2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende tüm ultrasonlar vs duruyor kızımda güzel bir anı defteri /albumu oluşturmak istiyorum ama bakalım gönlüme göre bir defter/album tasarımı bulamadım. Her yıl ki resimlerinden bir album olsun istiyorum ilk 3 sene

Geçmiş olsun canım, zaten senin kese de normale göre küçük demişti acaba geç döllenme vs mi oldu aklıma ilk o geldi . 1 hafta durup baska doktora gitsen ?

Bir başka sorum daha var valla sizler olmasanız bilgilenemiyorum, devlet doktoru zaten odaya 3 4 kişi birden alıyor, hurra kim kime dum duma oluyor 1 hafta önce miniğim 6+4 dü tam 1 hafta sonra 7+6 normal mi ? Gün gün mü büyüyor bu minnoş içeride nasıl oluyor

Hayır kalp atışı duyulmamıştı kese bile olması gerektiği kadar büyümemiş dedi zaten. İnşallah sağolun

darısı inşallah başımıza...çok sevindim canım

Geçmiş olsun canım, zaten senin kese de normale göre küçük demişti acaba geç döllenme vs mi oldu aklıma ilk o geldi . 1 hafta durup baska doktora gitsen ?
Evet ben ısrarla sordum ama kese 15günde sadece 4mm büyümüş bu bile sağlıksız olduğunun göstergesi zaten falan beklemeden alınması lazım dedi ve iyi bir doktor çok da net konuştu o yüzden bekleyip daha da strese girmek istemiyorum zaten burda okuduklarım gibi benim öyle belirtilerim yok olan belirtilerim de zamanla azaldı kesildi hatta. Nasip değilmiş

Makineden makineye değişebilir canım karından ve vajinal bakilinca da farklı çıkıyor

Ohh çok şükür cok sevindim canim sağlıkla devami gelsin. Ama kacinci haftadasin kollar bacaklar

Ohh çok şükür cok sevindim canim sağlıkla devami gelsin. Ama kacinci haftadasin kollar bacaklar
Benim hamilelik uygulamasından okuduğum kadarıyla kollar bacaklar 9.hafta çıkıyor hatta eller 10.haftada oluşuyor. Ben geçen hafta 8 haftalikken gittim kollar bacaklar yoktu sanki hatta tedirgin oldum ama sonra okuyunca rahatladım

Ben de şaşırdım biz aynıydık 6+2 yiz bugün. Pazartesi ben de kontrole gittiğimde kolları görebilir miyim acaba 6+5 olacağım

ne güzel anlatmışsınız , bizim de 10 gün önce olursa balık olabilir aynı haftada gibiyiz. inşallah günlerinde sağlıkla doğarlar, balık çok duygusal oluyor zor :)
Evet günlerimiz çok yakın görünüyor. Saglik tabi ilk dileğimiz Ben Balık değilim ama biraz fazla duygusalim, oğlum da zaten bana çekmiş. Bir de burçtan duygusal bir cocuk baya zor olur bize Hayırlısı yaa heyecanlı işler

Valla bnde snn gibiyim girip okuyup çıkıyorum calisinca cok hakim olamiyoruz yazilanlara
Evet çünkü bize kalan sadece fotograflar oluyor anilar yokolmasin. Sosyopix de vardi boyle fotolu ani defteri varsa farkli fikirler bakalim yine bebelerimiz ilerde bakip bize tesekkur etsin
Dr um bu haftalarda normal demişti farkli çıkması bende 22 temmuzda gittim 6+1 di bide dün gittim 8+3 çıktı. Ama bebek oluşmuş bayağı hatta foto koyayım bebesi büyüyen koysun da bakalim miniklere

Hayır ikinizinkini birlikte göndericez dedi.
Anladim canim bnim esimin ki mayista cikmisti coktan test sonuclandigi icin istemediler o zaman. Iyi olmus sizin icin hem erken sonuclanir hem de ikinizin ayni anda belirlenir. Sağlıklı gelsin sonuçlariniz insallah

Anladim canim bnim esimin ki mayista cikmisti coktan test sonuclandigi icin istemediler o zaman. Iyi olmus sizin icin hem erken sonuclanir hem de ikinizin ayni anda belirlenir. Sağlıklı gelsin sonuçlariniz insallah
Hamilelikten önce mi vermiştiniz siz?
amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…