- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
Benim yumurtlama tarihim 8 haziran ilişki tarihi 5 haziran diye hatırlıyorum ama hamile kaldım düzenli bir adet döngüm vardı ama bilemedimHadi ya çözmek zor zatenKuantum fiziği gibi bu yumurtlama döllenme hesapları
Bana eylüle gün verdi ama ben kararsızım şuandoktorum daha hiç bahsetmedi, ne derse ona göre hareket edeceğim.
yumurtlama günümü bilmiyorum maalesef ama adetin 9. ve 12. günleri ilişki oldu bizde, döngüm çok değişiyor ama ortalama 25-26 gün. buna göre tahminim kız. bir de nub a göre baktım ben bugün, ona göre de kız gibi. hayırlısı olsun kız erkek farketmez saglıkla gelsin :)Aramızda yumurtlama gününü kesin bilen ve ilişki gününü hatırlayan var mı kızlar. Yani özelinize girmeyeyim tabisadece iki gün önce sonra falan gibi söylerseniz öyle tahmin yapalım tutacak mı bakalım
Ya ben sana erkek demiştim sanırım dimi tahmin etmiştim daha önce. Bilimsel olarak da erkek olma ihtimali daha yüksek o zaman bekleyip görelimBen aşılama ile hamile kaldım öncesinde hiç ilişki olmadı zaten yani tam çatlama günü aşılama oldumbakalım erkek mi baby bi de bizim çipli en hızlılarını seçtiler
Arkadaşların anlattığı teoriye göre senin kız olma ihtimali yüksek. Bakalım tutacak mıBenim yumurtlama tarihim 8 haziran ilişki tarihi 5 haziran diye hatırlıyorum ama hamile kaldım düzenli bir adet döngüm vardı ama bilemedim
Aynen canım hayrlısı artık saglıkla gelsinlerde dünyayaArkadaşların anlattığı teoriye göre senin kız olma ihtimali yüksek. Bakalım tutacak mı
Ay evet senin de kız gibi duruyor. Hayırlısı olsunyumurtlama günümü bilmiyorum maalesef ama adetin 9. ve 12. günleri ilişki oldu bizde, döngüm çok değişiyor ama ortalama 25-26 gün. buna göre tahminim kız. bir de nub a göre baktım ben bugün, ona göre de kız gibi. hayırlısı olsun kız erkek farketmez saglıkla gelsin :)
Ben soyleyeyim cunku baya planliydiAramızda yumurtlama gününü kesin bilen ve ilişki gününü hatırlayan var mı kızlar. Yani özelinize girmeyeyim tabisadece iki gün önce sonra falan gibi söylerseniz öyle tahmin yapalım tutacak mı bakalım
Evet evet bakalım kromozomların yarışını kim kazanacakYa ben sana erkek demiştim sanırım dimi tahmin etmiştim daha önce. Bilimsel olarak da erkek olma ihtimali daha yüksek o zaman bekleyip görelim
Ah canım gözlerim doldu vallacanım ben 83lüyüm evet, benim oğlan da ekimde 8e girecek aynı nesiliz belli :) ben dün dayanamadım oğluma söyledim, çünkü eve dosya ile geldim o ne diye sorup duruyor, birbirimize çok dürüstüz yalan söylemeye dilim varmadı, söyledik ama güzel bir dille 12 haftaya kadar belli olmayacağını belirttim. o da anladı, oluştu ama belli olmaz gibi konuştum çok mutlu oldu böyle bir ara nefesi kesildi resmen mutluluktan....ama diğerlerine ne zaman söylemeliyim bilmiyorum anneme bile söylemedim, detaylı ultrasonu bekleyelim desek o da baya ileri haftada oluyormuş o zamana karnımız bile çıkar yabelki şu genetik testini isterse 9. haftadan sonra belki onun sonucuna göre söylerim bilemiyorum, geçen sefer düşük sonrası bile herkes sürekli var mı birşey diye soruyordu aşırı strese girmiş çok pişman olmuştum söylediğime o yüzden bu kez eşimin ailesi kendi aileme belirli bir süre sonra söylemek istiyorum.sana doktor genetik testi o bu şu haftalarda yapalım diye bahsetti mi ? benim doktorum gerçekten gerekli görmedikçe hiçbir şey istemeyecek gibi.
ben floranceta yasemin yakuta gidiyorum ataşehirde, düşük yaptığımda tanıştım düşük operasyonumu o yaptı çok net ve soğuk kanlı bir doktor sevdiğimden onda devam ettim. oğlum yurt dışında doğdu o sebeple mecburdum yeni doktor bulmaya...benim doktorum çok rahat, ilk keseyi gördüğünde bile yeri iyi herşey iyi şu an herşey yolunda dediğinde düşükten dolayı korktuğumu söyledim, bir kere düştü diye şimdi de düşecek diye birşey yok dedi...şimdi de bana daha hiç risk kelimesini bile geçirmedi, herşey yolunda kalp atışını da duydum 3 hafta sonra gel dedi, ben hem senin için hem kendim için sağlıklı bebeklerimiz olacağına sonuna kadar inanıyorum...en riskli kısım okuduğuma göre ilk 8 hafta o zaman düşmezse sonrasında ihtimal de daha da düşüyor. bana spor yap dedi risk görse bunu bile demezdi diye tahmin ediyorum....
Seni tahmin etmek zor canım aynen. Garanti olsun diye her günü değerlendirmişsinizBen soyleyeyim cunku baya planliydi19 haziran iliski o gun hafif kanama olmuş bn yumurtlama t3sti kullanirken kanin geldigi gunun ertesi yumurtlama testi pozitif cikardi. O ay test yapmadim akintimdan anladim. 20 haziran tekrar iliski oldu ki o gun baya yumurtlama akintisi kasık agrisi oldu.. Normalde 3232 ile yapiyoduk ama bi ilskiyi atladik duzen bozulmustu 21.gunde yumurtladigimi bildigimd3n ve yumurtlamada pkos icin 21.gun onemli denildiginden ne olur ne olmaz yollayalim dedik minik bebikleri bi de 22 haziran o etki etmemistir zaten. Bnde kiz erkek belli olmaz bnce cunku sık sık iliski oldu x mi hizli y mi ilerleyen haftalarda gorucez artik
Ben ovulasyon testi yaptım, biliyorum ama.. önce de oldu sonra da olduAramızda yumurtlama gününü kesin bilen ve ilişki gününü hatırlayan var mı kızlar. Yani özelinize girmeyeyim tabisadece iki gün önce sonra falan gibi söylerseniz öyle tahmin yapalım tutacak mı bakalım
O zaman bu yarışta ben kızları tutuyorum. Kazanan bence x kromozomu olacakBen ovulasyon testi yaptım, biliyorum ama.. önce de oldu sonra da olduHangisi tuttu bilinmez
Ay hadi hayirlisiSeni tahmin etmek zor canım aynen. Garanti olsun diye her günü değerlendirmişsinizHakkında hayırlısı olsun. Daha önce sana tahminde bulunmamıştım galiba. Bana yumurtlama gününde hamile kaldın gibi geliyor ve erkek diyorum
Ağustos son haftası gibi tatil planlıyoruz. Benim annemler başka şehirde. Dönüşte onlara uğrar 1 gece kalırız dedik. Genelde öyle yapıyoruz. Hem arada durmuş oluyoruz hem görüşmüş oluyoruz. Çok sık görüşemiyoruz şehir olarak çok uzak olmasak da.. Hayat.. Ay hele ki pandemi girdi 9 ay falan görememistim yaa.. Neyse yani demem o ki :) yüzyüze söylesek sanki daha güzel oluryasemin yakut a bir kere ben de gitmiştim, dedigin gibi cok sogukkanlı bir doktor. düşük riski suan daha az tabi inşallah hersey yolunda ilerler, biz 12 hafta gibi soylemeyi planlıyoruz cocuklara ve ailelere. benim doktorum pilates yoga icin biraz daha bekle dedi, belki benim lekelenmem oldugu icindir bilemiyorum. basit hareketler yapabilirsin yormadan dedi.
Ay ben de ben dee ahahahaO zaman bu yarışta ben kızları tutuyorum. Kazanan bence x kromozomu olacakbakalım tahminim tutacak mı
Kız lobisi kendini belli etmeye başladıAy ben de ben dee ahahaha
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canımHanımlar selam.Rheaa beni de listeden çıkarabilirsin. Bu akşam ne yazık ki kürtaj olacağım. Kese küçük yolc büyük bebek büyümüyor kalp ritmi bozuk. Bu sebepten alınması daha uygun dedi. Beklemeye gerek yokmuş. Daha zor oluyormuş bekleyince. İnşallah benim durumum vu grupta son olur. Herkese sağlıklı ve huzurlu gebelikler dilerim
Cok üzüldüm, sağlıkla yeniden nasip olsun biran önce inşallahHanımlar selam.Rheaa beni de listeden çıkarabilirsin. Bu akşam ne yazık ki kürtaj olacağım. Kese küçük yolc büyük bebek büyümüyor kalp ritmi bozuk. Bu sebepten alınması daha uygun dedi. Beklemeye gerek yokmuş. Daha zor oluyormuş bekleyince. İnşallah benim durumum vu grupta son olur. Herkese sağlıklı ve huzurlu gebelikler dilerim