- 21 Şubat 2009
- 333
- 222
- 36
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.621
Amin inşallah aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İyi şeyleri düşünürsek iyiyi çekeriz üstümüzeİnşallahGöğüs ucumda acı oluyor sadece o da her zaman değil bi de 2 gündür falan özellikle yemek yedikten sonra tiksinti geliyo bulantı hissi geliyo başka da belirtim yok hatta o yüzden korkuyorum yine boş gebelik vs yaşıyosam diye, inşallah öyle bir durum kimse yaşamaz
Anladım. Özel de olabilir devlette olabilir aklımda net biyer yok şuanda.Ozeller oyle bir iki yere sordum bende dogum paketi tahliller dogum sonrası yahliller falan 14 17 bin arasi fiyat verdiler gataya giden arkadaslarim da memnun ordan orayi da dusunebilirsiniz
En iyisini doktor söyleyecektir zaten canım. Görünebildin mi? Sonuç nasıl?bugun doktor randevum var saglık ocagındakı hemsıre gayet normal oldugunu soyledı degerlerımın bırde doktor gorsun bugun
Devlette hep oyle canim egitim arastirma hastanelerimin doktorlari ekip olarak calisio profun adi yazio ama poliklinikte ekibinden bir asistan bir uzman duruo her hafta degisio dedigin gibi bi doktoru bidaha goremiom semt hastanelerindeki doktorlar sabit oluo sadeceAnladım. Özel de olabilir devlette olabilir aklımda net biyer yok şuanda.
GATA ya nedense güvenim yok artık. Çünkü bi gittiğin doktoru bi daha bulamıyorsun sıkıntılı oluyor. Her yeni bir doktor yeni bir tahlil istiyor. o da seni yıpratıyor.Şimdilik araştırmaya devam…
Doktordan çıktım şimdi keseyıde bebegıde gordum cok sukur 5 haftalık bugun tamKiseden kise gore degisior canim degerler sen kendi doktorunla görüş buralarda yazilanlara gore evham yapma
En iyisini doktor söyleyecektir zaten canım. Görünebildin mi? Sonuç nasıl?
Doktorum bunun önemli olmadığını söyledi hatta haftaya bulantıların başlayınca görürüm ben seni falan dedi ama yine de evham yapıyoruz işteBenim de sat 22 Ağustos sizinle aynı durumdayım belirtim az diye endişe ediyorum inşallah sağ Salim kucağımıza alırız
Doğru söylüyorsunuz güzel düşünelim, güzel olsun inşallahAmin inşallah aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İyi şeyleri düşünürsek iyiyi çekeriz üstümüzeher insanın bünyesi farklı etki gösteriyor. Diğer şeylerde oldugu gibi…
Gözün aydin canim saglikla gelsin kuzucugun insAllahDoktordan çıktım şimdi keseyıde bebegıde gordum cok sukur 5 haftalık bugun tam
Bende etlik şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah iyidirBenlik bi sıkıntı yokta eşimle konuşmadık daha bu konuyuaklımın bi kenarında dursun. Aslında bugün etlik şehir hastanesi açılıyor randevulara baktım ama daha gözükmüyor. Orası var aklımda. Birde eski çalıştığım iş yerinde bi arkadaş Meltem Antalyalıyı çok övmüştü. Bugün aradım. Muayene fiyatını 600 nakit kredi kartını 700tl den açtı.
Evet evden bile midem bulandi o yuzdenEger hayatini etkiliyorsa ic canim bir zarari olmaz genelde cogu hamile iciyor.Benim 7-8 haftada oldu sonra gecti daha olmadi umarim senin de kisa surer boyle malesef insani psikolojik olarakta cok etkiliyoryuruyus yapip hava almayi dene evde durunca daha cok bulaniyodu benim
PAZARTESİ GÜNÜ KESE GÖRÜNÜR.GÖZÜNÜZ AYDINMerhaba benim sat 25 ağustos HCG bugün 436 çıktı pazartesi doktor randevum var sizce keseyi görebilir miyim
Hayırlı olsun degeriniz katlanir gorursunuz İnşaAllahMerhaba benim sat 25 ağustos HCG bugün 436 çıktı pazartesi doktor randevum var sizce keseyi görebilir miyim
Ah nasıl moral verici:) ben de 8. Haftanın başındayım bugün daha iyi hissettim geçen haftaya göre. Koku sorunu yoksa bulantı da olmadı gün boyu. Umarım kısacık sürüp geçmiştir o kötü dönem.Eger hayatini etkiliyorsa ic canim bir zarari olmaz genelde cogu hamile iciyor.Benim 7-8 haftada oldu sonra gecti daha olmadi umarim senin de kisa surer boyle malesef insani psikolojik olarakta cok etkiliyoryuruyus yapip hava almayi dene evde durunca daha cok bulaniyodu benim
canım benim de 3.16 çıkmıştı euthyrox 25 kullanıyorum ben de hatta sabah bulantılarım ve kusmalarım çok fazla korkmuştum ilaç işe yaramayacak diye ama 1.46 ya düşmüş tsh değerimKac cıktı tsh.euthyrox 25 mg kullaniyorum ben tsh 3.03 cikmisti sonra 2.20 ye düştü 10 gundur kan vermiyorum ne alemde bilmiyorum yarin kan vericem yuksekse hala doktor 50mg yaparim demişti. Ben ozaman gideyim iyotlu folic asit alayim bende korkmustum iyottan
Çok şükür, gözün aydınDoktordan çıktım şimdi keseyıde bebegıde gordum cok sukur 5 haftalık bugun tam
karbonhidrat alımını azaltmaya çalışın. gebelikte mide boşalması da yavaşlar. porsiyon küçültüp ara öğün yapmak çözüm olabilir.Mide yanmasina çözümü olan var mı peki? Cidden uyanamıyorum bile ağzıma geliyor acı sular