2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bana 2 doz vurdular şimdi de 5 sene geçmiş 10 ekimde gelin dediler sadece 1 doz veya 2 doz demediler zaten doğru yaptıkları bir şey yok da 3 doz olacak şey de 2 doz vurulmaz gibi geldi şuan biraz kızgınım
Canim bazen işte gözden mi kaçırıyorlar işlerine öylesi mi daha kolay geliyor bilemiyorum ama yapıyorlar yani. Bende 2 tane gebelikte, 1 tanede doğumdan 2-3 ay sonrayı herhalde 3.doz şeklinde vuruldum. Geçen kızın 2 yaş kontrolünde sordum sizin yok tetenoz, koruyuculugu daha devam ediyor dediler. Ama 20 haftada genel kan tahlili zamanı soracağım 1 doz olabiliyorsan olurum yani , korutucu süreyi uzatmak için.

Kızlar, benim göbek deliği ve çevresi, bazen biraz daha aşağıya doğru sızlıyor. Kendini hissettiren bir acı oluyor. Sizlerde de var mı? Rahim büyüdüğü için olan bir şey mi acaba
Canım daha önce sezeryan oldun mu? Benim bazen çok yorulduğumu daha çok sezeryan dikiş bölgesine doğru acı gibi oluyor. Normalde rahim büyürken açıdan ziyade ağrı oluyor çünkü. Bu konunda danisirsaniz doktorunuz ne diyecek çok merak ettim

Ben de 4 5 gün önce verdim inşallah çıkar sağlıklı sonuçlar biran önce
Kizlar neden bu pahali testleri doktor size yaptırıyor ki zaten 2li ayrıntılı falan hepsine giriyoruz yani ben bu zamana kadar çevremde hic kimseden duymadim valla açıkçası özele de gitmiyorum para tuzağı gibi geliyor bana

Ya ben böyle terazi kollarının tam ortasında gibiyim. Çok kız istiyordum hep dilimdeydi en son 11.haftada %51 erkek deyince soğuk su etkisi yaşadım resmen şimdi hangisi olursa kabulüm kız olsa yine çok sevinirim erkek olsa da çok sevinirim moduna büründüm, sanki kız olsa erkek olmadığı için üzülecek; erkek olduğunda kız olmadığı için üzülecek durumdayım resmen nerdeeenn nereye geldim

Günaydın kızlar. Aile hekimliğinde kan tahlili verdim. Tsh düşük çıktı. Herhangi bir tiroid problemim yoktu öncesinde. Tsh nin düşük çıkması problem olur mu?
Valla dusugu bilmiyorum ama benim de yüksek cikti onceden ole bi sikintim yoktu zaten normal düzeyde sayilir 3 civari ama doktor 2 bucuk alti istiyoruz dedi doguma kadar ilac kullancam sanirim tsh dusuk olmasi fazla çalıştığını gösteriyor bi yerde okumuştum anti troid hapi gebelikte sanirim vermiolar

İlki kız olan hep kiz istiyor benim ilki erkek ben de kiz istiyom nasip artik

Daha çok yaşı 35 in üstünde olanlara, daha önceden sebebi belirsiz düşük,diş gebelik olanlara ve ailede kromozomsal anomali olanlardan istenebiliyor,.

2,5 ay aç kalınca şimdi canımın istediğini yiyorum zaten bulgurdan kastım çiğköfte Bol yeşillik ve ekşili yoksa yiyemitorum bişeyi pek tatlı da yiyemedim ki zaten tatlıya kapadım kendimi komple :)
Cog kofte hazir mi aliyorsun kendin mi yapıyorsun benim de cok canim çekiyor ama zararlıdır diye korkuorum

pcfl sen şimdi kışlık konserve turşu felan yaparsın diye düşündüm var mı böyle güzel tarifler olmazsa olmaz çok güzel oluyor dediklerin... turşunu kurdum bakalım 1 ay bekliyorum

Himm anladim ben de sandim ki ozelde sirf para için yapıyorlar
Zorunlu değil, 25 yaşında olup yaptıran da var. Anne adayının tercihi sonuçta. Mesela benim doktorum da bana söyledi dna testleri var böyle böyle diye, siz yapılması gerek derseniz hemen yaptırırım dedim mesela şey dedi daha önce düşük, diş gebelik yaşadın mı hayır ailede kromozomsal hastalık var mı 4 kuşağa kadar sordu, 1 tane var o da doğumdan sonra herpes (görümcesi bebegi dudagindan opmus cok ucuk cikartan biri ) virüsüne bağlı beyin ensafalit geçirdi %90 ağır engelli dedim doğumdan sonra olduğu için onu saymıyorum dedi. 2li test ustrasonuna bakalım bir olumsuzluk görürsek yaptırırız dedi. Ultrasondan sonra gerekli görmediğini söyledi misal. Birazda doktor tutumu da çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…