- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.101
Doktorum ordayken tansiyonumu ölçüyo yüksek olmazsa baş ağrılarımın önemli olmadığını söylüyor, çarşamba günü nst için gidicem tekrar söyliycem bu şikayetlerimiDoktoruna söyledin mi baş ağrın varya ağrı önemli de o nedenle diyorum birde belki doğum başlayacaktır bunlar ilk sinyallerdir
Doktorum ordayken tansiyonumu ölçüyo yüksek olmazsa baş ağrılarımın önemli olmadığını söylüyor, çarşamba günü nst için gidicem tekrar söyliycem bu şikayetlerimigğzel haberlerini bekliyoruz
Aynı şeyi ben sorucaktimCanim dogum oncesi sut geliyordu ya senden de dogumdan sonra ne durumdaydi
Süt gelmesi için doulaların paylaştığı bazı göğüs masajı teknikleri var doğuma iki gün kaldı benim yani iki gun icinde gelmezse Çarşamba günü sezeryana gircem şimdiden masaj yapsam olurmu ki acaba sütum 32haftalikken çamaşırmi islatcak kadar geliyordu sonra 36ydi galiba bir gün geldi bir daha gelmediO süt damla damlaydı canım öyle sıkınca çok çok akmıyordu. Koyu kıvamdan sıvıya geçmesi çoğalması biraz zaman alıyo ilk zamanlar bebek emerken sağım yapmak gerekiyo bebeğe. Emme refleksleri zamanla artıyo o kuvvet hemen olmuyo bebekte . Benim elektrikli pompayla sağarak biraz arttırdım sütümü. Zaman alan bişey yani. Bi de psikoloji çok etkili biraz üzülmüştüm aç kaldı diye etkisi oldu onun da. Sonra faydası olmadığını görünce sadece onun için çabalamya verdim kendimi sütüm geri gitmesin diye. Çok şükür toparlıyoruz hafif sarılık vardı atlatıyoruz gibi.
Canım başka bi yorumda da yazdm e,bebeğin malt içeceği var emziren anne iç emeği beni baya rahat lattı tavsiye ederimÇok teşekkür ederim kızlar, gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken, lohusa duygusallığı sanırım. Damlayı aldırdım eşime, günde 3 defa kullanacağım. Bol yeşillik tüketmeye özen gösteriyorum, sadece uyku uyuyamıyorum. Aslında annem bende, halalarım çok yardımcı ama kedi gibi oldum herşeyi kendim yapmak istiyorum. Engel olamıyorum kendime, o yüzden bir yorgunluk var. Elektrikli pompa ve mochi manuel pompa ile uyarmaya çalışıyordum memelerimi, Elle sağım yapmadım hiç, onu da deneyeceğim. Çoo teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden❤
Doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı muayene evet 1200 muş onu öğrendimMerhaba. 1200 du en son. Zam gelmediyse eger
Süt gelmiyor zaten canim önce kolostrum gelmesi lazım önemli olan o şuan göğsünden de o damlar zaten ertesi güne kadar yavaş yavaş gelir süt gelmiyor diye sakın üzme kendini hepimizde ilk gün süt olmuyor o 2 damla yetiyor onlaraAynı şeyi ben sorucaktimbende doğum oncesi süt geliyordu mesela şuan hiç gelmiyor doğumda nasıl olur acaba diye merak ediyordum
Süt gelmesi için doulaların paylaştığı bazı göğüs masajı teknikleri var doğuma iki gün kaldı benim yani iki gun icinde gelmezse Çarşamba günü sezeryana gircem şimdiden masaj yapsam olurmu ki acaba sütum 32haftalikken çamaşırmi islatcak kadar geliyordu sonra 36ydi galiba bir gün geldi bir daha gelmedi
Bizdede pişik olmadı vücudunda kırmızı döküntüler oluştu geçen hafta ışın tedavisi amistik ondan mı yoksa çok mu sariyorum bilemiyorumBugün 8. Günümüz kızımın poposu pişik oldu her bez bağlamada bepantol zeytinyağ sürüyordum önce sleepy ıslak mendil kullandım kızarınca bıraktım temizleme pamuğunu ıslatıp siliyordum olmadı olmadı kızardı en son kanayınca lavobaya götürüp ılık suyla yıkadım bugün sonra havluya sardım açık bıraktım poposunu hamazicle kantoron yağı sürdüm götüre getire çocuk hasta olacak diye korkuyorum altını çok sık pisliyor
Pişik için sudocrem tavsiye ederim. Kızımda da pek çok krem denedim sudocrem kullanınca pişik bitti diyebilirim Çok faydası oluyor. Her bez değişiminden sonra kullandığında faydasını hemen görüyorsun.Bugün 8. Günümüz kızımın poposu pişik oldu her bez bağlamada bepantol zeytinyağ sürüyordum önce sleepy ıslak mendil kullandım kızarınca bıraktım temizleme pamuğunu ıslatıp siliyordum olmadı olmadı kızardı en son kanayınca lavobaya götürüp ılık suyla yıkadım bugün sonra havluya sardım açık bıraktım poposunu hamazicle kantoron yağı sürdüm götüre getire çocuk hasta olacak diye korkuyorum altını çok sık pisliyor
O kadar şey denemenize rağmen devam ediyosa bezden dolayı olabilir mi, farklı bir markayı mı deneseniz acabaBugün 8. Günümüz kızımın poposu pişik oldu her bez bağlamada bepantol zeytinyağ sürüyordum önce sleepy ıslak mendil kullandım kızarınca bıraktım temizleme pamuğunu ıslatıp siliyordum olmadı olmadı kızardı en son kanayınca lavobaya götürüp ılık suyla yıkadım bugün sonra havluya sardım açık bıraktım poposunu hamazicle kantoron yağı sürdüm götüre getire çocuk hasta olacak diye korkuyorum altını çok sık pisliyor
Şimdi eşime mavi hametanla sudocrem al dedim eczanede varsa inşallah kanayınca çok üzüldüm ya içim gittiPişik için sudocrem tavsiye ederim. Kızımda da pek çok krem denedim sudocrem kullanınca pişik bitti diyebilirim Çok faydası oluyor. Her bez değişiminden sonra kullandığında faydasını hemen görüyorsun.
