2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canım yarında 11 haftalık oluyor ben happy mom uygulamasını birde gün gün gebelik kullanıyorum istersen bakabilirsin indirip

Demek ki bu haftalarda olabiliyor. Ilk hamileligim de cok riskliydi ama hic boyle kanama yasamamistim. Insallah cabucak gecer
Öyleymiş canım dün de lavenderbrown yaşadı ama sorun çıkmadı onda da kanama alanı vs yoksa korkma, benim de 8+3 te oldu lekelenmem benim de sorun çıkmadı geçti sonra

Merhaba kizlar nisan annelerinden yaziyorum persembe randevum var 6+1 olmus olucam sizce kalp atisi duyma ihtimalim var mi
Merhaba öncelikle hayırlı olsun ben de 6+3 te çok net bir şekilde duymuştum eğer cihaz iyi ise siz de duyarsınız büyük ihtimalle duymasanız bile ekranda kalp atışını görürsünüz .

Aynı canım ben de bulantılarım çok daha iyi durumda fakat iştah hala sıfır ve kilo vermeye de devam ediyorum ,ben de salçalı yemek ağzıma koyamıyorum peynir ekmek,gevrek ayran ,bazen beyaz çorbalar yumurta falan kesinlikle ağzıma koyamıyorum zaten öğünlerden sonra o gaz beni de mahvediyor tüm yediklerim ağzımda sabahları 2 ,3 parça ceviz atabiliyorum tamamen aç kalmamak için öğlen saat 1 den önce yine bişey yiyemiyorum ama midem de hep kazınır halde .Yapacak bir şey yok beklemekten başka sağlık olsun

Evet canım yarında 11 haftalık oluyor ben happy mom uygulamasını birde gün gün gebelik kullanıyorum istersen bakabilirsin indirip
Banu çiftçiyi ekledim ona da baktım sanki o daha detaylı gibi geldi bana canım bilmem zaten pek uygulamayla işim yok günler karışıyor diye istedim hesaplarken mesela ben 10+7 ye kadar düşünüyordum ama meğer hesaplanırken 10+6 ya kadar oluyor tabi ben yanlış hesapladım bu yüzden benim bugün 11+0 olmam gerekiyordu o zaman

Yok kuzum doktoruma güvenim tam ama sadece süreç uzadıkça daha çok üzülücem diye söyledim. Kanama da arttı zaten. Acil bi durum olursa mutlaka yönlendirir beni bi yere. Ağrım çok şiddetli değil o yüzden bekliyorum

Bende ilk başlarda öyle düşünüyordum +7 vardır diye meğerse öyle hesaplanmıyormuş canım ayy ne güzel büyüyorlar bebişler bende yarın 10. Haftama gircem allahın izniyle canım

Allah razı olsun canım, bütün dualarını Allah kabul etsin

Bende ilk başlarda öyle düşünüyordum +7 vardır diye meğerse öyle hesaplanmıyormuş canım ayy ne güzel büyüyorlar bebişler bende yarın 10. Haftama gircem allahın izniyle canım
Hadi hayırlısı olsun canım senin de rabbim sağ sağlim kavuştursun bizleri. Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah canım.

Hadi hayırlısı olsun canım senin de rabbim sağ sağlim kavuştursun bizleri. Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah canım.
Ahh canım benim teşekkür ederim inşallah allahın izniyle sağ salim rabbim o günleri görmeyi nasip etsin bütün herkese

Kızlar merhaba 6+3 gebelikte kahverengi lekelenme normal mi bugün kalp atışını duyduk doktor herhangi bir tehliken var demedi fakat eve gelince bi baktım lekelenmem olmus normal mi
Benim de kalp atisini gordugumuz gun basladi. Ama doktora gorunmende fayda var. Eger progestan filan kullanmiyorsan baslatir

Kızlar merhaba 6+3 gebelikte kahverengi lekelenme normal mi bugün kalp atışını duyduk doktor herhangi bir tehliken var demedi fakat eve gelince bi baktım lekelenmem olmus normal mi
Her Kanama da veya lekelenmelerfe korkmayın diyor hekimler Burada da lekelenmesi ve kanaması olan arkadaşlar oldu bir kaç hafta önvesinden ama kesildi sonrasında doktorunla görüş mutlaka Progestan fitil verir sana gerek duyarsa da iğne de verir her ihtimale karşı düşük riskini engellemek için canım. Ama korkma sakın bebeğini de strese koyma. Rabbim sağlıkl kucağınıza almayı nasip etsin inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…