Bende tüm ultrasonlar vs duruyor kızımda güzel bir anı defteri /albumu oluşturmak istiyorum ama bakalım gönlüme göre bir defter/album tasarımı bulamadım. Her yıl ki resimlerinden bir album olsun istiyorum ilk 3 seneDetayli göndermişler ne güzel. Geçmiş bilgiler de var. Istesen ultrason görüntüsünü de verirler her gidişte. Benim zor ve ilk gebeliğim olduğundan her gidişte aldim . adim adim büyüdüğünü ,ilk kap atışı vs hep ani olarak saklicam
Geçmiş olsun canım, zaten senin kese de normale göre küçük demişti acaba geç döllenme vs mi oldu aklıma ilk o geldi . 1 hafta durup baska doktora gitsen ?Kızlar doktordan çıktım çok kötüyüm maalesef ki kalp atışı duyamadık kese 15 günde 4mm'den 8mm olmuş sadece. Doktor burdan dönüş yok sağlıksızmış gelişememiş almamız lazım kürtajla dedi. Son adetim 9 haziran şu an 8haftalığım doktora güvenmeli miyim başka doktora göstermeli miyim sizce? Bu süreçten geçen biri var mı çok çaresiz hissediyorum şu an kendimi
Hiç ihtimal yok 8 haftalık olmuşsun olsa şimdiye gözükürdü falan dedi çok net konuştu geç kalmadan alınması lazım artık diyeCok üzüldüm canım. Baska bir doktora da randevu al istersen
Hayır kalp atışı duyulmamıştı kese bile olması gerektiği kadar büyümemiş dedi zaten. İnşallah sağolunÇok geçmiş olsun canım kalp atışını duymuşmuydun önceden 8 haftalık ise karından gözükmesi lazımdı üstten bakıldığında vajinalde bakılacak kadar küçükse sıkımtı olmuş olabilir gelişiminde benim önceki düşüklerimde olduğu gibi. İstersen başka bir doktora daha gözük ben böyle durumlarda hep 2 doktor a gözüktüm genelde ilki hep haklı çıktı yinede içim rahat etti seninde daha rahat eder üzme de kendine rabbim. Sağlıkla kucağına verecektir inşallah
darısı inşallah başımıza...çok sevindim canımKızlarrr bebisimin kalp atışını duyduk şükürler olsunAllah her isteyene nasip etsin bunu çok duygusalım. Doktorum progestanı kesti kalp atışını duyduktan sonra lekelenme de yoksa gerek yok dedi. Her şey güzeldi duygularım tarifsiz. Ve resmen ultrasonda küçük bir insan gördük kafası kolları mucizeydi resmen
geçmiş olsun, hayırlısı olsun...3 ay önce ben de düşük yaptım ardından hemen hamile kaldım, senin için de dua edeceğimHayır kalp atışı duyulmamıştı kese bile olması gerektiği kadar büyümemiş dedi zaten. İnşallah sağolun
Evet ben ısrarla sordum ama kese 15günde sadece 4mm büyümüş bu bile sağlıksız olduğunun göstergesi zaten falan beklemeden alınması lazım dedi ve iyi bir doktor çok da net konuştu o yüzden bekleyip daha da strese girmek istemiyorum zaten burda okuduklarım gibi benim öyle belirtilerim yok olan belirtilerim de zamanla azaldı kesildi hatta. Nasip değilmişGeçmiş olsun canım, zaten senin kese de normale göre küçük demişti acaba geç döllenme vs mi oldu aklıma ilk o geldi . 1 hafta durup baska doktora gitsen ?
Makineden makineye değişebilir canım karından ve vajinal bakilinca da farklı çıkıyorBir başka sorum daha var valla sizler olmasanız bilgilenemiyorum, devlet doktoru zaten odaya 3 4 kişi birden alıyor, hurra kim kime dum duma oluyor1 hafta önce miniğim 6+4 dü tam 1 hafta sonra 7+6 normal mi ? Gün gün mü büyüyor bu minnoş içeride nasıl oluyor
Teşekkür ederim inşallah bende de öyle olurgeçmiş olsun, hayırlısı olsun...3 ay önce ben de düşük yaptım ardından hemen hamile kaldım, senin için de dua edeceğim
Hee o zaman özel en garantisi diyelim detaylı ve vakit ayırarak incelemesi :)Makineden makineye değişebilir canım karından ve vajinal bakilinca da farklı çıkıyor
Eşinin sonucu cıkmış miydi beni aramadilar sorsam mi acabaHanımlar beni sağlık ocağından aradılar hamile olduğum için benden de kan alicaklarmis sma için. Eşimden almışlardı. Hamilelerde kadından da alıyorlarmış.
