Biz 3 yıl gerisini sen düşünbiz de yedi aydır bebek istiyorduk Allah affetsin ben de sıkılmıştım biraz jdjdjd
Benim eşim de çekiniyor artı lekelenmem var kasik ağrılarım var canim hiiiccc istemiyor :) doktora sormadım ama sorsam bana da suan yasaklar zaten.Aynen ya 12 hafta iyidir herkes dediğine göre vardır bir hikmeti diye düşünüyorum ben de
Benimde lekelenme olunca yani 6.haftamda doktor yasakladı sanırım üç ay geçerli ama sonrasında doktora nasıl sorarım bilmiyorum çekinirim galibaKızlar eşinizle ilişkiye giriyor musunuzdoktor bana ilişki serbest dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum sizde durumlar nedir
Bizde şarkı bboooll. Ara ara paylaşırım artıkKukuli ya adamımBizim bebeklerin şarkısı kesinlikle bu olacak bol bol dinleriz artık seneye
Ben limoncuyumSüpersin afiyetle olsunturşucular lobisi ve nutellacılar lobisi olarak ikiye ayrıldık resmen. Ama turşu kazanacak
Lütfen belirtilere takılarak gününü heba etme, bebeğide strese sokuyorsun.Kızlar içim bi sıkkın. Paylaşabilecek kimsem de yok şuan. Son zamanlardaki tek belirtim göğüslerimdi onlar da yumuşadı etrafındaki beyaz kabarcıklar yok oldu. Canım iyice sıkıldı kendimi kötü hissediyorum.. İçimde tuhaf bi his var. Yarın kontrolüm var hepinizin duasına ihtiyacım var
Bana da ilk kontrolde yerleşme kanaması olabilir ilişki yasak demişti 5+6 da , 8+6 da ikinci kontrole gittim ama soramadım utandım AçıkçasıKızlar eşinizle ilişkiye giriyor musunuzdoktor bana ilişki serbest dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum sizde durumlar nedir
Yaa ben de , ilk kontrol de yerleşme kanaması olabilir yasak dedi şükür kanama falan olmadı. 2. Kontrole gittim ama soramadım senin gibiler anca doğuma kadar da soramam ki çok utanırımBenimde lekelenme olunca yani 6.haftamda doktor yasakladı sanırım üç ay geçerli ama sonrasında doktora nasıl sorarım bilmiyorum çekinirim galibasanırsam doğuma kadar da cesaret edemem yine lekelenme olur diye iki aydır bizde tık yok
Limonun üstüne tuz atıp yiyorumBen limoncuyumböyle eksi eksi ooohh mis
Canın benin lekelenme degildi ama bildiğin regl kanaması gibiydi ve embriyo çevresinde en küçüğü embriyonun 2 kati büyüklükte 6 kanama alanı vardı. 5 aya kadar düşük tehlikesi sonra erken doğum tehlikesine döndü. Doktor 7 ayda serbest bıraktı ama bizim göz yemedi. Benim doğumun zorunlu sezeryan oldu ve ben çok ama çok geç toparladım. Rahimde varis varmış sezeryanda zorunlu olarak onlar kesildi ya. Ben çok ama çok geç toparladım. Hala benim çok aktif dikiş agrim var. Bu yüzden gebelik öncesi özellikle gidip dikişlerde bir sorun var mı diye hocalara gittim o yuzden dogumdan 5 ay sonra oldu.Ayyy kiz çok uzunmuş o da
Çok geçmiş olsun ne kadar zor geçirmişsin ya umarım bu hamileliğin çok rahat olur. Şimdiye kadar iyi gidiyorsun bundan sonrasını da rahat geçirirsin umarımCanın benin lekelenme degildi ama bildiğin regl kanaması gibiydi ve embriyo çevresinde en küçüğü embriyonun 2 kati büyüklükte 6 kanama alanı vardı. 5 aya kadar düşük tehlikesi sonra erken doğum tehlikesine döndü. Doktor 7 ayda serbest bıraktı ama bizim göz yemedi. Benim doğumun zorunlu sezeryan oldu ve ben çok ama çok geç toparladım. Rahimde varis varmış sezeryanda zorunlu olarak onlar kesildi ya. Ben çok ama çok geç toparladım. Hala benim çok aktif dikiş agrim var. Bu yüzden gebelik öncesi özellikle gidip dikişlerde bir sorun var mı diye hocalara gittim o yuzden dogumdan 5 ay sonra oldu.
