- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Aynı hastane diyince dikkatimi çekti, nisa hastanesi kapanmamış mıydı ben de oraya gidiyodum hep şimdi kapandı diye medipol bahçelievlere gidiyorumAynı hastanede doğum yapıcaz sanırımdoktor ne demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı hastane diyince dikkatimi çekti, nisa hastanesi kapanmamış mıydı ben de oraya gidiyodum hep şimdi kapandı diye medipol bahçelievlere gidiyorumAynı hastanede doğum yapıcaz sanırımdoktor ne demişti
Evet medipol bahçelievler oldu da us de öyle görünüyor. Ben şu anda devlette eşimin kuzenine takipliyim ama tayini çıkınca derya hanımı düşünüyorum. Siz nereye gidiyorsunuzAynı hastane diyince dikkatimi çekti, nisa hastanesi kapanmamış mıydı ben de oraya gidiyodum hep şimdi kapandı diye medipol bahçelievlere gidiyorum
Ben de derya hanıma gidiyorum. Hastanenin en yoğun doktoru, bazen biraz beklediğim oluyo ama beğeniyorum kadını herşeyi çok rahatlıkla konuşabiliyorum, çok tatlı bi doktorEvet medipol bahçelievler oldu da us de öyle görünüyor. Ben şu anda devlette eşimin kuzenine takipliyim ama tayini çıkınca derya hanımı düşünüyorum. Siz nereye gidiyorsunuz
Baba da erkek gibi geldi sankimmArkadaslar cok sukur progestani sadede aksam al dedi doktor. Cok mutluyum. Bebek sukur gayet iyi.
Ay cok ilginc. Bu defa bakinca kiz gibi geldi bana![]()
Ben medipole gidiyorum, sanirim nisayi satin almis cihazlarda nisa yaziyor :) doktora ben sormadim. O da hic soylemedi. Kizimda erkek denildi kiz oldu falan o yuzden 4 aydan once inanasim gelmiyor...Aynı hastanede doğum yapıcaz sanırımdoktor ne demişti
Hadi hayırlısı inşallah canımValla daha fazla bekleyemedik çocuklara söylemek için, bizim büyük kiz anlamıştı az çok zaten, etrafa da söylemek zorunda kalacaktım artık karnım bayag cikti. Müdürüm cok sevindi zaten çok tatli bir insan, ekip arkadaşımın da esi bekledigim gibi hamileymis:) o da sasirdi karsilikli tebriklestiksiz söylediniz mi oğluna, ailelere filan? Cok şükür ilk trimester i sağlıkla atlattık inşallah sonrası da cok guzel geçer hepimiz için
![]()
Çok şükür canım, çok sevindimYok yok ben bebek olduğunu anladım gaz değildi farklıydı gazı artık ayırt edebiliyorum canın. Bulantılarım yok gibi sadece iştahsızlık kaldı. Oda yavaş yavaş geçecek diye tahmin ediyorum bende 16.haftaya geldim gerçektende azalıyor bitiyor demişlerdi geneli inşalalh bir daha da gelmez bugün ilk defa yemek yaptım. Salça yine kullanamıyorum onun yerine domates kullandım. Et ve balıktan hala tiksiniyorum tabikide ama çok şükür ki kusmuyorum artık. Rahatladım çok şükür![]()
Bana da kız gibi geldiArkadaslar cok sukur progestani sadede aksam al dedi doktor. Cok mutluyum. Bebek sukur gayet iyi.
Ay cok ilginc. Bu defa bakinca kiz gibi geldi bana![]()
İNSAALLAH canim ya valla şöyle iştahla yemek yapıp yemek istiyorum ilkinde oğlumda hic bulantim olmadi iştahla yiyordum herseyi demek en az 3 haftam falan kaldi bulantilarin geçmesinde bebisler saglikli olsun da hepsi geciyorBen de 14+2 deyim canım bulantılarım da azalma oldu çok şükür ama ağzımdaki o acı tat ne yazık ki hala devam ediyoben de gece yatmadan 2 tane prilam öğlende 1 tane zofer içiyorum onları içmezsem kötü oluyorum. Biraz daha sabretmen gerekiyo canım 14-15den sonra hafifliyo şükür
Yaaaaaaa çok sevindim sizin ne zaman belli olucakkYaaabiz de erkek olursa Kuzey olarak karar verdik kız için hala kararsızız
![]()
Ekleyeyim canım
Çok heycanlı bi şekilde bekliyorum, sizin cinsiyet belli mibakalım arya mı geliyor, kuzey mi![]()
Ya bu arada şeyi yazmayı unuttum. Doktor 3 hafta sonraya randevu verdi ve cinsiyeti o zaman öğreniriz büyük ihtimalle dedi. Dedim gen testinde çıkacak ama di mi? Yani onlar her zaman yazmıyorlar. İstenince yazıyorlar. Normalde yazılmıyor falan dedi. Onlar yazsa bile biz ultrasonda netleşene kadar söylemiyoruz dediEkleyeyim canım
Bu da benim minnak11+3 . 4,85 cm olmuş. Yalnız fotolar biraz korkunç görünüyor
Ense kalınlığını ölçtü, şükür normalmişGen testi için kan verdim. Genoks firması yapıyormuş. 2 haftaya çıkar dedi doktor ama umarım daha erken çıkar. İnşallah güzel haberler alırız
İster istemez endişe oluyor insanda.
