-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.981
Vajinadan canimKarındansa erkek canım
Ben kız hisseeiyoum ama eli ayagı düzgün olsun saglikli sıhhatli olsun bana yeterKarındansa erkek canım
Vajinalsa ozaman kız canım. Ben karından sandım. Allah hayırla sağlıkla gönlüne göre versin.Vajinadan canim
Canım 7 hafta değilde 5 veya 6 haftalık görüntü baz alınıyor 7 hafta olunca tutunma yeri değişebiliyormuş baksana orta da gibi de zatenBi tahminde ben alayim o zaman 7+1 karindan
O zaman kız canımVajinadan canim
Evrt sola yapisik olan bebek canimSola yapışık olan bebekse ozaman teoriye göre erkek canım.
O zaman kız canıkizima hamile oldugumu ilk ogrendigimde beta testi elimde o an icime okadar kuvvetli kız olacak klhissi dogduki anlatamam soranlara hep kız dedim hatta 14 haftalik hamileyim cinsiyetini gostermeyince doktor bu kesin erkek olacak dedi ben olmaz benim kizim olacak dedim ben hissediyorum dedim doktor suraya yaziyorum erkek doguracaksin eger bende olmazsa dogumun getirip göstereceksin dedi tabi ben kiz dogurdum e dogumdan 3 ay sonra doktora goturdum aa gercekten kızdogurmussun dediannelik hissi sanirim
5. Haftada sadece kese vardi 6. Haftada kontrolum yokduCanım 7 hafta değilde 5 veya 6 haftalık görüntü baz alınıyor 7 hafta olunca tutunma yeri değişebiliyormuş baksana orta da gibi de zaten
Sağa daha yakın sanki teoriye göre kız.Bi tahminde ben alayim o zaman 7+1 karindan
5haftalık görüntü var ama kese boşken anlaşılıyormu bende atayımCanım 7 hafta değilde 5 veya 6 haftalık görüntü baz alınıyor 7 hafta olunca tutunma yeri değişebiliyormuş baksana orta da gibi de zaten
Benim hepten karışık 5.haftada çubuk gibi tam ortada 6.haftada tam yapışık solda. Rüyalar da aynı şekilde bazen bıçak demir görüyorum erkek anlamına geliyormuş bazen de adet olduğumu bu da kız olacak demekmişCanım 7 hafta değilde 5 veya 6 haftalık görüntü baz alınıyor 7 hafta olunca tutunma yeri değişebiliyormuş baksana orta da gibi de zaten
Bende oyle hissediorum birazSağa daha yakın sanki teoriye göre kız.
Merhaba, doktorum bana da bir kutu progestan verdi. Önlem amaçlı, bebek kolay tutunsun diye. 6 Ekim'e randevum var. O zaman devam edip etmeyeceğime karar verecektir.Kızlar selam, doktora 1 kere gittim pazartesi günü ilk kontrolümdü. Progestan yazmış ama herhangi bir düşük ihtimali olduğunu söylemedi, kanamam vs de yok. Neden vermiş olabilir? Önlem için mi acaba. Size verdi mi?
Canım selam benim de senin gibi kahverengi açık iç çamaşırımda akıntım oluyor iki üç gündür sabahları oluyor. Bende tedirgin oluyorum açıkcası. Doktora tekrar yazdım bakalım ne diyecek çarşamba günü randevum benim deEvet fitil olarak daha iyiymis ama ben sabah işe gidiyorum ayağa kalktigim için ona cesaret edemedim doktor fitil olarak devam edebilirsin demişti ama direk ayağa kalkmak sıkıntı.umarim geçer canım bende bilmiyorum bir haftadır yoktu kesilmişti ilaca başlayınca şimdi yine dünden çok açık kahve şeklinde az var olabiliyormu acaba kullanırken debilmiyom bebeği görmedim henüz onun için tedirginim
Merhaba arkadaşlar. Son adet tarihim 22 Ağustos. Ve suan tam 6 haftalık gebeyim. Poliklinik randevusu bulamadığım için henüz doktora gidemedim. 7+2de gitmiş olacam. Sizce çok mu geç kalmış olurum. Bu arada 3 kere beta baktirmistim. 598, 1120, 7330 sırayla. Bu arada doğumda mayısın sonu gösteriyor.
Su miktarini arttirin bol bol su icinCanım selam benim de senin gibi kahverengi açık iç çamaşırımda akıntım oluyor iki üç gündür sabahları oluyor. Bende tedirgin oluyorum açıkcası. Doktora tekrar yazdım bakalım ne diyecek çarşamba günü randevum benim de
Allah gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter ki.Bende oyle hissediorum biraz