2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım doktorlar bebeğin güzel pozlarindan ziyade önemli yerlerinin görüntülerini alıyorlar, ne bileyim kafa çapı, yada kafadaki bir noktanin birseysi, karın boşluğu, burnu , omur ılık bilmemnesi ileriki haftalarda üst bacak kemiği ultrasonu felan olacak 🤣🤣🤣 hal böyle olunca çok garip şekillerde çıkıyorlar. Merak etme en güzel resmi 20.haftada detaylida 3 boyutlu halleri olacak 😁 o tam vesikalık işte 🥰
Ay inşallah öyledir 😁 Valla 2 hafta onceki ultrasonda daha iyiydi tövbe tövbe 🙈😁 Güya benim de 2. cocuk ama.. Ne bileyim evham bastı. 3 hafta sonra güzel bir poz verir inşallah minnak😄 🤗🧡

Deneyimli anneler sizlere çok mühim bir sorum var 🤭🤭🤭🤭
Şimdi hatırlarsınız çok onceden çok kalın polar takımlar vardı. Şimdiki polarlarin nerdeyse 3 katı kalınlıkta. Artık o polar takımlardan bulamıyoruz malum. Sizin dikkatinizi çeken o tarz kalın polar takım bulduğunuz bir marka var mıdır çocuklarınıza?

Canım disarda olanlarda et yok ki artık.. Hani daha önce aldığın bildiğin de bir yerse alabilirsin bir zararı yok.. Sırf bulgur ve baharat diye biliyorum. Temiz bir yer olsun yeter ki.. Ben de yiyorum 😍🙃 ama sen bilirsin tabi..
Cig koftede bence de cok sıkıntı olmaz bildiğiniz bir yerse, sadece yesillige dikkat :)

Oy maşallah 😍🧿 İlk fotoda elini de yüzüne mi kapatmış o 😍 Ay yeriimm🤩🧿 Valla canım anlamadım ama çok güzel görünmüş maşallah 😊🧿

Kizlar benimki gibi tuhaf görünen var mı ya..? Çünkü lütfen olsun 🙈
Kız neresi tuhaf, kafası gövdesi, ayağı karnı hepsigörülüyor işte ne güzel 😁.

Hahahaha bişey diyim mi ben de son ultrasonda kendime benzettim yalnız değilsin 🤣

Bunu annem senelerdir yapar ben diyim 15 siz diyin 20 senedir kapış kapış gidiyor yemeklerin yanına, kısırın yanına, ekmek arasına 😋 Rheaa Rheaa
Ay hadi inş bize benzer ya hayırlısıyla 😂😂😂😂

Şimdi hatırlarsınız çok onceden çok kalın polar takımlar vardı. Şimdiki polarlarin nerdeyse 3 katı kalınlıkta. Artık o polar takımlardan bulamıyoruz malum. Sizin dikkatinizi çeken o tarz kalın polar takım bulduğunuz bir marka var mıdır çocuklarınıza?
Aklimda olsun görünce etiketlerim canim. Ben 2 sene önce cigit diye bir markadan esofman takimi aldim ogluma yüzde 100 pamuk ve yumuşacık, görenler hep nerden aldin diye sordu, içi hafif polarli. İstersen oraya da bakabilirsin. Daha kalın polar bulursam da haber veririm

Oy maşallah 😍🧿 İlk fotoda elini de yüzüne mi kapatmış o 😍 Ay yeriimm🤩🧿 Valla canım anlamadım ama çok güzel görünmüş maşallah 😊🧿

Evettt utangaç midir nedir teyzesi😍❤️❤️❤️ Sana da masallah canım benimmmm ben seninkini kiza benzettim 🙈🙈🙈

Cihazin cozunurlugu cok kotu. Gayet guzel masallah ❤️ erkek mi?

