- 18 Nisan 2018
- 4.479
- 6.590
- 40
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.061
Benimde ayni 6+0 5+1ken doktorum 2 hafta sonra gel demisti kalp atisi icin benim cumartesi günu hafif lekelenmem olunca acile gittim orada alttan hem bebegi gordum hem kalp atislariniben bugün daha 6+0 canım. perşembe gideceğim doktora.. o zaman 6+4 oluyorum. daha önce hiç gitmedim. Acaba diyorum bir sonraki hafta mı gitsem...
ya bir de benim sanki geç yumurtlama geç döllenme gibi şüphelerim de var. erken gidip de sürekli düşünmek de istemiyorum.. gerçi böyle daha çoook düşünüyorumBenimde ayni 6+0 5+1ken doktorum 2 hafta sonra gel demisti kalp atisi icin benim cumartesi günu hafif lekelenmem olunca acile gittim orada alttan hem bebegi gordum hem kalp atislarini
İnşallah canımBenimde öyle endişelenme, herkeste olacak diye bir şey yok. Benim ablamda da hiç belirti olmadı tek belirti 4 .aydan sonra bebeğin hareketiydi. İnşallah böyle geçer hep :)
Merhaba bana da ilk gittigim doktor kese şekli bozuk düşer bu progestani kullanmayı bırak ama yine bir hafta bekleyelim dedi bebek gözükmüyordu ben başka bir doktora gittim oda kesede bir tuhaflik olmadığını kese ve yolk kesesinin olduğunu bebeği görmek için bir hafta daha beklememi söyledi Protestana da devam et dedi yarın kontrolüm var ama çok tedirginim sizde kese düzensizliği diye yazınca sormak istedim sizin nasıl oldu süreciniz sizi uzmicekse neler yaşadınız çok korkuyorum ilk doktorun dediği gibi olacak diyeSelam kızlar bugün 5+4 deyim saat 16.00 da randevum zaman durdu resmen asla geçmiyor hayatımın en zor sınavı nisan ayında düzensiz kese yüzünden bebeğimi kaybettim onun etkisi sanırım çok korkuyorum lütfen bana dua edin güzel habere o kadar ihtiyacım var ki pcos umda zoru başarıp gebe kaldım olumsuz bir şey duyacam diye ödüm kopuyor hayat durdu resmen benim için
Bu arada umarım kontrolünüz iyi geçer herşey yolunda olur sizi o kadar iyi anlıyorum ki yarın bende nasıl gidicem bilmiyorum bir yandan günler geçmek bilmiyor bir yandan ya olumsuz biseyler duyarsan diye korkuyor insan ama dilerim çok güzel haberler alırsinizSelam kızlar bugün 5+4 deyim saat 16.00 da randevum zaman durdu resmen asla geçmiyor hayatımın en zor sınavı nisan ayında düzensiz kese yüzünden bebeğimi kaybettim onun etkisi sanırım çok korkuyorum lütfen bana dua edin güzel habere o kadar ihtiyacım var ki pcos umda zoru başarıp gebe kaldım olumsuz bir şey duyacam diye ödüm kopuyor hayat durdu resmen benim için
Yardımcı olabilecek yok mu kızlarKızlar merhaba. Bugün tam 6 haftalık olduk nasipse. Fakat benim ilk zamanlardan beri bel, bacak ve kasık ağrılarım azalmadi. Bel ve bacak ağrısı neyse de kasık ağrısından korkuyorm. Sizce bu haftalar İçin ağrı olmasi normal mi ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim çok korkuyorumbu arada poliklinik randevum geç biraz o yüzden doktor muayenesine henüz gidemedim 7.haftamda gidicem
6+1de kalp atisini gördük. Dinletmedi amaGünaydın kızlarracaba 6+4 te kalp atışı duyan var mı karından aranızda.. Yoksa erken mi
Anlıyorum, orada hamilelik öncesi süreç de biraz zorlu olduğu için endişe seviyesi daha yüksek seyrediyor ve etkiliyor zaman zaman. Zaten tutunmadan kalp atışından sonra fazla ilaç kullanmıyorsan normal hamilelikten fazla farkı olmuyor. Forumlardan çok etkilenmeden ilerleyen dönemlerle ilgili bilmediğim atladığım birşey olmaması için takipte kalmaya çalışıyorum ben de.Valla o grupta vardım da moralimi bozdu bakmıyorum o yüzden teşekkür ederm yine de
