2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar iyi aksamlar bisi sorcam suan 12.haftadayim ama oyle bi mide bulantısı varki kusma yok ama kussam rahatliycam yani kokular herseyden tiksindiriyor agzim zehir su bile acı her yemek ayni benim icin eziyet yani yemek yemek açlık hic hissetmiyorum benim gibi olan var mi ne zaman geçecek bu durum anca uyumak istiyorum yoksa her zaman bole perisan bi his var🤢🤢🤢
Geçen hafta ben de öyleydim canım. Prilamı 2 1 şeklinde kullanmaya devam et dedi doktorum 16 ya kadar.

Herkesin aile yapısı farklı canım. Şartlar elvermiyorsa başka seçeneklere bakılmak zorunda. Ben aileme asla bebeğe bakın bakacaksınız demedim. Benim ailem zaten bu konuda çok istekli ve hazırlar. Karakter olarakta çocuğumun örnek almasını isteyeceğim iki insan annem ve babam. O yüzden karşılıklı rıza dahilinde çocuğumu kreş çağına kadar emanet edebileceğim. Maddi olarak zorlanmayacaksanız senin bakman tabi çok daha iyi olur. Özel sektör çalışanlarının da memurlar kadar geniş hakları yok malesef 1 gün fazla izin istesek işimizden olma riskimiz var. O yüzden fayda-zarar analizi yaparak planlama yapmak mecburiyetindeyiz.
Kesinlikle öyle özel sektör memurlar gibi olmuyor şartları çok daha zor oluyor. Çalışan herkes kreş zamanına kadar bşr şekilde baktıracak gücü yeten kendisi bakacak. Hayırlsıı olsun yeter ki sağlıkla gelsinler gerisi hallolur. Annem hep der meydana gelen büyüyor :)))

Tasarruf yapmak istiyorsanız dogalgazdan alt ve üst kat komsulariniz, küçük çocukları olan ve yaşlı insanlar seçin 🤣🤣🤣
Üst komşu sürekli değişiyor kiracı var alt komşum sabit o yakıyor sürekli 🤣🤣 zaten ne kadar tasarruf yaparsan yap yine gelecek o ummadığımız fatura bedeli :)))

Kızlar selamm öncelikle kocaman olmuş bebişleriniz maşallah 🧿 Şimdi size bir sorum olacak, hamile kaldığınızda göğüslerinizin ucunda etrafında altında vs ara ara iğne batıp çıkma hissi gibi bir his olmuş muydu? Ben yine her belirtiye anlam yükleme dönemime girdim de 😂😂
Evet canım olur ve çok normal. Goguslerdeki damarlar hazırlanıyor emzirme için 🙃

biz biraz şanslıyız sizlere göre sanırım Antalya da olunca tam buralarda ilkbahar başlıcak oluyor çok yakmadan geçircez sanırım bir dahaki kışa kadar
Aynen şanslısın iyi ki kış bebeği olmuş yoksa sende yazın o Antalya sıcağını çekemezdin burdan da şanslısın 😉 😅

Sen zaten bişey yiyemiyorsun ye bence de 🙂
Aynen öyle daha yeni geçmiş bulantılarım 2,5 aydır aç gezdim sadece çip köfte istiyorum şimdi ahahah eşimde diyor ki ne fakir şeyler aşeriyorsun. Bulgur yiyorsun hep 🤣🤣🤣 dedim iştahım bi açılsın sana sorarım bunlsrın hesabını 😬

Arkadaslar cok sukur progestani sadede aksam al dedi doktor. Cok mutluyum. Bebek sukur gayet iyi.

Ay cok ilginc. Bu defa bakinca kiz gibi geldi bana🤭

Eklentiler

• IMG-20220908-WA0048.jpeg
    IMG-20220908-WA0048.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 68
Arkadaslar cok sukur progestani sadede aksam al dedi doktor. Cok mutluyum. Bebek sukur gayet iyi.

Ay cok ilginc. Bu defa bakinca kiz gibi geldi bana🤭
O görünen çıkıntı göbek kordonu ise kız bence de 🤭🤭 yani %50 kız diyorum 😂😂
Bugün çok yoruldum gözlerim çok ağrıyor tüm gün kışlık konserve yaptık, yarın tekrar bakıp tahmin yapacağım 🙈

Geçen hafta ben de öyleydim canım. Prilamı 2 1 şeklinde kullanmaya devam et dedi doktorum 16 ya kadar.
Valla canim bana ole ilac falan da vermedi ole kusmam olmadigi için ama.bazen diom kussam rahatliycam yemezsem o kadar rahatım ki yiyince perisan oluyorum ne kadar zormuş bu ilk 3 ay

Cumartesi gitçem inşallah söyler o isimde kayınpederimin ismi ama :) o yüzden onu koymak istemiyoruz.
kız olursa Adel erkek olursa Ozan koycaz inşallah
Hadi hayırlısı olsun inşaAllahh🥰 eşinin de babasının ismini koymak istememesi iyi olmuş şanslısın, benim ki erkek olsaydı babasının ismini koymak istiyodu Nevzatt neyse ki yırttım🤣

Ya çok güzel olmuş 🥰bu arada Mavi ismini çok severim 🥰 nickinizin başı Mavi ya ondan soyleyeyim dedim 🤭🤭🤭
Esil ismi de çok güzel kulağa geliyor. Ben eşimle hızım ilk iki harflerimizi birleştirsek çok anlamsız bir şey çıkıyor ya 😅😅
Yaa Mavi ismini ben de istedim aslında bu isim burda bana uğur getirmişti😍
Esil Mavi olsun dedim ama eşim kabul etmedi😂 Esil İnciyle idare edicez😄

Kizlar iyi aksamlar bisi sorcam suan 12.haftadayim ama oyle bi mide bulantısı varki kusma yok ama kussam rahatliycam yani kokular herseyden tiksindiriyor agzim zehir su bile acı her yemek ayni benim icin eziyet yani yemek yemek açlık hic hissetmiyorum benim gibi olan var mi ne zaman geçecek bu durum anca uyumak istiyorum yoksa her zaman bole perisan bi his var🤢🤢🤢
Ben de 14+2 deyim canım bulantılarım da azalma oldu çok şükür ama ağzımdaki o acı tat ne yazık ki hala devam ediyo😔 ben de gece yatmadan 2 tane prilam öğlende 1 tane zofer içiyorum onları içmezsem kötü oluyorum. Biraz daha sabretmen gerekiyo canım 14-15den sonra hafifliyo şükür

Back