Bizimki de 4 aylıkken başlamıştı çıkmaya... Kimi erken kimi geç çıkar inşallah. Senin oğlun yemeye başladı mı? Bu arada ablaya alışmaya başladı bugün oyun oynuyor (şuan hala oynuyorlarHâlâ dişi çıkmayan bebek var mı?
Bugün tsh ve t4 bakıldı dişi çıkmadığı için. Değerler normal geldiçıkar çıkar benimki de 1 yaşımdan sonra çıkmış dedi doktor Bugün tam on bir aylık oldu, bir ay içinde ya bir tane anca çıkar ya da çıkmaz dişsiz bebe doğum günü olacak bizimki..
Benım kı bıraktı 1 aydır gece beslenmesı ıstemıyor. Emzıgı de 6 aylıkken kendı bıraktı. Kendı kendıne bırakıyor her seyı
Le mabelle den almıştım ben o siteye bakabilirsin elbiseler içinKızlar benim de annem babam burda, yarın oğlumun cumartesi de kızımın doğum günübenim kafa çorba oldu ne yapsam ne etsem geçen hafta parti süsü aldım kızımın doğum günü için, ama elbise yok. Nereye baksam? Lcw de filan var mı böyle pullu tüllü bir şeyler? Ya da link paylaşacak olan var mı?
Le mabelle den almıştım ben o siteye bakabilirsin elbiseler için
Evet tüllü tütülü elbiseler stüdyo çekiminde de çok hoş oluyorDün bakmıştım oraya, şu kolları tül olanlar hoştu. Belki stüdyoya gideriz foto çekimine, ona da uygun olur mu?
Bizim elbisemiz bu çok güzel geldiKızlar benim de annem babam burda, yarın oğlumun cumartesi de kızımın doğum günübenim kafa çorba oldu ne yapsam ne etsem geçen hafta parti süsü aldım kızımın doğum günü için, ama elbise yok. Nereye baksam? Lcw de filan var mı böyle pullu tüllü bir şeyler? Ya da link paylaşacak olan var mı?
Düzenli veriyoruz canım değeri de normal çıkmış. Maşallah oğluma hiç ağlamadıD vitamini düzenli veriyor muydun ? Kan alirken ağladı mı zor oldu mu
Ay çok sevindimmm maşallah maşallahBizimki de 4 aylıkken başlamıştı çıkmaya... Kimi erken kimi geç çıkar inşallah. Senin oğlun yemeye başladı mı? Bu arada ablaya alışmaya başladı bugün oyun oynuyor (şuan hala oynuyorlar) inşallah bu hafta daha iyi olacak
Ağlıcam ben yaBenım kı bıraktı 1 aydır gece beslenmesı ıstemıyor. Emzıgı de 6 aylıkken kendı bıraktı. Kendı kendıne bırakıyor her seyı
Bu arada senin bu mesajı yazdığın gün emzik bırakmaya başlamıştık biz. Sonuçlanınca yazmak istedim. Şimdiye kadar iyi gidiyor ama henüz tam anlamıyla alışmadı. Gündüz hiç aramıyor zaten sadece uykuya dalana kadar alıp sonrasında kendiliğinden bırakıyordu. Bir haftayı bulunca tamamen bırakmış olur diye ümit ediyorum bakalım inşallah öyle olurGünaydın kızlar nasılsınız?
Bebeğinin uykusu kesintisiz olan var mi, gece beslenmesi ve emzik bıraktıran var mı merak ettimBiz hala gece 1.30 ve sabah 5.30 iki defa beslenmeye devam, emzikte uykuda kullanıyoruz. 1 yaş sonrası önce gece beslenmesini sonra emziği bıraktırma planım var bakalım hayırlısı
Nasıl ilerliyorsunuz? gün içinde biz de kullanmıyoruz sadece uykuda veriyorum, o yüzden uykuda alıştırmam lazimBu arada senin bu mesajı yazdığın gün emzik bırakmaya başlamıştık biz. Sonuçlanınca yazmak istedim. Şimdiye kadar iyi gidiyor ama henüz tam anlamıyla alışmadı. Gündüz hiç aramıyor zaten sadece uykuya dalana kadar alıp sonrasında kendiliğinden bırakıyordu. Bir haftayı bulunca tamamen bırakmış olur diye ümit ediyorum bakalım inşallah öyle olur
Çok korkuyorum kan aldirmaktanDüzenli veriyoruz canım değeri de normal çıkmış. Maşallah oğluma hiç ağlamadı
Teşekkürler teyzesiAy prenses olmuş bu kız
Maşallah maşallah.. Allah ım nazardan korusun, daha da yesin inşallahDüzenli veriyoruz canım değeri de normal çıkmış. Maşallah oğluma hiç ağlamadı
Ay çok sevindimmm maşallah maşallah
Yiyor diyemem yemiyor da diyemem ama en azından hiçbir şey yemiyor değil canım buna da bin şükürBugün bir ay üstüne yumurta yemiş oldu çoook şükür
Pastayi burdan nerden aldin canim ben instada bakiyorum ama sen daha iyi bilirsinTeşekkürler teyzesi
Ama dalınca zaten kendisi atıyor kiNasıl ilerliyorsunuz? gün içinde biz de kullanmıyoruz sadece uykuda veriyorum, o yüzden uykuda alıştırmam lazimdalinca ağzından cekip miziklaninca tekrar verir dalinca tekrar çekin falan diyor uyku danışmanları onu deneyeceğim
İnşallah gerektiğinde ağrısız tek girişte alırlarÇok korkuyorum kan aldirmaktaninşallah Ekin de ağlamaz fazla