Bana da öyle dedi, ama yine de bebek minikken ve ihtiyacı fazla değilken kalsiyum demir gibi ilerde önemli olacak şeylere dikkat etmek iyi olur. Bazı değerler eksikse o eksiklik ortaya çıktıktan sonra özellikle de bebek büyürken yerine koymak zor oluyor erkenden önlem almak daha iyi.Doktorum ilk üç ay bebek depodan beslenir yediklerinizin etkisi yok demişti ama yine de bağışıklığınız düşmeyecek şekilde sağlıklı şeyler yemeye çalışabilirsiniz
Genelde normal oluyor canım her hamilelik farklı benim arada bir olup geçiyor bazen belirtiler kayboluyor ama kisiye göre degiskenlik gostren bişey endişe etme yine de muayeneni aksatmaYardımcı olabilecek yok mu kızlar
Kimseyle karşılaştırma herkes farklı tepkiler veriyormuş hamileliğe. Kimileri de seviniyor mesela belirtilerim var diye. Seninkiler normal beklenen belirtilere benziyor hastanelerin sitelerinden oku istersen hamilelik belirtileri diye içini rahatlatır belki orda yazanlarla uyumlu olunca. Bende ağrı olmadı bulantı vardı sadece 7. Hafta boyunca. Bir de yorgunluk çok acayip oldu yine 7. Haftadan itibaren, hiç bu kadar belirgin olacağını tahmin etmemiştim hala öyle geçiyor.Yardımcı olabilecek yok mu kızlar
HoşgeldinSelamlar bende varım benm tüp bebek aslında ama o konu baslıgı bulamadıgm icin buraya yazdım 20 agustos sat istanbul-74-1.cocuk eklerseniz sevinirim
Ekledimm teşekkürlerMerhaba benı de ekler misin
Yaş 27
Sat 22 agustos
Şehir konya
Kilo 64
İlk cocuk
Ekledim canım teşekkürlerMerhaba, beni de ekler misin?
Sat: 19.08.2022
1. çocuk
Normal canım 8. Haftadayım hala kaşık ağrılarım oluyorKızlar merhaba. Bugün tam 6 haftalık olduk nasipse. Fakat benim ilk zamanlardan beri bel, bacak ve kasık ağrılarım azalmadi. Bel ve bacak ağrısı neyse de kasık ağrısından korkuyorm. Sizce bu haftalar İçin ağrı olmasi normal mi ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim çok korkuyorumbu arada poliklinik randevum geç biraz o yüzden doktor muayenesine henüz gidemedim 7.haftamda gidicem
En garanti 7. Haftadan sonra diyorlar ama belli olmuyor perşembe de gitsen dr senı kalp atışıniçin haftaya çağırtacaktırben bugün daha 6+0 canım. perşembe gideceğim doktora.. o zaman 6+4 oluyorum. daha önce hiç gitmedim. Acaba diyorum bir sonraki hafta mı gitsem...
Ben 6+1 de gittm kalp atışını duyduk karından.biraz derinden geliyodu haftya tekrr çağırdı net duyalım diyeben bugün daha 6+0 canım. perşembe gideceğim doktora.. o zaman 6+4 oluyorum. daha önce hiç gitmedim. Acaba diyorum bir sonraki hafta mı gitsem...
Adet günü için beta biraz az geldi sanki yani geç döllenme olmuş olabilir diye düşünüyorum benim adetimden 5 gün önce 76ydı çünkü. Eğer geç döllenme olursa sat ile uyumsuz çıkıyormuş bebiş:) alttan ultrasonla baktı mı boi kese dediği zaman?Kızlar bnde kendimden bahsetmek istiyor ve tecrubelerinizle yorum yaparsanız sevinirim. Adet günümde betam 41 çıkmisti iki gün sonra 63 dört gun sonra 395 çıkmıştı . Doktoruma msj attigimda betan iyi demişti. Geçen cuma doktora gittim. Adet tarihime göre 6+6 olmam gerekirken doktor sadece kese gördü ve şuan beş buçuk haftalık görünüyor dedi. On gün sonra çağırdı beni. Yani bebek yoktu. Boş kese vardı. Endiseliyim. Bebeği göremeyeceğim diye korkuyorum. Sol kasıgıma kötü agrilar giriyor. Midem sabahları bulanıyor ama kusmuyorm. Her şey yolundadır umarım. Önümüzdeki cumartesi tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.
Benim doktorum net duyalım diye 7 hafta olmadan gel demişti 7+2 de çok net duydumBen 6+1 de gittm kalp atışını duyduk karından.biraz derinden geliyodu haftya tekrr çağırdı net duyalım diye