Evet çok pahalı ama mecbur hissediyorum kendimi nift testinde görüştüğüm firmadaki kişiler %99 sonuç veriyor dedi. Onu yaptırdıktan sonra sadeve perinatologa görüleceğim detaylı usg de başka tarama testlerine gerek yok dedi doktorum. Birde benim 6 düşüğüm oldu o yüzden buna kesinlikle nitfy testini yaptırmam lazım. Tıp bu kadar ilerlemişken yapmamda fayda var. Ben de sağlıkçıyım bir çok şey gördüm o yüzden bana çok mantıklı geliyor. Artık özel hastaneler zaten ticarethane olarak çalışıyorlar. Bakma doktorlar bile kuruş hesabı yapıyor dünya kadar doktorla çalıştım 15 senedir içlerinden 2/3 tanesini gördüm sadeve paranın peşine düşmeyen. Mecbur insanlarda öyle geçiniyor. Keza devlet bile para alıyor İstanbul’dayım kendim yaşadım biliyorum para aldıklarını. Hepimiz Allah a dua ediyoruz sadeve rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah güzel sonuçlar alırız kızlarKızlar şimdi bi kadın derse ki ben sağlıklı bebek doğurucam sağlıksız gebelikse sonlandırırım o zaman bu bahsedilen testler çok mantıklı he bana sorarsanız ben o sonuca da yüzde yüz güvenip gebelik sonlandıramam. Bilmiyorum bu firmaları hiç aradınız mı ama ordaki kişilerin dediği de şu biz asla tanı koymuyoruz, belirli başlı genlere bakılıyor her hastalık bilinemez bu bi tarama testi. Örneğin nifty de sağlıklı olup doğumdan sonra genetik problemi olan çocuklar da var araştırdıysanız görmüşsünüzdür niyeyse ben bi yüzde 100 güvenemiyorum bu testlere.
Onun haricinde detaylıya verilen paraya asla acımam iyi bi perinatolog hatta gerekirse maddi imkan varsa 2 ayrı perinatologa görünmek çok çok iyi olur. İnstagramda dr.mfk var perinatolog detaylı ultrason videolarından reelsle paylaşıyor orda trizomilerden down a kadar zeka geriliği vs. Nasıl anlaşılır anlatmış mesela bebeğin el parmaklarının şeklinden bile down tanısı konabiliyor anlaşılıyor. İyi bir cihaz, uzman bi perinatolog benim daha çok aklıma yatıyor. Keşke bu testlere devlet desteği olsa da hepimiz yaptırsak ama bunu da bi sektör haline çevirmişler amerikaya göndericez diyip göndermeyenler mi herkese ayrı fiyat verenler mi doktora prim veren şirketler mi baya ticarete dönmüş iş. Maddi durumu elveren tabi yaptırsın ama ben nifty e o parayı vermek yerine 2 perinatologa gitmeyi tercih ederim zaten aldırma gibi bi niyetim yok 3 senedir istediğim bi bebek ve Allah nasip etti aldıramam kıyamam
Bilirim tüp bebek tedavisini 2 kez yapan birisi olarak canım. Rabbim sağlıkl kucağına almayı nasip etsin inşalalh canım.Ya tabi canimm
Hepsi isin nesesi, eglencesi bence bu konularin.
