- 18 Nisan 2018
- 4.479
- 6.590
- 40
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.641
Canım merhaba ben sana bişey sorucaktım da bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu olduysa çin takvimi yüzük testi gibi teoriler tuttu muPAZARTESİ GÜNÜ KESE GÖRÜNÜR.GÖZÜNÜZ AYDIN
Çok sevindim umarım sağlıklı ilerler :) darısı kalp atışınaDoktordan çıktım şimdi keseyıde bebegıde gordum cok sukur 5 haftalık bugun tam
Görürsünüz keseyiMerhaba benim sat 25 ağustos HCG bugün 436 çıktı pazartesi doktor randevum var sizce keseyi görebilir miyim
Bugün bende dışarı çıktım 10 dk. Yürüdüm hemen kaşık ağrım oldu herhalde normaldır kanama vs yok dinleniyorum bendeKizlar çocuklarım okula gittiği için 6.30 da kalkıyorum geri yattım öğlen kalktım her adimimda kasıklarıma kramp gidiyor ve karnının içi acıyor böyle yaşayan var mı uzanıyorum saatlerdir sadece bulaşık yikiyabildim.7sinde ilk randevuk vardı bugüne çektim randevuyu 4.30 a
cinsiyeti belli ama hiçbir teori tutmadıCanım merhaba ben sana bişey sorucaktım da bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu olduysa çin takvimi yüzük testi gibi teoriler tuttu mu
Yaaa hadi bakalım bizde nasıl olacakcinsiyeti belli ama hiçbir teori tutmadı
Gittim kontrole bebişim iyimis kanama bölgesi gördü ama agrimdan dolayi değilmiş yeri farklıymış.Test yaptırdım birde batın verdi bekliyoruz evde.Çok sevindim umarım sağlıklı ilerler :) darısı kalp atışına
Görürsünüz keseyi
Bugün bende dışarı çıktım 10 dk. Yürüdüm hemen kaşık ağrım oldu herhalde normaldır kanama vs yok dinleniyorum bende
Merak etmeyin geciyo :) ama bence en etkili sey kesinlikle temiz havaAh nasıl moral verici:) ben de 8. Haftanın başındayım bugün daha iyi hissettim geçen haftaya göre. Koku sorunu yoksa bulantı da olmadı gün boyu. Umarım kısacık sürüp geçmiştir o kötü dönem.
Bende sabah erken den çocukarı okula götürüyorum çok yogun yorgun ve uykusuz kalıyorum 7. Haftam yarın bitiyor ve bugün ögleden beri kahverengi lekem var böyle durum yaşayan var mı bı haftada bi sıkıntı olur mu diger kızlarımda yaşamadım böyle bişe tedirgin oldumKizlar çocuklarım okula gittiği için 6.30 da kalkıyorum geri yattım öğlen kalktım her adimimda kasıklarıma kramp gidiyor ve karnının içi acıyor böyle yaşayan var mı uzanıyorum saatlerdir sadece bulaşık yikiyabildim.7sinde ilk randevuk vardı bugüne çektim randevuyu 4.30 a
Benimde lekelenmem olmustu ama sadece 1 kere oldu canim istersen bir doktora gorun devam ediyorsa lekelenme rahim genisledigi icin olabilir yuksek ihtimal ama icin rahat ederBende sabah erken den çocukarı okula götürüyorum çok yogun yorgun ve uykusuz kalıyorum 7. Haftam yarın bitiyor ve bugün ögleden beri kahverengi lekem var böyle durum yaşayan var mı bı haftada bi sıkıntı olur mu diger kızlarımda yaşamadım böyle bişe tedirgin oldum
Teşekkür ederim canım inşallah geçer lavaboya girmeye korkuyorumBenimde lekelenmem olmustu ama sadece 1 kere oldu canim istersen bir doktora gorun devam ediyorsa lekelenme rahim genisledigi icin olabilir yuksek ihtimal ama icin rahat eder
