2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
ben bugün daha 6+0 canım. perşembe gideceğim doktora.. o zaman 6+4 oluyorum. daha önce hiç gitmedim. Acaba diyorum bir sonraki hafta mı gitsem...
Benimde ayni 6+0 5+1ken doktorum 2 hafta sonra gel demisti kalp atisi icin benim cumartesi günu hafif lekelenmem olunca acile gittim orada alttan hem bebegi gordum hem kalp atislarini

Benimde ayni 6+0 5+1ken doktorum 2 hafta sonra gel demisti kalp atisi icin benim cumartesi günu hafif lekelenmem olunca acile gittim orada alttan hem bebegi gordum hem kalp atislarini
ya bir de benim sanki geç yumurtlama geç döllenme gibi şüphelerim de var. erken gidip de sürekli düşünmek de istemiyorum.. gerçi böyle daha çoook düşünüyorum

Merhaba bana da ilk gittigim doktor kese şekli bozuk düşer bu progestani kullanmayı bırak ama yine bir hafta bekleyelim dedi bebek gözükmüyordu ben başka bir doktora gittim oda kesede bir tuhaflik olmadığını kese ve yolk kesesinin olduğunu bebeği görmek için bir hafta daha beklememi söyledi Protestana da devam et dedi yarın kontrolüm var ama çok tedirginim sizde kese düzensizliği diye yazınca sormak istedim sizin nasıl oldu süreciniz sizi uzmicekse neler yaşadınız çok korkuyorum ilk doktorun dediği gibi olacak diye

Bu arada umarım kontrolünüz iyi geçer herşey yolunda olur sizi o kadar iyi anlıyorum ki yarın bende nasıl gidicem bilmiyorum bir yandan günler geçmek bilmiyor bir yandan ya olumsuz biseyler duyarsan diye korkuyor insan ama dilerim çok güzel haberler alırsiniz

Yardımcı olabilecek yok mu kızlar

Valla o grupta vardım da moralimi bozdu bakmıyorum o yüzden teşekkür ederm yine de
Anlıyorum, orada hamilelik öncesi süreç de biraz zorlu olduğu için endişe seviyesi daha yüksek seyrediyor ve etkiliyor zaman zaman. Zaten tutunmadan kalp atışından sonra fazla ilaç kullanmıyorsan normal hamilelikten fazla farkı olmuyor. Forumlardan çok etkilenmeden ilerleyen dönemlerle ilgili bilmediğim atladığım birşey olmaması için takipte kalmaya çalışıyorum ben de.
Doktorum ilk üç ay bebek depodan beslenir yediklerinizin etkisi yok demişti ama yine de bağışıklığınız düşmeyecek şekilde sağlıklı şeyler yemeye çalışabilirsiniz
Bana da öyle dedi, ama yine de bebek minikken ve ihtiyacı fazla değilken kalsiyum demir gibi ilerde önemli olacak şeylere dikkat etmek iyi olur. Bazı değerler eksikse o eksiklik ortaya çıktıktan sonra özellikle de bebek büyürken yerine koymak zor oluyor erkenden önlem almak daha iyi.

Yardımcı olabilecek yok mu kızlar
Kimseyle karşılaştırma herkes farklı tepkiler veriyormuş hamileliğe. Kimileri de seviniyor mesela belirtilerim var diye. Seninkiler normal beklenen belirtilere benziyor hastanelerin sitelerinden oku istersen hamilelik belirtileri diye içini rahatlatır belki orda yazanlarla uyumlu olunca. Bende ağrı olmadı bulantı vardı sadece 7. Hafta boyunca. Bir de yorgunluk çok acayip oldu yine 7. Haftadan itibaren, hiç bu kadar belirgin olacağını tahmin etmemiştim hala öyle geçiyor.

Normal canım 8. Haftadayım hala kaşık ağrılarım oluyor

ben bugün daha 6+0 canım. perşembe gideceğim doktora.. o zaman 6+4 oluyorum. daha önce hiç gitmedim. Acaba diyorum bir sonraki hafta mı gitsem...
En garanti 7. Haftadan sonra diyorlar ama belli olmuyor perşembe de gitsen dr senı kalp atışıniçin haftaya çağırtacaktır

Kızlar bnde kendimden bahsetmek istiyor ve tecrubelerinizle yorum yaparsanız sevinirim. Adet günümde betam 41 çıkmisti iki gün sonra 63 dört gun sonra 395 çıkmıştı . Doktoruma msj attigimda betan iyi demişti. Geçen cuma doktora gittim. Adet tarihime göre 6+6 olmam gerekirken doktor sadece kese gördü ve şuan beş buçuk haftalık görünüyor dedi. On gün sonra çağırdı beni. Yani bebek yoktu. Boş kese vardı. Endiseliyim. Bebeği göremeyeceğim diye korkuyorum. Sol kasıgıma kötü agrilar giriyor. Midem sabahları bulanıyor ama kusmuyorm. Her şey yolundadır umarım. Önümüzdeki cumartesi tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.

Aşırı stresliyim dünden beri Gebze de Sibel Mutlu ya gidiyordum uzun süre araştırıp en sonunda içime sinir gitmiştim. Şu an hastane değiştireceği için ve sigortam o hastaneyi kapsamadığı için yeni doktor bulmalıyım vallahi oturdum ağladım ciddi ciddi napcam diye. Panik atak hastası olduğum için güler yüzlü sakinleştirici ve bilgilendirici birini bulmalıyım yine elimde telefon ordan oraya geziyorum bakalım ne olacak. Gebze için doktor önerisi olan varsa alabilirim medical parkta çalışmayan olsun lütfen

Bu arada NurseCelline hayırlı olsun topiğin iyi ki almışsın grubu

Adet günü için beta biraz az geldi sanki yani geç döllenme olmuş olabilir diye düşünüyorum benim adetimden 5 gün önce 76ydı çünkü. Eğer geç döllenme olursa sat ile uyumsuz çıkıyormuş bebiş:) alttan ultrasonla baktı mı boi kese dediği zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…