2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bence kız canım

Benimde içimden öyle geçiyor balla ne yalan diyim
Saglıklı olsunlarda canım bacak arasından bariz belli kız oldugu çizgileri belli dikkatli bakarsan ben düşük yaptım yoksa bende mayıs annesi olavaktım ondan hala takip ediyorum bu sayfayı

Lekelenmeleri olan bi arkadas vardu doktor kontroludevardi gittimi acaba cokmerak ediyorum insallah guzel baberlerle gelir

Saglıklı olsunlarda canım bacak arasından bariz belli kız oldugu çizgileri belli dikkatli bakarsan ben düşük yaptım yoksa bende mayıs annesi olavaktım ondan hala takip ediyorum bu sayfayı
Valla bu görüntüyü hoca da gördü hiçbi şey demedi belli değil dedi ondn attım bi ben mi görüyorum diye
Senin içinde inşallah güzel haberler gelir benle beraber birisi öğrenmişti burdan oda maalesef kaybetti, şimdi betası 79 çıkmış, özelden konuşuyoruz, umut Allahtan darısı sana inşallah

Kuzu bana da kız gibi geldi açıkcası sağlıklı olsunlar da:) Benim bücürük de çok hareketliydi ilk kız diyecek gibi oldu sonra ya net olamıyorum iki tarafa da dönecek gibi duruyor dedi 2 hafta sonra öğreneceğim ben de zaman geçmiyor:)

İnşallah canım bende kanamam kesildikten sonra korunmadım zaten ama düşükten sonra ilk adet ne zamn olur bişmiyorum beklicem özelden konuştugun arkadaşın düşükten sonra ne zaman olmul acaba yumurtlama bende yumurta akı kıvamında akıntı gelsi 3 gün boyunca acaba düşükten 15 gün sonra yumurtlama olabilir mi

Canım gelmedin mi doktordan ne söyledi merak ettik bir sorun yoktur inşallah

Ben kürtajdan sonra adet görmeden hamile kaldım, kürtaj ya da düşük ne olduysa onun ilk gününü adetinizin ilk günü olarak düşünün doktorum öyle söylemişti bana. 15gün sonra falan da yumurtlama oluyor zaten ben o şekilde hamile kaldım

Ay inşallah canım agzından bal damlıyor . Ben 5 ekimde düşük yaptım 1 hafta sonra kanamam kesildi ayın 18 inde yogun akıntım oldu bir sefer sonra diger iki günde geldi o şekilde bende öncesş sonrası degerlendirdim inşalla hiç adet görmeden saglıklı bir şekilde hamile kalırım canım dua edin

Allahım hayırlı saglıklı bi bebek nasip etsin en hayırlı zamanda İnşAllah cnm herşey gönlünce olsun

Hayırlı olsun muayene için özele mi gidiyorsunuz ben devlete gidiyorum da devlette böyle hareket vs gösterilmiyor adam akıllı. Hatta 11+5 te bi ultrason görüntüsü verdi ki hiçbiryer belli değil çamır gibi görüntü 9+6 da görüntü veren doktorun ultrasonunda bile bir bebek şekli vardı özele gitmeyi ileriki aylara erteliyorum ama böyle şeylerden de mahrum mu bırakıyorum acaba kendimi

Aynılarını yaşıyorum özellikle bazen geceleri ayaklarımın altı bir anda yanmaya başlıyor. Gündüz bir anda uyku bastırıyor ama gece de on kere uyanıyorum
Ben de ve her gözümü actigimda bulantidan helak oluyorum tek bulantisiz anim uyurken oldugundan uykuya erken gecmek istiyorum. Bulantilar baya helak etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…