Ayy cok degisikBence benim vücuduma bir şeyler oluyor bu ay. 2 gündür çok yoğun yumurtlama akıntım geliyor ve sağ yumurtalığım ağrıyor. Dayanamadım merak ettim ovulasyon testi yaptım. Pik değil ama baya koyu çıktı sanki eli kulağında gibi. Kullandığım takviyeler ilaçlar filan acaba yumurtalarıma baya yaradı mı acaba bilemedim şu anda.
Doğum kontrol diane 35 hapı kullandım bu ay. Normalde yumurtlamayı baskılar ve yumurtlamazsın, yumurtlama akıntım da asla gelmez bu hapı kullanırken. Aklıma şu geldi ama bazı kadınlar ayda 2 defa yumurtluyor ya, belki ilaç ilk yumurtlamayı baskıladı. Şimdi tekrar yumurtlamaya çalışıyor yumurtalık
Normalde yarın regl olacağım. Dün de ilişki oldu, yarın marın pik olup sonra çatlayıp bir de tutuyormuş fvdkljdflkvş mucize gibi bişi olur.
Eki Görüntüle 3263959
Ben bir defa öyle olmuştum canım takip ederken..geriden gelen yumoşlar ola bilir..sen değerlendir canımBence benim vücuduma bir şeyler oluyor bu ay. 2 gündür çok yoğun yumurtlama akıntım geliyor ve sağ yumurtalığım ağrıyor. Dayanamadım merak ettim ovulasyon testi yaptım. Pik değil ama baya koyu çıktı sanki eli kulağında gibi. Kullandığım takviyeler ilaçlar filan acaba yumurtalarıma baya yaradı mı acaba bilemedim şu anda.
Doğum kontrol diane 35 hapı kullandım bu ay. Normalde yumurtlamayı baskılar ve yumurtlamazsın, yumurtlama akıntım da asla gelmez bu hapı kullanırken. Aklıma şu geldi ama bazı kadınlar ayda 2 defa yumurtluyor ya, belki ilaç ilk yumurtlamayı baskıladı. Şimdi tekrar yumurtlamaya çalışıyor yumurtalık
Normalde yarın regl olacağım. Dün de ilişki oldu, yarın marın pik olup sonra çatlayıp bir de tutuyormuş fvdkljdflkvş mucize gibi bişi olur.
Eki Görüntüle 3263959
Valla biz keyfi değerlendiriyoruzDeğerlendiriyosun dimi ? :)
Yok kız hamile değilimdir. Doğum kontrol hapı kullanıyordum 2 aydır hormonlarımı düzeltsin diye vermişti doktorum. Ama hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bence ilk yumurtlamamı baskıladı ilaç. Bu 2. yumurtlama. Ben öyle düşünüyorum. Doğum kontrol hapı kullandım asla saati saatine aksatmadım ama hamile kaldım diyenler de bence bu şekilde kalıyor olabilirler. Hatta regl oldum falan derler hep.Çok iyiİnşallah tutar ya da belki de hamilesin
Ama bizi sakın bırakma temmuz ağustos grubunda. Tam oraya yazacaktım bu mesajını gördüm sendeledim biraz bırakma orayı lüften
Önemli olan bugünler zatenValla biz keyfi değerlendiriyoruzmalum korunuyorum diye. Son 3 gün değerlendirildi ama ahahah
Ben hala ümitlenmiyorum. İlacın etkisinden belki de yumurtlayacağım ama kalitesiz olacak, bilemiyorum. Fakat yaptığım sporlar, sağlıklı beslenmelerim ve doktorun verdiği takviyeler yumutalarımın belli ki kalitesini artırmış onu anladık. Demekki ben hazırım artık korunmamayaAyy cok degisikregle 1 kala pik görmek sasirtti beni. Piki görüp degerlendirme konusunda kendini tutmak da sabir isi valla tebrik ediyorum. Soyledigin gibi tutsa ne guzel olur. Stressiz düşünmüyorken gebe kalmak
Hadi ya, ben de öyle düşünüyorum. Nasip bakalım. Zaten yarın regl olacağım. Hadi bugünü değerlendirme günü yapsak zaten bugün son. Sonra haftaya pazar bir bakarım var mı gebelik diyeBen bir defa öyle olmuştum canım takip ederken..geriden gelen yumoşlar ola bilir..sen değerlendir canım
Evet öyle zaten bak demek kullandığin ilacın etkisi güzel olmuşHadi ya, ben de öyle düşünüyorum. Nasip bakalım. Zaten yarın regl olacağım. Hadi bugünü değerlendirme günü yapsak zaten bugün son. Sonra haftaya pazar bir bakarım var mı gebelik diyeahahaha
Eveeet bencede hazırsınBen hala ümitlenmiyorum. İlacın etkisinden belki de yumurtlayacağım ama kalitesiz olacak, bilemiyorum. Fakat yaptığım sporlar, sağlıklı beslenmelerim ve doktorun verdiği takviyeler yumutalarımın belli ki kalitesini artırmış onu anladık. Demekki ben hazırım artık korunmamaya
O zaman kız olursa adı Ecrin olabilir. Allah'ın hediyesi anlamına geliyor. Çok da anlamlı olur ehehehe.Evet öyle zaten bak demek kullandığin ilacın etkisi güzel olmuşsen değerlendir mucizeler hep var
Ay heyecan yaptım çok.Eveeet bencede hazırsınvücudun da sinyaller gönderiyor
bence de hazirsinBen hala ümitlenmiyorum. İlacın etkisinden belki de yumurtlayacağım ama kalitesiz olacak, bilemiyorum. Fakat yaptığım sporlar, sağlıklı beslenmelerim ve doktorun verdiği takviyeler yumutalarımın belli ki kalitesini artırmış onu anladık. Demekki ben hazırım artık korunmamaya
En son ne zaman beta baktirmistin canim kac cikmisti? Cok mu yogun kanaman su an?Kızlar çok kötüyüm bugün öğlen kanama başladı orta derecede aile doktoruna gittim düşüknyapıyosun dedı ne tahlıl ne ulturason bana dua edin
Yok canım ben yurt dısındayım 8 haftalık olmadan kan almadılar bende 8 haftayı beklıyodum üste betayı hıç öğrenmedım yanı şuan acilde bekliyorum ulturasonla bıle bakmadan düşük dedi kadın nerden anlamış acaba düşük olduğunuEn son ne zaman beta baktirmistin canim kac cikmisti? Cok mu yogun kanaman su an?
Adet kanaması kadar yoğun değilEn son ne zaman beta baktirmistin canim kac cikmisti? Cok mu yogun kanaman su an?
o zaman temmuz hamişlerinde sen de varsııınnnnAy heyecan yaptım çok.o zaman önümüzdeki ay hiç beklemim ben. Ya Allah
canım sağlıklı olmayan gebelikler bir şekilde sonlanırmış.Rabbim hayırla sağlıkla tekrar nasip edecek inşAllah.Dualarım seninleKızlar çok kötüyüm bugün öğlen kanama başladı orta derecede aile doktoruna gittim düşüknyapıyosun dedı ne tahlıl ne ulturason bana dua edin
Ama bana hıç ulturasonla bakmadan dedi bunu doğru değildir diye düşünüyorum acile geldim şimdicanım sağlıklı olmayan gebelikler bir şekilde sonlanırmış.Rabbim hayırla sağlıkla tekrar nasip edecek inşAllah.Dualarım seninle