Eşim pratisyendi mardinde. Orda yaşadık 2 buçuk sene. Ben radyoloji teknikeriyim izmire atandım buraya geldimDikiliye yakınsa tadını çıkarSürekli tayin neden ki meslek nedir ?
Iyi düşünelim iyi olsun. Geçen sene bir düşüğüm oldu benim ikizdi onlar tutunamamışlar. Başta çok pimpiriklendim ama allaha emanet sağlıkla gelsin. Bir arkadaşım bugün aradı söyledim hamile olduğumu söyle dua etti allah ayıpsız özürsüz sağlıklı sıhhatli evlat olmayı nasip etsin. Konuşurken ne diyo ya o ne demek dedim içimden ama gerçekten öyle. Sağlıklı insallah keyifli bir süreç olur sonrasında da ağız tadıyla buyuturuz bebislerimizi .Sağlıklı olsunlar da hiç farketmez.. Ben sürekli acaba sağlıklı mı acaba bir sıkıntısı olacak mı kendime dert edindim. Nerde engelli bir çocuk görsem allahım sağlıkla gelsin diye dua ediyorum. Bir ben miyim böyle
Çok güzeller inşallah kazanır… Zor bu işler uzmanlığı kazanırsın tayin bitirir atanırsın başk bir yere yan dalı kazanırsın yine başka bi yerde.. Yeşil pasaport hakkınız varsa çıkartın şimdiden yandala geçiş yapınca üniversiteye hakkın kayboluyorEşim pratisyendi mardinde. Orda yaşadık 2 buçuk sene. Ben radyoloji teknikeriyim izmire atandım buraya geldim
Iller arası tayin yeni belli oldu eşimin de çalıştığım hastaneye cıktı tayini yeni. Heralde 15 20 güne baslar.
Eylul de tus var ona hazırlandı inşallah uzmanlığı kazanınca yine il degistiricez nereyi kazanırsa oraya. 5 sene uzmanlık sonra tekrar doğu görevimiz var.
Ben de Ankara’da okudum izmirde yaşıyorum. Ve Ankara’yı çok özledim. Ben ankaracıyım vallaValla süper çok şanslısınOff yaaa şimdi İzmir’de de yaşamak vardı ne yazıkki Ankara dışında hiç bir yere gidemiyorum :/
Yaa bilmiyordum halledelim o işi tesekkurler. 3 sene var yeşil pasaporta da zor dolar bu haldeyken yurtdışı. Ben yüksek puan almıştım kpss den atancagimi biliyordum. Izmır yazcaktım kesin yunanistan a kaçarız dedik pasaport çıkarttık geçen sene izmire atandım şubatta dolar anasının gözü oldu. Boşuna çıkartmış olduk napalım. Allah sonumuzu hayır etsinÇok güzeller inşallah kazanır… Zor bu işler uzmanlığı kazanırsın tayin bitirir atanırsın başk bir yere yan dalı kazanırsın yine başka bi yerde.. Yeşil pasaport hakkınız varsa çıkartın şimdiden yandala geçiş yapınca üniversiteye hakkın kayboluyor
Nee gri şehir miBen de Ankara’da okudum izmirde yaşıyorum. Ve Ankara’yı çok özledim. Ben ankaracıyım valla
Çok üzüldüm..inşallah bu hamileliğin ile sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip olur. Test yaptırsak da ne olacağını anlamadım ki ben. Mesela Allah korusun riskli çıktı küretaj mı olunacak ? Aman kafam çok karışık..Iyi düşünelim iyi olsun. Geçen sene bir düşüğüm oldu benim ikizdi onlar tutunamamışlar. Başta çok pimpiriklendim ama allaha emanet sağlıkla gelsin. Bir arkadaşım bugün aradı söyledim hamile olduğumu söyle dua etti allah ayıpsız özürsüz sağlıklı sıhhatli evlat olmayı nasip etsin. Konuşurken ne diyo ya o ne demek dedim içimden ama gerçekten öyle. Sağlıklı insallah keyifli bir süreç olur sonrasında da ağız tadıyla buyuturuz bebislerimizi .
