2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hamilelik çizgisi dedin de aklıma geldi, kix bebekte göbek deliği altından aşağı kadar, erkek bebekte hem göbek deliği üstünde hem altında diyorlar doğru mu bilgin var mı?

Gunaydin canim. Devlete git onlar zaten tum testleri istiyo toxoplazma falan da bakilmasi gerek. Sonra sonuclarinla baska bi dr görün bnce çünkü belli ki dikkate almamis. Allah korusun onceden bilinmesi gereken bir test normalin dışındaysa onlem alinamaz

Teşekkür ederim inşallah azalır... Doktorumla paylaşsın ağrısın daha iyi diyor rahim genisliyor dedi
Yok ağrı için değil akıntı için demiştim. Enfeksiyon felan çıkmaz umarım diye.
Evet bebek büyüdükçe rahim genişliyor ve buna bağlı karın kasları geriliyor bunu da ağrı olarak hissediyoruz. 9 ay boyunca ara ara hissedeceğim bu ağrıları zaten

Olmazsa sağlık ocağıyla görüşüp idrar tahlili vercem canım kesin degistiricem düşündükçe sinirim arttı adama

Toxoplazmaya kandan mi bakiliyor canım

Canım ben girdim kan tahlili yaptırmamı söylemiştiniz yaptırdım e nabızdan bakabilir misiniz dedim e nabız açılmıyor su an öbür geldiğinde bakarız diyerek salladı beni resmen öbür gelişim 15 gün sonra

Merhaba canm benm yengemde gördü o tarz bir rüya kızı vardı 7 sene sonra hamile kalınca hamile olduğunu öğrendiği ilk gün rüya görmüş biri oğlun olcak adını Abdulkadir olsun demiş gerçekten oğlu oldu adinida Abdulkadir koydu çünkü doğumdan sonrada aynı rüyayı gördüğü için çok etkilenmisti

Eşime diyorum ki inşallah rüyandaki imam sana Abdulrezzak falan dememiştir bari güzel isim olsun çok korkuyorum şu an tedirginim

Olabilir canim, bazı ruyalar haberci ruya dedikleri oluyor, dedim ya benimde kızın kucagimdaydi biri(imam gibi, ak sakallı dede gibi artık neyse) karşımda kucagimdaki çocuğun kulağına ezanla ismini okudu.
Birini kendi istediğiniz ismi ikincisini duyduğunuz ismi koyabilirsiniz, iki tarafında gönlü olur hem ben de koyardım da dediğim gibi anlami pek cazip gelmedi bize. Sonra düşündüm zaten dini bir vesile ise zaten rüyamda ezanla ismi konuldu ben ne dersem ne istersem söyleyip koyayım ismini. Aman sağlıklı olsun da , eşinizin endişe etmesi normal, hiç rüya konusunda sıkıştırmayin zamanı gelince kendi anlatsın ama güzel bir rüyası varmış

Toksoplazma rubella ve cmv testleri hangi haftada istenip yapılıyor benim doktor hiç bişey söylemedi 11 haftamda iki hafta sonra randevum var inşallah gidip sorduğumda geç kalmış olmam

Hamilelik çizgisi dedin de aklıma geldi, kix bebekte göbek deliği altından aşağı kadar, erkek bebekte hem göbek deliği üstünde hem altında diyorlar doğru mu bilgin var mı?
Hamilelik çizgisi oğlumda yukardan aşağıya kadar vardı kızımda göbek deliğinden aşağı çok hafif vardı bende inanıyorum buna nedense

Çok teşekkür ederim. Ne kadar çok şey istemisler kaçıncı haftada yaptırdınız bunları?
Rica ederim nr demek 6.haftada yaptırmıştım. Devlette yaptirdim kendi dr uma e nabiz izni vrrdim o da oradan bakti. Mesela tsh 3.050 çıktı bu onemli bir değermiş. Haftasonuna denk geldi 3 gun icinde dahiliyeye göründüm ilac aldim dr onemli dedi. suan kullaniyorum tekrar sonuc baktiricam. O yuzden testler ilk haftalarda onemli.

Yo gayet güzel bir rüya canım acaba bebis erkek mi geliyor olabilir
Canım senin boyun varmış ben ufacik tefecik insanım azcık kilo alınca toparlacık oluveriyorum resmen. 1.60 boy yani. Ay hep dua ediyorum çocuğum bana değil de babaya çeksin diye. Baba 1.90
Ya ben zor kilo veriyorum keşke verebilsem hamileykende boğazım hep açık normalde de doğumdan sonra daha da çok yiyorum neden sınırlama yok çünkü
İşte o yüzden gebelik listesine kilo yazdım doğumdan sonra hepberaber diyete başlarız azcık motive ederiz birbirimizi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…