Allahın bir mucizesi ve ne kadar şanslısınız size nasip olmuş. Umarım hepsi sağlıkla ilerler. Aksi durumda doktorlar tavsiye veriyor zaten güvendiğiniz doktorlarla devam edersiniz. Tadını çıkarın ne kadar özelsiniz kendinizi tanrıça gibi görmeniz lazım. Ben bi tanesiyle herkese zindan ediyorum evde hayatı ben insan üretiyorum üstüme gelmeyin diye. Siz üfff çok havalisinizÜçüz anneleri 3 kişi mi olduk ?
Ben çok korkuyorum üçüz diye hep erken doğum düşük vs aklımdan çıkmıyor
Sadece beta pozitif çıkınca sevindim hamileliğe..
3 kese gördüğümden ve kalp atışlarını duyduğumdan beri gözüme uyku girmiyor
Evde ben pencereyi açınca üşüyorum mesela şuan esiyor püfür püfür ama İzmir de yanmayı tercih ederimİzmir çok nemli çok sıcak hele ki bugünlerde boğuluyorum sanki. Ben soğuk iklim insanıyım valla. Kış gelsin diye gün sayıyorum.Gece klima açıp yorganın altında uyuma gibi bi fantezim varşaka bir yana İzmir’in özellikle insanlarını çok seviyorum. Deniz güzel sebze meyve bol. Ama Ankara’da da 20li yaşlarımı yaşadım. Çok güzel anılar biriktirdim çok özlüyorum napayım
Canı başka bir doktordan da görüş alsan daha iyi olur sanki.Kızlar doktordan çıktım çok kötüyüm maalesef ki kalp atışı duyamadık kese 15 günde 4mm'den 8mm olmuş sadece. Doktor burdan dönüş yok sağlıksızmış gelişememiş almamız lazım kürtajla dedi. Son adetim 9 haziran şu an 8haftalığım doktora güvenmeli miyim başka doktora göstermeli miyim sizce? Bu süreçten geçen biri var mı çok çaresiz hissediyorum şu an kendimi
Canım benim 2 hamileligim böyleydi kese büyümedi bebek oluşmadı 2 tane doktora görünmüştüm kese haftama göre küçük bebek oluşumu yok %70 saglıksız demişti ben 8 haftalıkken kürtaj olmuştum zaten 9 haftaya kadar bekliyor doktor geç döllenme olabilir diye zor bir süreç canım Allah sabır versinKızlar doktordan çıktım çok kötüyüm maalesef ki kalp atışı duyamadık kese 15 günde 4mm'den 8mm olmuş sadece. Doktor burdan dönüş yok sağlıksızmış gelişememiş almamız lazım kürtajla dedi. Son adetim 9 haziran şu an 8haftalığım doktora güvenmeli miyim başka doktora göstermeli miyim sizce? Bu süreçten geçen biri var mı çok çaresiz hissediyorum şu an kendimi
İnşallah hepsi sağlıkla ilerlerAllahın bir mucizesi ve ne kadar şanslısınız size nasip olmuş. Umarım hepsi sağlıkla ilerler. Aksi durumda doktorlar tavsiye veriyor zaten güvendiğiniz doktorlarla devam edersiniz. Tadını çıkarın ne kadar özelsiniz kendinizi tanrıça gibi görmeniz lazım. Ben bi tanesiyle herkese zindan ediyorum evde hayatı ben insan üretiyorum üstüme gelmeyin diye. Siz üfff çok havalisiniz
Canim korkma yarin dr ulas bi sekilde telefonla ulas olmadi .progestan vermisti bana gece olmustu kanama ...önlem amacliKizlar bugun doktora gittim kalp atislarini duyduk. Tutundugu yer gayet iyi dedi. Bi kanama alani filan da yok dedi. Doktordan geldim biraz once tuvalette peceteye pembe kan geldi. Ilcede yasiyorum. Su an acile gitsem kadin dogumcu yoktur. Cok korktum
Iğne falan da verirler belki kadın doğumcu olmasa bile yol gösterirler uzak mesafede değilse acile gidin.Kizlar bugun doktora gittim kalp atislarini duyduk. Tutundugu yer gayet iyi dedi. Bi kanama alani filan da yok dedi. Doktordan geldim biraz once tuvalette peceteye pembe kan geldi. Ilcede yasiyorum. Su an acile gitsem kadin dogumcu yoktur. Cok korktum
Zaten 6 haftalıkken gittiğim ilk doktor da boş gebelikten şüphelenmişti kese çok küçük olduğu için. Bugün 8 haftalıkken başka doktora gittim o direkt bakar bakmaz geri dönüşü yok bu çocuğun yiyecek lokması yokmuş tarzı konuştu o yüzden başka bi doktora daha gitme gereği duymadım zaten pazartesi 8+4 olucak işlem öncesi hiç sanmıyorum ama bebek oluşumu vs görürse heralde işleme devam etmez diye düşünüyorumCanı başka bir doktordan da görüş alsan daha iyi olur sanki.