Benimde kızlarım okula gidiyorlar sürekli hareket halinde olduğum zamanlarda oluyor benimde öyle olduğu zamanlarda sürekli uzanıyorum her işi bırakıp mecbur okula gidip alamıyorum malesef eşim alıyor bende korkmuştum ama sanırım fazla yükleniyoruz kendimize bazen ben kendimi biraz iyi hissedince hemen elime süpürgeyi alıp bulaşıklara koşuyorum sonrası kasık batması ağrısı bol bol dinlenmek gerekiyo ilk 3 ayKizlar çocuklarım okula gittiği için 6.30 da kalkıyorum geri yattım öğlen kalktım her adimimda kasıklarıma kramp gidiyor ve karnının içi acıyor böyle yaşayan var mı uzanıyorum saatlerdir sadece bulaşık yikiyabildim.7sinde ilk randevuk vardı bugüne çektim randevuyu 4.30 a
Doktora git muhakkak canım benim iki hamileliğimdede oldu biri 5. Haftamda biri 7. Haftamda bu sefer olmadı daha her ikisindede progestan kullandım kanama kese yakınlarında olmasa bile kesilmesi için vermişti birinde iğnesini birinde hapını kullandımBende sabah erken den çocukarı okula götürüyorum çok yogun yorgun ve uykusuz kalıyorum 7. Haftam yarın bitiyor ve bugün ögleden beri kahverengi lekem var böyle durum yaşayan var mı bı haftada bi sıkıntı olur mu diger kızlarımda yaşamadım böyle bişe tedirgin oldum
Çok hafif açık kahve canım öglen gelmişti şimdi belli belirsiz geçiyor gibi geldi bana inşallah geçerDoktora git muhakkak canım benim iki hamileliğimdede oldu biri 5. Haftamda biri 7. Haftamda bu sefer olmadı daha her ikisindede progestan kullandım kanama kese yakınlarında olmasa bile kesilmesi için vermişti birinde iğnesini birinde hapını kullandım
İnşallah geçer canım benim 2. Günde devam ettiği için gitmiştim benÇok hafif açık kahve canım öglen gelmişti şimdi belli belirsiz geçiyor gibi geldi bana inşallah geçer
İnşallah geçer canım benim 2. Günde devam ettiği için gitmiştim ben
Benim akıntım yok denecek kadar az bazı kişilerde sarımsı akıntı hamilelik belirtisi diye okumuştum kokulu ve kaşıntılıysa sıkıntı diye biliyorum ben aslında sarımsı renge kötü koku ve kaşıntı eşlik ettiğinde sıkıntı diye okumuştum bi çok kişidede sarımsı akıntı oluyo diye okudum bu sitede defalarca konuda temiz çıktıysa kaşıntın kötü koku yoksa sıkma canınıBende de sari akinti hep oluyor doktor enfeksiyon olabilir dedi idrar testi verdim tetkitler temiz cikti enfeksiyon yok ama israrla sari akinri devam ediyor bazen beyaza yaklasiyor bazen koyulasiyor doktor sari akinti istemeditimiz bisey dedi
İnsallah canim dedigin kadar kisa surer. Evet sik sik yemek yiyince gercekten iyi geliyor. Ac kalmak beni mahvediyor. Ne yemek yemek istiyorum o anda ne de bulantim gecmiyor. İnsallah dedigin gibi yuruyuslere baslayayim ben. Simit alayim yanima oyle cikayimMerak etmeyin geciyo :) ama bence en etkili sey kesinlikle temiz havamehrunnisa canim halin olmasa bile evinin yakininda park filan varsa git bankta otur eline bi ayran bi simit alip ciddiyim bir de sik sik yemek yemeye calismalisiniz mide bos kalinca artabiliyo bulanti Haftaya degilse bi sonraki hafta gecicek 9 ay sonra hatirlamayacaksiniz bile