Evet sleepy kullandım bitti zaten şimdi molfixe geçtim sanki bu bez daha iyi gibi geldiO kadar şey denemenize rağmen devam ediyosa bezden dolayı olabilir mi, farklı bir markayı mı deneseniz acaba
Benim dogumuma iki gün var daha öncesinde masaj yapsam mı diye dusundum süt kanalları açılsın diyeSüt gelmiyor zaten canim önce kolostrum gelmesi lazım önemli olan o şuan göğsünden de o damlar zaten ertesi güne kadar yavaş yavaş gelir süt gelmiyor diye sakın üzme kendini hepimizde ilk gün süt olmuyor o 2 damla yetiyor onlara
Bezini değiştir o markayı sevmemiş olabilir. En iyi markalarda sorun yaşayıp Daha orta halli markalarda sorun yaşamayan bebekler var. Mustelada pişik kreminde iyidir. Çok silmen ıslak kalması da etkiler. Abartı silmeyin.Bugün 8. Günümüz kızımın poposu pişik oldu her bez bağlamada bepantol zeytinyağ sürüyordum önce sleepy ıslak mendil kullandım kızarınca bıraktım temizleme pamuğunu ıslatıp siliyordum olmadı olmadı kızardı en son kanayınca lavobaya götürüp ılık suyla yıkadım bugün sonra havluya sardım açık bıraktım poposunu hamazicle kantoron yağı sürdüm götüre getire çocuk hasta olacak diye korkuyorum altını çok sık pisliyor.
Çok kişiden kişiye değişen bi olay aslında o yüzden bilemiyorum canım doğum itibariyle de yapabilirsinAynı şeyi ben sorucaktimbende doğum oncesi süt geliyordu mesela şuan hiç gelmiyor doğumda nasıl olur acaba diye merak ediyordum
Süt gelmesi için doulaların paylaştığı bazı göğüs masajı teknikleri var doğuma iki gün kaldı benim yani iki gun icinde gelmezse Çarşamba günü sezeryana gircem şimdiden masaj yapsam olurmu ki acaba sütum 32haftalikken çamaşırmi islatcak kadar geliyordu sonra 36ydi galiba bir gün geldi bir daha gelmedi
Evet Allah bu gümüş kapagı üreten drn,razı olsun normalde 20 gün insanlar meme yarası çekiyor iki saatte bir emziriyorum ve 2. Gün dısınds kanamadı memem şimdi 5. Gün çok iyi durumda herkese duyurmak lazm 400 e almıstım parasonı sonuna kdr hak eden bir ürünEmzirme ile ilgili konuşulmuş.Sık sık emzirmeye bakın bebek emdikçe sütünüzün indiğini göreceksiniz.Gogsunuzun sadece uç kısmını vermemeye dikkat edin yara olmasının sebebi o oluyor.Bebeginizi yaka iğnesi gibi düşünün bu dönemdeİlk kızımı çok fazla emzirememiştim ama bunda bir damlasını bile ziyan etmemeye çalışıyorum.Moshi aldım birinden emzirirken diğerinden akan boşa gitmiyor.Yine gümüş kapak yara derdine resmen son veriyor.Lansinoh krem benzeri almanıza bile gerek kalmıyor çiçek gibi emziriyorsunuz
Ben dogurmadan çok sorun yaşadım kurudu kahverengi yerinde deri dökülmeye başladıEvet Allah bu gümüş kapagı üreten drn,razı olsun normalde 20 gün insanlar meme yarası çekiyor iki saatte bir emziriyorum ve 2. Gün dısınds kanamadı memem şimdi 5. Gün çok iyi durumda herkese duyurmak lazm 400 e almıstım parasonı sonuna kdr hak eden bir ürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?