2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Okadar cok ilac iciyorumki ilac icmekten biktim coraspirin. progesteran.e adet folik asit.bir adette oscapar diye bir igne allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Canım benim kanamam olmamasına rağmen bu lafı doktor banada verdi bende kullanıyorum iğneyi haftada 1 defa 4 tane yazdi

Ben kizima hamile oldugumda deli gibi tatlı aserdim tursauyu cok seven ben agzima bile alamadim o yuzden bu tarzseylerin dogruluguna pek inanmiyorum

Cnm banada baksana Altan muayene

Eklentiler

• IMG-20220928-WA0000.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 46
Canım benim kanamam olmamasına rağmen bu lafı doktor banada verdi bende kullanıyorum iğneyi haftada 1 defa 4 tane yazdi
Benim kan pıhtilasma sorunum oldugu icin progestrani gebeligi ogrenir ogrenmez kullaniyorumxanim 7 aya kadar kullandim ben igneyide günde 1 defa yapiyorum her gün

canımmm merhabalar benim de tam son adet tarihim 22 ağustos.. ben de daha gitmedim önümüzdeki hafta perşembe falan gideceğim.. İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız... hepimiz güzel haberler alırız inşallah

Insallah canım, hayırlı olsun seninde sağlıklı bir şekilde alalım ınsallah kucağımıza tam olarak ne zaman randevun

Benim de 21 ağustos son adet tarihim. Ben geçen hafta gittim sadece kese göründü bebek ve kalp atışı görünmedi. 2 hafta sonra gel dedi yani 7. Haftada gitmiş olacağım. Folik asit kullanmıyorsan kullanabilirsin doktor da onu söylüyor.

Ben kizima hamile oldugumda deli gibi tatlı aserdim tursauyu cok seven ben agzima bile alamadim o yuzden bu tarzseylerin dogruluguna pek inanmiyorum
Evet özellikle beslenme ile hiç alakası yok benim 2 kızım var ben de bol bol tatlı yemiştim ikisinde de. Kız çocuk kusturur derler ama ben kızlarımda toplasam 2 kez kusmuşumdur şimdikine göre çok rahattım bu bebeğimde ise suyu bile çıkarıyorum.

Bende kizimda 1kere kustum oda otobus yolculugu yapiyordum migdemde hic bulanmadi ama bunda cok bulantim oluyo isin kotu tarafi ben ha deyince kusamiyorum

Bende kizimda 1kere kustum oda otobus yolculugu yapiyordum migdemde hic bulanmadi ama bunda cok bulantim oluyo isin kotu tarafi ben ha deyince kusamiyorum
Kusunca biraz rahatlatıyor aslında ama ben de kusmaktan nefret ederim hayatımda ilk defa bu durumu bu kadar kötü yaşıyorum. İşin ilginci folik asit beni daha da kötü yapıyordu doktoruma danıştım bırak dedi sadece coraspin ve kan ilaçlarına devam ediyorum ama kan ilacı da bağırsak işlevimi mahvetti. Umarım bu zor süreçleri hepimiz sağlıkla atlatırız.

2 gündür benden de hafif şekilde geliyor. Bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru yok. Çok korkuyorum

Teşekkür ederim canım. Aile hekimi önerisi ile başladım folik asite gebe kalmadan önce

perşembe günü canım. senin ne zaman. ben 2 defa kan testi yaptırdım. Yarın son kez bir yaptırayım yine diyorum. heyecan işte
Benim 11 Ekim randevu. 7+2 olacak. 3 kere kan verdim sonuncu 7300 kusur çıkmışti geçen hafta pazar
hiç belirtim de yok. o yüzden insan acaba mı oluyor
Ya benim ara ara ağrılarım oluyor. Ayakta fazla kalınca bacağım ve belim ağrıyor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…