2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Selam arkadaslar bende araniza yeni katıldım 5hafta 2günlük hamileyim keseyi veicindeki bebegiolusturan yolkmuydu neydionu gordük bebis cok minik oldugu icin kalp atisiduyamayiz dedi 2018 agustos anneleri grubundada kizim icin girmistim tekrar burda olmak varmis

Doktordan çıktım şimdi keseyıde bebegıde gordum cok sukur 5 haftalık bugun tam
Çok sevindim umarım sağlıklı ilerler :) darısı kalp atışına
Merhaba benim sat 25 ağustos HCG bugün 436 çıktı pazartesi doktor randevum var sizce keseyi görebilir miyim
Görürsünüz keseyi
Bugün bende dışarı çıktım 10 dk. Yürüdüm hemen kaşık ağrım oldu herhalde normaldır kanama vs yok dinleniyorum bende

Gittim kontrole bebişim iyimis kanama bölgesi gördü ama agrimdan dolayi değilmiş yeri farklıymış.Test yaptırdım birde batın verdi bekliyoruz evde.

Merak etmeyin geciyo :) ama bence en etkili sey kesinlikle temiz hava mehrunnisa canim halin olmasa bile evinin yakininda park filan varsa git bankta otur eline bi ayran bi simit alip ciddiyim bir de sik sik yemek yemeye calismalisiniz mide bos kalinca artabiliyo bulanti Haftaya degilse bi sonraki hafta gecicek 9 ay sonra hatirlamayacaksiniz bile

Bende sabah erken den çocukarı okula götürüyorum çok yogun yorgun ve uykusuz kalıyorum 7. Haftam yarın bitiyor ve bugün ögleden beri kahverengi lekem var böyle durum yaşayan var mı bı haftada bi sıkıntı olur mu diger kızlarımda yaşamadım böyle bişe tedirgin oldum

Benimde lekelenmem olmustu ama sadece 1 kere oldu canim istersen bir doktora gorun devam ediyorsa lekelenme rahim genisledigi icin olabilir yuksek ihtimal ama icin rahat eder

Benimde kızlarım okula gidiyorlar sürekli hareket halinde olduğum zamanlarda oluyor benimde öyle olduğu zamanlarda sürekli uzanıyorum her işi bırakıp mecbur okula gidip alamıyorum malesef eşim alıyor bende korkmuştum ama sanırım fazla yükleniyoruz kendimize bazen ben kendimi biraz iyi hissedince hemen elime süpürgeyi alıp bulaşıklara koşuyorum sonrası kasık batması ağrısı bol bol dinlenmek gerekiyo ilk 3 ay

Doktora git muhakkak canım benim iki hamileliğimdede oldu biri 5. Haftamda biri 7. Haftamda bu sefer olmadı daha her ikisindede progestan kullandım kanama kese yakınlarında olmasa bile kesilmesi için vermişti birinde iğnesini birinde hapını kullandım

Çok hafif açık kahve canım öglen gelmişti şimdi belli belirsiz geçiyor gibi geldi bana inşallah geçer

Bende de sari akinti hep oluyor doktor enfeksiyon olabilir dedi idrar testi verdim tetkitler temiz cikti enfeksiyon yok ama israrla sari akinri devam ediyor bazen beyaza yaklasiyor bazen koyulasiyor doktor sari akinti istemeditimiz bisey dedi
İnşallah geçer canım benim 2. Günde devam ettiği için gitmiştim ben

Kızlar diz kapağından aşağısı komple ödemli ve parmak dahi değse sızlıyor yürürken bile sızlıyor. Sanki 9 aylık hamileymiş gibi ağrıyor. Etleri ağrıyor yani. Bu duruma benzer yaşayan var mı? Pek bir şey yiyemiyorum hatta kilo da verdim bulantidan ama anlamadım.

Bende de sari akinti hep oluyor doktor enfeksiyon olabilir dedi idrar testi verdim tetkitler temiz cikti enfeksiyon yok ama israrla sari akinri devam ediyor bazen beyaza yaklasiyor bazen koyulasiyor doktor sari akinti istemeditimiz bisey dedi
Benim akıntım yok denecek kadar az bazı kişilerde sarımsı akıntı hamilelik belirtisi diye okumuştum kokulu ve kaşıntılıysa sıkıntı diye biliyorum ben aslında sarımsı renge kötü koku ve kaşıntı eşlik ettiğinde sıkıntı diye okumuştum bi çok kişidede sarımsı akıntı oluyo diye okudum bu sitede defalarca konuda temiz çıktıysa kaşıntın kötü koku yoksa sıkma canını

İnsallah canim dedigin kadar kisa surer. Evet sik sik yemek yiyince gercekten iyi geliyor. Ac kalmak beni mahvediyor. Ne yemek yemek istiyorum o anda ne de bulantim gecmiyor. İnsallah dedigin gibi yuruyuslere baslayayim ben. Simit alayim yanima oyle cikayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…