Ohh çok şükürKızlarrr bebisimin kalp atışını duyduk şükürler olsunAllah her isteyene nasip etsin bunu çok duygusalım. Doktorum progestanı kesti kalp atışını duyduktan sonra lekelenme de yoksa gerek yok dedi. Her şey güzeldi duygularım tarifsiz. Ve resmen ultrasonda küçük bir insan gördük kafası kolları mucizeydi resmen
Benim hamilelik uygulamasından okuduğum kadarıyla kollar bacaklar 9.hafta çıkıyor hatta eller 10.haftada oluşuyor. Ben geçen hafta 8 haftalikken gittim kollar bacaklar yoktu sanki hatta tedirgin oldum ama sonra okuyunca rahatladımOhh çok şükürcok sevindim canim sağlıkla devami gelsin. Ama kacinci haftadasin kollar bacaklar
Ohh çok şükürcok sevindim canim sağlıkla devami gelsin. Ama kacinci haftadasin kollar bacaklar
Ben de şaşırdım biz aynıydık 6+2 yiz bugün. Pazartesi ben de kontrole gittiğimde kolları görebilir miyim acaba 6+5 olacağımBenim hamilelik uygulamasından okuduğum kadarıyla kollar bacaklar 9.hafta çıkıyor hatta eller 10.haftada oluşuyor. Ben geçen hafta 8 haftalikken gittim kollar bacaklar yoktu sanki hatta tedirgin oldum ama sonra okuyunca rahatladım
Hayır ikinizinkini birlikte göndericez dedi.Eşinin sonucu cıkmış miydi beni aramadilar sorsam mi acaba
ne güzel anlatmışsınız , bizim de 10 gün önce olursa balık olabilir aynı haftada gibiyiz. inşallah günlerinde sağlıkla doğarlar, balık çok duygusal oluyor zor :)
Valla bnde snn gibiyim girip okuyup çıkıyorum calisinca cok hakim olamiyoruz yazilanlaraRheaa Sunrseee Daydream_ @novasa @beyzosh Kızlar geçen pazartesi çalışan annelerle ilgili yazılanlara cevap veremedim, çok yoğun tempoda çalışıyorum, bir yandan ev bir yandan hamilelik günleri derken buraya giremedim yazdıklarınızı okudum takipteyim.. Ortaya bir konu atıp kaçtım gibi oldum idare ediniz :) Tüm yazılanları okumaya çalışıyorum takipteyim yani herkesi :)
Evet çünkü bize kalan sadece fotograflar oluyor anilar yokolmasin. Sosyopix de vardi boyle fotolu ani defteri varsa farkli fikirler bakalim yine bebelerimiz ilerde bakip bize tesekkur etsinBende tüm ultrasonlar vs duruyor kızımda güzel bir anı defteri /albumu oluşturmak istiyorum ama bakalım gönlüme göre bir defter/album tasarımı bulamadım. Her yıl ki resimlerinden bir album olsun istiyorum ilk 3 sene
Dr um bu haftalarda normal demişti farkli çıkması bende 22 temmuzda gittim 6+1 di bide dün gittim 8+3 çıktı. Ama bebek oluşmuş bayağı hatta foto koyayım bebesi büyüyen koysun da bakalim miniklereBir başka sorum daha var valla sizler olmasanız bilgilenemiyorum, devlet doktoru zaten odaya 3 4 kişi birden alıyor, hurra kim kime dum duma oluyor1 hafta önce miniğim 6+4 dü tam 1 hafta sonra 7+6 normal mi ? Gün gün mü büyüyor bu minnoş içeride nasıl oluyor
Anladim canim bnim esimin ki mayista cikmisti coktan test sonuclandigi icin istemediler o zaman. Iyi olmus sizin icin hem erken sonuclanir hem de ikinizin ayni anda belirlenir. Sağlıklı gelsin sonuçlariniz insallahHayır ikinizinkini birlikte göndericez dedi.
Hamilelikten önce mi vermiştiniz siz?Anladim canim bnim esimin ki mayista cikmisti coktan test sonuclandigi icin istemediler o zaman. Iyi olmus sizin icin hem erken sonuclanir hem de ikinizin ayni anda belirlenir. Sağlıklı gelsin sonuçlariniz insallah