2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canım cinsiyet için doktorun sormadı gerekiyor firma söylemiyormuş. Ama merak etme nity sonucuyla beraber o haftada cinsiyette belli oluyor canım. Benim doktorum sonu almaya gittiğimde zaten net söyledi de. 💐🌸
Tabi ki her şeyden önemlisi sağlıklı olsun da 😊🙏🏻 Öğrenme imkanı varsa da insan öğrenmek istiyor elbet. Hayırlısı bakalım sabredecegiz. Saol canım 😊🧡

Kızlar mrb hepinizin yazılarını okuyorum ama çalıştığım için bişeyler yazamıyorum inşallah herkes sağlıklı bi şekilde bebeklerini kucaklarına alır 🤲 ben devlet hastanesine gidiyorum Perşembe günü kontrolüm var 12. Haftada olcaz 2 li tarama testini yaparmı doktor acaba yoksa tekrar gün mü verir bide devlet hastanesinde ayrı bölüme randevu alınıyor mu ki yoksa özel de mi yaptırcaz ??

Kizlar neden bu pahali testleri doktor size yaptırıyor ki zaten 2li ayrıntılı falan hepsine giriyoruz yani ben bu zamana kadar çevremde hic kimseden duymadim valla açıkçası özele de gitmiyorum para tuzağı gibi geliyor bana
İleri yaş riskli gebelere ya da daha önce gebeliği çeşitli sebeplerle sonlanan kişilere seçenek olarak sunuyorlar nifty testini. Tercih edenler yaptırıyor etmeyenler ise ikili, üçlü, detaylıları yaptırıyor.

Kizlar neden bu pahali testleri doktor size yaptırıyor ki zaten 2li ayrıntılı falan hepsine giriyoruz yani ben bu zamana kadar çevremde hic kimseden duymadim valla açıkçası özele de gitmiyorum para tuzağı gibi geliyor bana
Canım ben 40 yaşındayım 🙈 Belki biraz da fazla evhamliyim bilmiyorum ama yastan dolayı 2li testlerde risk fazla çıkıyor. İçim rahat etmeyecekti, biliyorum. Doktor da onerince yaptırdım. He tabi doktor da babamın oğlu değil, hastaneye de bir miktar para geliyordur testi yapan firmadan, belki doktora da ekstra bir ücret gidiyordur yani hiç bilemiyorum. Kendisi para icin de istemis olabilir ama ben zaten yaptırmak istiyordum. Yapmayalım gerek yok dese belki de yaptirmazdim ama Allah korusun bir şey varsa da önceden bilmek istiyorum. İnşallah tertemiz çıkar🙏🏻 Yoksa haklısın yani bu ay baya zorlandık maddi açıdan. Tatile de gittik, çocuğun okul masrafları vs derken.. İnşallah yüzümüz gülsün de artık.. Napalim Allah bereket versin inşallah..

Kızlar bana cinsiyet tahmininiz var mi artık nerdeyse 12 haftalık olcak doktor tahmin edemiyor 😁😁😁 askim çok büyümüş ama masallah çok tatlı🧿🧿🧿 Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu❤️❤️

Eklentiler

• 30C6FD45-714C-4282-A7D6-66D27803D853.jpeg
    30C6FD45-714C-4282-A7D6-66D27803D853.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 99
Bence bunda daha net :KK66:
Oyy ne tatlı maşallah 🥰🧿
Ya ne güzel minnoş minnoş görünüyor. Sen kaç haftaliksin canım? Benim yavrumun suratı hep basık gibi çıkıyor🙈 Tövbe estağfurullah fena bir durum yoktur inşallah 😶 Bazen korkutuyor. Gerci doktor bakarken böyle topçuk kafalı da gördüğümüz oluyor ama doktor da hep tuhaf pozları yakalıyor galiba 😬

pcfl pcfl sen şimdi kışlık konserve turşu felan yaparsın diye düşündüm 😋 var mı böyle güzel tarifler olmazsa olmaz çok güzel oluyor dediklerin... turşunu kurdum bakalım 1 ay bekliyorum 😁
😅😅😅 Ben de sirada bu var. Bu hafta biber alip yapacagim. Kardesim yapmis, aninda bitti abla dedi :D kiz kardes olunca boyle gaza getirmeceler cok oluyor bizde. 3 kiziz biz. Birimiz bir sey yapti mi guzelse hemen otekine kesin soyler :D

Cog kofte hazir mi aliyorsun kendin mi yapıyorsun benim de cok canim çekiyor ama zararlıdır diye korkuorum
Canım disarda olanlarda et yok ki artık.. Hani daha önce aldığın bildiğin de bir yerse alabilirsin bir zararı yok.. Sırf bulgur ve baharat diye biliyorum. Temiz bir yer olsun yeter ki.. Ben de yiyorum 😍🙃 ama sen bilirsin tabi..

