- 28 Eylül 2009
- 1.930
- 2.044
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.741
Benimkini de 29 temmuzdan 6 ağustosa çekti canım, geç döllenmeymiş. Ama bir problem olmadığını söyledi.
Gercekten mi ;( simdi benim 11 gun geri olmus oluyor degilmi 6 agustosdan 17 agustosa cekti doktor son adet tarihimi peki ozellikle bisey yapmak gerekiuormu hizlica yakalamasi icin omega 3 gibi yada baska bir vitaminmerak etmeyin ilk haftalar oluyor öyle sonra normal haftasını yakalıyor benimde 1 haftaya yakın küçük görünüyordu başlarda geç döllenme dedi doktor.Şuan haftası ile uyumlu gidiyor
Benimde 3. Hamileligim ama kasık agrım çok oluyor neden acabaBendede aynı durum var ilk hamileliğimde hiç bu kadar kaşık ağrım olmamıştı sebebini bilmiyorum
Bende 6ekimde gidicem canım inşallah duyarsın hayırlı haberlerini bekliyoruzsağol canım aminn, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah. 3 ekimde gidecektim normalde ama 5i olarak değiştirdim, inşallah gittiğimde kalp atışını duyarım :)
Benimde 3. Benimde kasık ağrılarım bulantılarım oluyo diğer ikisinde hiç böyle şeyler olmamıştı sebebini bende bilmiyorum çevremdekiler genelde 3. Hamilelikler zorlar ağır geçer diyorlar hep ne kadar doğru bilemiyorum canımBenimde 3. Hamileligim ama kasık agrım çok oluyor neden acaba
Bende 6ekimde gidicem canım inşallah duyarsın hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benimde 3. Benimde kasık ağrılarım bulantılarım oluyo diğer ikisinde hiç böyle şeyler olmamıştı sebebini bende bilmiyorum çevremdekiler genelde 3. Hamilelikler zorlar ağır geçer diyorlar hep ne kadar doğru bilemiyorum canım
Evet ilk hamileliklere göre öyle olur diyorlar ama bilemedim adet sancısı gibi sancı var kasıklarımda 7. Haftam bitiryor acaba rahim büyüdügü için mi diyorum kahverengi lekemde geldi çünküBende 6ekimde gidicem canım inşallah duyarsın hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benimde 3. Benimde kasık ağrılarım bulantılarım oluyo diğer ikisinde hiç böyle şeyler olmamıştı sebebini bende bilmiyorum çevremdekiler genelde 3. Hamilelikler zorlar ağır geçer diyorlar hep ne kadar doğru bilemiyorum canım
Allah razi olsunBenim ilk gebeliğimde de olmuştu bu da o şekilde ileri aldı adet tarihimi. Yumurtlama zamanınızla alakalı bir şey o. Standart 14 günde yazar her yerde ama herkesin farklı farklı. Sorun etmeniz gereken bir durum değil. Oğlum sağlıklı doğdu bu arada
Büyük ihtimalle öyledir canım kesildi dimi lekelenmen benimde bugün 7+5Evet ilk hamileliklere göre öyle olur diyorlar ama bilemedim adet sancısı gibi sancı var kasıklarımda 7. Haftam bitiryor acaba rahim büyüdügü için mi diyorum kahverengi lekemde geldi çünkü
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım boş gebelik yaşadımBende varım canım benimde inşallah mayıs 12 gibi
Rabbim en kisa zamanda en sagliklisini nasip etsin insAllah canimRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım boş gebelik yaşadım
2023
MAYIS ANNELERİ
sedaaa 27.07.1994
Yaş.2817.08.2022 Tekirdağ 58 1 1 23.05.2023 @beriko77 31 23 Temmuz İstanbul 85 1 @April wind 26 23 Temmuz Karabük 47 2 @Morsokak 24 24 Temmuz Eskişehir 60 1 @Heidiiii 29 26 Temmuz 1 Ysmndi 33 26 Temmuz Muğla 53 3 @Nesnes28 27 27 Temmuz Kocaeli 65 2 @hifaebru1 28 27 Temmuz Fransa 60 1 @Su8386 36 28 Temmuz İstanbul 51 1 @ucge 30 29 Temmuz Tekirdağ 65 1 M Melekbebekannesi 31 1 Ağustos Kayseri 65 2 @niidos 27 2 Ağustos Kocaeli 61 1 @mehrunnisa 26 5 Ağustos İstanbul 56 1 @maviisss 24 5 Ağustos Manisa 62 1 @wish2401 26 8 Ağustos Bursa 57 1 @dahayeni2 36 8 Ağustos Ankara 52 2 I ikraaa06 30 11 Ağustos Ankara 69 1 @Karmasikkkk 15 Ağustos 2 @savascii 25 16 Ağustos Malatya 56 1 @mrv353593 29 16 Ağustos İzmir 66 1 @noram 32 24 Ağustos 60 2
Ben 2kez yaşadım Allah yardımcın olsun şimdi tekrar hamileyim doktora gitmeye cesaretim yok 7haftalık oldu artık gitmek zorundayımRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım boş gebelik yaşadım
Tamamen kesilmedi hafif hafif varBüyük ihtimalle öyledir canım kesildi dimi lekelenmen benimde bugün 7+5
Kesilir inşallah doktora gitmediysen bilgilendir muhakkak ne olur ne olmazTamamen kesilmedi hafif hafif var
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz canımRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım boş gebelik yaşadım
Gitmedim bugünde bekleyim dedim geç döllenme oldugu için yerleşme kanaması diye düşünüyorum canımKesilir inşallah doktora gitmediysen bilgilendir muhakkak ne olur ne olmaz
İnşallah canım kırmızıya dönmüyo sonuçta çok şükür inşallah geçer kısa zamandaGitmedim bugünde bekleyim dedim geç döllenme oldugu için yerleşme kanaması diye düşünüyorum canım
Masallah. Benim de dünden beri bulantim azaldı ben de korkmaya başladım birsey mi oldu diye. Sizinki ne zaman azaldiKızlar merhaba. Bulantım azalınca bebek iyi mi diye bugün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda dedi doktor 2 hafta sonra ikili test için çağırdı. Kız erkek tahmininiz varsa alırım yorumunuzuEki Görüntüle 3137700
Dün ve bugün azaldı doktorun dediğine göre bazen bulantılarda artış veya azalma gayet normalmiş ama insan yine de tedirgin oluyor.Masallah. Benim de dünden beri bulantim azaldı ben de korkmaya başladım birsey mi oldu diye. Sizinki ne zaman azaldi
Aynen benim de dün ve bugün azaldı. Tatlı yedikten sonra aşırı bulantı oluyordu bugün baya tatli yedim hafif etkilediDün ve bugün azaldı doktorun dediğine göre bazen bulantılarda artış veya azalma gayet normalmiş ama insan yine de tedirgin oluyor.