Canim bazen işte gözden mi kaçırıyorlar işlerine öylesi mi daha kolay geliyor bilemiyorum ama yapıyorlar yani. Bende 2 tane gebelikte, 1 tanede doğumdan 2-3 ay sonrayı herhalde 3.doz şeklinde vuruldum. Geçen kızın 2 yaş kontrolünde sordum sizin yok tetenoz, koruyuculugu daha devam ediyor dediler. Ama 20 haftada genel kan tahlili zamanı soracağım 1 doz olabiliyorsan olurum yani , korutucu süreyi uzatmak için.Bana 2 doz vurdular şimdi de 5 sene geçmiş 10 ekimde gelin dediler sadece 1 doz veya 2 doz demedilerzaten doğru yaptıkları bir şey yok da 3 doz olacak şey de 2 doz vurulmaz gibi geldi şuan biraz kızgınım
Canım daha önce sezeryan oldun mu? Benim bazen çok yorulduğumu daha çok sezeryan dikiş bölgesine doğru acı gibi oluyor. Normalde rahim büyürken açıdan ziyade ağrı oluyor çünkü. Bu konunda danisirsaniz doktorunuz ne diyecek çok merak ettimKızlar, benim göbek deliği ve çevresi, bazen biraz daha aşağıya doğru sızlıyor. Kendini hissettiren bir acı oluyor. Sizlerde de var mı? Rahim büyüdüğü için olan bir şey mi acaba
Kizlar neden bu pahali testleri doktor size yaptırıyor ki zaten 2li ayrıntılı falan hepsine giriyoruz yani ben bu zamana kadar çevremde hic kimseden duymadim valla açıkçası özele de gitmiyorum para tuzağı gibi geliyor banaBen de 4 5 gün önce verdim inşallah çıkar sağlıklı sonuçlar biran önce
Eskilerden kökenlerden bir yerden Arnavutluk var mı?Ay bu ben valla once aci eksi tuzlu sonra tatli sonra tekrar sar başa ama en cok eksi soguk
Ya ben böyle terazi kollarının tam ortasında gibiyim. Çok kız istiyordum hep dilimdeydi en son 11.haftada %51 erkek deyince soğuk su etkisi yaşadım resmenEvet oyle yapmishaftaya ikili icin devlete gidicem ama onlarin cihazi rezalet hayatta goremez. Artik test cikinca kendi doktoruma giderim o zaman 14.hafta falan olacak bi ihtimal ogrenirim. Merak etmeye basladim dogrusu. Bu kadar umrumda degildi. Yaklasinca heyecanlaniyor insan :)
Bende de oluşmadı ve aramızda nerdeyse 2.5 hafta varBen de dogum cizgisi olusmadi arkadaslar. Kizimda yarimdi. Daha erken mi ki? Aslinda sevmiyorum onu, olusmasa daha iyi
Valla dusugu bilmiyorum ama benim de yüksek cikti onceden ole bi sikintim yoktu zaten normal düzeyde sayilir 3 civari ama doktor 2 bucuk alti istiyoruz dedi doguma kadar ilac kullancam sanirim tsh dusuk olmasi fazla çalıştığını gösteriyor bi yerde okumuştum anti troid hapi gebelikte sanirim vermiolarGünaydın kızlar. Aile hekimliğinde kan tahlili verdim. Tsh düşük çıktı. Herhangi bir tiroid problemim yoktu öncesinde. Tsh nin düşük çıkması problem olur mu?
İlki kız olan hep kiz istiyor benim ilki erkek ben de kiz istiyom nasip artikYa ben böyle terazi kollarının tam ortasında gibiyim. Çok kız istiyordum hep dilimdeydi en son 11.haftada %51 erkek deyince soğuk su etkisi yaşadım resmenşimdi hangisi olursa kabulüm kız olsa yine çok sevinirim erkek olsa da çok sevinirim moduna büründüm, sanki kız olsa erkek olmadığı için üzülecek; erkek olduğunda kız olmadığı için üzülecek durumdayım resmen nerdeeenn nereye geldim
Daha çok yaşı 35 in üstünde olanlara, daha önceden sebebi belirsiz düşük,diş gebelik olanlara ve ailede kromozomsal anomali olanlardan istenebiliyor,.Kizlar neden bu pahali testleri doktor size yaptırıyor ki zaten 2li ayrıntılı falan hepsine giriyoruz yani ben bu zamana kadar çevremde hic kimseden duymadim valla açıkçası özele de gitmiyorum para tuzağı gibi geliyor bana
Ya evet, kızıma bir kız kardes çok istiyorum doğrusuİlki kız olan hep kiz istiyor benim ilki erkek ben de kiz istiyom nasip artik
Bence değişir kişiden kişiye bende göbek altında oluştu açık renkBen de dogum cizgisi olusmadi arkadaslar. Kizimda yarimdi. Daha erken mi ki? Aslinda sevmiyorum onu, olusmasa daha iyi
Cog kofte hazir mi aliyorsun kendin mi yapıyorsun benim de cok canim çekiyor ama zararlıdır diye korkuorum2,5 ay aç kalınca şimdi canımın istediğini yiyorum zaten bulgurdan kastım çiğköfteBol yeşillik ve ekşili yoksa yiyemitorum bişeyi pek tatlı da yiyemedim ki zaten tatlıya kapadım kendimi komple :)
Tabi guzel tarafından bakmak lazım erkek annesi olmak ayri gercekten erkek çocukları anneye cok düşkün oluyor tabi ilerde degismezlerseYa evet, kızıma bir kız kardes çok istiyorum doğrusuama herseyin başı sağlık olsun, erkek olursa kaynana olcam ben diye böbürlenirim bari
Benim oğlumda olmustu simdi de belirginlesmeye basladi olsa da olmasa da fark etmez heraldeBen de dogum cizgisi olusmadi arkadaslar. Kizimda yarimdi. Daha erken mi ki? Aslinda sevmiyorum onu, olusmasa daha iyi
Himm anladim ben de sandim ki ozelde sirf para için yapıyorlarDaha çok yaşı 35 in üstünde olanlara, daha önceden sebebi belirsiz düşük,diş gebelik olanlara ve ailede kromozomsal anomali olanlardan istenebiliyor,.
Zorunlu değil, 25 yaşında olup yaptıran da var. Anne adayının tercihi sonuçta. Mesela benim doktorum da bana söyledi dna testleri var böyle böyle diye, siz yapılması gerek derseniz hemen yaptırırım dedim mesela şey dedi daha önce düşük, diş gebelik yaşadın mı hayır ailede kromozomsal hastalık var mı 4 kuşağa kadar sordu, 1 tane var o da doğumdan sonra herpes (görümcesi bebegi dudagindan opmus cok ucuk cikartan biri ) virüsüne bağlı beyin ensafalit geçirdi %90 ağır engelli dedim doğumdan sonra olduğu için onu saymıyorum dedi. 2li test ustrasonuna bakalım bir olumsuzluk görürsek yaptırırız dedi. Ultrasondan sonra gerekli görmediğini söyledi misal. Birazda doktor tutumu da çok önemliHimm anladim ben de sandim ki ozelde sirf para için yapıyorlar
Prenses mi geliyorBence değişir kişiden kişiye bende göbek altında oluştu açık renkben de sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?