- 28 Eylül 2009
- 1.930
- 2.044
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.781
Kuzum ama su ana kadar sadece bir defa kullandim. Dayanabildigim kadar dayanmaya calisicam bebege kiyamiyorum ilac yuzundenSağlık ocağına yazdır canım en çok önerilen prilam Dr
Kesinlikle daha az korkutucuBana sedyede baktı hemen üzerime örtü örttüler tek bacağını katla dedii yaptı daha az korkutucu olduğuna emin olabilirsiniz
Ya evet biraz cekmek gerekiyor cidden bugün daha doktorum ilk uc ay ilac sevmeyiz biz dedi ki benim egzamalarim azdı bu ara kıpkırmızı vucudum ne merheme izin verdi ne losyonu ne hapaKuzum ama su ana kadar sadece bir defa kullandim. Dayanabildigim kadar dayanmaya calisicam bebege kiyamiyorum ilac yuzunden
Ben devlet ve özelde de hep çatalda baktılar pozisyon olarak daha uygun bence. Doktor nasıl bakarsa tabiKızlar vajinal ultrason ile sedyede mi bakıyorlar yoksa çatalda mı
Şuna hormonlardan dolayı bulantı olması normal ilk 3 ay kilo vermeniz de normal. Bulantınızı bastıracak şeyler tercih edebilirsiniz.Gunaydin kizlar.
Ya ben geberiyorum bulantidan bir şey yiyemedigim icin kusma yok ama baya gunu 500-600 kaloriyle kapatiyorum en fazla bu da cok sağlıklı degil bence. Çok fazla kilom var vermek istiyorum tabi bebek de alsin istiyorum. Nasil sekle sokucam kendimi bilemiyorum her şey burnuma berbat kokuyor
ben 5 haftalıkken keseyı ve ıcınde bebegı gordum 2 hafta sonrada kalp atısını dınlemeye gıdecem suan 5+2 yımİnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız ve doktorunuzun dediği gibi bol bol dinlenin kesinlikleBir de ben bir şey sormak istiyorum, keseyi 5haftalıkken gördüğünüzde içinde bebek oluşumu ya da yolk vs var mıydı? Keseyi gördükten kaç gün sonra bebeği ve kalp atışını gördünüz acaba
Siz de kararinda kullanmaya calisin. Kremden yine o kadar bir sey olmaz heralde icinde kortizon bulunmuyorsa. Bir de bu donemde domates gibi egzamayi tetikleyici seylerden uzun durunYa evet biraz cekmek gerekiyor cidden bugün daha doktorum ilk uc ay ilac sevmeyiz biz dedi ki benim egzamalarim azdı bu ara kıpkırmızı vucudum ne merheme izin verdi ne losyonu ne hapa
Ciddi bir durum olsa doktor uyarır üzme kendiniBugün kan testi verdim dostlar folik asit değerim sınırın üstünde cikmis fazlalığı da iyi degil diyorlar doktorlar ilk 3 ay kullanin diyor ama sonn yillarda otizm sayısı cok arttı benim küçük kardesimde otizmli;( biraz tedirgin oldum zaten kolestrol d
Hdl de 50nin altinda cikti;( bugin oturdum agladim sanirim hormonlarim iyice duygusallastiriyor.. hdl kolestrol 50 üzeri olmasi lazimmis doktorum sorun yok yazmış valla doktor heralde basindan saviyor dedim;(
Sen hiç kilo almasan bile depoların dolu ise birşey yemesen bile bebiş beslenir merak etme ilk 3 ay çoğumuzun bulantısı oluyor hatta kilo veren bile oluyor merak etmeGunaydin kizlar.
