Hadi bakalım iddia büyükBelli olunca özellikle etiketle beni
Keşke ben de yesem zeytinle yaşıyorum sadece sabah öğle akşam zeytin ekmek ayran su da içemiyorum. Aslında normalde de boğazına düşkünüm boğa burcuyum pis boğazımdır. Ama öyle bi kesildik iştahım yemek görsem kısasım gelitor canım valla size imreniyorumCanım sen yiyemedigini gönder bizebir kaç kişiyiz burda istahimizi durdurabilene aşk olsun. Dünyayı yesem doymam, aklım hala yiyemediklerimde... Bir de baklava haaa şimdi ben nerden bulayım baklavayı
Bugün birkaç arkadaşımızdan üzücü haber aldık, o şekilde listeyi güncellenmiştim malesef içimden de dedim şu listeden kimseyi çıkartmak istemiyorum hep ekleyeyim diye resmen dua ettim o şekilde biriken sayfaları okuya okuya ilerlerken senin ve hemen ardından diğer arkadaşın mesajını görünce o kadar sevindim kiHoşbuldum canısıteşekkür ederim bende çok mutlu oldum aranıza katıldığıma
İnsallah canım benim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hepimizin yüzünü güldürsünBugün birkaç arkadaşımızdan üzücü haber aldık, o şekilde listeyi güncellenmiştim malesef içimden de dedim şu listeden kimseyi çıkartmak istemiyorum hep ekleyeyim diye resmen dua ettim o şekilde biriken sayfaları okuya okuya ilerlerken senin ve hemen ardından diğer arkadaşın mesajını görünce o kadar sevindim kihep iyi haberlerle şu listeyi güncellerim umarım
Okurken kendimden geçtim yaaaO zaman benim kullandığım uygulamada ki birkaç bilgiyi paylaşayım
7. Hafta :
Eller ve ayaklar , el ve ayak haline gelecek minik palet yapilar oluşmaya basladi
Göz gelişimini, göz kapakları tamamlandı, bebeğin göz rengini belirleyecek iris oluşmaya başladı.
Diş tomurcukları, diş etinin altinda minnacik dis tomurcuklari gelişiyor, akciğerleri birbirine bağlayan solunum tüpü de oluşmaya başlıyor...
Eki Görüntüle 3108363
8. Hafta :
Üreme organları , bu hafta bebeğinizin üreme organlarının ya testis yada yumurtalığa dönüşeceği haftadır.
Kalp Gelişimi, kalp artık dört odacıklı gelişmiş yetişkin kalbinin minnacik bir kopyasıdır.
Kemik gelişimi, bebeğinizin kol ve bacak kemikleri katilasmaya başlıyor ve gövde düzleşiyor.
Eki Görüntüle 3108371
9. Hafta
El ev ayak parmakları, el ve ayak parmakları düzgün bir şekilde ayrılmaya başlıyor ve aradaki bağlar kayboluyor.
Gözler başın yanından, sonunda bulunacakları ön tarafına geliyor.
Eklem gelişimi , kemik gelişimi devam ediyor hatta eklemleri bile görmeye başlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 3108372
10. Hafta :
Tırnaklar, eğer minicik parmaklarına dokunabilseydiniz ufacik tırnakların oluştuğunu hissedebilirsiniz.
Plesanta , bu hafta fetus ile rahim arasında kan dolaşımı başlayacak plesanta çalışmaya başlayacak.
Hayati organlar, hayati organlar tam olarak oluştuğu icin doğuştan meydana gelen kusurların riski düşüyor.
Eki Görüntüle 3108383
11. Hafta
Kan hücreleri , bebeğinizin karaciğer ve dalağı artık kan hücreleri üretiyor. Pankreas ta sindirim enzimlerini salgılamaya başladı.
Hareket, bebeğiniz artık eğilebilir gerinebilir ,tekme atabilir hatta yüz ifadeleri bile yapabilir.
Böbrekler , böbrekler artık sindirdiği amniyotik sıvıdan idrar üretiyor.
