2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kanamadan dolayi doktor tuvalet disinda kalkma dedi canim. Ama gitmem gerekiyorsa cok uzak degil. Bi ara gideyim o zaman
Kalkmaman daha iyi. Ararsın acmazlarsa, eşini gönder o izah etsin durumu telefonla arasınlar seni. Tuvalet dışında kalkma dediyse doktorun doktorun dediğine uy canım. Sağlık ocağının şuan alecesi yok çünkü

Düşüyor canım e nabızda görebilirsin gelmedi mi sonuçların daha
Kan tahlillerim düştü canım çok şükür bir sorun yok hepsi normal. İdrar düşmedi sistemde sorun var galiba hastaneye gidip alıcam. Bir de D vitaminine aile sağlığı bakmıyormuş hastanede baktırxam artık.
Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

Sezeryan doğum için tetanoz aşısı çok önemli, bir çok kesi atılıyor cilde 5 doz abartı da en azıdan 2 doz tamamlanmalı

Rheaa bu sefer gerçekten silebilirsin listeden canım, bugün büyük ihtimal kürtaja alacaklar kanamam çok fazla, kese de rahim ağzında duruyor. Allah'ım hepinize sağlıkla nasip etsin
Allah sonunu güzel eylesin, bunca zorluğun ardından çok güzel şeyler yaşayacaksın inanıyorum sorun her neyse inşallah en kısa sürede çözüme kavuşur ve tekrar bu duyguyu için ferah bi şekilde yaşamak nasip olur dualarım seninle

bizim doktorumuz profesör anlatyada idi, ben çok memnundum ama sizin istanbulda bulmanız gerek...

Ilk cocukta alerji varsa 2. Cocukta da olma ihtimali cok yuksekmis benim oglumda da var alerji. Hatta bir ara alerjik astim demislerdi, hava makinesiyle dolasiyorduk artik. Hamilelikte probiyotik kullanmanin alerjik bebek olmasini engelledigini duydum. Simdi hamileligimde probiyotik kullanmayi dusunuyorum.

aynı hisler içerisindeyiz :) ben de hiç enerjik hissetmiyorum kendimi, çalışma saatlerim çok yoğun finans sektöründeyim evden de sürekli iş mail takip ediyorum eşime güvendim yaptık diyelim biraz benimki öyle oldu ücretsiz izin bile kullanamayacağım babası ilgilenecek sözü var, yoksa biteriz zaten anne baba hep uzakta kimsemiz yok burada...

ben hala iften sonra 3 öğüne dönemedim,hafta sonu hariç hafta içi hep 2 öğün besleniyordum çok uzun zamandır, 3e hala çıkaramıyorum çok zorlanıyorum.

İnşallah gönlünden geçen olur canım bebimkızımda kız istiyor artık şansa ne gelirse herkes erkek diye diye en son erkek yapacaklar çok istemedim yaşları yakın iki kızım olsun bakalım yaşları biraz uzak oldu ama böylesi de iyi küçük anne gibi her şeyime yardımcı olacak şimdiden koşturuyor peşine sen yapma sen etme ben yaparım diyor. Kız çocukları birde anaç oluyo biz 4 kız kardeşiz hepimizin arasında 2/3 yaş var ve hep arkadaş gibi büyüdük hala da öyle hep birbirimize destek oluyoruz bilmiyorum ama kız çocuk başka erkek kardeşim de var en küçüğümüz o da evlendi barklandı hep görüşüyoruz ama tabiki kız kardeş gibi olmuyor erkek kardeş. Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin sağlıkla sıhhatle versin ben 2.yi yaptım mı daha da asla yapmam zaten yaşım da 35 ama eşime kalsa hemen peşine bir tane dah yapalım diyor. Dedim sen doğur o zaman :))) çocukları çok seviyor kızımla hep arkadaş gibi onunla vakit geçiriyor kızı çalışırken annemlerde bıraksam bana gece 12 de bile özledim gidip alalım kalmasın diyor. Öyle tuhaf bir yapısı var. 3 haftadır annemde ve kız kardeşimde kalıyorum bulantılardan neredeyse ağlayacak artık. Ona da çok üzülüyorum ama eve gitsem ne ona nede kızıma faydam olacaktı 2/3 gündür bulantılarım çok hafifledi bekliyorum cuma randevum var iyi olursam böyle geçeceğim evime artık. İnsan evini çok özlüyor

