- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.081
Evet doktor da betamla şuan kese uyumlu dedi. Geç döllenme olmuş olabilir dedi. Alttan degl karindan baktık cnm.Adet günü için beta biraz az geldi sanki yani geç döllenme olmuş olabilir diye düşünüyorum benim adetimden 5 gün önce 76ydı çünkü. Eğer geç döllenme olursa sat ile uyumsuz çıkıyormuş bebiş:) alttan ultrasonla baktı mı boi kese dediği zaman?
Eğer alttan baksaydı muhtemelen görürdü ben 5+2 de vajinal ile bebeği gördüm ama karından kese boş gözüküyordu bu yüzden canını hiiiiç sıkmıyorsunnn 1 haftacık kadar dayan kalbini bile duyacaksınEvet doktor da betamla şuan kese uyumlu dedi. Geç döllenme olmuş olabilir dedi. Alttan degl karindan baktık cnm.
Teşekkür edermmAşırı stresliyim dünden beriGebze de Sibel Mutlu ya gidiyordum uzun süre araştırıp en sonunda içime sinir gitmiştim. Şu an hastane değiştireceği için ve sigortam o hastaneyi kapsamadığı için yeni doktor bulmalıyım vallahi oturdum ağladım ciddi ciddi napcam diye. Panik atak hastası olduğum için güler yüzlü sakinleştirici ve bilgilendirici birini bulmalıyım yine elimde telefon ordan oraya geziyorum bakalım ne olacak. Gebze için doktor önerisi olan varsa alabilirim medical parkta çalışmayan olsun lütfen
Bu aradaNurseCelline hayırlı olsun topiğin iyi ki almışsın grubu
Sata göre cumartesi kaç haftalık oluyosun çiçeğimKızlar bnde kendimden bahsetmek istiyor ve tecrubelerinizle yorum yaparsanız sevinirim. Adet günümde betam 41 çıkmisti iki gün sonra 63 dört gun sonra 395 çıkmıştı . Doktoruma msj attigimda betan iyi demişti. Geçen cuma doktora gittim. Adet tarihime göre 6+6 olmam gerekirken doktor sadece kese gördü ve şuan beş buçuk haftalık görünüyor dedi. On gün sonra çağırdı beni. Yani bebek yoktu. Boş kese vardı. Endiseliyim. Bebeği göremeyeceğim diye korkuyorum. Sol kasıgıma kötü agrilar giriyor. Midem sabahları bulanıyor ama kusmuyorm. Her şey yolundadır umarım. Önümüzdeki cumartesi tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.
Teşekkür ederim amin inşallah rabbim kimseye yaşatmasınÇok geçmiş olsun sanada çok zor şeyler Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu bugün gidicem artık doktora daha fazla uzatamam insallah hayırlısı neyse o olur canım
yaa maşallah sen en azından ilk zor aşamaları atlatmışsın ne güzelHamilelik nasıl gidiyor hanımlar 9+2 ile Bende mayıs annelerindenim.
Günaydınn ben geçen hafta keseyi görmüştüm ama içi boştu bugün 6+0da kese büyümüş mü diye kontrole gittim hem bebek oluşmuş hem de çok azıcık kalp atışı vardı çok şükürGünaydın kızlarracaba 6+4 te kalp atışı duyan var mı karından aranızda.. Yoksa erken mi
Benim de 6+0 belli belirsiz kalp atışı vardı hatta zorladı baya sırf dinletebilmek için aslında ben istememiştim dinlemek zorlamamak için. Azıcık duyduk ama bişey olmuş mudur sizce zarar görebiliyormuş falan sanırım ısıdan dolayı6+1de kalp atisini gördük. Dinletmedi ama
yaa maşallahGünaydınn ben geçen hafta keseyi görmüştüm ama içi boştu bugün 6+0da kese büyümüş mü diye kontrole gittim hem bebek oluşmuş hem de çok azıcık kalp atışı vardı çok şükür
Geçmiş olsun bende ağustosta boş gebelikten kürtaj oldum inşallah sizin de sonrasında sağlıklı bi gebeliğiniz olurRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım boş gebelik yaşadım
İnşallah, çok teşekkür ederimmyaa maşallahsorunsuz devam etsin sonuna kadar inşallah ben de garanti olsun haftaya gideyim o zaman ya haftaya pazartesi falan.
