2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sen yazın doğum yaptığın için şimdi düşündükçe ateş basıyordur normal Ama kış bu sonuçta evde tişört giysek de dışarıda giyilmez bence
Kız benim doğumdan sonra cokkk uzun süre yanmalarim bitmedi. Kışın hatırlarım böyle balkona kısa kollu çıkardım nefes alayım diye, markete felan kısa kollu üstüne hemen mont giyer giderdim ki edirnede yaşıyorum kışı sert ayazı soğuğu iyidir yani... yari buzlu suyu kafama dikip bir kerette içerdim böyle içim heryerim yanardı resmen. Yavaştan yavaştan yanmalar geri geliyor bana yangın var yangın var diye başlarım ilerde

İccamasrini korkudan açık giyiyorum o derece valla. Açlık her an ama yiyemiyorum. Canım herşey istiyor ama gelince yok. En cokda et ve tatlı. Baklava aldırdım eşimi aradım şekerli şeyler gönder diye . canınız istediyse affedin oderece düşünün. Ama yiyemiyorum. Bir ısırık sonrası bulantı

Bu arada Mersindeyim Mersin’den kimler var ?
Selamm 🖐🖐liste bilgilerini doldurmayanlara cevap vermiyoruz dermmmişim
Canım ilk sayfada listemiz mevcut ve listemizde bilgileriniz eksik paylaşırsanız tamamlayalım.
Yaş, son adet tarihi başlangıcı , şehir kaçıncı çocuk, ve kilonuz şimdiden teşekkürler

Uygulamanin ismi ne ? Cok guzel gorunuyor

Merhaba kızçeler bende yeni gebelerdenim. Aranıza katılmaya geldim. Yer var mı
Ya hoşgeldin gel öpücem resmen o kadar sevindim yani şu listeyi yeni hamişler için güncelleyeyim işte ay valla içime azcık neşe geldi
Yer olmaz mı kardeş , son adet tarihini paylaş sıralamaya dahil edelim hemencik ayrıca yaşını, şehir, kaçıncı çocuk ve kilo bilginizi de paylaşırsanız sizi tekrar tekrar rahatsiz etmem söz

Hoşbuldum canısı teşekkür ederim bende çok mutlu oldum aranıza katıldığıma

Evet ben de açık renk çamaşır giyiyorum akıntının rengini görmek için. En başlarda bi kahverengi oldu bi seferlik herhalde yerleşme kanaması falandı. Ondan sonra olmadı çok şükür. Benim bulantım yok ama buradaki çoğu arkadaşta var. Ama geçici olduğunu söylüyor herkes. Umarım hemen kurtulursun

Canım haftan daha geri o yüzden çok normal. Hepimiz 4-5-6 li haftalarda benzer süreçlerden geçtik. İlerleyen süreçte batmalar, agrilar azalacak vücut sürece hazırlanıyor bazen dengesiz tepkiler vermesi çok normal. Akıntıniz normale dönmezse takıbinizi yapan doktora durumu izah edersiniz o da kontrol eder bir olumsuzluk vat ki yokmu sizinde iciniz rahatlar. Bu haftalarda dinlenmek iyi geliyordu bana da. Atamiza hosgeldiniz

Okurken alev aldım kesinlikle böyle olacağım ya kendimi biliyorumKış gelsin diyip duruyorum ama bize bu sene kış yok sanırım

Acilde haftam kucuk oldugu icin o cihazla kalp atisni filan duyamazlar sanirim. Muayene etmeden mi ilac veriyorlar
Canım belli olmaz o, bazı hastanenin cihazı kaliteli yakalayabilir. Biraz şans ona ragmen genel düşük önleyici prosedür uyguluyorlar genelde progestan fitil yazabilir, igne önerebilir vs. gibi. Çok geçmiş olsun. Tekrarlarsa muhakkak gidin içiniz rahat eder hem.

Canım sen yiyemedigini gönder bize bir kaç kişiyiz burda istahimizi durdurabilene aşk olsun. Dünyayı yesem doymam, aklım hala yiyemediklerimde... Bir de baklava haaa şimdi ben nerden bulayım baklavayı

Okurken alev aldım kesinlikle böyle olacağım ya kendimi biliyorumKış gelsin diyip duruyorum ama bize bu sene kış yok sanırım
ateş alacak ortalik orası kesin bizde ya böyle hani bir olumsuz durum yaşadığımizda yada yasayacak gibi olduğumuzda herhangi birimiz çıkıp diyoruz ya aa bende öyleyim diye acayip mutlu oluyorum kendimi yalnız hissetmiyorum var ya tabi hiç olumsuz süreç yaşamayalım da insan yalnız olmadığını bilmek bile iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…