2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Amin inşallah aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İyi şeyleri düşünürsek iyiyi çekeriz üstümüze her insanın bünyesi farklı etki gösteriyor. Diğer şeylerde oldugu gibi…

Ozeller oyle bir iki yere sordum bende dogum paketi tahliller dogum sonrası yahliller falan 14 17 bin arasi fiyat verdiler gataya giden arkadaslarim da memnun ordan orayi da dusunebilirsiniz
Anladım. Özel de olabilir devlette olabilir aklımda net biyer yok şuanda.
GATA ya nedense güvenim yok artık. Çünkü bi gittiğin doktoru bi daha bulamıyorsun sıkıntılı oluyor. Her yeni bir doktor yeni bir tahlil istiyor. o da seni yıpratıyor. Şimdilik araştırmaya devam…

Devlette hep oyle canim egitim arastirma hastanelerimin doktorlari ekip olarak calisio profun adi yazio ama poliklinikte ekibinden bir asistan bir uzman duruo her hafta degisio dedigin gibi bi doktoru bidaha goremiom semt hastanelerindeki doktorlar sabit oluo sadece

Benim de sat 22 Ağustos sizinle aynı durumdayım belirtim az diye endişe ediyorum inşallah sağ Salim kucağımıza alırız
Doktorum bunun önemli olmadığını söyledi hatta haftaya bulantıların başlayınca görürüm ben seni falan dedi ama yine de evham yapıyoruz işte

Bende etlik şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah iyidir

Evet evden bile midem bulandi o yuzden disariya cikinca cok yorgun dusuyorum o yuzden cikmayi da cok istemiyorum. Boyle degisik bir kisir dongu icindeyim su an. İnsalah benim de boyle kisa surer ya. Hep bir ay sonra gecer diyorlar odum kopuyor bir ay daha nasil boyle yasicam diye

Ah nasıl moral verici:) ben de 8. Haftanın başındayım bugün daha iyi hissettim geçen haftaya göre. Koku sorunu yoksa bulantı da olmadı gün boyu. Umarım kısacık sürüp geçmiştir o kötü dönem.

canım benim de 3.16 çıkmıştı euthyrox 25 kullanıyorum ben de hatta sabah bulantılarım ve kusmalarım çok fazla korkmuştum ilaç işe yaramayacak diye ama 1.46 ya düşmüş tsh değerim

Kizlar çocuklarım okula gittiği için 6.30 da kalkıyorum geri yattım öğlen kalktım her adimimda kasıklarıma kramp gidiyor ve karnının içi acıyor böyle yaşayan var mı uzanıyorum saatlerdir sadece bulaşık yikiyabildim.7sinde ilk randevuk vardı bugüne çektim randevuyu 4.30 a

Nasılsınız a dostlarrr
Pek giremiyorum kendi işlerimi bile enerji düşüklüğünden yapamıyorum işim sosyal medyada olduğundan anca işimi halledip telefonu fırlatıveriyorum. Buraya pek yazamasam da arada girip okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…