2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben almıştım ama her şeyi değil daha da alir miyim bilmiyorum.
4 mart'ta 1 yaşına girecek daha tartmadim boyuna da bakamiyorum metre yok diye birazdan tartip kilosunu söylerim. Senin bebişin kilo boy ne durumda? Ne zaman 1 yaşına giriyor

Ben de bayagidir bizim yediklerimizden veriyorum bizim yediklerimiz organik degil ama bir sure organik verdim yediklerine dikkat ettim şu an degil abur cubur haric bizim yediklerimizden hep verdim. Az önce manti yedi bizimle mesela of bazen herkes her seyi mükemmel yapiyor sonra insan suclu hissediyor allahtan yalniz degilmişim ‍♀

Aynen canim abur cabur salam sosis süt vb. Tarzi haric bizim yediğimiz seylerden veriyorum zaten istiyor eliyle gösteriyor. O kadar mükemmel olmakta ayrı bi takıntı hali gibi geliyor bana açıkçası biz ne kadar kasarsak bebekler o kadar stres oluyor yiyeceği varsa da yemiyor ben başından beri bu konuda rahatim canım hiçte suçlu hissetmedim valla

Sagol canim içimi rahatlattin ben de birkac gundur salmistim artik bu yolda devam yoruluyorum üstüne bir de bunu kafaya takmak yorucu 1 yaş oldular zaten

Maşallah canım, daha dün gibi peşpeşe doğurduğumuz rabbim güzel günlerini göstersin sana.

Kilon çok iyi duruyor maşallah, ben en son 73 idim. (75 ile doğurmuştum )
Aynen canım geçen yıl pilates topunda zipladigimiz günler geldi aklıma şimdi 1 yasindalar
Bende 76 ile doğuma gittim çok şükür hamilelik öncesine döndüm ben biraz takintiliyim kilo işine birde geçen yıl tutamadigim oruç borçlarımı tuttum haftada 2-3 derken gitti kilolar verirsin sende dert etme
Nice mutlu yılları olsuuun beyefendinin kıyafeti nereden annesi?
Çok teşekkür ederim teyzesi amin Canım amcamız hediye almıştı civil den
Maşallah cıvıl cıvıl bir ortam olmuş, ömrü güzel olsun
Amin canım teşekkür ederim tüm yavrularımızin bahtlari yolları açık olsun inşallah
Nice 1 yaşlara Tebrik ederim minnoşu
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah gözlerimizin önünde hızla geçen 1 yıl

Sağlıkla büyüsün,balonları nasıl yaptınız?

1 yaş kontrolüne kime götüreceksin canım
Daha hiç bilmiyorum ona bakmadim senin aklinda var mi birisi? Burda hiç özele götürmedim doktorlari bilmiyorum. Belki yine devlete gotururum memnun kalmazsam özele götürürüm

Maşallah seninki 10 olmuş
11 aylık olunca ben de gitmedim. Doktor 12.ay gel dedi. Benimki çok almadı canım belli ama 9.5 yoktur... Şuanda 11ay 5 günlük. 3-4 adım atıyor. Yürümüyor henüz...

Günaydın kızlar oğlum dün gece hiç uyanmadı, 20.30 yatış sabah 7 uyanış annesine güzel bir kıyak geçti, üstüne de sabah yürümeye başladı, 5-6 adım atıyor, kendi kendine uzun uzun duruyor ayakta, of gözlerim doldu sabah çok duygulandım, ne çok emekle büyüyorlar hiç geçmeyecek gibi gelen zamanlar hızla geçiyor gerçekten

Kızlar burada hiç bahsetmediğim bir şey var, benim oğlum hiç benimle uyumaz yanımda uzanmaz kucağımda bile eğer oturuyorsak 10snden fazla durmaz hep kıpırdak hep, doğduğundan beri hayalim sarılıp uzanmak 1dk bile olsa ama olmadı , hiperaktivite gibi bir durum mu ya da yapıısı mı böyle bilmiyorum , böyle olan başka birisi var mı?