Adım adım anneliğe cinsiyet danışan oldu mu kızlar? Bana 6 haftalık us sonucuma %65 kız bebek demişti. Biyologmuş sanırım baya da tutturuyormuş
Zaten %50 ihtimal her ikisi de bence para vermeye değmez illa öğreneceğiz zaten.
İnş. Darısı bize sağlıklı olarak gebeliğimiz ilerler
Epizyotomi veya sezeyanda kesi vs oluyor bence tetenoz gerekli. 5 doz ömür boyu koruyucu diyorlar ben yıllar önce tam doz yaptırdım. Umarım çocuğunuzun aşılarını yaptırırsınız
Rheaa bu sefer gerçekten silebilirsin listeden canım, bugün büyük ihtimal kürtaja alacaklar kanamam çok fazla, kese de rahim ağzında duruyor. Allah'ım hepinize sağlıkla nasip etsin
Canım çok üzüldüm benimde başıma geldi neler hissettiğini anlayabiliyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda çok güzel şeyler olur, her şey istediğin zaman gönlünce olsun dualarım seninle

Kızlar uzun zamandır yazamadım. Yaz-ruzgari halimi sorman çok sevindirdi beni kuzucum. Hem sana cevap yazmış olayım hem genel durumumu paylaşayım Öncelikle senin iyi olmana çok sevindim. Bizim sağlık ocağı da d vitamini bakmıyor aynı şekilde dediler bana da. Hastanede baktırcacağım gittiğimde Benim hamilelik süper geçiyor. Yani fiziksel olarak çok iyiyim. Ruhsal olarak daha önce paylaştığım şeyler devam ediyor maalesef. Sadece bikaç gündür yoğundum gezdim dolaştım geçici olarak iyi hissettiriyor oyalanmak Benim pek belirtim yoktu çok şükür. Doktorum da bebek iyi sen de iyisin deyince resmen yeter be deyip kendimi dışarı attım Dün e bebekte baya bebek arabalarını falan kaldırdım ağırlıklarına bakmak için. Yukarı da uzanıyorum yürüyüş de yapıyorum.Öyle dikkatli olma takıntımı kaybettim. Daha fazla evde hareketsiz durursam bu bebeği çıkaramam yoksa Tek belirtim göğüs ağrısı ve kasık ağrılarımdı. Kasık ağrılarım devam ediyor. Oturup kalkarken yatakta dönerken bile batıyor hep. Ama göğüs ağrım hiç kalmadı nerdeyse. Bu sabah farkettim sol göğsüm baya büyük duruyor normaldir umarım ve geçicidir. Moralim bozuldu biraz gözle görünecek kadar bariz bir fark oluşmuş. Bir de başkaları da yazmış Rheaa senle konuşmuştuk sanırım. İçim ayrı dışım ayrı yanıyor. Gece elli kere uyanıp soğuk su iç çişini yap klimayı aç klimayı kapat yastığı döndür üstünü değiştir. Resmen bebek bakıyorum gibi uyanıp duruyorumBi de çevremdeki anneler hep bebek doğmadan uyu bugünleri ararsın tavsiyesi veriyor. Benim bebek şimdiden uyutmuyor beni

anladım bir şekilde yoluna koyarsınız :) ben eşime güvenemiyorum o benden daha yogun calısıyor :) yine bir bakıcı bulucaz biz de, anneanne babaanne bakamıyor.
ücretsiz kullanmıstım ilk dogumda ama bunda düşünmüyorum, maddi olarak bu sefer zorlanırız gibi geliyor.
kendini cok sıkma canım, zamanla 3e cıkarırsın, insan istemiyorken zorla yiyemiyor ki yapacak bisey yok.

