- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.541
Hayir iyi gelmiyor dediler hep ben de istemedim doktordan açıkçası ama cidden zorlaniyorum özellikle calisirkenhap kullanıyor musunuz bulantı için
Siz kullaniyor musunuz nedir ismihap kullanıyor musunuz bulantı için
Prilam dr veriolar geneldeSiz kullaniyor musunuz nedir ismi
Mayıs cocukları cok zıplayacak gibi duruyor bakalımKuzu bana da kız gibi geldi açıkcası sağlıklı olsunlar da:) Benim bücürük de çok hareketliydi ilk kız diyecek gibi oldu sonra ya net olamıyorum iki tarafa da dönecek gibi duruyor dedi2 hafta sonra öğreneceğim ben de zaman geçmiyor:)
Ben de çalışıyorum ve Prilam kullanıyorum genelde onu yazıyorlar. Hatta geçen haftalarda hapım bitti 2-3 gün içemedim sonrasında o kadar kötü oldum ki kusmaktan mahvoldum hamilelikte ilk defa kustum ama böyle kötü birşey olamazdı. O günü ölü gibi geçirdim. Kullanmaya devam ediyorum. Bu aralar bulantım biraz artmış durumda ama hapı kullanmasam çok zorlanırmışım demek ki.H
Hayir iyi gelmiyor dediler hep ben de istemedim doktordan açıkçası ama cidden zorlaniyorum özellikle calisirken
İhtimal var o zamanAy inşallah canım agzından bal damlıyor . Ben 5 ekimde düşük yaptım 1 hafta sonra kanamam kesildi ayın 18 inde yogun akıntım oldu bir sefer sonra diger iki günde geldi o şekilde bende öncesş sonrası degerlendirdim inşalla hiç adet görmeden saglıklı bir şekilde hamile kalırım canım dua edin
Bende aynı durumdayım bulantı sadece uyuduğumda olmuyor. Ben prilam kullandım ilk başlarda işe yaramıştı ama şimdi 1 haftadır hiç işe yaramıyorBen de ve her gözümü actigimda bulantidan helak oluyorum tek bulantisiz anim uyurken oldugundan uykuya erken gecmek istiyorum. Bulantilar baya helak etti beni
Düşünün Bi ayağı içeride olur derler cnm benim de kimyasal gebelikten sonra oldu şükür ki hic uzulme dua etTeşekkür ederim canm amin inşallah allahım hepimize saglıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah
Aile hekimi de yazar mi acaba dil alti bir hap mi bu prilam?Ben de çalışıyorum ve Prilam kullanıyorum genelde onu yazıyorlar. Hatta geçen haftalarda hapım bitti 2-3 gün içemedim sonrasında o kadar kötü oldum ki kusmaktan mahvoldum hamilelikte ilk defa kustum ama böyle kötü birşey olamazdı. O günü ölü gibi geçirdim. Kullanmaya devam ediyorum. Bu aralar bulantım biraz artmış durumda ama hapı kullanmasam çok zorlanırmışım demek ki.
Yazior diye biliorum canim yok normal suyla yutuosunAile hekimi de yazar mi acaba dil alti bir hap mi bu prilam?
Evet yazıyormuş bilmediğim için perişan oldum parayla aldım yoksa çoktan yazdırır o işkenceyi bi gün de olsa çekmezdim. Normal küçük bir hap. Direk yutuluyor. Akşam 2 tane.Aile hekimi de yazar mi acaba dil alti bir hap mi bu prilam?
İnşallah canımDüşünün Bi ayağı içeride olur derler cnm benim de kimyasal gebelikten sonra oldu şükür ki hic uzulme dua et
Bana kalırsa 14-15 haftalık gibi git bi gör derim hemde cinsiyeti de güzelce gözükür devlette söylemiyorlarmış yaHayırlı olsunmuayene için özele mi gidiyorsunuz ben devlete gidiyorum da devlette böyle hareket vs gösterilmiyor adam akıllı. Hatta 11+5 te bi ultrason görüntüsü verdi ki hiçbiryer belli değil çamır gibi görüntü 9+6 da görüntü veren doktorun ultrasonunda bile bir bebek şekli vardı özele gitmeyi ileriki aylara erteliyorum ama böyle şeylerden de mahrum mu bırakıyorum acaba kendimi
Ay bilmiyorum ki yazınca sorayımİnşallah canım bende kanamam kesildikten sonra korunmadım zaten ama düşükten sonra ilk adet ne zamn olur bişmiyorum beklicem özelden konuştugun arkadaşın düşükten sonra ne zaman olmul acaba yumurtlama bende yumurta akı kıvamında akıntı gelsi 3 gün boyunca acaba düşükten 15 gün sonra yumurtlama olabilir mi
Bende düşükten sonra hemen hamile kaldım. Adet görmedimAy inşallah canım agzından bal damlıyor . Ben 5 ekimde düşük yaptım 1 hafta sonra kanamam kesildi ayın 18 inde yogun akıntım oldu bir sefer sonra diger iki günde geldi o şekilde bende öncesş sonrası degerlendirdim inşalla hiç adet görmeden saglıklı bir şekilde hamile kalırım canım dua edin
Ayyy gerçekten mi böyle duyunca çok umutlanıyorum çok sagolun yorum yaptıgınız içinBende düşükten sonra hemen hamile kaldım. Adet görmedim
Ben de kimyasal gebeliğin ardına hemen hiç regl olmadan gebe kaldımAyyy gerçekten mi böyle duyunca çok umutlanıyorum çok sagolun yorum yaptıgınız için
Hadi bakalım darısı başıma benim fsh yüksek ama hamile kalabildim düşürdüm hadi yine kalamaZsam diye korkuyorum menopoz başlangıcı var dedi doktor ondan bı kadar panigimBen de kimyasal gebeliğin ardına hemen hiç regl olmadan gebe kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?