2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Teyzeleriiii biz bugün 1 yaşımıza girdik Dün de kutlamamızı yaptık her şey çok güzel geçti Zaman ne çabuk geçti bu vesileyle hamilelik sürecini de sayarsak resmen 2 seneye yakın bu gruptayız.. Eskisi kadar sık giremesem de hala sizinle bir şeyler paylaşabilmek benim için çok kıymetli hepiniz iyiki varsınız canım anneler

Eklentiler

• CCB2514C-5B21-45A5-BD90-827B2E3F27BC.jpeg
    146,7 KB · Görüntüleme: 93
Güzel yaşları olsun minik kuzunun her şey harika görünüyor

Renklerin uyumu çok güzel kıyafeti de çok yakışmış

Tüm sevdikleriyle olacağı musmutlu yılları olsun Ekin kuşun ben de aile arasında yapacağım aile dışı tek kişi istemiyorum

Biz varız canım hala çıkmadı beklemeye devam ama umudumu kaybettim galiba artık

Tüm sevdikleriyle musmutlu yılları olsun minik kuzunun

Aman da ne hoş bir beyefendi sağlıklı güzel yaşları olsun inşallah

Musmutlu yaşları olsun küçük adamın

Benım kı bıraktı 1 aydır gece beslenmesı ıstemıyor. Emzıgı de 6 aylıkken kendı bıraktı. Kendı kendıne bırakıyor her seyı
Yiğit bey e bak sen isminin hakkını veriyo maşallah biz hala uyanıp mama istiyoruz bazen daha yeni beslenmis oluyo uyaniyo su verip hadi yat diyorum geri yatiyo. Gece mama için 2 defa keyfii 3577436676 defa uyaniyo

Doğum günü olan bütün bebişlerin yaşını kutlarım. Sağlıklı mutlu güzel yılları olsun tüm çocukları allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Kızımın doğum günü 2 martta olacak. Çekirdek ailemle kutlamayı çok isterdim ama maalesef olmuyor Biraz kalabalık olacağız bu yüzden annemin evinde yapacağım. Onun salonu büyük ve balkonla da birleşiyor. İki nişan yapmıştık orada ve sığarız diye düşünüyorum

Bu arada 1 yaş fotoğraf çekimi de yaptırdım. Kıyafet değişimi ve saç toplama kısımlarında kriz çıkarsa da kızım foto çekimlerinde çok profesyonel takıldı. Çok güzel pozlar yakaladık

cinsiyeti belli oldu mu

Kızlar benim oğlana hiç süt sağmıyordum ben evdeyim ve hep emzirdiğim için, bugün bi arkadaşlarımla buluşacağım dedim sağayım babaya bırakayım tek göğsü yeni emzirmiştim ama diğer göğüs 3 saattir falan emmiyordu, neredeyse hiç süt çıkmadı ya , o kadar moralim bozuldu ki acaba hamilelikten dolayı sütüm mü azaldı diye, emmesinde benim gördüğüm bi farklılık yok gündüz zaten ek gıd sonrası meme emiyoruz ama gece hala sık emiyor acaba süt gelmiyor mu , böyle olunca da çocuğum az meme emmiş hemen hamile kalmışım gibi hissettim üzüldüm bilmiyorum ya of hep oğlana haksızlık ediyorum korkusu var

Canım süt gelmese emer mi hiç??? Ki senin oğlan epey kilolu, sadece emiyorken de kiloluydu. Ek gıda kaynaklı değil yani. Ben de süt sağınca makineye pek gelmiyor. Bebeğin çektiği makinenin beş-on katı öyle düşün canını boş yere sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…