- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.721
Doktorum benim de son adetimi 8 ağustostan 22 ağustosa çekti, pazartesi günü sadece kese görmüştük haftaya salı bi daha gidicem inşallah bebek gözükür. Siz kalp atışını da görmüşsünüz bence içiniz rahat olsun sağlıkla gelişecektir inşallahBayanlar gec dollenme olduğu icin son adet tarihim 6 agustosken doktor 17 agustos olarak değiştirdi ve kalp atisini ekranda gordu cok kucuk oldugu icin dinletmeyin dedim 6+2olmus oluyor bu durumda;( kafam cok karisti biraz tedirgin oldum hersey yolunda dedi ama adetimi 11 gun ileriye cekti;( bunu yasayan oldumu daha önce;( biraz icime kurt dustu zaten daha once ee yavrumu kaybettigim icin tedirgim
İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız ve doktorunuzun dediği gibi bol bol dinlenin kesinlikleEvet ilk gelen kanamayla hemen acile gittim. Progestan basladim günde 3 kere agizdan aliyorum. 5 haftayken keseyi görmüstük bugün de kalp atisini gördük. Ama riskli hamilelik oldugu icin olabildigince yatmam gerekiyor.
Ilk gittigimde acile sadece kese vardi ici bostu. 2 gün sonra parcali bi sekilde kanama gelince tekrar gittik bu sefer yolk da vardi. 3 gün önce embriyo kücük de olsa göründü ve bugün cok sükür 3mm olmustu. Kalp atisi da vardi ama dinlemedik. 2 hafta sonra kismetse tekrar gidicemİnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız ve doktorunuzun dediği gibi bol bol dinlenin kesinlikleBir de ben bir şey sormak istiyorum, keseyi 5haftalıkken gördüğünüzde içinde bebek oluşumu ya da yolk vs var mıydı? Keseyi gördükten kaç gün sonra bebeği ve kalp atışını gördünüz acaba
Yani ilk boş kese göründükten 1 hafta sonra bebek görüldü o zaman, inşallah bende de gözükürIlk gittigimde acile sadece kese vardi ici bostu. 2 gün sonra parcali bi sekilde kanama gelince tekrar gittik bu sefer yolk da vardi. 3 gün önce embriyo kücük de olsa göründü ve bugün cok sükür 3mm olmustu. Kalp atisi da vardi ama dinlemedik. 2 hafta sonra kismetse tekrar gidicem
Ya ben her gün muhakak kahve içerdim çok severim ama korkudan içemiyorum artık pekKahveden uzak durmamı söyledi bitki çaylarından da. Ama siyah çay için içebilirsin dedi
Öğretmenim bide çay falan çok ihtiyaç yaGünlük 2 çay bardağı içebilirsin çay demişti bana kafein fazla önermiyorum dedi kızımda bunu bilmiyordum 1demlik çay içtiğim zamanlar oluyordu fazla çay tüketimi demir eksikliğine yol açıyo kafeinde iyi değil kahve tüketen biri değilim pek günde en fazla 3 bardak çay içtiğim oluyo o kadar
Evet öyle oldu benim. Insallah ne kadardi sizin?Yani ilk boş kese göründükten 1 hafta sonra bebek görüldü o zaman, inşallah bende de gözükür
Bendede aynı durum var ilk hamileliğimde hiç bu kadar kaşık ağrım olmamıştı sebebini bilmiyorumSabah uykumun arasında sol bacağımı uzatarak gerindiğim anda bi acı saplandı kasığıma hala ufak ufak sızlıyo orası bitek solda oluyo bu daha öncede oldu bi kaç kere bide çok iş yapıp yorulduğumda da sol kasığımda adım attıkça batma kramp oluyo diğerlerinde olmamıştı başıma gelmemişti hiç ama bu hamileliğimde oluyo bi çok kişide duymuştum bunu ama yinede bi doktora sormak lazım bana normal geliyo kanama vs olmadıktan sonra ben biraz zor ağır geçiriyorum bide diğer hamileliklerime göre
Bende çözemedim herbiri farklı farklı oluyor işte ağır geçirenlere hayret ederdim başıma gelince anladımBendede aynı durum var ilk hamileliğimde hiç bu kadar kaşık ağrım olmamıştı sebebini bilmiyorum