Oyy ne tatlı maşallah 🥰🧿
Ya ne güzel minnoş minnoş görünüyor. Sen kaç haftaliksin canım? Benim yavrumun suratı hep basık gibi çıkıyor🙈 Tövbe estağfurullah fena bir durum yoktur inşallah 😶 Bazen korkutuyor. Gerci doktor bakarken böyle topçuk kafalı da gördüğümüz oluyor ama doktor da hep tuhaf pozları yakalıyor galiba 😬
Canım doktorlar bebeğin güzel pozlarindan ziyade önemli yerlerinin görüntülerini alıyorlar, ne bileyim kafa çapı, yada kafadaki bir noktanin birseysi, karın boşluğu, burnu , omur ılık bilmemnesi ileriki haftalarda üst bacak kemiği ultrasonu felan olacak 🤣🤣🤣 hal böyle olunca çok garip şekillerde çıkıyorlar. Merak etme en güzel resmi 20.haftada detaylida 3 boyutlu halleri olacak 😁 o tam vesikalık işte 🥰

Oyy ne tatlı maşallah 🥰🧿
Normal oyle cikmasi. Kizim kardesini gormek icin ziplayip durunca doktor kizim icin farkli bir cihaz acti :) 4 boyutlu, 3 boyutlu...3 tane farkli cihazdan baya bi izletti ❤️ sagolsun🙏

Yaaa hadi hayırlısıyla insallah 😍😍 sol profilden aynı kendime benzettim kafayı mi yiyorum acaba dedim eşim de aynı sana benziyor dedi topluca cıldırıcaz😂
Hahahaha bişey diyim mi ben de son ultrasonda kendime benzettim yalnız değilsin 🤣
😅😅😅 Ben de sirada bu var. Bu hafta biber alip yapacagim. Kardesim yapmis, aninda bitti abla dedi :KK70: kiz kardes olunca boyle gaza getirmeceler cok oluyor bizde. 3 kiziz biz. Birimiz bir sey yapti mi guzelse hemen otekine kesin soyler :KK70:

Bunu annem senelerdir yapar ben diyim 15 siz diyin 20 senedir kapış kapış gidiyor yemeklerin yanına, kısırın yanına, ekmek arasına 😋 Rheaa Rheaa

Kızlar bana cinsiyet tahmininiz var mi artık nerdeyse 12 haftalık olcak doktor tahmin edemiyor 😁😁😁 askim çok büyümüş ama masallah çok tatlı🧿🧿🧿 Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu❤️❤️
Oy maşallah 😍🧿 İlk fotoda elini de yüzüne mi kapatmış o 😍 Ay yeriimm🤩🧿 Valla canım anlamadım ama çok güzel görünmüş maşallah 😊🧿

Kizlar benimki gibi tuhaf görünen var mı ya..? Çünkü lütfen olsun 🙈

Eklentiler

• 20220908_120252.jpg
    20220908_120252.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 63
Oy maşallah 😍🧿 İlk fotoda elini de yüzüne mi kapatmış o 😍 Ay yeriimm🤩🧿 Valla canım anlamadım ama çok güzel görünmüş maşallah 😊🧿

Kizlar benimki gibi tuhaf görünen var mı ya..? Çünkü lütfen olsun 🙈
Canım bu bence cihazın azizliğinden böyle kötü çıkmış

😅😅😅 Ben de sirada bu var. Bu hafta biber alip yapacagim. Kardesim yapmis, aninda bitti abla dedi :KK70: kiz kardes olunca boyle gaza getirmeceler cok oluyor bizde. 3 kiziz biz. Birimiz bir sey yapti mi guzelse hemen otekine kesin soyler :KK70:

Dur bunu da listeme ekledim. Dün kahvaltiliklar yaptık annemle. Yarın salça işine giriş yapacağız, onlar bitince közlenmiş biberlere baslayacagim🤣🤣 turşuları da araya sıkıştırayım ben en iyisi ama aklımı kurcalayan şuan hamileyiz ya hormonlar tavan, turşu kötü olmaz mı çünkü ben ne zaman hemen regl öncesi veya regl iken turşu kurmuş olsam cıvık cıvık oldu. Şimdi o kadar yapacağım heba olsun istemiyorum. Çocuk işçi çalıştıracağim tursuda anneme yıkatır kavanozlara kızıma doldurturum 🥰🥰

Back