- 13 Haziran 2022
- 69
- 24
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.001
Canım benim kanamam olmamasına rağmen bu lafı doktor banada verdi bende kullanıyorum iğneyi haftada 1 defa 4 tane yazdiOkadar cok ilac iciyorumki ilac icmekten biktim coraspirin. progesteran.e adet folik asit.bir adette oscapar diye bir igne allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Ben kizima hamile oldugumda deli gibi tatlı aserdim tursauyu cok seven ben agzima bile alamadim o yuzden bu tarzseylerin dogruluguna pek inanmiyorumBenim hepten karışık 5.haftada çubuk gibi tam ortada 6.haftada tam yapışık solda. Rüyalar da aynı şekilde bazen bıçak demir görüyorum erkek anlamına geliyormuş bazen de adet olduğumu bu da kız olacak demekmiş
Benim kan pıhtilasma sorunum oldugu icin progestrani gebeligi ogrenir ogrenmez kullaniyorumxanim 7 aya kadar kullandim ben igneyide günde 1 defa yapiyorum her günCanım benim kanamam olmamasına rağmen bu lafı doktor banada verdi bende kullanıyorum iğneyi haftada 1 defa 4 tane yazdi
canımmm merhabalarMerhaba arkadaşlar. Son adet tarihim 22 Ağustos. Ve suan tam 6 haftalık gebeyim. Poliklinik randevusu bulamadığım için henüz doktora gidemedim. 7+2de gitmiş olacam. Sizce çok mu geç kalmış olurum. Bu arada 3 kere beta baktirmistim. 598, 1120, 7330 sırayla. Bu arada doğumda mayısın sonu gösteriyor.
Insallah canım, hayırlı olsun seninde sağlıklı bir şekilde alalım ınsallah kucağımızacanımmm merhabalarbenim de tam son adet tarihim 22 ağustos.. ben de daha gitmedim önümüzdeki hafta perşembe falan gideceğim.. İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız... hepimiz güzel haberler alırız inşallah
perşembe günü canım. senin ne zaman. ben 2 defa kan testi yaptırdım. Yarın son kez bir yaptırayım yine diyorum. heyecan işteInsallah canım, hayırlı olsun seninde sağlıklı bir şekilde alalım ınsallah kucağımızatam olarak ne zaman randevun
hiç belirtim de yok. o yüzden insan acaba mı oluyorperşembe günü canım. senin ne zaman. ben 2 defa kan testi yaptırdım. Yarın son kez bir yaptırayım yine diyorum. heyecan işte
Benim de 21 ağustos son adet tarihim. Ben geçen hafta gittim sadece kese göründü bebek ve kalp atışı görünmedi. 2 hafta sonra gel dedi yani 7. Haftada gitmiş olacağım. Folik asit kullanmıyorsan kullanabilirsin doktor da onu söylüyor.Merhaba arkadaşlar. Son adet tarihim 22 Ağustos. Ve suan tam 6 haftalık gebeyim. Poliklinik randevusu bulamadığım için henüz doktora gidemedim. 7+2de gitmiş olacam. Sizce çok mu geç kalmış olurum. Bu arada 3 kere beta baktirmistim. 598, 1120, 7330 sırayla. Bu arada doğumda mayısın sonu gösteriyor.
Evet özellikle beslenme ile hiç alakası yok benim 2 kızım var ben de bol bol tatlı yemiştim ikisinde de. Kız çocuk kusturur derler ama ben kızlarımda toplasam 2 kez kusmuşumdur şimdikine göre çok rahattım bu bebeğimde ise suyu bile çıkarıyorum.Ben kizima hamile oldugumda deli gibi tatlı aserdim tursauyu cok seven ben agzima bile alamadim o yuzden bu tarzseylerin dogruluguna pek inanmiyorum
Bende kizimda 1kere kustum oda otobus yolculugu yapiyordum migdemde hic bulanmadi ama bunda cok bulantim oluyo isin kotu tarafi ben ha deyince kusamiyorumEvet özellikle beslenme ile hiç alakası yok benim 2 kızım var ben de bol bol tatlı yemiştim ikisinde de. Kız çocuk kusturur derler ama ben kızlarımda toplasam 2 kez kusmuşumdur şimdikine göre çok rahattım bu bebeğimde ise suyu bile çıkarıyorum.
Benide ekleyebilirmisinizEvet çiçeğimm teşekkür ederim napiyim listeyi güncelleyelim bari dedim bir sürü eklenmeyenler vardı.Artık yapabildiğim kadar
Karındansa erkek canım
Kusunca biraz rahatlatıyor aslında ama ben de kusmaktan nefret ederim hayatımda ilk defa bu durumu bu kadar kötü yaşıyorum. İşin ilginci folik asit beni daha da kötü yapıyordu doktoruma danıştım bırak dedi sadece coraspin ve kan ilaçlarına devam ediyorum ama kan ilacı da bağırsak işlevimi mahvetti. Umarım bu zor süreçleri hepimiz sağlıkla atlatırız.Bende kizimda 1kere kustum oda otobus yolculugu yapiyordum migdemde hic bulanmadi ama bunda cok bulantim oluyo isin kotu tarafi ben ha deyince kusamiyorum
2 gündür benden de hafif şekilde geliyor. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok. Çok korkuyorumBenim 5 haftayken yani 10 gün önce hafif kahverengi gibi baslayan akintim, sonrasinda pihtili kanamayla kadar devam etti. Son 1-2gündür yok denecek kadar az cok sükür. Ama bu 10 gün neler yasadim anlatilmazKese de bebek de yerli yerinde cok sükür. Umarim sizin de hersey yolunda devam eder. Her siddetli kanama düsük demek degilmis onu tecrübe etmis oldum.
Teşekkür ederim canım. Aile hekimi önerisi ile başladım folik asite gebe kalmadan önceBenim de 21 ağustos son adet tarihim. Ben geçen hafta gittim sadece kese göründü bebek ve kalp atışı görünmedi. 2 hafta sonra gel dedi yani 7. Haftada gitmiş olacağım. Folik asit kullanmıyorsan kullanabilirsin doktor da onu söylüyor.
Benim 11 Ekim randevu. 7+2 olacak. 3 kere kan verdim sonuncu 7300 kusur çıkmışti geçen hafta pazartesi verdimperşembe günü canım. senin ne zaman. ben 2 defa kan testi yaptırdım. Yarın son kez bir yaptırayım yine diyorum. heyecan işte
Benim 11 Ekim randevu. 7+2 olacak. 3 kere kan verdim sonuncu 7300 kusur çıkmışti geçen hafta pazarperşembe günü canım. senin ne zaman. ben 2 defa kan testi yaptırdım. Yarın son kez bir yaptırayım yine diyorum. heyecan işte
Ya benim ara ara ağrılarım oluyor. Ayakta fazla kalınca bacağım ve belim ağrıyor cokhiç belirtim de yok. o yüzden insan acaba mı oluyor
Canım bebeği ben tam göremedim amaEki Görüntüle 3138733 banada yorum yapabilirmisiniz. Karından
yaa maşallah çok güzel değerinBenim 11 Ekim randevu. 7+2 olacak. 3 kere kan verdim sonuncu 7300 kusur çıkmışti geçen hafta pazartesi verdim