2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynı hastane diyince dikkatimi çekti, nisa hastanesi kapanmamış mıydı ben de oraya gidiyodum hep şimdi kapandı diye medipol bahçelievlere gidiyorum
Evet medipol bahçelievler oldu da us de öyle görünüyor. Ben şu anda devlette eşimin kuzenine takipliyim ama tayini çıkınca derya hanımı düşünüyorum. Siz nereye gidiyorsunuz

Evet medipol bahçelievler oldu da us de öyle görünüyor. Ben şu anda devlette eşimin kuzenine takipliyim ama tayini çıkınca derya hanımı düşünüyorum. Siz nereye gidiyorsunuz
Ben de derya hanıma gidiyorum. Hastanenin en yoğun doktoru, bazen biraz beklediğim oluyo ama beğeniyorum kadını herşeyi çok rahatlıkla konuşabiliyorum, çok tatlı bi doktor❤️

Aynı hastanede doğum yapıcaz sanırım😍😍 doktor ne demişti
Ben medipole gidiyorum, sanirim nisayi satin almis cihazlarda nisa yaziyor :) doktora ben sormadim. O da hic soylemedi. Kizimda erkek denildi kiz oldu falan o yuzden 4 aydan once inanasim gelmiyor...

Valla daha fazla bekleyemedik çocuklara söylemek için, bizim büyük kiz anlamıştı az çok zaten, etrafa da söylemek zorunda kalacaktım artık karnım bayag cikti. Müdürüm cok sevindi zaten çok tatli bir insan, ekip arkadaşımın da esi bekledigim gibi hamileymis:) o da sasirdi karsilikli tebriklestik :KK70: siz söylediniz mi oğluna, ailelere filan? Cok şükür ilk trimester i sağlıkla atlattık inşallah sonrası da cok guzel geçer hepimiz için ❤️🧿
Hadi hayırlısı inşallah canım 😊💖 İyi bak tepkiler de güzel olmuş ne mutlu 😍 Sağlıkla bekleyeceğiz artık 🙏
Önce oğlana söyledik kalp atışını falan dinledi hatta, doktora götürdük orada söyledik. Çok keyifli mutlu o :KK68: :nazar: Annemler daha çok şaşkınlık yaşadılar. Çok büyük bir sevinç olmadı. Başta bozuldum ama sonra da çok takılmadım artık. Kayınvalideler baya sevindi. Zaten hep istiyorlardı ama söyleyemiyorlardı açık açık. Bu akşam da eşimin kardeşigile söyleyeceğiz bakalım. Sanırım onlar da şaşırır ama sevinirler. Önümüzdeki hafta da iş yerine söylerim artık diyorum. İnşallah tüm süreç güzel geçer canım 🙏
Bu aralar yine aşırı başım ağrıyor. Pek keyfim yoktu. Şimdi yine başlıyor gibi.. Umuyorum ki bir kaç haftaya kesilecek..
Yok yok ben bebek olduğunu anladım gaz değildi farklıydı gazı artık ayırt edebiliyorum canın. Bulantılarım yok gibi sadece iştahsızlık kaldı. Oda yavaş yavaş geçecek diye tahmin ediyorum bende 16.haftaya geldim gerçektende azalıyor bitiyor demişlerdi geneli inşalalh bir daha da gelmez bugün ilk defa yemek yaptım. Salça yine kullanamıyorum onun yerine domates kullandım. Et ve balıktan hala tiksiniyorum tabikide ama çok şükür ki kusmuyorum artık. Rahatladım çok şükür 🙌
Çok şükür canım, çok sevindim :nazar: 🥰 Diğer sıkıntılar da geçer gider nasılsa, en kötüsü geçmiş ya.. Şükür olsun.. Keyifli zamanlar geliyor inşallah 😍🙏

Arkadaslar cok sukur progestani sadede aksam al dedi doktor. Cok mutluyum. Bebek sukur gayet iyi.

