2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba görüşleriniz çok değerli bilgilendirmeler için teşekkürler. Evet bazen uygulanan yöntemleri birbirimize soruyoruz burada fikir alışverişi yapıyoruz çünkü hekimler de kendi aralarında fikir ayrılıklarına sahip olabiliyor o yüzden bilinçlenmekte fayda var ama sonunda hekimlerimiz ne önerirse öyle devam ediyoruz yani ‘akış’a uyuyoruz, bahsettiğiniz tipler sosyal medyada çok evet ama aramızda aşı karşıtı ilaç karşıtı, hekimlere düşmanca tavırda yaklaşan ve bahsettiğiniz gibi komplo teorisi üreten birileri de yok zaten ne güzel ki.

Kız çok erken 9 da nasıl anlaşılıyor, 2 belirtide yok bide oğlana göre bulantım daha çok be kızdır belki

ah kıyamam ne acı üzücü ama bu tarz şeylerde çok dikkatli olmak gerekiyor allah korusun minikleri alet ne güzelmiş keşke daha ulaşılabilir ve uygun olsa

Deisa bu arada alet aslında çok pahalı değil tl ye vurunca tabi pahalı ama yurtdışında yaşayan birilerine aldırtılabilir

Deisa bu arada alet aslında çok pahalı değil tl ye vurunca tabi pahalı ama yurtdışında yaşayan birilerine aldırtılabilir
Alet 70euro+ 7 euro çocuk başlığı oluyor. Aliexpressde ucuzunu bulurum dedim oradaki de tl karşılığı 2bin oldu hem de çakması, aslında pahalı değil tlnin değeri o kadar düşük ki bunlar bile lüks geliyor bize.

minseo 70 euro kitin içinde çocuk başlığı dahilmiş, avrupada yaşayan birisine de kargo 8 euro civarı.

Kızlar cinsiyete bi bakın kız da erkekte olanlar mesela Rande

Canım bana ilk kız gibi geldi, içine öyle doğdu yani inşallah gönlüne göre olur bazen aynı belirtilerle farklı cinsiyetler oluyor bazen de farklı belirtiler ile farklı farklı cinsiyetler oluyor. Ben de ise kızlarda mide bulantım çok oldu, erkek de ise kısa sürdü. Ordan anladım ben cinsiyetleri

Aslında ben gruptaki annelerle ilgili bir yorum yapmamıştım. Hekimlerin fikir ayrılığı sebepleri ise farklı fakülte, farklı klinik, farklı vakalar, meslek sonrası eğitim, karakter vb ile ilgili. Bu da sanırım her meslek grubu için geçerli zaten. Ama sonuçta aynı yola çıkılıyor. Tedavi, hekim, destek seçme ve seçmeme hakkına da sonuna dek saygılıyım. Niyetim bilmişlik yapmak değil bildiğimi aktarmaktı. Sevgiler

Zıbında neymıs ben pembe patık yelek bere takımı almıstımHalen duruyorlarKız hastane cıkıslarına da bakmaya baslamıstım
Canım ama açık ara çok güzel değiller mi ya aha oğlanın doğum günü geliyor bi kıyafet bakayım dedim kızlara 1000 çeşit oğlanlara 3 falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…