Bugün ultrasona göre 9+6 çıktım arada sancı giriyor bu şikayetle gittim tansiyonum da yüksek çıktı progestan fitil verdi koku hassasiyeti ve bu arada giren sancılar dışında şükür iyi gibi inşaallah daha da iyi oluruzHamilelik nasıl gidiyor hanımlar 9+2 ile Bende mayıs annelerindenim.
En son 20 ağustosta adet oldum. Koyu bir renk değil ama az geliyor. Bu yüzden ne olduğunu da anlamıyor çevremdekiler. Belim de çok ağrıyor bugün.Insallah yerlesme kanamasi yada önemsiz bi sebeptir ama insan doktora gidip gözüyle görmeden zor duruyor böyle leke, kanama yasayinca. Ben ilk hamileligimde ilk kontole 8. hafta gitmistim. Simdi 6 haftalik hamilelikte 4 kere kontrolden gectim
Bilmiyorum hiç canım ya ama ikinci kızımda da o doktora gitmiştim herhangi bi sıkıntı olmamıştıPeki 2 haftada bir çağırdığında ultrasonla kontrol ediyor mu zarari olurmu sık kontrolun benide 1 ay sonraya cagirdi ama icim sinmedi bir doktora daha gitmek istiyorum ama ultrasondan cekindigim icin kalsin bu doktorla devam edeyim dedim
Ben devlet hastanesine gidiyorum kuzum doktorumdan çok memnunum kızımdada o doktora gitmiştim 7 yıl geçti aradan yine ona devam ediyorum herhangi bi sıkıntım olduğundads hep ona giderdimValla cnm aşırı pahalanmis her şey gibi muayene de. Yani tabi mecburen gidicez de çok sık da ciddi masraf.
Ya kuzum bn o an şoktan soramadım. Geçtiğimiz cuma beş buçuk haftalık dedi. Yani kaç oluyorSata göre cumartesi kaç haftalık oluyosun çiçeğim
Yaaa çok teşekkür ederim canım umut oldun. Zaten gidicem gerekise vajinal muayene olurumEğer alttan baksaydı muhtemelen görürdü ben 5+2 de vajinal ile bebeği gördüm ama karından kese boş gözüküyordu bu yüzden canını hiiiiç sıkmıyorsunnn 1 haftacık kadar dayan kalbini bile duyacaksın
Ağustosta kesem bozuldu ondan öncede düşüğüm oldu stres yapmayın olacağı varsa oluyorSelam kızlar bugün 5+4 deyim saat 16.00 da randevum zaman durdu resmen asla geçmiyor hayatımın en zor sınavı nisan ayında düzensiz kese yüzünden bebeğimi kaybettim onun etkisi sanırım çok korkuyorum lütfen bana dua edin güzel habere o kadar ihtiyacım var ki pcos umda zoru başarıp gebe kaldım olumsuz bir şey duyacam diye ödüm kopuyor hayat durdu resmen benim için
Öyle öyle bende 2 gündür iyiyim, arada düzeliyoruz Allahtan da yaşamaya hevesimiz oluyorSelam kızlar bugün 8+2 oldum bu sabah ilk defa iyi uyandım mide bulantım yok denecek kadar az kafam yerinde bayılcak gibi olmuyorum okula gittim geldim kızlarımla çok şükür çok mutluyum bugün inşallah böyle devam eder enerjim yerinde yedim içtim arada bir bulantı geliyo gidiyo oda zaten olacak artık bunada şükür