Hiç kötü düsünmeyin testlerimizi yapıcaz beslenmenize dikkat edicez tevekkül edicez gerisi allaha kalmış
Normalde 10 yıllık görev yapmış yeşil pasaport hakkı olan bir uzman doktor yandal sınavına giriyor kazanıyor üniversiteye atandığında akademik personel kadrosuna geçtiği için 4. Derece sayılıyor ve pasaport hakkı olmuyor. Ne kadar güzel değil miYaa bilmiyordum halledelim o işi tesekkurler. 3 sene var yeşil pasaporta da zor dolar bu haldeyken yurtdışı. Ben yüksek puan almıştım kpss den atancagimi biliyordum. Izmır yazcaktım kesin yunanistan a kaçarız dedik pasaport çıkarttık geçen sene izmire atandım şubatta dolar anasının gözü oldu. Boşuna çıkartmış olduk napalım. Allah sonumuzu hayır etsin
Tabi herkesin kararı kendine o anki duygularımız ne olur bilmiyorum allah o ikilemde bırakmasın ama riski güzelce değerlendirmek kararı iyi vermek lazımÇok üzüldüm..inşallah bu hamileliğin ile sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip olur. Test yaptırsak da ne olacağını anlamadım ki ben. Mesela Allah korusun riskli çıktı küretaj mı olunacak ? Aman kafam çok karışık..
Seni buraya alalım yer de değiştirebilirizBen de Ankara’da okudum izmirde yaşıyorum. Ve Ankara’yı çok özledim. Ben ankaracıyım valla
Bilmiyordum devletin işine akıl sır ermezNormalde 10 yıllık görev yapmış yeşil pasaport hakkı olan bir uzman doktor yandal sınavına giriyor kazanıyor üniversiteye atandığında akademik personel kadrosuna geçtiği için 4. Derece sayılıyor ve pasaport hakkı olmuyor. Ne kadar güzel değil mi
Eşim de ister Ankara’ya gitmeyi değiştirelim valla hiç itiraz etmemSeni buraya alalım yer de değiştirebilirizBenim eşim de ankaracı olduğundan kımıldatmıyoruz bir yere.. ahh ahh özlediysen gel beklerim :)
Benimde Ultrasonda görünen kordonu doktor bebek sandı ikiz demişti tabii sonra kordon çıktı bendede eşimdede kısa bir ŞOKK yaşamıştıkBnde 6+1 de kafasi dimi dedim yook daha o kadar olusmadi dedi bnce bazi seyleri benzetiyoruz kordondur o
Etrafımda çok var maalesef engelli çocuklar.. Ben de korkuyorum bu konuda hatta normal çocuk varsa diyorum ne kadar şanslı bir aile kendi kendimi sakinleştiriyorum.Tabi herkesin kararı kendine o anki duygularımız ne olur bilmiyorum allah o ikilemde bırakmasın ama riski güzelce değerlendirmek kararı iyi vermek lazım
Sma testi yaptırdık biz yeni sonucu bekliyoruz allah korusun ikimizde de varsa ben bile bile lades diyemem mesela.
Gorumcem in engelliydi çocuu mesela biliniyordu genetik aldırmadı doğduktan sonra vefat etti çok zor. Engelli olarak yaşaması da zor. Çocuğa da aileye de. Ne bileyim kötü düşünmüyorum ben hiç ya allah hakkımızda hayırlısını versin. Siz de olumsuz şeyler düşünüp etkilemeyin bebisi.
Daha böyle cekiniyorum ufak ufak birileri varken yapamıyorum da tek başıma kaldığında göbeğimi seviyorum konuşuyorum annecim diye diye çok heyecanlı
Biz de bilmiyorduk tecrübe işte bunlar hepBilmiyordum devletin işine akıl sır ermezama okadar okumaz eşim de ya yeter çocuğa ders çalıştırsın
Ay bir düşündüm şöyle bir hayal ettim deKesinlikle ben varım hele bu üçüzler muhtemelen benim son gebeligim olacak bence de çok eğlenceli olur bizim de eğlenmek hakkimiz
Ah canım öle deyince karışık duygular hissettim bir anİzmir çok nemli çok sıcak hele ki bugünlerde boğuluyorum sanki. Ben soğuk iklim insanıyım valla. Kış gelsin diye gün sayıyorum.Gece klima açıp yorganın altında uyuma gibi bi fantezim varşaka bir yana İzmir’in özellikle insanlarını çok seviyorum. Deniz güzel sebze meyve bol. Ama Ankara’da da 20li yaşlarımı yaşadım. Çok güzel anılar biriktirdim çok özlüyorum napayım
Allahım hepimize çok şükür doğurdum dediğimiz günleri göstersin sağlıklaEtrafımda çok var maalesef engelli çocuklar.. Ben de korkuyorum bu konuda hatta normal çocuk varsa diyorum ne kadar şanslı bir aile kendi kendimi sakinleştiriyorum.
Ben de sürekli konuşuyorum seviyorum böyle anlatıyorum bir şeylerŞimdiden sırdaşım oldu ne güzel bir duygu