- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Bi isim çıkıyo en azından olsunNe güzel düşünmüşsünuzbenim esiminde anne ve babasinin isimin birlesimi ismi bizde cok istedik ama cengiz disinda birsey olmuyor malesef
Allah kolaylık versin canim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız minnoslari, kendini yorma bol dinlenInşallah öyledir ya bugün biraz gerildim yalan yokben muhtemelen çok zorlancam onumuzdeki haftalarda ama bari bu haftalar sorunsuz gecsin dua ediyorum evet çok zorluk yasarım ama sonunda en erken ben doğururum ben kurtulmuş olurum çünkü durum ağır belli oldu şimdiden ama siz tadını çıkarın tek çocukla hamilelik çok güzel bence
Cumartesi gitçem inşallah söyler o isimde kayınpederimin ismi ama :) o yüzden onu koymak istemiyoruz.Bi isim çıkıyo en azından olsuncinsiyet belli mi peki erkek miii
Kesin esasında doktorlar net konuştu ama ben hep erkek olacak diye hissettim arkadaşlarımda bizim 20. Hfatada değişmişti falan dedikleri için bazen ben net olamıyorum ama 2 doktorda kız dedi yaniKesin gibi yazınca ben listeye eklemiştim bile
Aa bende kızım olsaydı inci ismini koymayı istiyordum sizde düşünmüşsünüz ne güzelPanomu bile yaptıminşaAllah tekrardan değişmez cinsiyet
Eşimle benim ilk iki harflerimizi birleştirerek Esil koymaya karar verdik o yüzden de burda kullanıcı adım Esilgerçek ismim Esra bu arada
Benim doktorum da çok erken gördü ultrasondan da farkediyr olabilir duruşundan daValla bilmiyorum benim kızlar herhalde tam durması gerektiği gibi duruyor. Ilk kızımda da 11+2de öğrenmiştim
Canım şimdi internette araştırırken şuna rastladım. Sanırım biz 3 doz olduğumuz için koruyuculuk 5 sene imiş. Bende en son 2020 de oldum 2025e kadar koruyuculugu devam ediyor. Sizinde yazdıklarınıza göre 2018 de bitti belki tek hatırlatma dozu olup koruyucuk süresi uzayabilir. Tabi tabloya göre kendimce yorum yapıyorum siz yine sağlık ocağına sorun mutlakaAralık 2012
Şubat 2013
Ağustos 2013 3 doz olmuşum
Ya çok güzel olmuşPanomu bile yaptıminşaAllah tekrardan değişmez cinsiyet
Eşimle benim ilk iki harflerimizi birleştirerek Esil koymaya karar verdik o yüzden de burda kullanıcı adım Esilgerçek ismim Esra bu arada
Ne kadar düşünceli bir kayinvalide ya...Ayrı olunca mecbur inşallah güzel insanlarla karşılaşırsınız ben bu konuda şanslıyım şükür annemler acayip şımartır o kesin ama kayınvalidem hem ozelime ve kişisel alanıma çok saygılı hem çok disiplinli beni rahatsız etmemek için evime bile gelmez genelde dışarda görüşelim ister ben çok israr ederim de gelir eve oterite konusunda da içim rahat yoksa bende bakıcı düşünürdüm
şükür baya şanlıyım o konuda allah herkese daha iyisini nasip etsin inşallah :)Ne kadar düşünceli bir kayinvalide ya...
kv tarafından şanslısınız herkese nasip olmaz
Benim birde yanına limon var amaRheaa senin acı batağına ben de düştüm avuç avuç acı biber turşusu yemek istiyorum öğlen ekmeğin arasına koyup koyup yedim
Ayy acı perileri banada geliyor arada geçen bende yedim valla o kadar canım istedikiRheaa senin acı batağına ben de düştüm avuç avuç acı biber turşusu yemek istiyorum öğlen ekmeğin arasına koyup koyup yedim
Ekşi bende zaten başından beri vardı acı yeni çıktıBenim birde yanına limon var ama
Nasıl tatlı geliyor ama di miAyy acı perileri banada geliyor arada geçen bende yedim valla o kadar canım istediki
Evet işin tuhaf tarafı ben acı biber falan asla sevmezdim ağzıma dahi sürmezdim. Hamile kalmadan 1 ay önce eşim çok ısrar etti denemelisin bence diye çok güzel diye o gün bugündür acı seviyorum şaka gibiNasıl tatlı geliyor ama di mi
Ayy hangi doktor ben de gideyim netleştirsinler artık ikide bir kıza benziyo diyolar net diyen yokDoktorum ilkinde de kıza benziyor demişti kız çıkmıştı bu defa da öyle dedi ben sağlıklı hayırlı ve kız olmasını istediğim için öyleymiş gibi düşünmek istiyorum
2 hafta sonra tekrar muayenem var o zaman netlestiririz dedi. İlkinde ve giden çok arkadaşım var hiç birimizde yanilmadigi için inanmak istiyorum
Ben yerdim ama bu kadar canım istemezdi şimdi avuç avuç yiyesim varEvet işin tuhaf tarafı ben acı biber falan asla sevmezdim ağzıma dahi sürmezdim. Hamile kalmadan 1 ay önce eşim çok ısrar etti denemelisin bence diye çok güzel diye o gün bugündür acı seviyorum şaka gibibazen kendime inanamıyorum
Evde başka çocuğu olanlar mecbur körükleyecek doğal gazı beni gibi :))))Doğalgaza zam geldi zaten içten ısıtma iyi olur
Biz de körüklücez mecbur bebiş var diyeEvde başka çocuğu olanlar mecbur körükleyecek doğal gazı beni gibi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?