Yaa son bir kaç gündür hamilelik belirtisi yok bende, normal bi süreç geçiriyorum, acaba kalbi durmuş olabilir mi ? Nasıl anlaşılır içim içimi yiyor bi tedirginim kötüyüm üzgünüm
Canım belirtilerin ortadan kaybolmasıyla bebeğin sağlığı arasında hiçbir bağlantı yokmuş. Vücudun hamileliğe adapte oluyor. Bazen yavaş yavaş bazen birden ortadan kalkıyormuş belirtiler. Bebekle hiç ilgisi yok tamamen senin vücudunla ilgili bir süreç. Hatta burada bir arkadaş yazmıştı. Düşük yaptığım hamileliklerimde bile belirtilerim devam etti diye. Yani belirtilerin olsa da olmasa bu bebeğin iyi ya da kötü olduğu anlamına gelmiyor. O yüzden hiç belirtileri kafana takma. Şiddetli bir kanama vs. yoksa herşey yolundadır

Kesinlikle ben de uyuyamıyorum canım hergün sabaha karşı uyanıyorum gözüme uyku girmiyor zaten gece çok kez uyanıyorum. Klimayı açmaya korkuyorum yeni hastalıktan kurtuldum tekrar olmak istemiyorum ellerim ayaklarım terliyor sırtımda öyle yattığım yer alev alev oluyor. Harmanlar almış başını arşa çıkıyor. Bu arada benimde sol göğsüm biraz daha büyük ama orada kalp olduğu için normalde de sağa göre biraz daha büyüktür derler. Şimdi şişince de daha bariz belli olmuştur. Ve doğumdan sonra geçiyor canım. Kızımda emzirmem kesildikten sonra normal haline döndüler korkulacak bişi yok hayırlısypa sağlıklı gelsinlerde

Sezeryan doğum için tetanoz aşısı çok önemli, bir çok kesi atılıyor cilde 5 doz abartı da en azıdan 2 doz tamamlanmalı
Paslı aletler mi kullanyrz dedi doktorum hangi devirde yaşıyoruz ki bunu söyleyen 40 yıllık kadın dogumcu başhekimlik yapmış biri. Asla olmayı düşünmuyorum olmadım da canim. İsteyen olsun tabi ki

Ay iyi bari canım göğüs eski haline geliyorsa takmayacağım Emzirirken de devam ediyorsa daha zaman varmış normale dönmesine ama olsun napalım Kışı iple çekiyorum şöyle deliksiz güzel bir uyku uyumak için. Aynı zamanda kış geldiğinde şöyle etrafta kasıla kasıla 5 aylık hamileyim falan diye gezmek istiyorum. Bebeğin cinsiyeti belli olacak karnımda hissedeceğim falan. Düşündükçe sabırsızlanıyorum. Şu ilk haftaların psikolojisinden çıkıp risksiz dönemlere geçelim hayırlısıyla

Oğlumda aşısız

Benim enzirirken mastit olmustu sag gogsum. O yuzden kucuk kaldi. Simdi ikisi baya farkli. Sol gogsum ondan daha buyuk. Hamilelikle birlikte gogusler buyuyunce ikisi arasindaki fark daha da artti

Bende öyle canım sizin güzel gidiyor ben 3 hafta serumla beslendiğim için şu an sadece ve sadece bulantılarımın tamamen bitmesini istiyorum cinsiyeti de merak etmiyorum sağlıkla gelsin yeter. İçimden kız geçiyor ama. İşte kısmet. 3.ayım bitsin bir an önce de rahat edeyim biraz

Benim enzirirken mastit olmustu sag gogsum. O yuzden kucuk kaldi. Simdi ikisi baya farkli. Sol gogsum ondan daha buyuk. Hamilelikle birlikte gogusler buyuyunce ikisi arasindaki fark daha da artti
Çok moral oldu bu bana Napalım bebişler iyi olsun da bunlar da nazar boncuğumuz olsun. Tabiki moral bozucu ama hiç bir şey onların ve bizim sağlığımız kadar önemli değil. Daha büyük dertlerimiz olmasın ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…