- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.021
Insallah yerlesme kanamasi yada önemsiz bi sebeptir ama insan doktora gidip gözüyle görmeden zor duruyor böyle leke, kanama yasayinca. Ben ilk hamileligimde ilk kontole 8. hafta gitmistim. Simdi 6 haftalik hamilelikte 4 kere kontrolden gectim2 gündür benden de hafif şekilde geliyor. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok. Çok korkuyorum
Canim senin lekelenmen nasil olmustu devamlımı süruyordu aralardami geliyorduInsallah yerlesme kanamasi yada önemsiz bi sebeptir ama insan doktora gidip gözüyle görmeden zor duruyor böyle leke, kanama yasayinca. Ben ilk hamileligimde ilk kontole 8. hafta gitmistim. Simdi 6 haftalik hamilelikte 4 kere kontrolden gectim
Ben kiloyu yazmamisim 74 kiloC Cerenalpay Canım bilgilerni yazabilirsin buraya seni ekleyeyim
-kaçıncı çocuk
Teşekkürler hemen ekliyorumBen kiloyu yazmamisim 74 kilo
Yaa sanmıyorum ailemde yok hiç ikizyaa maşallah çok güzel değerinyani bu kadar yüksekse ikiz olabilir mi
Benim ki silince geliyor bazen de yok aklım ermedi tek duam salı randevum var bebegimi görüp kalp atışını duymak inşallah hiçbir sıkıntı yaşayamayız canım rabbm sağlıkla nasip eder inşallah.bir arkadaş yazmisti gerçekten böyle yaşayan çok varmıs. Ya birde inan ne belirti var bende ne mide bulantısı bi tek göğsüm hassas bazen bel ve sırt ağrısı var başka da bişey yokCanım selam benim de senin gibi kahverengi açık iç çamaşırımda akıntım oluyor iki üç gündür sabahları oluyor. Bende tedirgin oluyorum açıkcası. Doktora tekrar yazdım bakalım ne diyecek çarşamba günü randevum benim de
Benimki leke gibi sadece 1 gün sürdü sonra ayni regl oluyomusum gibi pihtili bi sekilde geldi. Toplamda 10 gün. Son gün yine kahverengi lekeydi. Bugün ilk defa hicbisi gelmedi masallah.Canim senin lekelenmen nasil olmustu devamlımı süruyordu aralardami geliyordu
Folat benimde 23 cikti 2 gundur içmiyorum folik asiti doktora ptsi gunu danışcam sorucam haftada 3 falan alayim dicem cunku cok fazla otizmli cocuk artisi var folik asiti fazla kullanmakda etkiliyormuş biraz taktim sanirim bide ailemde otizmli cocuk var ekstra tedirgin oluyor insan.istanbulda bir profa gidiyordu hamileyken bir arkadasim doktor folik asit yerine acve hurmasi vermiş cocugu 3 yasinda simdi masallah hem sağlıklı hemde zeki. Ben hamile oldugumu ogrenir ogrenmwz doktora gittim hemen folik asit alıyorsun dedi hocam benim folat degerim iyidi dedim hic onemli degil bebek icin ekstra almak zorundasin dedi. Simdi bu doktorun ptsi ne diyecegini tahmin ediyorum kullan dicek ama biraz arastirincada bazi doktorlar belli seviyeden sonra kullandirmamis valla kafam karisik
Cok teşekkürler doktorun ne dediğini paylasırsanız coook sevinirim…Folat benimde 23 cikti 2 gundur içmiyorum folik asiti doktora ptsi gunu danışcam sorucam haftada 3 falan alayim dicem cunku cok fazla otizmli cocuk artisi var folik asiti fazla kullanmakda etkiliyormuş biraz taktim sanirim bide ailemde otizmli cocuk var ekstra tedirgin oluyor insan.istanbulda bir profa gidiyordu hamileyken bir arkadasim doktor folik asit yerine acve hurmasi vermiş cocugu 3 yasinda simdi masallah hem sağlıklı hemde zeki. Ben hamile oldugumu ogrenir ogrenmwz doktora gittim hemen folik asit alıyorsun dedi hocam benim folat degerim iyidi dedim hic onemli degil bebek icin ekstra almak zorundasin dedi. Simdi bu doktorun ptsi ne diyecegini tahmin ediyorum kullan dicek ama biraz arastirincada bazi doktorlar belli seviyeden sonra kullandirmamis valla kafam karisik
Insallah daha sonrada gelmez canim benimde dünaksam bi oldu boyle peceteye sonra bu aksam kahvrrengi gibi lavobadan sonra geldi rabbim hayıroisiyla atlatmayi nasip etsin insallahBenimki leke gibi sadece 1 gün sürdü sonra ayni regl oluyomusum gibi pihtili bi sekilde geldi. Toplamda 10 gün. Son gün yine kahverengi lekeydi. Bugün ilk defa hicbisi gelmedi masallah.
Canım doktorum önemsiz dedi, kırmızı gelmediği sürece normalmiş korkulacak bir şey yok sanırımBenim ki silince geliyor bazen de yok aklım ermedi tek duam salı randevum var bebegimi görüp kalp atışını duymak inşallah hiçbir sıkıntı yaşayamayız canım rabbm sağlıkla nasip eder inşallah.bir arkadaş yazmisti gerçekten böyle yaşayan çok varmıs. Ya birde inan ne belirti var bende ne mide bulantısı bi tek göğsüm hassas bazen bel ve sırt ağrısı var başka da bişey yok
Benimde çarşamba başladı kahverengi leke şimdi açık pembe açık kırmız silince geliyor pregeston içiyorum beklemedeyimBenimki leke gibi sadece 1 gün sürdü sonra ayni regl oluyomusum gibi pihtili bi sekilde geldi. Toplamda 10 gün. Son gün yine kahverengi lekeydi. Bugün ilk defa hicbisi gelmedi masallah.
Insallah. Insanin sinirleri bozuluyor o lekeyi, kani gördükceInsallah daha sonrada gelmez canim benimde dünaksam bi oldu boyle peceteye sonra bu aksam kahvrrengi gibi lavobadan sonra geldi rabbim hayıroisiyla atlatmayi nasip etsin insallah
Kanaması olanlarda bile saglikla sureci atlatanlar var hatta kadinlar klubundede cok gormustum bu yorumlariCanım doktorum önemsiz dedi, kırmızı gelmediği sürece normalmiş korkulacak bir şey yok sanırım
Insallah daha cok ilerlemez. Insan tedirgin oluyor ister istemez ama önemli bisi diildir umarim. Ben baya ped kullandim 1 haftaBenimde çarşamba başladı kahverengi leke şimdi açık pembe açık kırmız silince geliyor pregeston içiyorum beklemedeyim
Önemli olan 30 kiloyu geri vermişsin canım ne kdr güzel inşallah bende aldıklarımı geri verebilirimNurseCelline
Benim baslangic 58kg
Ilk hamileligimde de 59la baslayip 30 kilo almistim. Insallah simdi öyle olmam
Çok şükür ped kullanacak kadar degil ama çogalır mı diye endişeliyimInsallah daha cok ilerlemez. Insan tedirgin oluyor ister istemez ama önemli bisi diildir umarim. Ben baya ped kullandim 1 hafta