Ay cok ilginc. Bu defa bakinca kiz gibi geldi bana🤭
Bana da kız gibi geldi 😍😍 önceden bir şey demiş miydim ki :) Maşallah kuzum sanaa :nazar: :KK68: Bu arada ben de 11+3üm :KK24:

Ben de 14+2 deyim canım bulantılarım da azalma oldu çok şükür ama ağzımdaki o acı tat ne yazık ki hala devam ediyo😔 ben de gece yatmadan 2 tane prilam öğlende 1 tane zofer içiyorum onları içmezsem kötü oluyorum. Biraz daha sabretmen gerekiyo canım 14-15den sonra hafifliyo şükür
İNSAALLAH canim ya valla şöyle iştahla yemek yapıp yemek istiyorum ilkinde oğlumda hic bulantim olmadi iştahla yiyordum herseyi demek en az 3 haftam falan kaldi bulantilarin geçmesinde bebisler saglikli olsun da hepsi geciyor🥰🥰🥰

dely dely bugun haberler sende :)
Ultrason fotosu alırsan biz de yorumlariz
Ekleyeyim canım 🥰😘

Bu da benim minnak 😍🧿 11+3 . 4,85 cm olmuş. Yalnız fotolar biraz korkunç görünüyor 🙈😄

Ense kalınlığını ölçtü, şükür normalmiş 🙏🏻 Gen testi için kan verdim. Genoks firması yapıyormuş. 2 haftaya çıkar dedi doktor ama umarım daha erken çıkar. İnşallah güzel haberler alırız 🙏🏻 İster istemez endişe oluyor insanda.

Bu arada bazı kötü sayılabilecek haberler var, hafif tatsızım ama sağlık olsun tabi. Plasentam asagidaymis. O yüzden sürekli kahverengi akıntım varmış yani.. ve pembe, kırmızı da oluyor bazen.. kanama gibi yani. Damla damla.. doktor ondan dedi. Zaten 2 hafta önce gittiğimde progestana başlatmıştı, her akşam 1. Ben bırak diyene kadar devam dedi ki sanırım biraz sürecek. Tam olarak teşhis koymuyorum simdi ama bilginiz olsun diye söylüyorum dedi. 4.aya kadar duzelebilirmis. Bekleyeceğiz diyor. İnşallah düzelir çünkü duzelmezse surekli kanama ve erken doğum riski varmis maalesef. Tabi ki netten baktim. Var mıydı bizden birileri bu durumda olan? Şükür ki yavrus iyi de.. yine de korkuyor insan. Duzelmezse zor geçer hamilelik ve riskli.. Lütfen düzelsin 🙏🏻

Eklentiler

• 20220908_122118.jpg
    20220908_122118.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 20220908_121312.jpg
    20220908_121312.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 61
Herkese merhabalar. Ben de gebelik öncesi oturarak çalıştığım için her akşam yürürdüm. Şimdi hiç hareket edesim yok bi üşengeçlik var

Ekleyeyim canım 🥰😘

Bu da benim minnak 😍🧿 11+3 . 4,85 cm olmuş. Yalnız fotolar biraz korkunç görünüyor 🙈😄

Ense kalınlığını ölçtü, şükür normalmiş 🙏🏻 Gen testi için kan verdim. Genoks firması yapıyormuş. 2 haftaya çıkar dedi doktor ama umarım daha erken çıkar. İnşallah güzel haberler alırız 🙏🏻 İster istemez endişe oluyor insanda.

Bu arada bazı kötü sayılabilecek haberler var, hafif tatsızım ama sağlık olsun tabi. Plasentam asagidaymis. O yüzden sürekli kahverengi akıntım varmış yani.. ve pembe, kırmızı da oluyor bazen.. kanama gibi yani. Damla damla.. doktor ondan dedi. Zaten 2 hafta önce gittiğimde progestana başlatmıştı, her akşam 1. Ben bırak diyene kadar devam dedi ki sanırım biraz sürecek. Tam olarak teşhis koymuyorum simdi ama bilginiz olsun diye söylüyorum dedi. 4.aya kadar duzelebilirmis. Bekleyeceğiz diyor. İnşallah düzelir çünkü duzelmezse surekli kanama ve erken doğum riski varmis maalesef. Tabi ki netten baktim. Var mıydı bizden birileri bu durumda olan? Şükür ki yavrus iyi de.. yine de korkuyor insan. Duzelmezse zor geçer hamilelik ve riskli.. Lütfen düzelsin 🙏🏻
Ya bu arada şeyi yazmayı unuttum. Doktor 3 hafta sonraya randevu verdi ve cinsiyeti o zaman öğreniriz büyük ihtimalle dedi. Dedim gen testinde çıkacak ama di mi? Yani onlar her zaman yazmıyorlar. İstenince yazıyorlar. Normalde yazılmıyor falan dedi. Onlar yazsa bile biz ultrasonda netleşene kadar söylemiyoruz dedi 😒 Puuff!! Niye öyle ki yaa...? Bu firma test sonucunu hastaneye mi gönderecek direk? Bana gönderseler ben görürüm sonuçta, bence yazıyorlardır ya.. Neden öğrenemiyorum ki..? Ona da biraz bozuldum.

