Kol göremedim ama kafa var gibiKızlar video cekmistik ordan ekran görüntüsü aldım bi bakın küçük bir insana benzemiyor mu
Kol göremedim ama kafa var gibiNazarlar değmesin maşallah size
Kafa ve gövdesi miniğin tabi yanlış görmüyorsakKızlar video cekmistik ordan ekran görüntüsü aldım bi bakın küçük bir insana benzemiyor mu
Hepimize masallah bebisimKafa ve gövdesi miniğin tabi yanlış görmüyorsakmaşallah kuzucuğa
Masallah kocaman olmuş bileEn büyük bıdık bende mi ya dayanamadım paylaştım. Geçen cumadan bu pozumuz .
Şimdiden benden çok fotosu var fındığımın
8 hafta 6 gün ile uyumlu ama 8 haftaliktim. 2 hafta sonra kontrolüm var. Doktor cinsiyeti bile belli olabilir dedi çok heyecanlıyımMasallah kocaman olmuş bilekaç haftalık sağlıkla büyüsün
Bence de 9 da anca görünür gibi geliyor banaBence erken gibi ben de 6+5 de gitmiştim sadece kalbini dinledim küçücük birşeydi :)
Cinsiyet erkek gibi geldi içime doğdu8 hafta 6 gün ile uyumlu ama 8 haftaliktim. 2 hafta sonra kontrolüm var. Doktor cinsiyeti bile belli olabilir dedi çok heyecanlıyım
Valla süper çok şanslısınben izmir bergamaya yeni atandım. Burda da aile hekimi seçerken internetten eşimle tek tek doktorlara mezun oldukları okullara hemşirelerine falan baktık da öyle seçtik sansıma iyi cıktı doktorum da hemşirem de 2 nolu saglik ocago nurettin bey
Oyyy maşallahhhKızlar video cekmistik ordan ekran görüntüsü aldım bi bakın küçük bir insana benzemiyor mu
Evet 9 10 gibi geliyor bana da ..Bence de 9 da anca görünür gibi geliyor bana
Bana da erkek gibi geliyor hiç kız gibi düşünmüyorum. ama eşim kız istiyor. Çok merak ediyorum. Iddiasina girdik eşimle çeyrek altinina. O kız diyor ben erkek bakalımCinsiyet erkek gibi geldi içime doğdu
Biz izmirliyiz ama bergama hiç izmir gibi değil merkeze çok uzağız ne yazık ki pek sevemedim burayı açıkçası bakalım zaten biz sürekli tayinci çok kalmayız burda da idare edeceğim. Tek güzel tarafı dikili 20 dk burdan her gün denize girebiliyorum okadarValla süper çok şanslısınOff yaaa şimdi İzmir’de de yaşamak vardı ne yazıkki Ankara dışında hiç bir yere gidemiyorum :/
Biz de aynı şekilde yaaaBana da erkek gibi geliyor hiç kız gibi düşünmüyorum. ama eşim kız istiyor. Çok merak ediyorum. Iddiasina girdik eşimle çeyrek altinina. O kız diyor ben erkek bakalım
Dikiliye yakınsa tadını çıkarBiz izmirliyiz ama bergama hiç izmir gibi değil merkeze çok uzağız ne yazık ki pek sevemedim burayı açıkçası bakalım zaten biz sürekli tayinci çok kalmayız burda da idare edeceğim. Tek güzel tarafı dikili 20 dk burdan her gün denize girebiliyorum okadar
Hemen nakite cevir işiBiz de aynı şekilde yaaakeşke biz de altınına iddiaya girseydik kazanınca alırım kaybedince sana kız evlat verdim hala altın peşindesin der unutturdum
Hemen nakite cevir işibugün diyorum ki hazırla çeyreğini iki hafta kaldı. Gormeden inanmam diyor doğsun ondan sonra diyor. Babalar bizden de fena
Allahım içimi biliyor sağlıklı olsun ne gelirse seve seve kabulümüz. Burda tüm arkadaşlarıma, isteyen nerde kim varsa herkese nasip olsun inşallah.