2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızarmış ekmek dedin ya işte orda senle bi adım daha yakınlaştık...

Çiğ köfte dedin de , edirneye gittiğim gibi bir porsiyon sipariş vereyim

Cok yogun bir istesin sanirim, umarım şartların iyileşir doğumdan sonra bebeğinle daha uzun süre zaman geçirebilirsin canim
Sen de terazisin ozaman :) ben de önümüzdeki ay 39 oluyorum
Doktorun rahat olması iyi bisey aslinda, ben ilkinde de ikili test ve şeker yüklemesi yaptirmadim ama doktorum darlamadi. detaylı ultrason yaptırmıştım yine, şeker kontrolü için de eve cihaz alıp bir süre takip edip sonuçları paylasmistim kabul etmişti o şekilde. Kilo almama da cok karışmadı ama bir arkadaşımin doktoru max 10 kg alacaksin diye bayag sıkıyordu ki normalde kilolu bir kız değildir. Doktoruna güveniyorsan için rahat olsun

oğlumun adı Tarık canım, kendimiz çok beğenerek koymuştuk. Şimdi erkek olursa Tibet, kız olursa İpek olacak :)
Ay İpek çok beğeniyorum ben de ama çevremizde var. Bir de eski isimlerden Zeynep çok güzel ama o da var:) isim konusu cidden zor iş

Umarım bizim kısa sürer bu alerji olayı. Malesef tedavisi yok işte. Kreş, okul benim şimdiden gözümü korkutuyor çünkü biliyorum diyetine asla uymayacak elbet kaçamak yapacak bu düşüncel beni çok geriyor gerçekten.
Biliyormusunuz bazen araları 2.5 yaş olacağı için çok endişe ediyorum acaba kızıma farketmeden ilgim azalır mi vs diye. Sonrada birlikte büyüyecekler oyun arkadaşı olacaklar diye seviniyorum, bilmiyorum duygularım çok karmaşık

Yapmaaaaaaa

Bence bu yas farki kac olursa olsun hepimizde bu endişe vardır, bizim de araları 5 yas olacak ama oğluma ayırdığım zaman azalacak diye endişeliyim bebek geldi diye kendini kötü hissetmesini istemiyorum. Çocuklarının aralari 1.5 yas olan bir komşum var bu endişemi paylaştım onunla, o da diyor ki bebek ilk zamanlar çoğu zaman uyuyacak pek birseyin farkında olmayacak büyük olanla ilgilenirsin biz öyle yapmıştık dedi, rahatladım biraz. En azından büyük olan cocuk kardesinin hayatımıza girişine adapte olana kadar bir süre onunla ilgilenince sonrasında da düzene oturur diye düşünüyorum tabi burda babanin ya da diger yakinlarin desteği sart yoksa mumkun degil:) Annelik hep bir endişe hali ama merak etme sizinkilerin yaşları da yakin, dedigin gibi birlikte oynayacaklar

Kızlar selamm öncelikle kocaman olmuş bebişleriniz maşallah Şimdi size bir sorum olacak, hamile kaldığınızda göğüslerinizin ucunda etrafında altında vs ara ara iğne batıp çıkma hissi gibi bir his olmuş muydu? Ben yine her belirtiye anlam yükleme dönemime girdim de

Canını istetmeye çalışan birileri var sanırım ben çiğköfte 2 defa yedim komageneden
Hergün yiyorum vallahi canım çok çekiyor çiğköfteyi napıyım elimde değil etsiz zaten içine bol bol roka göbek maydonoz koyuyorum. Zaten iştahsızlık var herşeyi yiyemiyorum. İştahım açılana kadar canım ne isterse onu yiyeceğim artık:)

Sen zaten bişey yiyemiyorsun ye bence de

Kizlar iyi aksamlar bisi sorcam suan 12.haftadayim ama oyle bi mide bulantısı varki kusma yok ama kussam rahatliycam yani kokular herseyden tiksindiriyor agzim zehir su bile acı her yemek ayni benim icin eziyet yani yemek yemek açlık hic hissetmiyorum benim gibi olan var mi ne zaman geçecek bu durum anca uyumak istiyorum yoksa her zaman bole perisan bi his var

Bende öyle anneme çok üzülüyorum çünkü bak deden bakmam demez ama yazık 5 çocuk kolay mı yetişir büyük ablam da ters doğmuş köyde annem tek başına doğurmuş bu sebepten 9 yaşında yürümeye başlamış. Hala ver bakar çocuk bana mısın demez dediğim gibi kıyamıyorum işte canım ben.

Çeken bilir canım bende kusmada vardı. Çoo şükür 15.haftadan sonra hepsi geçti sadece iştahsızlık kaldı. İnşallah seninde tez zamanda geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…