2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canım ekstra bir durum varsa baktırmaktan zarar gelmez. Ben diğer durumlar için detaylıyı daha faydalı buluyorum bu testler beni çok tatmin etmiyor o yüzden afp yi yaptırıp detaylıyı beklicem
Detaylı zaten benim gözümde olmazsa olmaz o her halükarda olacak zaten bu konuda önemli olan doktorumun ne düşündüğü tabi belki bambaşka testler isteyecek bilemiyorum ki

Valla bilmiyorum benim kızlar herhalde tam durması gerektiği gibi duruyor. Ilk kızımda da 11+2de öğrenmiştim
ay maşallah ben de nifty de falan öğrendiniz sanmıştım, %100 dedi mi doktorunuz bize hala ''kesin olmamakla beraber'' diye yorum yapıyorlar çünkü

Evet canım ekstra bir durum varsa baktırmaktan zarar gelmez. Ben diğer durumlar için detaylıyı daha faydalı buluyorum bu testler beni çok tatmin etmiyor o yüzden afp yi yaptırıp detaylıyı beklicem
Oğluma hamile iken doktorum 2 li test icin olaki bir sorun olursa aldirir misin demisti. Ben de hayir aldirmam dedim. O zaman ben pek tavsiye etmiyorum.Guvenirligi az demisti. Sonra degerlerinde sikinti olursa karnindan iğne batirip bebekten sivi almamiz lazim o daha tehlikeli bir seyi yoksa da mikrop kapabilir vs deyince yaptirmamistim. Fakat detaylida diger turlu her seyine bakarim demisti.

ay maşallah ben de nifty de falan öğrendiniz sanmıştım, %100 dedi mi doktorunuz bize hala ''kesin olmamakla beraber'' diye yorum yapıyorlar çünkü
Doktorum ilkinde de kıza benziyor demişti kız çıkmıştı bu defa da öyle dedi ben sağlıklı hayırlı ve kız olmasını istediğim için öyleymiş gibi düşünmek istiyorum
2 hafta sonra tekrar muayenem var o zaman netlestiririz dedi. İlkinde ve giden çok arkadaşım var hiç birimizde yanilmadigi için inanmak istiyorum

Cnim kaç doz oldunuz dozlar arasi ne kadar tam bilemiyorum ama size en doğru bilgiyi sağlık ocağı verir. Çünkü tüm aşıları sisteme işliyorlar ya ordan görürler mutlaka.
Aralık 2012
Şubat 2013
Ağustos 2013 3 doz olmuşum

İsim düşünmeye başladınız mı kızlar
Panomu bile yaptım inşaAllah tekrardan değişmez cinsiyet
Eşimle benim ilk iki harflerimizi birleştirerek Esil koymaya karar verdik o yüzden de burda kullanıcı adım Esil gerçek ismim Esra bu arada

Eklentiler

• 8838D8B2-98D8-451A-B9BF-C8A948D55B78.jpeg
    338 KB · Görüntüleme: 51
Doğru canım çünkü istatistik veriyor bu test aslında bebeği direk tarayan bi test değil ama adet olmuş işte yaptırıyoruz bana kalsa ben de sadece detaylıya girer geçerdim, eşim istiyor diye yaptırdım.
Hadi inşallah diyelim o zaman ben hala emin olamıyorum
Oglumda 10 haftaya daha yeni girmistim ki doktorum pipisini okla gosterip bak erkek demsiti
aaa ben şok
Eşimle benim ilk iki harflerimizi birleştirerek Esil koymaya karar verdik o yüzden de burda kullanıcı adım Esil gerçek ismim Esra bu arada
oyyy yerim çok güzel olmuş Esil çok kibarmış isimleriniz güzel uymuş ben öyle bişi yapmaya kalksam tarzanca bişiler çıkıyor ortaya

Ayrı olunca mecbur inşallah güzel insanlarla karşılaşırsınız ben bu konuda şanslıyım şükür annemler acayip şımartır o kesin ama kayınvalidem hem ozelime ve kişisel alanıma çok saygılı hem çok disiplinli beni rahatsız etmemek için evime bile gelmez genelde dışarda görüşelim ister ben çok israr ederim de gelir eve oterite konusunda da içim rahat yoksa bende bakıcı düşünürdüm

Ne güzel düşünmüşsünuz benim esiminde anne ve babasinin isimin birlesimi ismi bizde cok istedik ama cengiz disinda birsey olmuyor malesef

Inşallah öyledir ya bugün biraz gerildim yalan yok ben muhtemelen çok zorlancam onumuzdeki haftalarda ama bari bu haftalar sorunsuz gecsin dua ediyorum evet çok zorluk yasarım ama sonunda en erken ben doğururum ben kurtulmuş olurum çünkü durum ağır belli oldu şimdiden ama siz tadını çıkarın tek çocukla hamilelik çok güzel bence

oyyy yerim çok güzel olmuş Esil çok kibarmış isimleriniz güzel uymuş ben öyle bişi yapmaya kalksam tarzanca bişiler çıkıyor ortaya
Sağol canım Şanslı çıktım bu konuda daha evlenmeden önce hayalini kurmuştuk çok şükür hayalimizi gerçekleştiricez inşaAllah yanında bi isim daha koyalım dedik İnci ismine karar verdik balık burcuna göre de bi isim oldu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…