- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.521
O kadar heyecanlı gittim ki gösterir diyeBen daha cok kiza benzettim ama hayirlisi
Bence kız canımBizz bugün 12+1 doktora gittikk, gülüyorum çünkü o kadar oynadı o kadar zıpladı ki cinsiyet tahmini bile yapamadı doktor pozisyona göre bakıyolarmış ya diyor ki hem kız gibi hem erkek gibi ne desem yalan olcak olasılık bile veremem bu durumda dedi içerde zıplıyor hopluyor gerneşiyorr öyle tatlıydı kiii
Ense ve burun kemiği ölçtü ikiliye gerek yok istersen yaparız dedi bende pek meraklı olmadığımdan yaptırmadım bi kaç ölçüm yaptı çok sağlıklı dedi. Bi de foto bırakıyorum size bacak arası da var belki anlayan olursa diye
Benimde içimden öyle geçiyor balla ne yalan diyimBence kız canım
Saglıklı olsunlarda canım bacak arasından bariz belli kız oldugu çizgileri belli dikkatli bakarsan ben düşük yaptım yoksa bende mayıs annesi olavaktım ondan hala takip ediyorum bu sayfayıBenimde içimden öyle geçiyor balla ne yalan diyim
Evet gelmedi mi daha acaba cvp yazmadıLekelenmeleri olan bi arkadas vardu doktor kontroludevardi gittimi acaba cokmerak ediyorum insallah guzel baberlerle gelir
Canım geldin mi kontrolden ne dedi doktor bir sorun yoktur inşallahCanlı kırmızı renkte ise git canım bekleme kasıklarında çok sancı var mı benim leke gelmeden önce kasık agrılarım vardı
Valla bu görüntüyü hoca da gördü hiçbi şey demedi belli değil dediSaglıklı olsunlarda canım bacak arasından bariz belli kız oldugu çizgileri belli dikkatli bakarsan ben düşük yaptım yoksa bende mayıs annesi olavaktım ondan hala takip ediyorum bu sayfayı
Seni cok iyi anliyorum ben bile heycanliyim suan 9+2 ama anca 11. Ayin sonu gibi ogrenirim burda gec soyliyolarO kadar heyecanlı gittim ki gösterir diye4 hafta sonra gidicem ama bu meraktan çatlarım bennn
Bende 9+1aralık gibi anca ögrenirim diye düsünüyorumSeni cok iyi anliyorum ben bile heycanliyim suan 9+2 ama anca 11. Ayin sonu gibi ogrenirim burda gec soyliyolar
Kuzu bana da kız gibi geldi açıkcası sağlıklı olsunlar da:) Benim bücürük de çok hareketliydi ilk kız diyecek gibi oldu sonra ya net olamıyorum iki tarafa da dönecek gibi duruyor dediBizz bugün 12+1 doktora gittikk, gülüyorum çünkü o kadar oynadı o kadar zıpladı ki cinsiyet tahmini bile yapamadı doktor pozisyona göre bakıyolarmış ya diyor ki hem kız gibi hem erkek gibi ne desem yalan olcak olasılık bile veremem bu durumda dedi içerde zıplıyor hopluyor gerneşiyorr öyle tatlıydı kiii
Ense ve burun kemiği ölçtü ikiliye gerek yok istersen yaparız dedi bende pek meraklı olmadığımdan yaptırmadım bi kaç ölçüm yaptı çok sağlıklı dedi. Bi de foto bırakıyorum size bacak arası da var belki anlayan olursa diye
İnşallah canım bende kanamam kesildikten sonra korunmadım zaten ama düşükten sonra ilk adet ne zamn olur bişmiyorum beklicem özelden konuştugun arkadaşın düşükten sonra ne zaman olmul acaba yumurtlama bende yumurta akı kıvamında akıntı gelsi 3 gün boyunca acaba düşükten 15 gün sonra yumurtlama olabilir miValla bu görüntüyü hoca da gördü hiçbi şey demedi belli değil dediondn attım bi ben mi görüyorum diye
Senin içinde inşallah güzel haberler gelir benle beraber birisi öğrenmişti burdan oda maalesef kaybetti, şimdi betası 79 çıkmış, özelden konuşuyoruz, umut Allahtandarısı sana inşallah
Canım gelmedin mi doktordan ne söyledi merak ettik bir sorun yoktur inşallahKızlar merhaba nasılsınız ?