Ben sahsen cocugum olsun diye cok uzun zamandir ugrasiyorum. Zaten tup bebek ile gebeyim su an. Her gun gobekten 2 igne oluyorum, kalcadan 3 gunde 1. Bir yigin takviye ilac kullaniyorum. Heryerim sisti, her yerim morardi. Yani kisaca bana saglikli ve hayirli evlat olsun da, ister kiz ister erkek olsun her turlu ben onu dunyadaki herseyden cok sevecegim
Cok zor olmus ilk dogumun canim. Insallah bhnda cok rahat bir hamilelik gecirirsinCanın benin lekelenme degildi ama bildiğin regl kanaması gibiydi ve embriyo çevresinde en küçüğü embriyonun 2 kati büyüklükte 6 kanama alanı vardı. 5 aya kadar düşük tehlikesi sonra erken doğum tehlikesine döndü. Doktor 7 ayda serbest bıraktı ama bizim göz yemedi. Benim doğumun zorunlu sezeryan oldu ve ben çok ama çok geç toparladım. Rahimde varis varmış sezeryanda zorunlu olarak onlar kesildi ya. Ben çok ama çok geç toparladım. Hala benim çok aktif dikiş agrim var. Bu yüzden gebelik öncesi özellikle gidip dikişlerde bir sorun var mı diye hocalara gittim o yuzden dogumdan 5 ay sonra oldu.
2 hafta lekelenme gelmezse olabilirsiniz demişti doktor. Benim başta olmuştu. Ama bittiğinden beri bazen her gün bazen gün aşırı oluyoruz. Şuan görsel olarak kendimi en harika hissettiğim dönemdeyim göğüslerim olmuş 95 ne giysem yakışıyor. Iki uc ay sonra kilo alınca bir çok şeyden mahrum kalacağız hormonal olarak da yukselisteyim zaten o yüzden devamKızlar eşinizle ilişkiye giriyor musunuzdoktor bana ilişki serbest dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum sizde durumlar nedir
Yapma boşver o zaman risk olduğunda doktorlar söylüyor zaten yoksa da 3.ayın dolduktan sonra bence ilişki olabilir sürekli ve sık sık yapmayız olur biter şu bulantılarım bitse eve girmeyeceğim ben yemin ediyorum koskoca temmuzu evde geçirdim Ağustos hala evdeyim 4 hafta oldu evden dışarıya adımımı atamadım hastaneden hastaneye ilişki şuan aklıma gelebilecek en son şey. Hatta istemiyorum herşeyden midem bulanıyor kendimden bile tiksiniyorum sürekli bıktım artık vallahi ya mutlu olmak istiyorum artık bende tadını çıkartmak istiyorum hamileliğinYa ben de bulantıdan düşünecek halde değilim ama bulantı olmasa da sanki bebeğe bi şey olur düşüncesi var Allah korusun
2 sorum var :) calisiyor musun, başka çocuğun varmi. Eğer bunlara rağmen devamsa helal olsun2 hafta lekelenme gelmezse olabilirsiniz demişti doktor. Benim başta olmuştu. Ama bittiğinden beri bazen her gün bazen gün aşırı oluyoruz. Şuan görsel olarak kendimi en harika hissettiğim dönemdeyim göğüslerim olmuş 95 ne giysem yakışıyor. Iki uc ay sonra kilo alınca bir çok şeyden mahrum kalacağız hormonal olarak da yukselisteyim zaten o yüzden devam
eşlerinizi de mahrum etmeyin bence hanımlar
Senin bulantıların yok galiba o yüzden rahatsın ben yatalak gibi oldum, yoksa tabiki kim mahrum kalmak ister sadeve kocalar mı biz de kendimiz mahrum bırakmayız ki2 hafta lekelenme gelmezse olabilirsiniz demişti doktor. Benim başta olmuştu. Ama bittiğinden beri bazen her gün bazen gün aşırı oluyoruz. Şuan görsel olarak kendimi en harika hissettiğim dönemdeyim göğüslerim olmuş 95 ne giysem yakışıyor. Iki uc ay sonra kilo alınca bir çok şeyden mahrum kalacağız hormonal olarak da yukselisteyim zaten o yüzden devam
eşlerinizi de mahrum etmeyin bence hanımlar
Çalışıyorum evet. çocuğum yok2 sorum var :) calisiyor musun, başka çocuğun varmi. Eğer bunlara rağmen devamsa helal olsun
Çok heyecanlı oldu şimdi yarın 4 müzde inşallah güzel ve sağlıklı haberlerle gelelim inşallah
