Iyinolmana çok sevindim canımKızlar uzun zamandır yazamadım. @Yaz-ruzgari halimi sorman çok sevindirdi beni kuzucum. Hem sana cevap yazmış olayım hem genel durumumu paylaşayımÖncelikle senin iyi olmana çok sevindim. Bizim sağlık ocağı da d vitamini bakmıyor aynı şekilde dediler bana da. Hastanede baktırcacağım gittiğimde Benim hamilelik süper geçiyor. Yani fiziksel olarak çok iyiyim. Ruhsal olarak daha önce paylaştığım şeyler devam ediyor maalesef. Sadece bikaç gündür yoğundum gezdim dolaştım geçici olarak iyi hissettiriyor oyalanmak Benim pek belirtim yoktu çok şükür. Doktorum da bebek iyi sen de iyisin deyince resmen yeter be deyip kendimi dışarı attım Dün e bebekte baya bebek arabalarını falan kaldırdım ağırlıklarına bakmak için. Yukarı da uzanıyorum yürüyüş de yapıyorum.Öyle dikkatli olma takıntımı kaybettim. Daha fazla evde hareketsiz durursam bu bebeği çıkaramam yoksa Tek belirtim göğüs ağrısı ve kasık ağrılarımdı. Kasık ağrılarım devam ediyor. Oturup kalkarken yatakta dönerken bile batıyor hep. Ama göğüs ağrım hiç kalmadı nerdeyse. Bu sabah farkettim sol göğsüm baya büyük duruyor normaldir umarım ve geçicidir. Moralim bozuldu biraz gözle görünecek kadar bariz bir fark oluşmuş. Bir de başkaları da yazmış Rheaa senle konuşmuştuk sanırım. İçim ayrı dışım ayrı yanıyor. Gece elli kere uyanıp soğuk su iç çişini yap klimayı aç klimayı kapat yastığı döndür üstünü değiştir. Resmen bebek bakıyorum gibi uyanıp duruyorum Bi de çevremdeki anneler hep bebek doğmadan uyu bugünleri ararsın tavsiyesi veriyor. Benim bebek şimdiden uyutmuyor beni
Sonuç doğru çıkmazsa para iadesi yapıyormuş muDayanamadım ben de danıştim%70 kız dedi:) hem döllenme zamanına göre bakti hem de ultrason görüntülerine. Ben de int.te nub teorisini cok araştırmistim ona göre baktığımda da kız gibi görünüyor. Saglikli olsun da gerçekten hiç önemli değil, sadece merak :)
Ay çok teşekkür ederim canımFacebookta araştıran anneler diye bir grup var canim oraya üye olabilirsin, ist.da alerji doktoru önerisi diye sorsan birçok dönüş olur
Sonuç doğru çıkmazsa para iadesi yapıyormuş mu
en altta 15bin üyesi olan grup canım, üye olma talebine yanıt gelmezse özelden bana yaz ben arkadasımı davet et gibi çağırırım oyle de üye olunuyorAy çok teşekkür ederim canımbir bakayım o gruba, belki güzel bir doktor önerisi çıkar
Şimdi baktım da bir sürü var acaba hangisi canım
Evet merak sadece benim de us ve döllenmeye göre baktı:)Dayanamadım ben de danıştim%70 kız dedi:) hem döllenme zamanına göre bakti hem de ultrason görüntülerine. Ben de int.te nub teorisini cok araştırmistim ona göre baktığımda da kız gibi görünüyor. Saglikli olsun da gerçekten hiç önemli değil, sadece merak :)
bi ara bu cinsiyet tahmincileri ile doktor mfk birbirine girmişlerdi bi de bunların şey versiyonu var mesela sen bebek istiyosun cinsiyeti erkek olsun istiyosun para yatırıyosun sana ilişki günlerini planlıyorlar o ilişkiler ile erkek bebeğe hamile kalıyorsunSonuç doğru çıkmazsa para iadesi yapıyormuş mu
Mucize yok kuzum malesef. Doktorum şehirdışında, beni başka bir doktora yönlendirdi. O hemen kürtaj dedi ama doktorum ultrasonu görünce hayır bekle kendin düşük yapıyorsun zaten, boşuna rahme zarar vermeyelim dedi. Sabahtan beri ağrıdan sancıdan kıvranıyorum. Allah kimseye yaşatmasınüzülerek isteğini gerçekleştirdim canım. umarım bir mucize olur en kısa zamanda en hayırlısıyla gönlünden geçen hersey gerçekleşir canım
Geceleri yatarken yüksek yastik kullaniyor musun canim, o da iyi gelebilir
Ay hiç öyle düşünmedim pumantem,Cinsiyet ogrenmeden bakmam sanirim
Kiz fotosuna bakarsam ama erkek olur da baktigim kiza benzesin istemem
Yok.. Benim ve oğlumun da tüm aşılarımız tamdır. Corona da aynı şekilde.. Öyle bir durum değil asla. Bilime güvensizlik falan ne demek.. Tam tersine hatta.. Aklımın ucundan geçmez.. Hatta daha fazlası var da burada bu konulara girmek istemiyorum. Sen yanlış anladın. Gerek yok demişti, ben de yaptırmadım yani. Öyle hatırlıyorum. Çok önemli değil gibi konuşmuştu sanırım, o zaman nasıl açıklamıştı hiç hatırlamıyorum bile. Yüzdeler falan söylemişti muhtemelen.. Ablam da doktordur. Ona da sormusumdur illa ki.. geçmiş zaman unuttum gitti.. Doktora da tabi ki aklıma yatarsa uyarim. Sonuçta benden daha çok bildiğine güvendiğim için o da.. Demek ki yatmış o zaman, ikna olmuşum. Yoksa körü körüne değil elbette... ama gerçekten herkesin kendi kararı olduğu için bir şey diyemem.Herkesin kendi tercihi fayda-zarar karşılaştırması. Bu konuda kendi araştırmalarım dahilinde bebeğe ve anneye zarar veren hiç bi yayına rastlamadım bilimsel görüşlerde. he doktor ayrı bi fikir atar, bilimsel dayanağını hangi kaynağa göre bu fikri sunduğunu da sorarım. Bebekliğimde de tüm aşılarımı olmuşum, korona aşısı da oldum çok şükür bu yaşıma kadar hiç bi zararını görmedim aksine aşırı güçlü bi bağışıklığa sahibim ve bunu tamamen aşılanmaya bağlıyorum. Dediğim gibi bu konu herkesin kendi tercihi benim bilime güvenim sonsuz ve araştırmalarım, okumalarım sonucu da bana faydalı olacak her şeyi yaptırıyorum doktorum yaptırma dese de yaptırırım mesela tetanoz aşısını bu kararı verecek olan kişinin kendisi oluyor.