Tiryaki olunca zor valla Allah yardımcın olsun canımYa ben her gün muhakak kahve içerdim çok severim ama korkudan içemiyorum artık pek
Öğretmenim bide çay falan çok ihtiyaç yaolabildiğince açık limonlu içmeye çalışıyorum ama kahvesizlik kötü oluyo
Hayırlısı olsun canım benimde 5 haftalıkten kese boştu doktor kese ölçümü yapmıştı sadece 6+2 haftalıkken gittiğimde doktor 7haftalık ölçtü bebeğim ve yolk görünüyordu ama 5. Haftada görünmemesi normal zatenMerhaba arkadaşlar. Benimde son adet tarihim 19 ağustos. 24 eylül de 5+1 dim. Sadece kese gördük, 6 mm dedi dr. Dün de kahverengi lekelenmem oldu, önceden olumsuz süreçler geçirdiğim için ne olur ne olmaz diyerek bugün tekrar dr a gittim. 5+6 günlüğüm bugünde. Dr korkma dedi, açık kırmızı kan görmedikçe bu dönemlerde hafif lekelenmeler normal dedi. Progestana devam dedi. Kesem 11 mm olmuş, ama bebek, yolk sac falan görünmedi hiç. Dr da normal dedi, haftaya çarşamba tekrar gideceğim. O zaman duyulur inşallah. Ama gene sizlere de danışmak istiyorum, siz kaç haftalıkken görmüştünüz kese içinde bebeği, yolk sacı falan
Şu an 7 haftalık ama doktorum adet tarihimi değiştirdi 5 haftalık dedi kese de 5 haftalık kadardı zatenEvet öyle oldu benim. Insallah ne kadardi sizin?
Benim ilk gebeliğimde de olmuştu bu da o şekilde ileri aldı adet tarihimi. Yumurtlama zamanınızla alakalı bir şey o. Standart 14 günde yazar her yerde ama herkesin farklı farklı. Sorun etmeniz gereken bir durum değil. Oğlum sağlıklı doğdu bu aradaBayanlar gec dollenme olduğu icin son adet tarihim 6 agustosken doktor 17 agustos olarak değiştirdi ve kalp atisini ekranda gordu cok kucuk oldugu icin dinletmeyin dedim 6+2olmus oluyor bu durumda;( kafam cok karisti biraz tedirgin oldum hersey yolunda dedi ama adetimi 11 gun ileriye cekti;( bunu yasayan oldumu daha önce;( biraz icime kurt dustu zaten daha once ee yavrumu kaybettigim icin tedirgim
sağol canım aminn, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah. 3 ekimde gidecektim normalde ama 5i olarak değiştirdim, inşallah gittiğimde kalp atışını duyarım :)Hayırlısı olsun canım benimde 5 haftalıkten kese boştu doktor kese ölçümü yapmıştı sadece 6+2 haftalıkken gittiğimde doktor 7haftalık ölçtü bebeğim ve yolk görünüyordu ama 5. Haftada görünmemesi normal zaten
Bi sonraki gidisinizde görebilirsiniz insallahŞu an 7 haftalık ama doktorum adet tarihimi değiştirdi 5 haftalık dedi kese de 5 haftalık kadardı zaten
5+5 de bende sen gibi karindan sadece keseyi gördüm canim sali gunu 6+5dim yine sen gibi lekelenme yasadim acile gittim şükür bisey cikmadi normalmiş vajinal ultrasonla baktilar bebek ve kalp atisi gözüktü icini ferah tut kese boyutunda haftanla uyumlu haftaya gidince görürsün insAllahMerhaba arkadaşlar. Benimde son adet tarihim 19 ağustos. 24 eylül de 5+1 dim. Sadece kese gördük, 6 mm dedi dr. Dün de kahverengi lekelenmem oldu, önceden olumsuz süreçler geçirdiğim için ne olur ne olmaz diyerek bugün tekrar dr a gittim. 5+6 günlüğüm bugünde. Dr korkma dedi, açık kırmızı kan görmedikçe bu dönemlerde hafif lekelenmeler normal dedi. Progestana devam dedi. Kesem 11 mm olmuş, ama bebek, yolk sac falan görünmedi hiç. Dr da normal dedi, haftaya çarşamba tekrar gideceğim. O zaman duyulur inşallah. Ama gene sizlere de danışmak istiyorum, siz kaç haftalıkken görmüştünüz kese içinde bebeği, yolk sacı falan
İnşallahBi sonraki gidisinizde görebilirsiniz insallah