Aynen canım senin üçüz daha erken alabilirler doğuma ama ama süreçlerimiz Mart anneleriyle uyumlu canım o yüzden burayı seviyorum hep bereketli baksana ikizler üçüzler havada uçuşuyorbende size atacağım usg görüntüsünü bakalım tahmin edebilecek misiniz
Kızlar içim bi sıkkın. Paylaşabilecek kimsem de yok şuan. Son zamanlardaki tek belirtim göğüslerimdi onlar da yumuşadı etrafındaki beyaz kabarcıklar yok oldu. Canım iyice sıkıldı kendimi kötü hissediyorum.. İçimde tuhaf bi his var. Yarın kontrolüm var hepinizin duasına ihtiyacım var
Merhabalar kontrolden geliyorum 10+4 hiçbir sıkıntı sorun yok hatta doktor %99 cinsiyet belli dedi ama.biz.ogrenmek istemedik ama ultrason görüntüsünden bir tahminim var.muhtemelen erkek haftaya 2 li test için gideceğiz o zaman soyleyecekEki Görüntüle 3111479 Eki Görüntüle 3111480
Var canım ama çok hareketliydi doktor zor çektiEki Görüntüle 3111495
Ben de önce tahminleri alıp öyle söylemek istiyorum. Ah bi gelse o günler
Kizlar bende cok duygusal, hafif melankolik bir psikoloji var… her gun aglamak icin bi bahane buluyorum, yani filmde dizide bi sahne, bi sarki, bi haber gibi… sizde var mi benzer durum yasayan?
Bir de kupkuru cildim var ergenlikte bile tek tuk sivilcem olurdu su an yuzumde 3 sivilce varhic olmadigi icin nasil bas edildigini bilmiyorum bu sivilcelere ne yapmak lazim??
Bende duygulsallık uykusuzluk vs. Hiç briisnl düşünemiyorum sadece bulantılarımın tamamen bitmesini istiyorum artık gerçekten yoruldum ne yesem ağzıma geliyor. Bir tek benim mi bulantılarım bu kdar şiddetli oldu ve bu kadar uzun sürdü anlamıyorum 1 aydır ya 2 gün rahat ettim yine başladı. Bulantıdan Tv izlemek istemiyorum ayağa kalkamıyorum uyuyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık. Sürekli geçecek tamamen bitecek diye kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum.
Kızlar çalışıyorum gün içinde bakamıyorum buraya akşam konusun ya yetişemiyorum size
Kuzlar benimde bir cildim güzrllrşti sanki sivilcem lekem hiç bir şey kalmadıHatta ilk hamiş olduğumu öyle anladım
Cilt kuruluğu duygusallık halsizlik hat safada
Kızlar eşinizle ilişkiye giriyor musunuzdoktor bana ilişki serbest dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorum sizde durumlar nedir
benim doktorum kanama olmadığı sürece ilişki olabilir dedi ama bizde tık yokikiz olması ve ara ara lekelenmelerim olduğu için gözümüz yemiyor. bir de bulantılarımın gecesi gündüzü yok . şikayet etmek olmasın ama bu ara çok keyifsizim bulantılardan. eşim bi kanama yok demeye duruyor ben de midem bulanıyor kartını oynuyorum
4-5. aylarda bir sorun olmazsa ben bi deneme yaparız diye düşünüyorum
biz de yedi aydır bebek istiyorduk Allah affetsin ben de sıkılmıştım biraz jdjdjd
Sizi takip ediyorum sureciniz kötü geçiyor. Öncesinde de çok kaybınız olmuş. Benim de bir düşüğüm var okadar zorlarmiydim bilmiyorum siz çok güçlüsünüz. allah dağına göre kar veriyor benceSenin bulantıların yok galiba o yüzden rahatsın ben yatalak gibi oldum, yoksa tabiki kim mahrum kalmak ister sadeve kocalar mı biz de kendimiz mahrum bırakmayız ki7 yıl beklemişiz 1 aşılama 2 tüp bebek yapmışız 6 düşüğüm var eşim o kadar korkuyor ki şuan benden daha da beter beraber olsak bi kanamam olsa aksi giden bişi olsa kendinden bilir keser atar valla neyse şu süreçlerimiz bi geçsin rahata kavuşalım da yeter zaten dediğim gibi şuan düşüneceğim en son şey cinsel hayatım ben sağlığıma kavuşayım da Başka bişey istemiyorum