2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Panomu bile yaptım🤭 inşaAllah tekrardan değişmez cinsiyet😄
Eşimle benim ilk iki harflerimizi birleştirerek Esil koymaya karar verdik o yüzden de burda kullanıcı adım Esil 🥰 gerçek ismim Esra bu arada🤭
Ay çok güzel isim 🥰 Bizde çok önceden kız olursa esila düşünmüştük esilde hoşuma gidiyodu 😅 çok anlamlı olmuş sizinki 🥰 bizimkni birleştirince Eser oluyor 😂😂😂 (benim adımda Esra bu arada 🤭)

ben daha almadım aynıyım heralde sonradan açılır iştah benim de😅kabızlık etkiliyor tartıyı
Öyle düşünüyorum tartından tartıya da farkediyor kardeşimde başka doktorda başka evde başka :)) kiloda alayım artık napıyım bulantıların olmasından bin kat iyidir o neydi öyle ya üzerimden tır geçmişti sanki:))

Evet kuzum dikkat etmek lazım bildiğimiz yerden taze alıp evde yapmak en güzeli 😊 çok şükür iyi gidiyor, ara ara kasık ve bel ağrım oluyor o da normal onun dışında sorun yok çok şükür 🙏

Valla canım ben eşimin de içine sinsin istiyorum ortak karar verelim o yüzden daha araştırıyorum. Aslında bi isim vardı ama o ismi önceki hamileliğimde çok istemiştik olumsuz durumlar olunca o ismi bu bebeğe koymak istemedim hamile kalınca. Sanki onun negatif karmasını buna aktarırım gibi geldi içime sinmedi. Taze ve yeni bişiler istiyorum 😅 çok yeni isimleri de sevmiyoruz lina, mila vs. Bakalım nolcak 🤔
Maşallah canım ya o bel kasık agrıları bende de var hatta bu ara daha çok arttı

Ya ne bileyim neden öyle dedi ki..? Puuff!! İnşallah dediğin gibi yapar. Daha bugün verdim ben canım kan. 2 haftaya çıkar dediler ama umarım o kadar sürmez. Tabi hayırlı haber alalım da inşallah, bekleriz napalım.
Ben de 4 5 gün önce verdim inşallah çıkar sağlıklı sonuçlar biran önce 🙏🙏🙏

Sonuçta cinsiyeti yazmıyorlar canım bana yolladıklarında da yazmıyor onu kaldırmışlar cinsiyeti söylemiyorlar genelde bebim arkadaşım da kuzenimde yaptı prosedür gereği söylenmiyor demişler. Maalesef cinsiyeti beğenmeyip aldıranlar olmuş hep o yüzden yasaklanmış diye duydum. Ama doktor isterse ona telefonla söylüyorlarmış. Bizim aldırmayacağım biliyor doktor ve ne kadar uğraş verdiğimizi de biliyor o yüzden söyledi herhalde canım. Doktorunla görüş istersen. Hyırlsıyla sağlıkla kucağına alrsın inşallah 🙏
Cinsiyeti beğenmeyip aldırmak nedir 😣😣😣 bana doktorum paket paket bunlar demişti cinsiyet down sendrom triozmi 13 18 vs bunlara ek olarak başka bakılanlar da var ben sadece bunları bunları istiyorum dedi. İsteminin içinde cinsiyet de var belki de doktorun istemesi gerekiyor olabilir.

Kızlar biliyorsunuz bulantılardan dolayı zayıflamıştım 2,5 kg verdim 54 ten 51,55 kg kadar düşmüştüm 1 haftadır rahat yiyorum bulantım olmadığından kusmuyorum artık şimdö 57kg olmuşum biraz fazla aldım galiba ya da midem doldu bilmiyorum kabızlıkta var ama 3 günde bi rahat yapabiliyorum. Sanırım bu haftadan sonra hızla kilo almaya başlayacağız. Acıkıyorum ama elimde değil midem kazınıyor🤔 siz toplam kaç kilo aldınız bu arada sadece biraz göbeğin çıktı başka bir yerden kg almışmışım hiç belli olmuyor😂
Herkese gunaydin 🌻

