Bnde 6+1 de kafasi dimi dedim yook daha o kadar olusmadi dedi bnce bazi seyleri benzetiyoruz kordondur oCanımm 6+2 deyim ama kollarını gördüm normal mi acaba hayal mi gördüm bilemedim şimdieşime sordum o da gördüm diyor
Hahahah kafası bile oluşmadıysa yaniBnde 6+1 de kafasi dimi dedim yook daha o kadar olusmadi dedi bnce bazi seyleri benzetiyoruz kordondur o
Evet ya sizde de oyle mi hala karnimda böyle bisey olduğuna inanamiyorum. O kadar zor zamanlar gecirdik ki suan bu konusmalari yapmak dr a gittigimde karnimdan bakilmasi bana hayal gibi geliyoÇok minicik ya kıyamam
Heyecanimiz bizi ele geçiriyoHahahah kafası bile oluşmadıysa yaniben de utanmasam kime benziyo onu cıkartıcaktım ultrasondan
Yok bence de mümkün değil:) Ben de ekliyorum 6+3 ken bebeğe benzer bir görüntü yok. 8 haftalikken de gövdesi var kollar daha oluşmamışBnde 6+1 de kafasi dimi dedim yook daha o kadar olusmadi dedi bnce bazi seyleri benzetiyoruz kordondur o
Evet canım 9+6 daki görüntüde kolalarım ve bacakları oluşmaya başlamıştı hatta kollarını yukarıya doğru hareket ettiriyordu sürekli doktorumda ne kadar hareketli maşallah demişti. Korkmanıza gerek yok 10.haftaya girerken oluşmuş oluyo kolları bacakları canlarımEvet bnde dun 8+3 dum dr kafasini, kollarinin cikacagi yeri bacaklarinin cikacagi yeri gosterdi. Gecen bi arkadaş yazmistiLeedong du galiba 10. Haftada kollar bacaklar oluşmuştu. Ahh ne korkular yaşıyoruz onlara saglikla ulasmak için
Ayy allahım boyle büyüdükçe daha bi bebek görünümüne kavuşuyo ya bi hoş oluyorumYok bence de mümkün değil:) Ben de ekliyorum 6+3 ken bebeğe benzer bir görüntü yok. 8 haftalikken de gövdesi var kollar daha oluşmamış Eki Görüntüle 3108227
Kesinlikle korkma 10.haftaya girerken ben gördüm hemde hareket ederken gördüm içim rahat etti ama 8.haftada görmemiştim bebek gibi durmuyordu bile o zamanlar :)))Pazartesi kol göremezsem korkmayayım o zaman normali böyleyse
İnşallah canım ben de yazarım burada senin gibi mucizemin haberini veririmSağol canım benim hiç dert etme herşey yolundadır senindeBazı doktorlar kalp atımı dinlemenin zararlı olduğunu düşünüyormuş o yüzden dinletmedi sanırım.
Evet sağlıklı olsunda sonra dinlerim artık sesini
Iyi hatırlamışım bakEvet canım 9+6 daki görüntüde kolalarım ve bacakları oluşmaya başlamıştı hatta kollarını yukarıya doğru hareket ettiriyordu sürekli doktorumda ne kadar hareketli maşallah demişti. Korkmanıza gerek yok 10.haftaya girerken oluşmuş oluyo kolları bacakları canlarım
Teşekkür ederim canımBence çok zor bir şey ben ilkinde y.lisans yapıyordum ama derslerim bitmişti teze başlamam zaten kızımın 1 yaşından sonra ancak olabildi çünkü benim kızım hiç uyumadı 3 sene benim buna alışmam 1 sene sürdü sonra iki sene 2 saat uykuyla yaşamaya alıştım
Bende eşimle başak burcuyum kızım da başak burcu oldu ve keşke aslan olsaydı diye düşünüyoruz tüm kötü huylarımız çarpı 6 bizim kızdaki bence başak burcu çok iyi bir burç normalde
bence de tahmin etmek eğlenceli
valla bana sadece resim veriyor üstünde yazıyor böyle bir şey vermedi hiç
merak hepimizde var bende de değişik çıkıyor ama iki tarafta haklı çıkabilir diye takmadım kafama :)
Yani çok umutsuz konuşmak istemezdim ama biraz zor bir şey ama dediğin zaman bence de çok uygun olur doğum yaptığın zamana göre özellikle daha uygun olur daha rahat halledersin umarım kolaylıkla tamamlarsın :)
Ahaha canım benim ya çok güldürdün beniHahahah kafası bile oluşmadıysa yaniben de utanmasam kime benziyo onu cıkartıcaktım ultrasondan
Hangi aile hekimliği sizinki ben de ona değiştirmek istiyorum şehir farketmezEvet ama biz bilmiyorduk. Hamile kaldıktan sonra da verilebiliyormuş. Eşim kan vermişti p.tesi günü bugün aradılar benim de vermem gerekiyormus hamilelerde sonuc erken çıksın diye eşle birlikte gonderiliyormus. normaide sma taramalari 2 3 ay sonra cikiyormus ama hamilelik varsa 2 3 hafta icinde dediler. Siz de saglik ocagina gidip eşinizle kan verebilirsiniz yani
Gözün aydın canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Sağlıkla büyüsün inşallahYok zaten haşimatoyum normal tuz da kullanmıyorum Himalaya ve çok az kullanıyorum. Bugün Dr a gittim kal atışını duydukona sorduğumda ödem değil dedi işte bakalım bi
Gayet normal bence :) ilerleyen süreçte günü gününe uyar gibi şimdi çok küçük ve hızlı büyüyor :)Bir başka sorum daha var valla sizler olmasanız bilgilenemiyorum, devlet doktoru zaten odaya 3 4 kişi birden alıyor, hurra kim kime dum duma oluyor1 hafta önce miniğim 6+4 dü tam 1 hafta sonra 7+6 normal mi ? Gün gün mü büyüyor bu minnoş içeride nasıl oluyor
Cok hevesliler ya detaya bakmadan iclerinden geleni yapiyolar iste sağolsunlarYa benim eşim de geçen gün oversize bi tişört hediye almış karnım büyüyünce giyermişim. Benim karnım büyüdüğünde kış olacak ama dedim. Aa doğru diyoriyi ki çocuklara biz bakıyoruz. Erkek kafası çok fena
Bence erken gibi ben de 6+5 de gitmiştim sadece kalbini dinledim küçücük birşeydi :)Ben de şaşırdım biz aynıydık 6+2 yiz bugün. Pazartesi ben de kontrole gittiğimde kolları görebilir miyim acaba 6+5 olacağım
Hangi aile hekimliği sizinki ben de ona değiştirmek istiyorum şehir farketmez
Cok hevesliler ya detaya bakmadan iclerinden geleni yapiyolar iste sağolsunlar