2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar eşime rüyasında birisi erkek ismi söylemiş olabilir üç defa ama bana söylemedi cinsiyetinden sonra söyleyeceğim dedi. Hayır niye bana söylemiyorlar sa sana söylüyorlar dedim bütün sıkıntıyı çeken benim bilmeye hakkım var. O ismi koymazsam Allah’a karşı gelmiş olurum dedi. Eşimde çok düşkündür dibine bağlı birisi ve bana hayatı boyunca yalan söylemedi asla da bu konudan dolayı söylemez. Hatta bütün düşüklerimde bile isim düşünürdük ilk haftalarda ilk defa bunda söyledi yani bu demek oluyor ki benim oğlum mu olacak. Allahım gücüne gitmesin kız istemiştim hep ama sağlıklı sıhhatli olsun yeter kızım var çok şükür oğlumda ona bir dağ olur belki ilerde. Sizin başınıza böyle bişi geldi mi hiç rüya da isim söylenmesi falan.

Canım sen yiyemedigini gönder bize bir kaç kişiyiz burda istahimizi durdurabilene aşk olsun. Dünyayı yesem doymam, aklım hala yiyemediklerimde... Bir de baklava haaa şimdi ben nerden bulayım baklavayı
Keşke ben de yesem zeytinle yaşıyorum sadece sabah öğle akşam zeytin ekmek ayran su da içemiyorum. Aslında normalde de boğazına düşkünüm boğa burcuyum pis boğazımdır. Ama öyle bi kesildik iştahım yemek görsem kısasım gelitor canım valla size imreniyorum Çok şanslısınız canım benim

Hoşbuldum canısı teşekkür ederim bende çok mutlu oldum aranıza katıldığıma
Bugün birkaç arkadaşımızdan üzücü haber aldık, o şekilde listeyi güncellenmiştim malesef içimden de dedim şu listeden kimseyi çıkartmak istemiyorum hep ekleyeyim diye resmen dua ettim o şekilde biriken sayfaları okuya okuya ilerlerken senin ve hemen ardından diğer arkadaşın mesajını görünce o kadar sevindim ki hep iyi haberlerle şu listeyi güncellerim umarım

İnsallah canım benim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hepimizin yüzünü güldürsün sohbet geçmişine bakamadım, arkadaşlar adına üzüldüm

Okurken kendimden geçtim yaaa

Benim oldu canım
Ben ilk hamileligimden önce hatta 3-4 ay önce falandı yani rüyamda gördüm. Bahçede kucağımda bir kız çocuğu tutuyordum saçları lüle ĺule renkli gözleriyle bana kocaman bakıyordu, bir bahcedeydjm ve üzerimde bahar çiçekli elbise vardı. Biri kızımın kulağına ismini okudu. Çok etkilenmiştim uyandım acaba felan diye. Ben gittim bu rüyamı anlattım keşke anlatmasaydim tabi de içimde tutamıyorum ki birseyi. Neyse birkaç ay sonra hamile olduğumu öğrendim, kızım oldu. Rüyamda gördüğüm kişiyle aynı değil ama benzeyen çok noktası var. Gozleri renkli ama ruyamdakiyle aynı değil. Saç rengi biraz farklı ve yüz şekli farklıydı. Kızımın ismini başka koyduk rüyamdaki ismi araştırdım anlamı pek içimize sinmeyince. Anlamı güzel olsaydı ikinci ad olarak belki göbek adı olarak koyabilirdim ama kısmet değilmiş.

Herkes olamadığına özeniyor işte. Bende azcık iştahım kesilse diye dört dönüyorum doymuyorum ki yemek görsem bu kadar mi başka çeşit yokmu diyorum o dereceye geldim resmen. Zaten ilk doğumda +20 kusurla doğuma girmistim, bunda da daha fazlası olacak sanki

Canım ne kadarlıksın sen şuan. Hamiş günlüğün neden yok

Canım ne kadarlıksın sen şuan. Hamiş günlüğün neden yok
8+6 yım canım kız bende o kadar belirti yok ki kendimi hamile olduğuma ikna edemiyorum o derece yani. Doktor kontrolde gostermese kalp atisini görüp dinlemesem inanmayacağım ruyamda kendimi hamile gordum derdim
Evet daha hamis günlügu eklemedim, kafamda bir tarih var o gün gelince eklemeyi düşünüyorum

Maşallah canım benim de 5-6 hafta arası kötüydü hiç bişey yiyemiyordum. Tiksiniyordum. Ama şimdi düzeldi biraz biraz. Arada kasık ağrılarım da oluyor. Doktor normal dedi. Onun dışında hamdolsun çok iyiyim. Kusma vs hiç olmadı en kısa sürede günlüğünle bekliyoruz

Zaten bu yüzden çok sevdim ben de burayı Hamile olduğumu öğrenince üye oldum. Şimdi de çok keyif aldım muhabbet etmekten. Baya baya arkadaş olduk hep merak ediyorum iyi misiniz napıyorsunuz diye❤

Merak ettim acaba ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…