2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Mayıs cocukları cok zıplayacak gibi duruyor bakalım Allahım sağlıkla göndersin bizlere inşallahhh

H

Hayir iyi gelmiyor dediler hep ben de istemedim doktordan açıkçası ama cidden zorlaniyorum özellikle calisirken
Ben de çalışıyorum ve Prilam kullanıyorum genelde onu yazıyorlar. Hatta geçen haftalarda hapım bitti 2-3 gün içemedim sonrasında o kadar kötü oldum ki kusmaktan mahvoldum hamilelikte ilk defa kustum ama böyle kötü birşey olamazdı. O günü ölü gibi geçirdim. Kullanmaya devam ediyorum. Bu aralar bulantım biraz artmış durumda ama hapı kullanmasam çok zorlanırmışım demek ki.

İhtimal var o zaman Yalnız kürtaj sonrası benim yumurtlamam baya geç olmuş normal zamanda yumurtlama akıntım gelmişti değerlendirmiştim bi 5 gün sonra falan tekrar geldi neyse dedim bunu da değerlendiriyim şansıma o son değerlendirdiğim tek ilişki tutmuş Dua ediyorum canım inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Ben de ve her gözümü actigimda bulantidan helak oluyorum tek bulantisiz anim uyurken oldugundan uykuya erken gecmek istiyorum. Bulantilar baya helak etti beni
Bende aynı durumdayım bulantı sadece uyuduğumda olmuyor. Ben prilam kullandım ilk başlarda işe yaramıştı ama şimdi 1 haftadır hiç işe yaramıyor

Aile hekimi de yazar mi acaba dil alti bir hap mi bu prilam?

Bana kalırsa 14-15 haftalık gibi git bi gör derim hemde cinsiyeti de güzelce gözükür devlette söylemiyorlarmış ya hem hastane yerşne küçük tıp merkezleri oluyor ya onların muayeneleri daha uygun oluyo hastane 600 tıp merkezi 250₺ mesela. Ben sigorta yaptırdım o yüzden rahatım

Ay bilmiyorum ki yazınca sorayım ama işte ben 7 haftalık hamileydim 20 eylül gibiydi o düşük yaptığında işte

Bende düşükten sonra hemen hamile kaldım. Adet görmedim

Merhaba herkese burayı yeni keşfettim benim geçtiğimiz perşembe 12+2 olmamız gerekiyordu ama doktor küçük olduğunu ve 10+6 haftalık olduğunu söyledi geç döllenme olabilir dedi buna benzer bişey yaşayan var mı aranızda

Kızlar eşim sağlıkçı biz bu tane ilçede oturuyoruz. Burdan 1 aydır yeni tanıdığım bir kadın var . Kocası klima işi yapıyor takıyor falan. Oğlum ve onun oğlu aynı sınıfa gidiyor. Kaç kerede WhatsApp'tan konusmusuz Ben gebe oldugum için eşim sabahları oğlumu okula bırakıyor ordan iş yerine yürüyerek gidiyor. Bu kadın kocama iftira atmış bana bakıyor diye .Bilmem yoldan yürürken peşinden gidiyormuş, okula gidiyormuş beni takip ediyor diyor . Bildiğiniz kadın paranoyak ve ******** mecbur aynı yolu kullanıyoruz ve yol evinin önünden geçiyor. Kocama takmış diyor beni takip ediyor diye. Geçen kocamın ınstagram'ını sordu biz aynı ortak hesap kullanıyoruz dedim . Demekki gözü kocamdaymis . Eşimin telefonu 24 saat bende kaldığı oluyor, demiş fake bir hesap ona yazmış kötü teklifte bulunmuş diye oda kendi kafasına göre senin kocandir diyor.iftara attı.Aradim baya kavga ettik hakaret etti bize bizde şikayetçi olduk .o hesabıda savcılığa verdik kim olduğu elbet ortaya çıkar.Ama çok kötü bir gün geçirdim iyi niyetle yaklaştım sonra ne yazık ki kötü niyetle yaklaşıyormuş bana ben esimiden bu kadar Emin olmasaydım asla tepki vermezdim ama 7 yıllık hayatımda bir gün bile kocaman başka birine yan gözle baktığını öyle kötü huylarını çok şükür böyle ama sanırım kadın kafayı kocaman takmış ve nasıl iftira atıp onların huzurunu bozabilirim diye kendi kendine kurmuş. Soruyorum en ufak sana bir zararı dokundumu seninle konuştu mu hayır ama okula geliyor yok bilmem yolda beni takip ediyor böyle bildiğimiz ******** ve paranoyak . Burda yabanciyiz diye istedikleri iftirayı ve lafı söyleyip insanları zan altında bırakabileceklerini sanıyorlar.Siz siz olun kimseye iyi niyetle yaklaşıp güvenmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de kimyasal gebeliğin ardına hemen hiç regl olmadan gebe kaldım
Hadi bakalım darısı başıma benim fsh yüksek ama hamile kalabildim düşürdüm hadi yine kalamaZsam diye korkuyorum menopoz başlangıcı var dedi doktor ondan bı kadar panigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…