Ya ben geberiyorum bulantidan bir şey yiyemedigim icin kusma yok ama baya gunu 500-600 kaloriyle kapatiyorum en fazla bu da cok sağlıklı degil bence. Çok fazla kilom var vermek istiyorum tabi bebek de alsin istiyorum. Nasil sekle sokucam kendimi bilemiyorum her şey burnuma berbat kokuyor
Evet geçiyor yaşandığın kötü şeyleri unutuyorsun , diğer hamilelikten farklı cinsiyeti ne bebişinizin sağlıcakla kucağınıza alınKızlar hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum, inşallah her şey gönlünüzce olur. Şuan 18+4 teyim. Hep Mayıs sayfasını görünce duygulanıyorum. Ben çok ağır geçirdim. Serumla beslendim bulantılar yüzünden üzerine bir de Covit oldum. 3 gün de hastaneee yattım. Hamilelik boyunca devam edecek sandım hep isyan ettim doğuma kadar böyle kalacağımı hissetim. Sudan bile tiksinmiştim kokuyordu ilaçlarımı ayranla içebiliyordum. Banyo yapamıyordum şampuan ve su kokusundan.4/5 günde o sıcaklarda zor yıkanıyordum O kadar zor ki gerçekten yaşayan bilir sadece. 6.haftamda başladı 16.haftama kadar devam etti. 17 de tamamen azalmaya başladı şimdi sadece sabahları oluyor ama beni rahatsız etmiyor oluyor hemen geçiyor geri. Şimdi yiyorum içiyorum geziyorum normal hayatıma döndüm sayılır. Bir de hareketlenmeye başladı. Ama hamileliğimde geçirdiğim bu süreci asla unutmayacağım. 1 kızım var sezaryenle doğum yaptım o bunun yanında hiç bişeymiş 3.4. gün ayaklanmıştım tamamen. Allah düşmanıma bile vermesin. Hiç biriniz ee yaşamazsınız inşallah. Sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza kızlar. Bunu yazdım ki Bulantılarınız olduğu zaman sakın stres yapıp üzülmeyin ben Ben ağlıyordum kendi kendimi üzmüşüm. Geçmez sanıyorsun ama geçiyor. Gerçekten de geçtikten sonra altın çağına giriyorsunuz hemen.
Hepinize kucak dolusu sevgiler
Doktorum bana vifolic önerdi içeriğinde 15 etkin madde varmış omega3 vitamin ve mineraller vitamin b12 demir balık yağı vs falan o yüzden tereddüt etmeden aldım aşırı unutkanlığım da vardı çünküArkadaşlar merhaba bugün aile hekimiyle görüştüm kan değerlerin normal güzel dedi. Kadın doğum doktoruna yönlendirdi. Folik asit ilk defa başlayacağım bana (folic plus yeni adıyla folic trio ) yu önerdi. Bunu kullanan var mı aranızda.
Teşekkür ederim inşallahÇok üzüldüm canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz canım
Bana önerilen folik asidin içeriğinde e471 domuz yağı varmış? Biraz kafamı karıştırdı.Doktorum bana vifolic önerdi içeriğinde 15 etkin madde varmış omega3 vitamin ve mineraller vitamin b12 demir balık yağı vs falan o yüzden tereddüt etmeden aldım aşırı unutkanlığım da vardı çünkü
En başından beri bilinçli ilerlemenin faydasını gördüm canım beni hala kürtaja almıyorlardı reglime göre 9 haftalıktıktım ama ovülasyonla takip edip öyle ilişkim olduğu için yumurtlama günümde hemen tutmuş yani 7 haftalıktı ama hiçbir belirtim yok 2 kere özele 2 kere araştırmaya gittim ikiside boş gebeliğe benziyor kesen çok düzgün çok güzel yere yerleşmiş ama embriyo oluşumuyor dedi bunun üzerine araştırma gittim bana randevu veriyorlardı ve benim kürtaj olmam gerekiyordu yoksa kese her geçen gün büyüyordu ve bu benim için çok tehlikeliydi neyse doktorum detaylı utrason verdi ve 10 gün beklememi söyledi bekledim bana acil kontrol imzalı bir kağıt verdi dediği gün gittim ama ameliyattaydı bu kağıtla Hangi doktora gidersen git bakarlar dedi ama bakmasınlar acilden giriş yapayım dedim kağıdı gösterdim ama sıra vermediler aynı tüm yalan söylemek zorunda kaldım çünküü tehlikedeyim ve bu kimsenin umrunda değildi karnım çok ağrıyor durumum bu dediğim zaman giriş yaptılar ve o gün hemen kürtaja aldılar başından beri bilinçli gitmenin korkunun daha çok zarar verebileceğini bilmen gerekiyor her şeyden önemli olan senin sağlığın korkma ve git içini rahat tut inşallah güzel haberlerle geleceksinBen 2kez yaşadım Allah yardımcın olsun şimdi tekrar hamileyim doktora gitmeye cesaretim yok 7haftalık oldu artık gitmek zorundayım
merhaba tekirdağ neresi acaba.Selam canim
Tekirdağ yas 30 ilk gebeligim 65 kg son adet tarihim 29 temmuz benide eklersen sevinirim