2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234

Canım 7 hafta değilde 5 veya 6 haftalık görüntü baz alınıyor 7 hafta olunca tutunma yeri değişebiliyormuş baksana orta da gibi de zaten
Benim hepten karışık 5.haftada çubuk gibi tam ortada 6.haftada tam yapışık solda. Rüyalar da aynı şekilde bazen bıçak demir görüyorum erkek anlamına geliyormuş bazen de adet olduğumu bu da kız olacak demekmiş

Merhaba, doktorum bana da bir kutu progestan verdi. Önlem amaçlı, bebek kolay tutunsun diye. 6 Ekim'e randevum var. O zaman devam edip etmeyeceğime karar verecektir.

Merhaba arkadaşlar. Son adet tarihim 22 Ağustos. Ve suan tam 6 haftalık gebeyim. Poliklinik randevusu bulamadığım için henüz doktora gidemedim. 7+2de gitmiş olacam. Sizce çok mu geç kalmış olurum. Bu arada 3 kere beta baktirmistim. 598, 1120, 7330 sırayla. Bu arada doğumda mayısın sonu gösteriyor.

Canım selam benim de senin gibi kahverengi açık iç çamaşırımda akıntım oluyor iki üç gündür sabahları oluyor. Bende tedirgin oluyorum açıkcası. Doktora tekrar yazdım bakalım ne diyecek çarşamba günü randevum benim de

Su miktarini arttirin bol bol su icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…