Dün ya da bugün hiç test yapmışmıydın tekrar? bir koyulaşma gördün mü takip etmiş miydin?
2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸
@Kristialia şunların bir manası var mı sence ? koyu olan 4 Haziran Silik olan 12 haziran Adete 5/6 gün var .. Canım bu ovulasyon testi mi benim paylaştıklarım hamilelik testi ovülasyondan anlayamazsın hamilelik testi yapwww.kadinlarkulubu.com
Ayyy iyi ki tüm mesajları okuyorum ben de içmeyi unutmuşumm hemen içiverdim.melisaa93 benim kafa gitti sabah regenesis içmiştim şimdi bir daha içtim bi şey olmaz dimi tam yuttum ohaaaa sabah içmiştim oldum direk
ay yok artık ya. ilk düşündüğü randevu mu olmuş.Alman mı bu kadın?Sorma bana düşük yapıyosun dıyo hıc muayene yok hadi yapıyorum varsayalım e düşük tam gerçekleştirmiş demek yok hemen 8 hafta randevuyu ıptal ettı pislik kadın