- 21 Nisan 2022
- 333
- 331
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.761
Umarım daha da artmadan bizi zorlamadan bu süreç sağlıkla biter bir can taşımak gerçekten mucize ama zorluğu da bambaşka.Aynen benim de dün ve bugün azaldı. Tatlı yedikten sonra aşırı bulantı oluyordu bugün baya tatli yedim hafif etkiledi
Çiğ et sayılıyor mu bilmiyorum. Ama bulaş açısından riskli bulunuyoryaş mama da çiğ et mi sayılıyor acaba
Acilen doktora başvurmanız iyi olurKızlar diz kapağından aşağısı komple ödemli ve parmak dahi değse sızlıyor yürürken bile sızlıyor. Sanki 9 aylık hamileymiş gibi ağrıyor. Etleri ağrıyor yani. Bu duruma benzer yaşayan var mı? Pek bir şey yiyemiyorum hatta kilo da verdim bulantidan ama anlamadım.
yaş mama da çiğ et mi sayılıyor acaba
Sedyede bakıyorlar canımKızlar vajinal ultrason ile sedyede mi bakıyorlar yoksa çatalda mı
Çatal çok itici geliyor içime su serpildiSedyede bakıyorlar canım
Hangi ilacı verdi canım prilam Dr isteseydin o hamileler için özel üretilmiş hiç bir yan etkisi olmuyormuş bebeğe onu deneBen de cubuk kraker yemekten artik iyice tiksindim. Dr bana da mide bulantisi icin bir ilac verdi ama kullanmak istemiyorum. Eger beni cok zorlarsa o zaman alicam. Bu zamana kadar afedersiniz bir defa cikarma oldu. Zaten olmamasi icin elimden geleni yapiyorum ama hicbir seyden tat alamiyorum ve surekli bir seyler yemeye calisiyorum bulanti olmasin diyedaha ne kadar surecek bilmiyorum
Bana çatalda bakmışlardıKızlar vajinal ultrason ile sedyede mi bakıyorlar yoksa çatalda mı
Ben de yaptırdım toksoplazma, benimki de negatif çıktı çok şükürBenim toks. Testim cikti negatif kedim.ev kedisi zaten balkona bile nadiren cikar kuru mama ve yaş mama ile besleniyor cok sukur negatif cikti
Sedyede vajınal bakacaklarını sanmıyorum. Çatalda bakılırKızlar vajinal ultrason ile sedyede mi bakıyorlar yoksa çatalda mı
Çatal daha korkutucu ama daha sağlıklı bence hiç gözünüzde büyütmeyin zaten bir kere bakılıyor sonra artık sedyede karın bölgesinden ultrasonla bakılıyorÇatal çok itici geliyor içime su serpildi
Bana iki defa vajinal ultrason bakıldı ikiside sedyede yapıldı çünkü karından baktı göremeyince biraz dizlerini yukarı çekiyorsun vajinal bakıyorÇatal daha korkutucu ama daha sağlıklı bence hiç gözünüzde büyütmeyin zaten bir kere bakılıyor sonra artık sedyede karın bölgesinden ultrasonla bakılıyor
Evet kesinlikle kesmemiz lazim ama ben lezzet aldigim icin tuketmiyorum mecburiyetten tuketiyorum yoksa sendeki gibi bil alternatifim yok tuza da ekmege de maalesef ki.Ben de aynı durumdayım. Ama elimden geldiğince az tüketmeye çalışıyorum. Tuzu ilk zamanlar az geliyodu turşuları götürüyordum ama şimdi geri duruyorum bastırıcak az tuzlu şeyler bulmaya çalışıyorum. Yine ekmekten geri duramıyorum bende dediğin gibi ama azar azar olsa daha iyi. Mide büyüdükçe daha çok isteyecek sonunda vücudumuzu düşünemiyorum ödem yapıyormuş ya vücuda o da çok kötü bişey. Annem küçük kardeşime hamileyken ayakları şişmişti tuzdan yürüyemiyordu. Sonradan kesse de fayda etmemişti son aylarda yiyince. Aklıma o geldikçe bende geri duruyorum.
dramamine verdi canimHangi ilacı verdi canım prilam Dr isteseydin o hamileler için özel üretilmiş hiç bir yan etkisi olmuyormuş bebeğe onu dene
Olabilir canım ben denk gelmedim korkuyorsa drundan rica edebilirBana iki defa vajinal ultrason bakıldı ikiside sedyede yapıldı çünkü karından baktı göremeyince biraz dizlerini yukarı çekiyorsun vajinal bakıyor
Ben de yaptırdım toksoplazma, benimki de negatif çıktı çok şükür
Ben de yaptırdım toksoplazma, benimki de negatif çıktı çok şükür
Bana sedyede baktı hemen üzerime örtü örttüler tek bacağını katla dedii yaptı daha az korkutucu olduğuna emin olabilirsinizKızlar vajinal ultrason ile sedyede mi bakıyorlar yoksa çatalda mı
Aynen öyle korkulacak hiç bir şey yok aksine keseyi görebilmek için bakmasını bekliyorsunBana sedyede baktı hemen üzerime örtü örttüler tek bacağını katla dedii yaptı daha az korkutucu olduğuna emin olabilirsiniz
Aynen öyle oldu canım, keseyi gördü yolk göremedi, müsade edersen vajinal bakalım dedi. Zaten orda çok daha baika tedirginlik yaşıyorsun hiç çekinmeden olur dedim vee görmüştük şükürler olsunAynen öyle korkulacak hiç bir şey yok aksine keseyi görebilmek için bakmasını bekliyorsun
Sağlık ocağına yazdır canım en çok önerilen prilam DrEvet kesinlikle kesmemiz lazim ama ben lezzet aldigim icin tuketmiyorum mecburiyetten tuketiyorum yoksa sendeki gibi bil alternatifim yok tuza da ekmege de maalesef ki.
dramamine verdi canim