2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allah kolaylık versin canim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız minnoslari, kendini yorma bol dinlen

Panomu bile yaptım inşaAllah tekrardan değişmez cinsiyet
Eşimle benim ilk iki harflerimizi birleştirerek Esil koymaya karar verdik o yüzden de burda kullanıcı adım Esil gerçek ismim Esra bu arada
Aa bende kızım olsaydı inci ismini koymayı istiyordum sizde düşünmüşsünüz ne güzel

Aralık 2012
Şubat 2013
Ağustos 2013 3 doz olmuşum
Canım şimdi internette araştırırken şuna rastladım. Sanırım biz 3 doz olduğumuz için koruyuculuk 5 sene imiş. Bende en son 2020 de oldum 2025e kadar koruyuculugu devam ediyor. Sizinde yazdıklarınıza göre 2018 de bitti belki tek hatırlatma dozu olup koruyucuk süresi uzayabilir. Tabi tabloya göre kendimce yorum yapıyorum siz yine sağlık ocağına sorun mutlaka

Eklentiler

• gebelikte_asilanma_a.png
    25,7 KB · Görüntüleme: 43
Panomu bile yaptım inşaAllah tekrardan değişmez cinsiyet
Eşimle benim ilk iki harflerimizi birleştirerek Esil koymaya karar verdik o yüzden de burda kullanıcı adım Esil gerçek ismim Esra bu arada
Ya çok güzel olmuş bu arada Mavi ismini çok severim nickinizin başı Mavi ya ondan soyleyeyim dedim
Esil ismi de çok güzel kulağa geliyor. Ben eşimle hızım ilk iki harflerimizi birleştirsek çok anlamsız bir şey çıkıyor ya

Ne kadar düşünceli bir kayinvalide ya...
kv tarafından şanslısınız herkese nasip olmaz

Nasıl tatlı geliyor ama di mi
Evet işin tuhaf tarafı ben acı biber falan asla sevmezdim ağzıma dahi sürmezdim. Hamile kalmadan 1 ay önce eşim çok ısrar etti denemelisin bence diye çok güzel diye o gün bugündür acı seviyorum şaka gibi bazen kendime inanamıyorum

Ayy hangi doktor ben de gideyim netleştirsinler artık ikide bir kıza benziyo diyolar net diyen yok

Ben yerdim ama bu kadar canım istemezdi şimdi avuç avuç yiyesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…