9 haftalık olduk
Karnımda adet sancısı var
Geceden beri peçeteye silince kan geliyor
İlk kahverenliydi diğer ikisi kırmızı
Ama iç çamaşırına gelen bişey yok
Çok korkuyorumlütfen bana bir şey söyleyin
Ben kürtajdan sonra adet görmeden hamile kaldım, kürtaj ya da düşük ne olduysa onun ilk gününü adetinizin ilk günü olarak düşünün doktorum öyle söylemişti bana. 15gün sonra falan da yumurtlama oluyor zaten ben o şekilde hamile kaldımİnşallah canım bende kanamam kesildikten sonra korunmadım zaten ama düşükten sonra ilk adet ne zamn olur bişmiyorum beklicem özelden konuştugun arkadaşın düşükten sonra ne zaman olmul acaba yumurtlama bende yumurta akı kıvamında akıntı gelsi 3 gün boyunca acaba düşükten 15 gün sonra yumurtlama olabilir mi
Ay inşallah canım agzından bal damlıyor . Ben 5 ekimde düşük yaptım 1 hafta sonra kanamam kesildi ayın 18 inde yogun akıntım oldu bir sefer sonra diger iki günde geldi o şekilde bende öncesş sonrası degerlendirdim inşalla hiç adet görmeden saglıklı bir şekilde hamile kalırım canım dua edinBen kürtajdan sonra adet görmeden hamile kaldım, kürtaj ya da düşük ne olduysa onun ilk gününü adetinizin ilk günü olarak düşünün doktorum öyle söylemişti bana. 15gün sonra falan da yumurtlama oluyor zaten ben o şekilde hamile kaldım
Allahım hayırlı saglıklı bi bebek nasip etsin en hayırlı zamanda İnşAllah cnm herşey gönlünce olsunAy inşallah canım agzından bal damlıyor . Ben 5 ekimde düşük yaptım 1 hafta sonra kanamam kesildi ayın 18 inde yogun akıntım oldu bir sefer sonra diger iki günde geldi o şekilde bende öncesş sonrası degerlendirdim inşalla hiç adet görmeden saglıklı bir şekilde hamile kalırım canım dua edin
Teşekkür ederim canm amin inşallah allahım hepimize saglıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallahAllahım hayırlı saglıklı bi bebek nasip etsin en hayırlı zamanda İnşAllah cnm herşey gönlünce olsun
Hayırlı olsunBizz bugün 12+1 doktora gittikk, gülüyorum çünkü o kadar oynadı o kadar zıpladı ki cinsiyet tahmini bile yapamadı doktor pozisyona göre bakıyolarmış ya diyor ki hem kız gibi hem erkek gibi ne desem yalan olcak olasılık bile veremem bu durumda dedi içerde zıplıyor hopluyor gerneşiyorr öyle tatlıydı kiii
Ben de ve her gözümü actigimda bulantidan helak oluyorum tek bulantisiz anim uyurken oldugundan uykuya erken gecmek istiyorum. Bulantilar baya helak etti beniAynılarını yaşıyorum özellikle bazen geceleri ayaklarımın altı bir anda yanmaya başlıyor. Gündüz bir anda uyku bastırıyor ama gece de on kere uyanıyorum
hap kullanıyor musunuz bulantı içinBen de ve her gözümü actigimda bulantidan helak oluyorum tek bulantisiz anim uyurken oldugundan uykuya erken gecmek istiyorum. Bulantilar baya helak etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?