16-20. haftalar arasi çok daha iyi görünecek merak etme canım:)

Aklimda olsun görünce etiketlerim canim. Ben 2 sene önce cigit diye bir markadan esofman takimi aldim ogluma yüzde 100 pamuk ve yumuşacık, görenler hep nerden aldin diye sordu, içi hafif polarli. İstersen oraya da bakabilirsin. Daha kalın polar bulursam da haber veririm
Evet cigitte gözüme kestirdiğim bir iki takım var 😊 ama bahsettiğim polar kalınlığını anlatabildim umarım 🙈
Ya bulursanız denk gelirseniz haber verirseniz çok sevinirim gerçekten 😊😊😊

Canım disarda olanlarda et yok ki artık.. Hani daha önce aldığın bildiğin de bir yerse alabilirsin bir zararı yok.. Sırf bulgur ve baharat diye biliyorum. Temiz bir yer olsun yeter ki.. Ben de yiyorum 😍🙃 ama sen bilirsin tabi..
Bu zamana kadar yedim hem de en adi yerde etlisini bile yedim bi sıkıntı olmadı ama insan hamile olunca korkuo bagisikligimiz bile yokmuş toksoplazma sem hangi markadan yiyosun reklam olmasin da 😄😄

Canim bazen işte gözden mi kaçırıyorlar işlerine öylesi mi daha kolay geliyor bilemiyorum ama yapıyorlar yani. Bende 2 tane gebelikte, 1 tanede doğumdan 2-3 ay sonrayı herhalde 3.doz şeklinde vuruldum. Geçen kızın 2 yaş kontrolünde sordum sizin yok tetenoz, koruyuculugu daha devam ediyor dediler. Ama 20 haftada genel kan tahlili zamanı soracağım 1 doz olabiliyorsan olurum yani , korutucu süreyi uzatmak için.

Ben sordum hatırlıyorum bu son mu diye evet bu son dedi o zaman neyse bir dahaki gidişimde sorarım bu ara beni üzmediler çok kızgın kalamıcam 🙈🤣🤣

pcfl pcfl sen şimdi kışlık konserve turşu felan yaparsın diye düşündüm 😋 var mı böyle güzel tarifler olmazsa olmaz çok güzel oluyor dediklerin... turşunu kurdum bakalım 1 ay bekliyorum 😁

Yaa en sevdiğim konu ben sadece domates sosu koydum şimdilik kışın menemen ve yemeklerde kullanmak için 20 kavanoz bir de bamya taze fasulye barbunya falan attım buzluga yaz başı bezelye de atmıştım şimdi benimde turşu falan yapasım var ama kızıma hamileliğimde doğumum agustosun sonunda oldugu icin biraz erken yapmistim ve tursum bir tuhaf olmustu 🤦‍♀️ hamilelikten mi olmadı acaba 🙈

Kızlar mrb hepinizin yazılarını okuyorum ama çalıştığım için bişeyler yazamıyorum inşallah herkes sağlıklı bi şekilde bebeklerini kucaklarına alır 🤲 ben devlet hastanesine gidiyorum Perşembe günü kontrolüm var 12. Haftada olcaz 2 li tarama testini yaparmı doktor acaba yoksa tekrar gün mü verir bide devlet hastanesinde ayrı bölüme randevu alınıyor mu ki yoksa özel de mi yaptırcaz ??

Ben 12. Haftada gittim kadın doğum kısmında değil perinatoloji de yapılıyormuş Ama kağıt verip yolladılar ve aynı gün oldu ama benden kan almıyorlar tabi sadece ultrasondan baktılar 2li test olarak 🤦‍♀️🤣 üçüzlere kan testi yanlış çıkıyormuş 🙈

Benim kontrolüm 15+2 de o zaman cinsiyet netleşir diye tahmin ediyorum yoksa bir ay sonraya kalır 🙄

Benim pazartesi randevum 15+5 oluyorum inşallah söylerler yaa heyecanla bekliyoruz 🥰🌸

Yaa evet ben alıyordum onlardan her yerde de vardı artık yok mu 🙈 şimdi giymiyor kızım 2 senedir bakmadım dikkatimi çekmemiş 🤦‍♀️ bir de ben kadife alıyordum kızımın hoşuna gidiyordu ama artık giymiyor resmen 5 yaşında ergen bir cocugum var 🤦‍♀️🤣

Canım ben 40 yaşındayım 🙈 Belki biraz da fazla evhamliyim bilmiyorum ama yastan dolayı 2li testlerde risk fazla çıkıyor. İçim rahat etmeyecekti, biliyorum. Doktor da onerince yaptırdım. He tabi doktor da babamın oğlu değil, hastaneye de bir miktar para geliyordur testi yapan firmadan, belki doktora da ekstra bir ücret gidiyordur yani hiç bilemiyorum. Kendisi para icin de istemis olabilir ama ben zaten yaptırmak istiyordum. Yapmayalım gerek yok dese belki de yaptirmazdim ama Allah korusun bir şey varsa da önceden bilmek istiyorum. İnşallah tertemiz çıkar🙏🏻 Yoksa haklısın yani bu ay baya zorlandık maddi açıdan. Tatile de gittik, çocuğun okul masrafları vs derken.. İnşallah yüzümüz gülsün de artık.. Napalim Allah bereket versin inşallah..
İNSAALLAH canim bebek saglikli olsun da bereketiyle de gelir ALLAHIN izniyle 🤲🤲🤲