Maşallah seninki 10 olmuş
11 aylık olunca ben de gitmedim. Doktor 12.ay gel dedi. Benimki çok almadı canım belli ama 9.5 yoktur... Şuanda 11ay 5 günlük. 3-4 adım atıyor. Yürümüyor henüz...
Ayni sayilir canim benim oglum nerdeyse 1 ay daha büyük. Saglikli olsunlar da rakamlar önemli degil. Benim oglum da çok zayif doğmuştu herkes cok küçük diyordu ama ben hiç takmiyordum bence kilolari da gayet iyi zaten. Maşallah yürüyecekler yakinda benim oglum da tek basina yürümüyor henüz birkac adim atıp düşüyor ama tutunarak koşuyor resmen

Daha hiç bilmiyorum ona bakmadim senin aklinda var mi birisi? Burda hiç özele götürmedim doktorlari bilmiyorum. Belki yine devlete gotururum memnun kalmazsam özele götürürüm
Devlette gittiğin belli bi dr var mi peki memnun olduğun? Medifemeda Rayhan beye götürdüm 1-2 defa muayenesini beğenmiştim ona mi götürsem diyorum ben de karar veremedim. Kan aldirma olayi falan olduğu için orda en azindan sen alma sen al deme şansımız var devlette kim nasil denk gelirse zaten sağlık ocağında rutin boy kilo bıngıldak falan kontrolü oluyor, soracağım bazı seyler dışında işte kan tahlili ve genel motor gelişim genital bölge muaynesi vs onlara bi baksın diye götürücem çok ekstrem şeyler değil aslında

Teması sevmiyor olabilir, biz birlikte uyuyoruz mesela ama Ekin de çok hoşlanmaz sıkıştırılmaktan öpülmekten. Kendi isterse sarılıyor temas ediyor biz edersek kaçıyor Ben de bi ara duyu hassasiyeti falan mi dedim ama sonra kendimin de aynı öyle olduğunu hatırladım

Vardi devlette bu torbalida adam sanki özeldeki doktor gibi ilgilenmişti bayagi ben şaşırmıştım hatta tekrar randevu alayim dedim adam özele gecmis galiba mhrsde kaydi yoktu anlamadim sonra 1 tane kadina gittim o da iyiydi aslinda ama digeri kadar degil. Tamamen şansa ama niyeyse erkek doktorlar daha ilgili geliyor hep ya da bana öyle denk geliyor anlamadim. Batman'da özel en son 270 tlydi burda medifema cok pahali bir de kan tahlili o kadar parayi cocuguma harcarim daha iyi hiç vermek istemiyorum bos yere para. Ne zaman kan aldirsak özelde de devlette de hep ağlıyor kuzey o yüzden bir şey degismeyecek o cocuk hastanesi vardi behcet uz mu oraya da götürebilirim buraya da ama ilk devleti denicem tamamen şansa doktorun iyi olmasi belki cocuk hastanesinde daha ilgili olurlar. Buraya verecegin parayla 1 tane ceyrek ya da yarim altin alirsin

Maşallah canım paşaya kesintisiz uyumak neydi vallahi en son doğumdan önceki gün uyumuştum tüm gece

Temas konusunda da bazı insanların tabiati öyle, öyle gelmiş öyle gider gibi düşün.

Evet pahali canim bizim eşten dolayi baya uyguna geliyor malesef çok yüksek fiyatlar. Çocuk doktorundan yana yüzüm gülmedi yani hep birşeyler eksik kaliyor çocuk 1 yaşına geldi daha sabit bi doktoru yok götür bakalim inşallah memnun kalirsin zaten önemli olan kan tahlilleri şuan.

Canım bence devlette daha ıyı kan alıyorlar cok fazla hasta ıle karsılastıkları ıcın ben bır defasında ozelde cektıgım rezzıllıktı resmen 1 tupu dakıkalarca alamadılar ama devlet 6 tup kanı ıkı dakıka surmeden aldı. Yanı her ıkı cocukta da devlette cok rahat kan aldırdım.Zaten ıyı doktorlarda hemen özele gecıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…