Ya bu arada şeyi yazmayı unuttum. Doktor 3 hafta sonraya randevu verdi ve cinsiyeti o zaman öğreniriz büyük ihtimalle dedi. Dedim gen testinde çıkacak ama di mi? Yani onlar her zaman yazmıyorlar. İstenince yazıyorlar. Normalde yazılmıyor falan dedi. Onlar yazsa bile biz ultrasonda netleşene kadar söylemiyoruz dedi 😒 Puuff!! Niye öyle ki yaa...? Bu firma test sonucunu hastaneye mi gönderecek direk? Bana gönderseler ben görürüm sonuçta, bence yazıyorlardır ya.. Neden öğrenemiyorum ki..? Ona da biraz bozuldum.
Gen testinde cinsiyeti belli olacak dedi bana, ki o testin sonucu yüzde 98in üzerinde. Bence sonucunu doktorun sana aynı şekilde iletmeli benimki wp tan ne tahlil sonucum çıktıysa gönderip sonucun iyi vs diyor. Ne zaman yaptırdın testi ben sonucu çok merak ediyorum:/

Hadi hayırlısı inşallah canım 😊💖 İyi bak tepkiler de güzel olmuş ne mutlu 😍 Sağlıkla bekleyeceğiz artık 🙏
Önce oğlana söyledik kalp atışını falan dinledi hatta, doktora götürdük orada söyledik. Çok keyifli mutlu o :KK68: :nazar: Annemler daha çok şaşkınlık yaşadılar. Çok büyük bir sevinç olmadı. Başta bozuldum ama sonra da çok takılmadım artık. Kayınvalideler baya sevindi. Zaten hep istiyorlardı ama söyleyemiyorlardı açık açık. Bu akşam da eşimin kardeşigile söyleyeceğiz bakalım. Sanırım onlar da şaşırır ama sevinirler. Önümüzdeki hafta da iş yerine söylerim artık diyorum. İnşallah tüm süreç güzel geçer canım 🙏
Bu aralar yine aşırı başım ağrıyor. Pek keyfim yoktu. Şimdi yine başlıyor gibi.. Umuyorum ki bir kaç haftaya kesilecek..

Çok şükür canım, çok sevindim :nazar: 🥰 Diğer sıkıntılar da geçer gider nasılsa, en kötüsü geçmiş ya.. Şükür olsun.. Keyifli zamanlar geliyor inşallah 😍🙏
Cok sevindim valla heyecanli surecler 😍
Bas ağrısı da tatsız bisey cok gecmis olsun, tuzu azaltıp bol su içmeye dikkat edersen iyi olur canım

Ekleyeyim canım 🥰😘

Oy maşallah ❤️ hepimizin böyle fotoları, bence hepsi çok tatlı. Hersey yolunda gider inşallah canım.
O tatsız durum bende de çıktı, hatta dün burdan bir arkadaş da moralim bozuldu diye yazdı ona da soyledim çoğu hamilelikte 24.haftaya kadar yukarı çıkıyormuş, çıkmayanlar için de dünyanın sonu değil bebegi hiçbir zararı yok sadece normal dogum mumkun değil mecburi sezaryen oluyor. Benim detaylı ultrasonda perinatalog tespit etti, bana da kanama ve erken doğum riskinden bahsetti. henüz kendi doktoruma gitmedim. Bende de kahverengi lekelenme 3 hafta kadar sürdü sonra kesildi. Bir de son bir haftadır kasik ağrılarım çoğaldı ama bebek büyüyordur diye düşünüyorum. Plasenta nin konumunu çok dert etme bekleyelim zamanla inşallah yukarı çıkacak, kötü ihtimalleri aklıma getirmemeye çalışıyorum sen de öyle yap minnoslar strese girmesin 💕

Hayırlı geceler kızlar akşamdan beri kasık bel bacak ağrısı çekiyorum sanki adet olcak gibiyim özellikle sol bacağıma vuruyor çok endişeliyim normal mi acaba yoksa Dr mı gitsem bugün ilkkez markete gidip alışveriş yaptım bide yemek pişirdim yoruldummuki bilmiyorum 😞

Back