2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet doktor da betamla şuan kese uyumlu dedi. Geç döllenme olmuş olabilir dedi. Alttan degl karindan baktık cnm.

Evet doktor da betamla şuan kese uyumlu dedi. Geç döllenme olmuş olabilir dedi. Alttan degl karindan baktık cnm.
Eğer alttan baksaydı muhtemelen görürdü ben 5+2 de vajinal ile bebeği gördüm ama karından kese boş gözüküyordu bu yüzden canını hiiiiç sıkmıyorsunnn 1 haftacık kadar dayan kalbini bile duyacaksın

Teşekkür edermm elimden geldiğince listeyi düzenlemye çalışcm birz yoğun çalışıyorum gün içinde yapamazsam da akşam güncelleyecm canım

Sata göre cumartesi kaç haftalık oluyosun çiçeğim

Çok geçmiş olsun sanada çok zor şeyler Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu bugün gidicem artık doktora daha fazla uzatamam insallah hayırlısı neyse o olur canım
Teşekkür ederim amin inşallah rabbim kimseye yaşatmasın güzel haberlerle gelin inşallah

Günaydın kızlarr acaba 6+4 te kalp atışı duyan var mı karından aranızda.. Yoksa erken mi
Günaydınn ben geçen hafta keseyi görmüştüm ama içi boştu bugün 6+0da kese büyümüş mü diye kontrole gittim hem bebek oluşmuş hem de çok azıcık kalp atışı vardı çok şükür

6+1de kalp atisini gördük. Dinletmedi ama
Benim de 6+0 belli belirsiz kalp atışı vardı hatta zorladı baya sırf dinletebilmek için aslında ben istememiştim dinlemek zorlamamak için. Azıcık duyduk ama bişey olmuş mudur sizce zarar görebiliyormuş falan sanırım ısıdan dolayı

yaa maşallah sorunsuz devam etsin sonuna kadar inşallah ben de garanti olsun haftaya gideyim o zaman ya haftaya pazartesi falan.

Hamilelik nasıl gidiyor hanımlar 9+2 ile Bende mayıs annelerindenim.
Bugün ultrasona göre 9+6 çıktım arada sancı giriyor bu şikayetle gittim tansiyonum da yüksek çıktı progestan fitil verdi koku hassasiyeti ve bu arada giren sancılar dışında şükür iyi gibi inşaallah daha da iyi oluruz

En son 20 ağustosta adet oldum. Koyu bir renk değil ama az geliyor. Bu yüzden ne olduğunu da anlamıyor çevremdekiler. Belim de çok ağrıyor bugün.

Bilmiyorum hiç canım ya ama ikinci kızımda da o doktora gitmiştim herhangi bi sıkıntı olmamıştı
Valla cnm aşırı pahalanmis her şey gibi muayene de. Yani tabi mecburen gidicez de çok sık da ciddi masraf.
Ben devlet hastanesine gidiyorum kuzum doktorumdan çok memnunum kızımdada o doktora gitmiştim 7 yıl geçti aradan yine ona devam ediyorum herhangi bi sıkıntım olduğundads hep ona giderdim

Selam kızlar bugün 8+2 oldum bu sabah ilk defa iyi uyandım mide bulantım yok denecek kadar az kafam yerinde bayılcak gibi olmuyorum okula gittim geldim kızlarımla çok şükür çok mutluyum bugün inşallah böyle devam eder enerjim yerinde yedim içtim arada bir bulantı geliyo gidiyo oda zaten olacak artık bunada şükür

Yaaa çok teşekkür ederim canım umut oldun. Zaten gidicem gerekise vajinal muayene olurum

Ağustosta kesem bozuldu ondan öncede düşüğüm oldu stres yapmayın olacağı varsa oluyor

Öyle öyle bende 2 gündür iyiyim, arada düzeliyoruz Allahtan da yaşamaya hevesimiz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…