2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allahın bir mucizesi ve ne kadar şanslısınız size nasip olmuş. Umarım hepsi sağlıkla ilerler. Aksi durumda doktorlar tavsiye veriyor zaten güvendiğiniz doktorlarla devam edersiniz. Tadını çıkarın ne kadar özelsiniz kendinizi tanrıça gibi görmeniz lazım. Ben bi tanesiyle herkese zindan ediyorum evde hayatı ben insan üretiyorum üstüme gelmeyin diye. Siz üfff çok havalisiniz

Evde ben pencereyi açınca üşüyorum mesela şuan esiyor püfür püfür ama İzmir de yanmayı tercih ederim

Canı başka bir doktordan da görüş alsan daha iyi olur sanki.

Canım benim 2 hamileligim böyleydi kese büyümedi bebek oluşmadı 2 tane doktora görünmüştüm kese haftama göre küçük bebek oluşumu yok %70 saglıksız demişti ben 8 haftalıkken kürtaj olmuştum zaten 9 haftaya kadar bekliyor doktor geç döllenme olabilir diye zor bir süreç canım Allah sabır versin

İnşallah hepsi sağlıkla ilerler
İsteyen herkese nasip etsin rabbim

Kizlar kaygilarinizi korkularinizi okudum ..ben bebis icin yaptigim dualari paylasayim bu arada 1.hamileligim kalbi durdu...2.kimyasal 3.kizima kavustum...4. De henuz gitmedim Pazartesi doktora ilk defa gidecegim ...oncelikle 2 rekat sukur namazi kildim..70bin subhanallahi ve bihamdi ...707 ya varis ..ayetel kursi ve fatihayi bol bol okudum dinledim.sonra bir kagida saglikli sihhatli sansli bereketli uykusu duzenli olsun yemek yemegi sevsin vs diye istedigim tum özellikleri yazdim...sukur ki ne yazdiysam kizim oyle oldu ...ve hep güzel dusundum olumsuz enerji aldigim herkes hayatimdan cikti gitti ..simdi de bu hamileligim icin basladim saglikla sihhatle gelsin hepimizin yavrulari ...bi arkadasim demisti lutfen tam yap duani diye cocugum olsun yeterki hic uyumasin gece demis ...dr dr gezmisler 3 yil gece neredeyse hic uyumamis anlatirdi ..dualarimiza sözlerimize dikkat size de faydasi olur diye paylastim....

Kizlar bugun doktora gittim kalp atislarini duyduk. Tutundugu yer gayet iyi dedi. Bi kanama alani filan da yok dedi. Doktordan geldim biraz once tuvalette peceteye pembe kan geldi. Ilcede yasiyorum. Su an acile gitsem kadin dogumcu yoktur. Cok korktum

Canim korkma yarin dr ulas bi sekilde telefonla ulas olmadi .progestan vermisti bana gece olmustu kanama ...önlem amacli

Iğne falan da verirler belki kadın doğumcu olmasa bile yol gösterirler uzak mesafede değilse acile gidin.

Canı başka bir doktordan da görüş alsan daha iyi olur sanki.
Zaten 6 haftalıkken gittiğim ilk doktor da boş gebelikten şüphelenmişti kese çok küçük olduğu için. Bugün 8 haftalıkken başka doktora gittim o direkt bakar bakmaz geri dönüşü yok bu çocuğun yiyecek lokması yokmuş tarzı konuştu o yüzden başka bi doktora daha gitme gereği duymadım zaten pazartesi 8+4 olucak işlem öncesi hiç sanmıyorum ama bebek oluşumu vs görürse heralde işleme devam etmez diye düşünüyorum

Olabilir canımz her zaman olcumlerde +/- ,oynama payı oluyor doktorunuz önemli görürse zaten belirtir.

Genelde insanlar yazı sıcağı seviyor ama sen de bendenmişsinYine de güzellikleri daha fazla İzmir’in. Hatta havası dışında her şeyini çok seviyorum. Sayılı gün çabuk geçiyor resmen yaz aylarında tezkere bekler gibi gün sayıyorum sen de öyle yapacaksın artık

Ben bir üçüz annesi tanıyorum canım. Çocukları 11 yaşına geldi. Kadın çocuklar iki yaşına gelene kadar falan çok zorlandı ama sonra da bir rahatladı ki. Çocuklar hep birlikte oynuyorlardı. Büyüdükçe ödevlerinde derslerinde birbirlerine yardım ettiler. Aksine tek çocuklara göre anneye babaya yükleri daha az oluyor bir noktadan sonra. Kadın bir de kendine de çok güzel bakıyor. Sürekli pozitif enerjik güler yüzlü. Hiç yakındığını görmedim daha. Çocukların da dersleri çok iyi akıllı uslu çocuklar. Onları da güzel yetiştirdi. Her gördüğümde kadına hayranlık duyuyorum. Etrafındaki insanlar da sana saygı ve hayranlık duyacak. Zorlanacaksın mutlaka ama çocuklar birazcık büyüyünce ne kadar büyük bi şansın olduğunu göreceksin

Ne güzel anlatmışsınız
rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah

Normal acile de gitsen en azından ilaç vs verirler. Kan uyuşmazlığın var mı eşinle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…