Ben sordum hatırlıyorum bu son mu diye evet bu son dedi o zaman neyse bir dahaki gidişimde sorarım bu ara beni üzmediler çok kızgın kalamıcam 🙈🤣🤣

Yaa en sevdiğim konu ben sadece domates sosu koydum şimdilik kışın menemen ve yemeklerde kullanmak için 20 kavanoz bir de bamya taze fasulye barbunya falan attım buzluga yaz başı bezelye de atmıştım şimdi benimde turşu falan yapasım var ama kızıma hamileliğimde doğumum agustosun sonunda oldugu icin biraz erken yapmistim ve tursum bir tuhaf olmustu 🤦‍♀️ hamilelikten mi olmadı acaba 🙈

Yaa evet ben alıyordum onlardan her yerde de vardı artık yok mu 🙈 şimdi giymiyor kızım 2 senedir bakmadım dikkatimi çekmemiş 🤦‍♀️ bir de ben kadife alıyordum kızımın hoşuna gidiyordu ama artık giymiyor resmen 5 yaşında ergen bir cocugum var 🤦‍♀️🤣
Evet canım bence hormonlardan dolayı gebelikte turşu bir farklı olabilir bende onu düşünüp anneme kurduracagim mesela.
O kalın polarlardan gözüne çarparsa markasını benimle paylaşır mısın 🙈🙈

Cihazin cozunurlugu cok kotu. Gayet guzel masallah ❤️ erkek mi?
Di mi..? Evet bence de kötü sanki :)

Valla bana kız gibi geliyordu ama bu görüntülerden sonra hiç bilmiyorum :) Doktor da görmedi. Hayırlısı.

16-20. haftalar arasi çok daha iyi görünecek merak etme canım:)
Hiç de onemsemezdim aslında ama yaş biraz ileri olduğu için galiba korkuyorum 🙈 İnşallah canım heyecanla bekliyorum :)
Bu zamana kadar yedim hem de en adi yerde etlisini bile yedim bi sıkıntı olmadı ama insan hamile olunca korkuo bagisikligimiz bile yokmuş toksoplazma sem hangi markadan yiyosun reklam olmasin da 😄😄
Heheheh :) Bizim orada Tatlises var ama valla oraninkini sevemedim pek. Eşim kendi iş yerine yakın bir yerden alıyor. Adını da bilmiyorum canım ya :) Bildik bir isim değil galiba. Bu kadar konuştuk valla akşam alsak mı acaba 😄
İNSAALLAH canim bebek saglikli olsun da bereketiyle de gelir ALLAHIN izniyle 🤲🤲🤲
İnşallah canım inşallah 😊🙏🏻 Hepimiz için öyle olsun inşallah 🥰🙏🏻

Evet canım bence hormonlardan dolayı gebelikte turşu bir farklı olabilir bende onu düşünüp anneme kurduracagim mesela.
O kalın polarlardan gözüne çarparsa markasını benimle paylaşır mısın 🙈🙈

Yaa ben çok üzülmüştüm o zaman keske kizim dogduktan sonra kursaydim diye ama iste insan düşünmüyor oyle 🙈

Tamam ben önümüzdeki hafta yavaş yavaş alışverişe başlayacağım kızım okula başlayınca bu hafta uyum haftası diye az gitti hep bir şey yapamadım haftaya bakarken görürsem marka fiyat bilgisi paylaşırım hemen 👍👍

Kızlar bana cinsiyet tahmininiz var mi artık nerdeyse 12 haftalık olcak doktor tahmin edemiyor 😁😁😁 askim çok büyümüş ama masallah çok tatlı🧿🧿🧿 Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu❤️❤️
Erkege benzettim ben

Kızlar bana cinsiyet tahmininiz var mi artık nerdeyse 12 haftalık olcak doktor tahmin edemiyor 😁😁😁 askim çok büyümüş ama masallah çok tatlı🧿🧿🧿 Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu❤️❤️
Ay masallah su ustteki görüntü cok güzelmiş kordon var gibi sanki kız gibi 🥰🧿🧿

Back