2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bizimki de 4 aylıkken başlamıştı çıkmaya... Kimi erken kimi geç çıkar inşallah. Senin oğlun yemeye başladı mı? Bu arada ablaya alışmaya başladı bugün oyun oynuyor (şuan hala oynuyorlar ) inşallah bu hafta daha iyi olacak

Kızlar benim de annem babam burda, yarın oğlumun cumartesi de kızımın doğum günü benim kafa çorba oldu ne yapsam ne etsem geçen hafta parti süsü aldım kızımın doğum günü için, ama elbise yok. Nereye baksam? Lcw de filan var mı böyle pullu tüllü bir şeyler? Ya da link paylaşacak olan var mı?

Le mabelle den almıştım ben o siteye bakabilirsin elbiseler için

Bizim elbisemiz bu çok güzel geldi

Eklentiler

• IMG_5975.jpeg
    99,5 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_5838.png
    435 KB · Görüntüleme: 103
D vitamini düzenli veriyor muydun ? Kan alirken ağladı mı zor oldu mu
Düzenli veriyoruz canım değeri de normal çıkmış. Maşallah oğluma hiç ağlamadı
Ay çok sevindimmm maşallah maşallah
Yiyor diyemem yemiyor da diyemem ama en azından hiçbir şey yemiyor değil canım buna da bin şükür Bugün bir ay üstüne yumurta yemiş oldu çoook şükür

Bu arada senin bu mesajı yazdığın gün emzik bırakmaya başlamıştık biz. Sonuçlanınca yazmak istedim. Şimdiye kadar iyi gidiyor ama henüz tam anlamıyla alışmadı. Gündüz hiç aramıyor zaten sadece uykuya dalana kadar alıp sonrasında kendiliğinden bırakıyordu. Bir haftayı bulunca tamamen bırakmış olur diye ümit ediyorum bakalım inşallah öyle olur

Nasıl ilerliyorsunuz? gün içinde biz de kullanmıyoruz sadece uykuda veriyorum, o yüzden uykuda alıştırmam lazim dalinca ağzından cekip miziklaninca tekrar verir dalinca tekrar çekin falan diyor uyku danışmanları onu deneyeceğim

Maşallah maşallah.. Allah ım nazardan korusun, daha da yesin inşallah

Ama dalınca zaten kendisi atıyor ki onun yaptığından ne gibi bir farkı olacak bilemedim.
Direkt emziği ortadan kaldırdım. Gündüz uykularında iyice ağırlık çökünce uyuyor. Annem baktığı için ayağında sallayarak uyutuyor. Bunda benim için bir sıkıntı yok.
Gece uykusuna ilk dalışta emziriyorum öyle uyuyor, sonraki uyanmalarında kucağıma alıp pışpışlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…