- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.801
Beş haftalık iken Sadece kese gordunz demi. İçinde bebek yoktuKızlar selam, bugün 5+3 haftalık keseyi gördük. Önce karından baktı pek emin olamadı, sonra vajinal bakıldı gördü. 7 mm :) 10 gün sonra tekrar gideceğim inşallah yeni gidenler durumlarınız nedir :)
Kesinlikle diper hamilelikten farklı oluyor hepsi aynı olmuyor kızımda çok rahattım 10 gün hafifi bulantım oldu geçti daha da hiç bişeyim olmadı sadece karnım büyüyordu. Yine kızım olacak çok şükür kiEvet geçiyor yaşandığın kötü şeyleri unutuyorsun , diğer hamilelikten farklı cinsiyeti ne bebişinizin sağlıcakla kucağınıza alın
Merhaba,merhaba tekirdağ neresi acaba.
Kaç tüp kan alınmıştı sizdenArkadaşlar merhaba bugün aile hekimiyle görüştüm kan değerlerin normal güzel dedi. Kadın doğum doktoruna yönlendirdi. Folik asit ilk defa başlayacağım bana (folic plus yeni adıyla folic trio ) yu önerdi. Bunu kullanan var mı aranızda.
2 tüp aldılar.Kaç tüp kan alınmıştı sizden
ben de çorluda yaşıyorum.. hangi doktora gittin ya da gideceksin planladın mı acaba.Merhaba,
Çorlu canım
Ben dış gebelik gecirdim canim maalesef bu sureci reyap hastanesi Feride hanimla geçirdim. Memnunum devam edecegim kendisiyleben de çorluda yaşıyorum.. hangi doktora gittin ya da gideceksin planladın mı acaba.
Benimde 8 olmam gerekirken 6+3 um şuanda gec dollenme dedi biraz tedirgin oldum ama burada bayanlar normal gec dollenme bizlerinde basina geldi yazanlar olmusKızlar adet tarihime göre bu gün 6+6 yım. Ama doktora gittim ilk muayenem. Doktor şuan beş buçuk haftalık görünüyor dedi ve sadece keseyi gordu bebeği görmedi. On gün sonra tekrar gel dedi.bu durumu yaşayan var mı aranizda
Aa yeniden hatırlatmak istemezdim.. ben yeni girdim gruba çok sayfa olunca hepsini okuyamadım tabi.. çok teşekkür ediyorum ben de bir bakayım..Ben dış gebelik gecirdim canim maalesef bu sureci reyap hastanesi Feride hanimla geçirdim. Memnunum devam edecegim kendisiyle
Yok canim önemli degil daha yeni tedavim bitti zaten. Zorlu bir süreçti. Dış gebelik oldugu icin ilac tedavisi oldum ilac vücutta depolaniyormus o yuzden 6 ay kadar korunma surem var. Ama Feride hanim iyi ilgilendi surekli takip etti. Onun sayesinde erken tani kondu ve ameliyatsiz bir sekilde atlattim bu sereci. Reyapta Duygu hanimada iyi diyorlar devlet hastanesinden gelmis. Birde Toygun Başaran varmış araştırabilirsin canimAa yeniden hatırlatmak istemezdim.. ben yeni girdim gruba çok sayfa olunca hepsini okuyamadım tabi.. çok teşekkür ediyorum ben de bir bakayım..
yeni adet tarihine uyumlu olarak ilerledi hep gebeliğim.Allah razi olsunpeki sizinde sonra kendi haftasini yakaladi mi bazi arkadaslar yazmis 1 2 hafta geriden geliyorddu ama sonra kendi haftasını yakaladi diye
Insallah benimde saglikla ilerler o zaman doktorun belirlediği adete gore hareket edicez artikyeni adet tarihine uyumlu olarak ilerledi hep gebeliğim.
6. haftamdayım uyku dışında bir belirtim yok benim. Bende endişeleniyorum ama annem ve ablam rahatlatıyor. Onların da hiç olmamış.Kızlar 2 saat bile bişey yemesem hemen midem bulanıyo kusacak kadar değil ama rahatsız edecek kadar. Sizde durumlar nasıl?
Evet bi de uyku diye bişey var zaten 7/24 uyurum nerdeyse6. haftamdayım uyku dışında bir belirtim yok benim. Bende endişeleniyorum ama annem ve ablam rahatlatıyor. Onların da hiç olmamış.
Benımde bir kızım var ne yalan söylim gönlümden geçen yine kız Ama oncelık tabiki sağlıklı olması Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsinKesinlikle diper hamilelikten farklı oluyor hepsi aynı olmuyor kızımda çok rahattım 10 gün hafifi bulantım oldu geçti daha da hiç bişeyim olmadı sadece karnım büyüyordu. Yine kızım olacak çok şükür kiO kadar çektim ama rabbim gönlüme göre olanı verdi yine. Zor olan güzelliğiyle gelir derler. Çok şükür canım. Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah