2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
yumurtlama günümü bilmiyorum maalesef ama adetin 9. ve 12. günleri ilişki oldu bizde, döngüm çok değişiyor ama ortalama 25-26 gün. buna göre tahminim kız. bir de nub a göre baktım ben bugün, ona göre de kız gibi. hayırlısı olsun kız erkek farketmez saglıkla gelsin :)

Ben aşılama ile hamile kaldım öncesinde hiç ilişki olmadı zaten yani tam çatlama günü aşılama oldum bakalım erkek mi baby bi de bizim çipli en hızlılarını seçtiler
Ya ben sana erkek demiştim sanırım dimi tahmin etmiştim daha önce. Bilimsel olarak da erkek olma ihtimali daha yüksek o zaman bekleyip görelim

Ay evet senin de kız gibi duruyor. Hayırlısı olsun ben de bi daha bebek yaparsam not alacağım ilişki tarihlerimi. Bilmeyi çok isterdim şu an

Ben soyleyeyim cunku baya planliydi 19 haziran iliski o gun hafif kanama olmuş bn yumurtlama t3sti kullanirken kanin geldigi gunun ertesi yumurtlama testi pozitif cikardi. O ay test yapmadim akintimdan anladim. 20 haziran tekrar iliski oldu ki o gun baya yumurtlama akintisi kasık agrisi oldu.. Normalde 3232 ile yapiyoduk ama bi ilskiyi atladik duzen bozulmustu 21.gunde yumurtladigimi bildigimd3n ve yumurtlamada pkos icin 21.gun onemli denildiginden ne olur ne olmaz yollayalim dedik minik bebikleri bi de 22 haziran o etki etmemistir zaten. Bnde kiz erkek belli olmaz bnce cunku sık sık iliski oldu x mi hizli y mi ilerleyen haftalarda gorucez artik

Ah canım gözlerim doldu valla Yerim yavruşunu Amin inşallah yaa Ne güzel de anlatmışsın.. Bugün is yerinde de sıkıldım biraz galiba. Böyle bir doluyum..
Kuzenimin bebeğinin kalbi durmuştu yaa ama sanirim dediğin gibi ilk 8 haftadaydi galiba tam da bilmiyorum. Cok da sormamistim zor konular.. Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi
Ben de Allah'in izniyle sonraki kontrolde söyleyeyim kalp atışını duysun Allah'in izniyle Aslında biliyor da riskleri falan.. Geçen gün nereden açıldı konu vallahi unuttum ama bebekler anne karnında ilk zamanlar tam belli olmuyor, hani dogmayabilir gibi falan bir şeyler konuştuk.. Cok duygusal eminim çok sevinecek seninki gibi Onun için de ayrıca cok heyacanliyim.. Umarım elbette ki hiç böyle şeylere gerek kalmaz.. Hic dusunmeyelim.. iyi düşünelim iyi olsun inşallah yaaa Benim aslında oğlum dışında diğerlerinden cekincem yok.. ama sen yaşadığın sey yüzünden haklısın cekinmekte. Bence sonraki kontrolden sonra söyle sen de artık Bu arada oğlun söylemez mi

Bana doktor bir şey demedi yaa.. 2 hafta sonra sorun olmazsa insallah beni hamileden sayacak galiba Testleri o zaman isteriz dedi. Her şey yolunda diyor ama belki de işin içinde çocuk olduğu için, ben oğluma söylemek konusunu açınca öyle dedi ilk. Hani ilk 3 ay riskli. İsterseniz söylemeyin falan diye.. ama tabi test istememesi de suphelendirmedi değil:) Biraz da rahat adam galiba.. Bunlar hep ondan :)

Seni tahmin etmek zor canım aynen. Garanti olsun diye her günü değerlendirmişsiniz Hakkında hayırlısı olsun. Daha önce sana tahminde bulunmamıştım galiba. Bana yumurtlama gününde hamile kaldın gibi geliyor ve erkek diyorum

Ağustos son haftası gibi tatil planlıyoruz. Benim annemler başka şehirde. Dönüşte onlara uğrar 1 gece kalırız dedik. Genelde öyle yapıyoruz. Hem arada durmuş oluyoruz hem görüşmüş oluyoruz. Çok sık görüşemiyoruz şehir olarak çok uzak olmasak da.. Hayat.. Ay hele ki pandemi girdi 9 ay falan görememistim yaa.. Neyse yani demem o ki :) yüzyüze söylesek sanki daha güzel olur Oğlum söyler Başka da çok böyle yüzyüze görüşme fırsatımız olmaz. 10. haftanın içinde falan olacağım kısmetse.. Güzel bir zaman ama işte erken mi bilemiyorum.. Artik Allah'a emanet yaa.. hiç beklemiyorlar ve şok olacaklar

Hanımlar selam. Rheaa beni de listeden çıkarabilirsin. Bu akşam ne yazık ki kürtaj olacağım. Kese küçük yolc büyük bebek büyümüyor kalp ritmi bozuk. Bu sebepten alınması daha uygun dedi. Beklemeye gerek yokmuş. Daha zor oluyormuş bekleyince. İnşallah benim durumum vu grupta son olur. Herkese sağlıklı ve huzurlu gebelikler dilerim

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım

Cok üzüldüm, sağlıkla yeniden nasip olsun biran önce inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…