Sonuç doğru çıkmazsa para iadesi yapıyormuş mu
Ben sana özel konuşmadım canım genel olarak söyledimYok.. Benim ve oğlumun da tüm aşılarımız tamdır. Corona da aynı şekilde.. Öyle bir durum değil asla. Bilime güvensizlik falan ne demek.. Tam tersine hatta.. Aklımın ucundan geçmez.. Hatta daha fazlası var da burada bu konulara girmek istemiyorum. Sen yanlış anladın. Gerek yok demişti, ben de yaptırmadım yani. Öyle hatırlıyorum. Çok önemli değil gibi konuşmuştu sanırım, o zaman nasıl açıklamıştı hiç hatırlamıyorum bile. Yüzdeler falan söylemişti muhtemelen.. Ablam da doktordur. Ona da sormusumdur illa ki.. geçmiş zaman unuttum gitti.. Doktora da tabi ki aklıma yatarsa uyarim. Sonuçta benden daha çok bildiğine güvendiğim için o da.. Demek ki yatmış o zaman, ikna olmuşum. Yoksa körü körüne değil elbette... ama gerçekten herkesin kendi kararı olduğu için bir şey diyemem.
Bir de ilişkiden sonra sağa yat, yok sola yat diyen bir şeyler de vardı. Yattığın yöne göre kromozomlar değişiyor galibabi ara bu cinsiyet tahmincileri ile doktor mfk birbirine girmişlerdi bi de bunların şey versiyonu var mesela sen bebek istiyosun cinsiyeti erkek olsun istiyosun para yatırıyosun sana ilişki günlerini planlıyorlar o ilişkiler ile erkek bebeğe hamile kalıyorsun
Bulamadık şöyle bi işZaten %70 ihtimal demiştim. %30 erkekti. O tuttu der :)
Bi de beslenme listesi veriyolar yok protein yerse erkek olurmuş yok sebze yerse kız olurmuş bu gözler neler gördüBir de ilişkiden sonra sağa yat, yok sola yat diyen bir şeyler de vardı. Yattığın yöne göre kromozomlar değişiyor galiba
Yanına soğuk sandviç tarzı bişey al canım kan verdikten sonra yersin hemen aç veya tok olmak ikili testte etkilemiyor ama doktorun başka bir şeyler daha bakacak olursa onu bilememKızlar yarın ikili test ve kontroller yapılcak aç karnına mı gitsem tok mu bilemedim aç gidince midem çok kötü oluyor
Ay bunu hiç duymamışım gerçekten mi ya koptum şu an çok iyiymişBir de ilişkiden sonra sağa yat, yok sola yat diyen bir şeyler de vardı. Yattığın yöne göre kromozomlar değişiyor galiba
Yan etki olarak yiyeceğin bile yan etkisi var ki çocukluk aşılar kesinlikle yapılmalı.herkesin kendi tercihi tabikiaşı karşıtı görüşler olduğu iÇin çocuklarda kızamık vs vakaları önceki yıllara göre arttı. Başkasına da bulaştırma riski oluşturup halk sağlığını riske atıyorlar çoğu ülkede mecbur zaten. Ama tetenoz gibi şeylerde rutin değil doktor gerekli görürse yapılır. Herkesin görüşüne saygım varİlk gebeligimde hamileyken 2 doz yaptırdım. Koruyuculuk süresi daha geçmediği için sağlık o ocağı hemşiresi bu gebelikte yapmaya gerek yok demisti. Tabi her kişinin kendi tercihi bu tarz şeyler. Tetenoz aşısının cocuga bir zararı olduğu ile ilgili bir araştırmayla hiç karşılaşmadım belki de gözümden kaçmıştır bilmiyorum.
Ya gerçekten şaka gibi. Millet de ne güzel yolunu bulup para kazanıyorBulamadık şöyle bi iş
Bi de beslenme listesi veriyolar yok protein yerse erkek olurmuş yok sebze yerse kız olurmuş bu gözler neler gördü