Bulantilarin bitmesine cok sevindim. Evet kilo birden almissiniz ama hala dusuk bir kilo 57 bence, kaygilanmayin. Bundan sonra kilo yapici seyleri sxaltirsiniz olur biter :) hem surekli bulgur yemek baya kilo yapar sanki 🙊 Ben ayniyim ama bi cok seyi yiyemiyoruum ne yesem de bulanti yapiyor. Yemesem daha huzurluyum :(

Kızlar biliyorsunuz bulantılardan dolayı zayıflamıştım 2,5 kg verdim 54 ten 51,55 kg kadar düşmüştüm 1 haftadır rahat yiyorum bulantım olmadığından kusmuyorum artık şimdö 57kg olmuşum biraz fazla aldım galiba ya da midem doldu bilmiyorum kabızlıkta var ama 3 günde bi rahat yapabiliyorum. Sanırım bu haftadan sonra hızla kilo almaya başlayacağız. Acıkıyorum ama elimde değil midem kazınıyor🤔 siz toplam kaç kilo aldınız bu arada sadece biraz göbeğin çıktı başka bir yerden kg almışmışım hiç belli olmuyor😂
Ama haftan ilerledi rahim bebek su derken zaten ordan da farkeder artık. Kabızlık çok etkiliyor, tuvalete çıktıktan sonraki sabah tartıl en doğru kilon o. Ben en son aynı kilodaydım 53 kg yarın sabah bi tartılacağım bakalım

Günaydın kızlar. Aile hekimliğinde kan tahlili verdim. Tsh düşük çıktı. Herhangi bir tiroid problemim yoktu öncesinde. Tsh nin düşük çıkması problem olur mu?

Günaydın kızlar. Aile hekimliğinde kan tahlili verdim. Tsh düşük çıktı. Herhangi bir tiroid problemim yoktu öncesinde. Tsh nin düşük çıkması problem olur mu?
Değeriniz kaç? Düşük olması gerekiyor zaten yüksek olması istenmiyor

Aile hekimi pek anlamadı, o yüzden kadın doğum doktorunuza sorun dedi
Kadin dogumcu dahiliyeye, dahiliye eger komplike bir durum varsa endokrine yonlendirir. Bence bu durumda dahiliye is gorur. Benim de yuksekti, ilac kullandim bir ay, suan iyi ama takipliyim dahiliyeden. Kadin dogum sorumluluk almiyor bi konuda. Tabii ki doktorunuz gene bilmeli ama. Kaygilanmaya gerek yok cozumu var ama ertelenmemesi gereken bir sey. Hormon sonucta onemli. Bebegin bilissel gelisimini cok etkiler. Cok gecmis olsun💐

0,5 sınır diye biliyorum canım ben. Tsh hormonun çok çalışıyor şuan hipertiroidizm deniyor bu duruma. Doktorun ilaç verir dengede tutulur ama kadın doğumdan ziyade bi endokrine de danışmanı tavsiye ederim.
Tamam canım teşekkür ederim.

Kadin dogumcu dahiliyeye, dahiliye eger komplike bir durum varsa endokrine yonlendirir. Bence bu durumda dahiliye is gorur. Benim de yuksekti, ilac kullandim bir ay, suan iyi ama takipliyim dahiliyeden. Kadin dogum sorumluluk almiyor bi konuda. Tabii ki doktorunuz gene bilmeli ama. Kaygilanmaya gerek yok cozumu var ama ertelenmemesi gereken bir sey. Hormon sonucta onemli. Bebegin bilissel gelisimini cok etkiler. Cok gecmis olsun💐
Aile hekimi yüksek olunca ilaç veriyoruz düşükte ne olur bilmiyorum dedi. Kadın doğum doktoruna gösterin dedi.

Canm benm de tsh düşük çıktı 3 gun once gosterdm.Doktorum hamilelik hormonları tsh ı baskılayabilliyor. Bunun o yuzden duşuk ciktıgini düşünüyorum . Bir sorun olduğunu düşünmüyorum dedi.Cok titiz bir Dr olmasına rağmen dert etme dedi yani.Sen de üzülme canm.Icin rahat etsin yine de Dr 'una sor istersen

Back