2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok heycanlı bi şekilde bekliyorum, sizin cinsiyet belli mi
Bizim 2 defa üst üste kız dedi canım ama sanırım önümüzdeki kontrolde kesinleşecek artık
Canım bahsettiğin ağrıları ben her hafta 12+6 11+6 13+6 gibi zamanlarda yaşıyorum tam hafta biterken. Sanırım rahim büyüyor o zamanlar ve belime de vuruyor ağrı dün gece yaşadım daha mesela. Ağrıdan sağa dön sola dön zor uyudum yarın muhtemelen kalmaz ağrın takip et bakalım ona göre doktorunla iletişime geçersin

Biz 2 isim arasında kaldık nehir ya da derin ama derin daha ağır basıyor

Canim benim oğlumda 5. ayin icinde iken sebepsiz yere kahverengi akinti ve bazen pembe bazen kirmizi sekilde lekenmeler olmustu. Neden bir turlu bilinmedi. Bir sure progestan kullandim cok surmeden duzeldi. Seninde nedensiz ise duzelir ama bir sure hic kendimi yormadim. Yuruyus vs yasakti ama sonra duzelince tekrardan.istedigim seyleri yaptim. Surekli.lekelenme yoktu ama ara ara oluyordu.

Bende de bugün durumlar aynı bel bacak ağrı hatta bacak da uyuşmada var bugün biraz da yoruldum ondan olabilir ve bugün tam 15 haftalık olduk. Şimdi dinleniyorum dinlenince geçmezse daha çok artarsa doktora gitmekte fayda var. Sizde biraz dinlenin uzanın aklınıza kötü şey getirmeyin. Büyüyorlar artık yavaş yavaş vücut adapte olmaya çalışıyor.

Evet ya benim bebito erkek çıktı beni şaşırttı gönlümden hep kız geçiyordu çünkü tabiki ilk önce sağlıklı olsunlarda hayırlısı olsun yani
Benim bebişede bi süre erkek dendi ama kız olduğunu öğrendik hayırlısı olsun kuzum dediğin gibi önemli olan sağlıklı olmaları

Ya ne bileyim neden öyle dedi ki..? Puuff!! İnşallah dediğin gibi yapar. Daha bugün verdim ben canım kan. 2 haftaya çıkar dediler ama umarım o kadar sürmez. Tabi hayırlı haber alalım da inşallah, bekleriz napalım.

Hadi hayırlısı olsun inşaAllahh eşinin de babasının ismini koymak istememesi iyi olmuş şanslısın, benim ki erkek olsaydı babasının ismini koymak istiyodu Nevzatt neyse ki yırttım
Aynen yirtmissin eşim enerjilerle çok ilgilenir onun enerjisini taşıyacağına inandığı için istemedi açıkçası

Cok sevindim valla heyecanli surecler
Bas ağrısı da tatsız bisey cok gecmis olsun, tuzu azaltıp bol su içmeye dikkat edersen iyi olur canım
Deneyeyim ama tamamen hormonal galiba. Gerci illa ki başka şeyler de tetikliyordur. Tam gecti dedim sağ taraf ağrısı bitmişti, hoop solda başladı. Vallahi sinirimi de çok bozuyor, hayatı da çok etkiliyor maalesef. İnşallah az kaldı.. inşallah.. Saol canım
Bana da 4 aylığa kadar değişebilir dedi. O zamana degismezse inşallah bari 6 aya değişir canım. Ya bebeğe zararı yokmuş ama işte anne fazla hareket etmesin, evde kalsın yatsın vs gibi önlemler alınması gerekebilirmis. Erken doğum riski olabilirmiş. Hani baya erken Allah korusun.. Doğum sırasında kan kaybı şu bu.. Tatsız durumlar.. Yani hepsi olacak diye bir şey yok elbette ama insan korkuyor.
Bebek büyüyordur elbet çok şükür.. İnşallah çıkar yukarı canım. Sağlıklı kolay bir süreç olur inşallah Benim kahverengi lekeler surekli devam.. arada pembe ve krimizi.. İnşallah geceerr..
Ay bir de benim kordonda kan akışı biraz farklıymis. Resimden gösterdi onu da. Soyle olmasi gerekirdi falan diye.. Onun için de Aspirin verirdim ama kanama da olunca veremiyorum. Şimdilik cok ciddi değil, 4 ayı bekleyeceğim. Her şey yolunda dedi. Yine de anlattı ama.. Bu sefer baya detaylı baktı ya.. El parmaklarını ayak parmaklarını bile saydık
Ay inşallah benimki de düzelir, çok teşekkürler Başta nedensiz diyorduk, plasenta tam olusmamisti o ara sanirim. Simdi artık plasentanin yerinden dolayı dedi. Kendini yorma vs de demedi ama dikkat edeceğim mecbur. Korkarım Allah korusun. Lekelenme baştan beri hep var.. İnşallah geçer artık.
Ben de 11+ 3 :) yok demedi. Ben ruyamda erkek gordum
Ben kız gördüm rüyamda Bir yakınımız da hamile olduğumu bilmeden kız görmüş. Hayırlısı bakalım hepimiz için

Bende yaşıyorum Canm ama bu kadar siddetlisi ilk defa oldu şimdi sadece sol kasiktan bacağıma doğru iniyor yarına kadar geçmezse Dr gidim

Uzanıyorum hep zaten bulantı azaldı tiksinti halsizlik olunca uzanarak günü geçiriyorum şimdi sol kasığımdan bacağıma vuruyor yarına kadar geçmezse Dr gidim

Bende yaşıyorum Canm ama bu kadar siddetlisi ilk defa oldu şimdi sadece sol kasiktan bacağıma doğru iniyor yarına kadar geçmezse Dr gidim
Bu zamanlarda normal. Hatta doktorum uyarmisti kasik agrilarin gelecek haftalarda yogunlasacak cok agrili olursa magnezyum yazarim demisti.

Sonuçta cinsiyeti yazmıyorlar canım bana yolladıklarında da yazmıyor onu kaldırmışlar cinsiyeti söylemiyorlar genelde bebim arkadaşım da kuzenimde yaptı prosedür gereği söylenmiyor demişler. Maalesef cinsiyeti beğenmeyip aldıranlar olmuş hep o yüzden yasaklanmış diye duydum. Ama doktor isterse ona telefonla söylüyorlarmış. Bizim aldırmayacağım biliyor doktor ve ne kadar uğraş verdiğimizi de biliyor o yüzden söyledi herhalde canım. Doktorunla görüş istersen. Hyırlsıyla sağlıkla kucağına alrsın inşallah

Kızlar biliyorsunuz bulantılardan dolayı zayıflamıştım 2,5 kg verdim 54 ten 51,55 kg kadar düşmüştüm 1 haftadır rahat yiyorum bulantım olmadığından kusmuyorum artık şimdö 57kg olmuşum biraz fazla aldım galiba ya da midem doldu bilmiyorum kabızlıkta var ama 3 günde bi rahat yapabiliyorum. Sanırım bu haftadan sonra hızla kilo almaya başlayacağız. Acıkıyorum ama elimde değil midem kazınıyor siz toplam kaç kilo aldınız bu arada sadece biraz göbeğin çıktı başka bir yerden kg almışmışım hiç belli olmuyor

ben daha almadım aynıyım heralde sonradan açılır iştah benim dekabızlık etkiliyor tartıyı

Kizlar bebeğinizin cinsiyetini en erken ne zaman öğrendiniz öğrenen var mı yada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…