2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bitki çayı hiçbir şekilde tüketmiyorum zaten uzak durulması gereken bişey hamileyken

Doktorum benim de son adetimi 8 ağustostan 22 ağustosa çekti, pazartesi günü sadece kese görmüştük haftaya salı bi daha gidicem inşallah bebek gözükür. Siz kalp atışını da görmüşsünüz bence içiniz rahat olsun sağlıkla gelişecektir inşallah

Evet ilk gelen kanamayla hemen acile gittim. Progestan basladim günde 3 kere agizdan aliyorum. 5 haftayken keseyi görmüstük bugün de kalp atisini gördük. Ama riskli hamilelik oldugu icin olabildigince yatmam gerekiyor.
İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız ve doktorunuzun dediği gibi bol bol dinlenin kesinlikle Bir de ben bir şey sormak istiyorum, keseyi 5haftalıkken gördüğünüzde içinde bebek oluşumu ya da yolk vs var mıydı? Keseyi gördükten kaç gün sonra bebeği ve kalp atışını gördünüz acaba

Ilk gittigimde acile sadece kese vardi ici bostu. 2 gün sonra parcali bi sekilde kanama gelince tekrar gittik bu sefer yolk da vardi. 3 gün önce embriyo kücük de olsa göründü ve bugün cok sükür 3mm olmustu. Kalp atisi da vardi ama dinlemedik. 2 hafta sonra kismetse tekrar gidicem

Yani ilk boş kese göründükten 1 hafta sonra bebek görüldü o zaman, inşallah bende de gözükür

Hic mide bulantim yok diyer hamileliklerimdede olmamisti midem asiri kaziliyor doymak bilmiyorum bu cok kotu yemeyincede halsiz dusuyorum

Kahveden uzak durmamı söyledi bitki çaylarından da. Ama siyah çay için içebilirsin dedi
Ya ben her gün muhakak kahve içerdim çok severim ama korkudan içemiyorum artık pek
Öğretmenim bide çay falan çok ihtiyaç ya olabildiğince açık limonlu içmeye çalışıyorum ama kahvesizlik kötü oluyo

Bendede aynı durum var ilk hamileliğimde hiç bu kadar kaşık ağrım olmamıştı sebebini bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar. Benimde son adet tarihim 19 ağustos. 24 eylül de 5+1 dim. Sadece kese gördük, 6 mm dedi dr. Dün de kahverengi lekelenmem oldu, önceden olumsuz süreçler geçirdiğim için ne olur ne olmaz diyerek bugün tekrar dr a gittim. 5+6 günlüğüm bugünde. Dr korkma dedi, açık kırmızı kan görmedikçe bu dönemlerde hafif lekelenmeler normal dedi. Progestana devam dedi. Kesem 11 mm olmuş, ama bebek, yolk sac falan görünmedi hiç. Dr da normal dedi, haftaya çarşamba tekrar gideceğim. O zaman duyulur inşallah. Ama gene sizlere de danışmak istiyorum, siz kaç haftalıkken görmüştünüz kese içinde bebeği, yolk sacı falan

Bendede aynı durum var ilk hamileliğimde hiç bu kadar kaşık ağrım olmamıştı sebebini bilmiyorum
Bende çözemedim herbiri farklı farklı oluyor işte ağır geçirenlere hayret ederdim başıma gelince anladım

Tiryaki olunca zor valla Allah yardımcın olsun canım

Hayırlısı olsun canım benimde 5 haftalıkten kese boştu doktor kese ölçümü yapmıştı sadece 6+2 haftalıkken gittiğimde doktor 7haftalık ölçtü bebeğim ve yolk görünüyordu ama 5. Haftada görünmemesi normal zaten

Benim ilk gebeliğimde de olmuştu bu da o şekilde ileri aldı adet tarihimi. Yumurtlama zamanınızla alakalı bir şey o. Standart 14 günde yazar her yerde ama herkesin farklı farklı. Sorun etmeniz gereken bir durum değil. Oğlum sağlıklı doğdu bu arada

sağol canım aminn, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah. 3 ekimde gidecektim normalde ama 5i olarak değiştirdim, inşallah gittiğimde kalp atışını duyarım :)

5+5 de bende sen gibi karindan sadece keseyi gördüm canim sali gunu 6+5dim yine sen gibi lekelenme yasadim acile gittim şükür bisey cikmadi normalmiş vajinal ultrasonla baktilar bebek ve kalp atisi gözüktü icini ferah tut kese boyutunda haftanla uyumlu haftaya gidince görürsün insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…