2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben nerdeyse tüm ülke takvimlerine bakmıştım hepsi kız demişti 1i bile erkek dememisti sonuç erkek

Oyle valla gerçekten ben de bazen gereksiz sinirleniyorum alınganlık yapıyorum niye benim üzerime geliyorsun diyorum halbuki yaptığı bisey yok aslinda hersey üstüme üstüme geliyor gibi biz bizi anlarız da umarım kocalar da bizi anlar

Ben de baktım oğlumda tutmuştu bunda da kız çıkıyor ama sağlıklı olsun yeter

Adet dönemlerimde de çok ağlardım ciddiye almazdı beni. Sinir olurdum gerçekten derdim var niye beni takmıyorsun diye. Hormonlar der geçerdi. Hiç zırlamayacaksın bunlara Cidden içim sıkılıyor ama şaka bir yana bu da geçecek mi 12. Haftada umarım geçer. Yoksa doğurana kadar sürüyor mu ya. Aşırı duygusalım

Kızlar merhabalar bakamıyorum sık sık
Eşim pazartesi varikosel sen ameliyat oldu. O günden beri zaten hareketli bir insandım hani o konuda değişen bir şey yok ama bacaklarımın ayaklarımın sistigini hissediyorum dinlenmeye geçen bir şey de değil üstelik. Uyuyup uyanınca bile ayaklarım sızlıyor. Gerçekten de hiç bı şey anlamadım bu işten. Ödem de yok görünürde. Böyle şeyler yaşayan var mı?

Ben de baktım oğlumda tutmuştu bunda da kız çıkıyor ama sağlıklı olsun yeter
Ay hadi hayırlısı olsun canım bi tane de kızın olsa süper olur Ben de kararlıyım kız doğuracağımEşim alttan alta oğlum muhabbeti yapıyor sinirim bozuluyor. Ona inat kız doğuracağım bakalım hayırlısı işin esprisi tabi ikisinin de güzelliği başka

Tek kesede bir kaç embryo olabilir tek yumurta ikizleri oluyor canım. Ama kalp atısı olayını bilmiyorum ben de :/
Kesenin içi de görünüyor ya sonuçta ne bileyim görünürdü herhalde çoğul olsa bizde genetik olarak çoğul gebelik yok ama olsa da ben hayır demezdim açıkçası aşırı şirin oluyorlar minik minik bi sürü ayak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…