2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ama benimki mastit olup tikanmasindan dolayi oldu. Insallah seninki oyle olmaz canim

Haklısın canım tabi senin baya sıkıntın oldu. Sen burada iyi olduğunu yazdıkça ben de rahatlıyorum inan ki. Az kaldı ama. eylüle bi atsak kendimizi gerisi daha kolay

Benim çok önce geldi o durum hiç yalan söylemeyceğim geçmiyor canım daha artıyor benim her geçen gün umarım sizin bende olduğu gibi doğumdan sonrada kalmaz
İnşallah canım umarım geçer kime desem çok erken başlamış mide yanmaları diyor genellikle son aylarda başlarmış bizim mide yanmaları erken başladı hadi hayırlısı artık

Amin canım aminn Çok teşekkürler... Şimdi okudum sen de kalp atışını duymuşsun Şükürler olsun Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah

Bu arada ben de Eylül doğumluyum.. ama sizin 83 herhalde. Ben 82. 40 olcam kocaman 40 hehehe Allah sağlık versin yaa.. Yaşları pek önemsemem de normalde doğrusu :) Benim oğlum da Ekimde 7'yi bitiriyor. Minik doğasıya Allah'ın izniyle 7,5 yaş olacak fark. Ben de çok yakın değil ama aslında 5 yaş fark iyi derdim, ya da 6.. ama maddi manevi hazır değildik. Kısmet bugüneymiş. Ben de oğlumu yalnız bırakmak istemedim çünkü çok istiyordu.. Aynen ben de son trene bindik diyorum Ailelere söylemedik. Dün kalp atışını duyunca ben bir kaç arkadaşıma söyledim. Eşim de iş yerinden bir arkadaşına söylemiş. Dedim deli misiniz bu zamanda ve bu yaşta dedi mi Yok diyor :)

Doktor sana da risk var falan diyor mu hala? Yani tabi 3 ay için hep risk de.. Strese giriyorum kimseye söylemedikçe Oğlana bir söyleseydim.. Böyle böyle doğurcam herhalde söyleseydim diye diye

Son düzenleme:
Nasip canim. Saglikla gelsinler insallah. Bizim de 7 yas olacak arasi. Ama biz saklayamadik oglumdan. Cunku ailelerimizden farkli bir sehirde yasiyoruz. Hastaneye hep birlikte gitmek zorunda kaldik oglumla. Oglum bildigi icin daha cok korluyorum bebege bi sey olmasindan

Allah razı olsun kızlar, iyi ki varsınız

İyi olmana sevindim canım Göğüsler de düzelir bence
O "bebek doğmadan uyu" diyenlere de ayrı gülüyorum. Keşke uyku biriktirilebilen bir şey olsaydı Laf söylemek için konuşuyorlar :)
İnşallah canım umarım geçer kime desem çok erken başlamış mide yanmaları diyor genellikle son aylarda başlarmış bizim mide yanmaları erken başladı hadi hayırlısı artık
Aslında mide yanmaları benim de sonlarda değil başlarda olmuştu. Bulantı yerine yanma gibi.. Herkesin farklı işte.. İnşallah çabucak geçer.
Amin inşallah canım Çalıştığımız için bizimki mecbur yaz okuluna gidiyor da.. Ben öyle öyle atlattım :)
Benim de 2 hafta sonraki kontrole götürüp kalp atışı dinletesim var.. 9 hafta dolmuş olacak nasipse.. Yani işte tabi inşallah duyarız diyorum. Her kontrol endişe.. Bir yandan bilsin de istiyorum.. ama insan daha da çok korkar, çok iyi anlıyorum seni.. Allah hep güzellikler göstersin inşallah hem kucağımızdakilerin hem karnımızdakilerin hatrına Yavrularımız mutlu olsun..

İlk gebeligimde hamileyken 2 doz yaptırdım. Koruyuculuk süresi daha geçmediği için sağlık o ocağı hemşiresi bu gebelikte yapmaya gerek yok demisti. Tabi her kişinin kendi tercihi bu tarz şeyler. Tetenoz aşısının cocuga bir zararı olduğu ile ilgili bir araştırmayla hiç karşılaşmadım belki de gözümden kaçmıştır bilmiyorum.

Adım adım anneliğe cinsiyet danışan oldu mu kızlar? Bana 6 haftalık us sonucuma %65 kız bebek demişti. Biyologmuş sanırım baya da tutturuyormuş
Dayanamadım ben de danıştim %70 kız dedi:) hem döllenme zamanına göre bakti hem de ultrason görüntülerine. Ben de int.te nub teorisini cok araştırmistim ona göre baktığımda da kız gibi görünüyor. Saglikli olsun da gerçekten hiç önemli değil, sadece merak :)

Rheaa bu sefer gerçekten silebilirsin listeden canım, bugün büyük ihtimal kürtaja alacaklar kanamam çok fazla, kese de rahim ağzında duruyor. Allah'ım hepinize sağlıkla nasip etsin
üzülerek isteğini gerçekleştirdim canım. umarım bir mucize olur en kısa zamanda en hayırlısıyla gönlünden geçen hersey gerçekleşir canım

Geceleri yatarken yüksek yastik kullaniyor musun canim, o da iyi gelebilir

Ay doktorum kabızlık sorunuma ilaç öncesi probiyptik verdi o zaman onu hep kullanayım ben bir umu

Ay doktorum kabızlık sorunuma ilaç öncesi probiyptik verdi o zaman onu hep kullanayım ben bir umu
Aynen canim probiyotik bagirsaklari duzenliyor. Alerjilere filan iyi geliyor.benim alerji icin surekli kullanidigim bi probiyotik var, alerji ilacini biraktim sayesinde cok sukur

Benim doktorum da geçen sefer gerek yok demişti, yaptırmamıştım. Sezaryen olmuştum aslında. Bu sefer doktorum farklı. Ne derse bakalım, uyarım.
Herkesin kendi tercihi fayda-zarar karşılaştırması. Bu konuda kendi araştırmalarım dahilinde bebeğe ve anneye zarar veren hiç bi yayına rastlamadım bilimsel görüşlerde. he doktor ayrı bi fikir atar, bilimsel dayanağını hangi kaynağa göre bu fikri sunduğunu da sorarım. Bebekliğimde de tüm aşılarımı olmuşum, korona aşısı da oldum çok şükür bu yaşıma kadar hiç bi zararını görmedim aksine aşırı güçlü bi bağışıklığa sahibim ve bunu tamamen aşılanmaya bağlıyorum. Dediğim gibi bu konu herkesin kendi tercihi benim bilime güvenim sonsuz ve araştırmalarım, okumalarım sonucu da bana faydalı olacak her şeyi yaptırıyorum doktorum yaptırma dese de yaptırırım mesela tetanoz aşısını bu kararı verecek olan kişinin kendisi oluyor.

Evet sizin durumunuz da çok zor gerçekten. Biliyormusunuz böyle bazen yemek yerken aklıma geliyor yemek yiyemiyorum, tiksiniyorum diyenlerin mesajları. Dua ediyorum rahat rahat yemek yiyebilin diye gerçekten çok ağır gecirenlerdensiniz. Ama bu günler geçecek hepsi unutulacak. İnsan 3.de aynı olursa korkusuyla istese de yapamaz cesaret edemez gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…