Bu arada bazı kötü sayılabilecek haberler var, hafif tatsızım ama sağlık olsun tabi. Plasentam asagidaymis. O yüzden sürekli kahverengi akıntım varmış yani.. ve pembe, kırmızı da oluyor bazen.. kanama gibi yani. Damla damla.. doktor ondan dedi. Zaten 2 hafta önce gittiğimde progestana başlatmıştı, her akşam 1. Ben bırak diyene kadar devam dedi ki sanırım biraz sürecek. Tam olarak teşhis koymuyorum simdi ama bilginiz olsun diye söylüyorum dedi. 4.aya kadar duzelebilirmis. Bekleyeceğiz diyor. İnşallah düzelir çünkü duzelmezse surekli kanama ve erken doğum riski varmis maalesef. Tabi ki netten baktim. Var mıydı bizden birileri bu durumda olan? Şükür ki yavrus iyi de.. yine de korkuyor insan. Duzelmezse zor geçer hamilelik ve riskli.. Lütfen düzelsin![]()
Gen testinde cinsiyeti belli olacak dedi bana, ki o testin sonucu yüzde 98in üzerinde. Bence sonucunu doktorun sana aynı şekilde iletmeli benimki wp tan ne tahlil sonucum çıktıysa gönderip sonucun iyi vs diyor. Ne zaman yaptırdın testi ben sonucu çok merak ediyorum:/Ya bu arada şeyi yazmayı unuttum. Doktor 3 hafta sonraya randevu verdi ve cinsiyeti o zaman öğreniriz büyük ihtimalle dedi. Dedim gen testinde çıkacak ama di mi? Yani onlar her zaman yazmıyorlar. İstenince yazıyorlar. Normalde yazılmıyor falan dedi. Onlar yazsa bile biz ultrasonda netleşene kadar söylemiyoruz dediPuuff!! Niye öyle ki yaa...? Bu firma test sonucunu hastaneye mi gönderecek direk? Bana gönderseler ben görürüm sonuçta, bence yazıyorlardır ya.. Neden öğrenemiyorum ki..? Ona da biraz bozuldum.
Ben daha tanışmadım bakalım doktorumun tayinine bağlıBen de derya hanıma gidiyorum. Hastanenin en yoğun doktoru, bazen biraz beklediğim oluyo ama beğeniyorum kadını herşeyi çok rahatlıkla konuşabiliyorum, çok tatlı bi doktor![]()
Cok sevindim valla heyecanli sureclerHadi hayırlısı inşallah canımİyi bak tepkiler de güzel olmuş ne mutlu
Sağlıkla bekleyeceğiz artık
Önce oğlana söyledik kalp atışını falan dinledi hatta, doktora götürdük orada söyledik. Çok keyifli mutlu o![]()
Annemler daha çok şaşkınlık yaşadılar. Çok büyük bir sevinç olmadı. Başta bozuldum ama sonra da çok takılmadım artık. Kayınvalideler baya sevindi. Zaten hep istiyorlardı ama söyleyemiyorlardı açık açık. Bu akşam da eşimin kardeşigile söyleyeceğiz bakalım. Sanırım onlar da şaşırır ama sevinirler. Önümüzdeki hafta da iş yerine söylerim artık diyorum. İnşallah tüm süreç güzel geçer canım
Bu aralar yine aşırı başım ağrıyor. Pek keyfim yoktu. Şimdi yine başlıyor gibi.. Umuyorum ki bir kaç haftaya kesilecek..
Çok şükür canım, çok sevindim![]()
Diğer sıkıntılar da geçer gider nasılsa, en kötüsü geçmiş ya.. Şükür olsun.. Keyifli zamanlar geliyor inşallah
![]()
Oy maşallahEkleyeyim canım
Bu da benim minnak11+3 . 4,85 cm olmuş. Yalnız fotolar biraz korkunç görünüyor
Ense kalınlığını ölçtü, şükür normalmişGen testi için kan verdim. Genoks firması yapıyormuş. 2 haftaya çıkar dedi doktor ama umarım daha erken çıkar. İnşallah güzel haberler alırız
İster istemez endişe oluyor insanda.
Bu arada bazı kötü sayılabilecek haberler var, hafif tatsızım ama sağlık olsun tabi. Plasentam asagidaymis. O yüzden sürekli kahverengi akıntım varmış yani.. ve pembe, kırmızı da oluyor bazen.. kanama gibi yani. Damla damla.. doktor ondan dedi. Zaten 2 hafta önce gittiğimde progestana başlatmıştı, her akşam 1. Ben bırak diyene kadar devam dedi ki sanırım biraz sürecek. Tam olarak teşhis koymuyorum simdi ama bilginiz olsun diye söylüyorum dedi. 4.aya kadar duzelebilirmis. Bekleyeceğiz diyor. İnşallah düzelir çünkü duzelmezse surekli kanama ve erken doğum riski varmis maalesef. Tabi ki netten baktim. Var mıydı bizden birileri bu durumda olan? Şükür ki yavrus iyi de.. yine de korkuyor insan. Duzelmezse zor geçer hamilelik ve riskli.. Lütfen düzelsin![]()
Evet ya benim bebito erkek çıktı beni şaşırttı gönlümden hep kız geçiyordu çünkü tabiki ilk önce sağlıklı olsunlarda hayırlısı olsun yaniYaa ne güzel adaş olurduk teyzesi![]()