Eki Görüntüle 3108385
Benim oldu canımKızlar eşime rüyasında birisi erkek ismi söylemiş olabilir üç defa ama bana söylemedi cinsiyetinden sonra söyleyeceğim dedi. Hayır niye bana söylemiyorlar sa sana söylüyorlar dedim bütün sıkıntıyı çeken benim bilmeye hakkım var. O ismi koymazsam Allah’a karşı gelmiş olurum dedi. Eşimde çok düşkündür dibine bağlı birisi ve bana hayatı boyunca yalan söylemedi asla da bu konudan dolayı söylemez. Hatta bütün düşüklerimde bile isim düşünürdük ilk haftalarda ilk defa bunda söyledi yani bu demek oluyor ki benim oğlum mu olacak. Allahım gücüne gitmesin kız istemiştim hep ama sağlıklı sıhhatli olsun yeter kızım var çok şükür oğlumda ona bir dağ olur belki ilerde. Sizin başınıza böyle bişi geldi mi hiç rüya da isim söylenmesi falan.
Herkes olamadığına özeniyor işte. Bende azcık iştahım kesilse diye dört dönüyorum doymuyorum kiKeşke ben de yesem zeytinle yaşıyorum sadece sabah öğle akşam zeytin ekmek ayran su da içemiyorum. Aslında normalde de boğazına düşkünüm boğa burcuyum pis boğazımdır. Ama öyle bi kesildik iştahım yemek görsem kısasım gelitor canım valla size imreniyorumÇok şanslısınız canım benim
Canım ne kadarlıksın sen şuan. Hamiş günlüğün neden yokHerkes olamadığına özeniyor işte. Bende azcık iştahım kesilse diye dört dönüyorum doymuyorum kiyemek görsem bu kadar mi başka çeşit yokmu diyorum o dereceye geldim resmen. Zaten ilk doğumda +20 kusurla doğuma girmistim, bunda da daha fazlası olacak sanki
Ya bende minicikler bizi ne hallere sokuyorlar resmenOkurken kendimden geçtim yaaa
8+6 yım canımCanım ne kadarlıksın sen şuan. Hamiş günlüğün neden yok
Maşallah canım8+6 yım canımkız bende o kadar belirti yok ki kendimi hamile olduğuma ikna edemiyorum o derece yani. Doktor kontrolde gostermese kalp atisini görüp dinlemesem inanmayacağım ruyamda kendimi hamile gordum derdim
Evet daha hamis günlügu eklemedim, kafamda bir tarih var o gün gelince eklemeyi düşünüyorum
Valla bittim eridimYa bende minicikler bizi ne hallere sokuyorlar resmenHer pazartesi yeni haftayı paylaşsam mi acaba diye düşünüyorum bende pazartesi 12.haftayi paylaşayım mı
Demek ki bi biz yanlış yorumlamiyoruz hersey herseye benzeyebilirBenimde Ultrasonda görünen kordonu doktor bebek sandı ikiz demişti tabii sonra kordon çıktı bendede eşimdede kısa bir ŞOKK yaşamıştık
Ya ben geç de olsa okuyorum herşeyi ama atladım mı acabaKız yavaş yavaş okuya okuya geliyorum siz gençlerin hızlarına yetişemiyorum. Birkaç sayfa önce çok güzel şeyler yazdım ondan gec kaldim bu sayfalara ama onu da kimse görmedi çok alındım peşinen söyleyeyim
Zaten bu yüzden çok sevdim ben de burayıateş alacak ortalik orası kesin bizde ya böyle hani bir olumsuz durum yaşadığımizda yada yasayacak gibi olduğumuzda herhangi birimiz çıkıp diyoruz ya aa bende öyleyim diye acayip mutlu oluyorum kendimi yalnız hissetmiyorum var ya tabi hiç olumsuz süreç yaşamayalım da insan yalnız olmadığını bilmek bile iyi geliyor.
Hadi tüyo vereyim sayfa 411Ya ben geç de olsa okuyorum herşeyi ama atladım mı acaba
Eveeet paylaşYa bende minicikler bizi ne hallere sokuyorlar resmenHer pazartesi yeni haftayı paylaşsam mi acaba diye düşünüyorum bende pazartesi 12.haftayi paylaşayım mı
Merak ettim acaba ne zaman8+6 yım canımkız bende o kadar belirti yok ki kendimi hamile olduğuma ikna edemiyorum o derece yani. Doktor kontrolde gostermese kalp atisini görüp dinlemesem inanmayacağım ruyamda kendimi hamile gordum derdim
Evet daha hamis günlügu eklemedim, kafamda bir tarih var o gün gelince eklemeyi düşünüyorum