2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
2 gündür benden de hafif şekilde geliyor. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok. Çok korkuyorum
Insallah yerlesme kanamasi yada önemsiz bi sebeptir ama insan doktora gidip gözüyle görmeden zor duruyor böyle leke, kanama yasayinca. Ben ilk hamileligimde ilk kontole 8. hafta gitmistim. Simdi 6 haftalik hamilelikte 4 kere kontrolden gectim

Canim senin lekelenmen nasil olmustu devamlımı süruyordu aralardami geliyordu

Benim ki silince geliyor bazen de yok aklım ermedi tek duam salı randevum var bebegimi görüp kalp atışını duymak inşallah hiçbir sıkıntı yaşayamayız canım rabbm sağlıkla nasip eder inşallah.bir arkadaş yazmisti gerçekten böyle yaşayan çok varmıs. Ya birde inan ne belirti var bende ne mide bulantısı bi tek göğsüm hassas bazen bel ve sırt ağrısı var başka da bişey yok

Son düzenleme:
Cok teşekkürler doktorun ne dediğini paylasırsanız coook sevinirim…

Ben doktora sordum zaten 12. Haftaya kadar kullanacaksınız yapılan arastırmalar sonrasındaki kullanımlarla alakalı risk gösteriyor dedi ve 1 gun arayla kullanmamı tavsiye etti. Ben de şimdi 2 gün ara verdim başka bir doktora gideceğim ona da soracağım

Benimki leke gibi sadece 1 gün sürdü sonra ayni regl oluyomusum gibi pihtili bi sekilde geldi. Toplamda 10 gün. Son gün yine kahverengi lekeydi. Bugün ilk defa hicbisi gelmedi masallah.
Insallah daha sonrada gelmez canim benimde dünaksam bi oldu boyle peceteye sonra bu aksam kahvrrengi gibi lavobadan sonra geldi rabbim hayıroisiyla atlatmayi nasip etsin insallah

Canım doktorum önemsiz dedi, kırmızı gelmediği sürece normalmiş korkulacak bir şey yok sanırım

Benimki leke gibi sadece 1 gün sürdü sonra ayni regl oluyomusum gibi pihtili bi sekilde geldi. Toplamda 10 gün. Son gün yine kahverengi lekeydi. Bugün ilk defa hicbisi gelmedi masallah.
Benimde çarşamba başladı kahverengi leke şimdi açık pembe açık kırmız silince geliyor pregeston içiyorum beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…