Olabilir canımz her zaman olcumlerde +/- ,oynama payı oluyorBir başka sorum daha var valla sizler olmasanız bilgilenemiyorum, devlet doktoru zaten odaya 3 4 kişi birden alıyor, hurra kim kime dum duma oluyor1 hafta önce miniğim 6+4 dü tam 1 hafta sonra 7+6 normal mi ? Gün gün mü büyüyor bu minnoş içeride nasıl oluyor
Genelde insanlar yazı sıcağı seviyor ama sen de bendenmişsinAh canım öle deyince karışık duygular hissettim bir anBizde izmire taşınmayı düşünüyoruz canım bende soguk iklimi seven biriyim her sene 2 ay hasat için izmirde oluyoruz acayip sıcak ne yapıcam şimdiden düşünüyorum
Ah bana bunu neden yaptın şimdi. Püfür püfür diyor yaEvde ben pencereyi açınca üşüyorum mesela şuan esiyor püfür püfür ama İzmir de yanmayı tercih ederim
Ben bir üçüz annesi tanıyorum canım. Çocukları 11 yaşına geldi. Kadın çocuklar iki yaşına gelene kadar falan çok zorlandı ama sonra da bir rahatladı ki. Çocuklar hep birlikte oynuyorlardı. Büyüdükçe ödevlerinde derslerinde birbirlerine yardım ettiler. Aksine tek çocuklara göre anneye babaya yükleri daha az oluyor bir noktadan sonra. Kadın bir de kendine de çok güzel bakıyor. Sürekli pozitif enerjik güler yüzlü. Hiç yakındığını görmedim daha. Çocukların da dersleri çok iyi akıllı uslu çocuklar. Onları da güzel yetiştirdi. Her gördüğümde kadına hayranlık duyuyorum. Etrafındaki insanlar da sana saygı ve hayranlık duyacak. Zorlanacaksın mutlaka ama çocuklar birazcık büyüyünce ne kadar büyük bi şansın olduğunu göreceksinÜçüz anneleri 3 kişi mi olduk ?
Ben çok korkuyorum üçüz diye hep erken doğum düşük vs aklımdan çıkmıyor
Sadece beta pozitif çıkınca sevindim hamileliğe..
3 kese gördüğümden ve kalp atışlarını duyduğumdan beri gözüme uyku girmiyor
Hemen uçak biletini gönderiyorumAh bana bunu neden yaptın şimdi. Püfür püfür diyor yaKız hamile kadına yapılır mı bu resmen kış mevsimini aşerdim şimdi napcaksın al bakalım
Ne güzel anlatmışsınızBen bir üçüz annesi tanıyorum canım. Çocukları 11 yaşına geldi. Kadın çocuklar iki yaşına gelene kadar falan çok zorlandı ama sonra da bir rahatladı ki. Çocuklar hep birlikte oynuyorlardı. Büyüdükçe ödevlerinde derslerinde birbirlerine yardım ettiler. Aksine tek çocuklara göre anneye babaya yükleri daha az oluyor bir noktadan sonra. Kadın bir de kendine de çok güzel bakıyor. Sürekli pozitif enerjik güler yüzlü. Hiç yakındığını görmedim daha. Çocukların da dersleri çok iyi akıllı uslu çocuklar. Onları da güzel yetiştirdi. Her gördüğümde kadına hayranlık duyuyorum. Etrafındaki insanlar da sana saygı ve hayranlık duyacak. Zorlanacaksın mutlaka ama çocuklar birazcık büyüyünce ne kadar büyük bi şansın olduğunu göreceksin
Normal acile de gitsen en azından ilaç vs verirler. Kan uyuşmazlığın var mı eşinle?Kizlar bugun doktora gittim kalp atislarini duyduk. Tutundugu yer gayet iyi dedi. Bi kanama alani filan da yok dedi. Doktordan geldim biraz once tuvalette peceteye pembe kan geldi. Ilcede yasiyorum. Su an acile gitsem kadin dogumcu yoktur. Cok korktum
Ya ablamı özledim şimdi sen kardeş deyince. Sen beni ağlatacaksın bugünHemen uçak biletini gönderiyorumYaa ben de izmir aşeriyorum Deniz kum güneş aşeriyorum keşke gelsem ben de yaa kardeşim de orda
Ya ablamı özledim şimdi sen kardeş deyince. Sen beni ağlatacaksın bugün