- 18 Temmuz 2022
- 3.923
- 6.663
Canım tebrik ederim hayırlı olsunKızlar ben bugun doktora gittim doktor üçüz gebelik dedi hem şaşkınım hem de çok korkuyorum Rabbim hayırlısını versin
Ben nerdeyse tüm ülke takvimlerine bakmıştım hepsi kız demişti 1i bile erkek dememisti sonuç erkekEvet kızlar can sıkıntısından Çin takvimine baktım en üstte çıkan iki siteden biri erkek biri kız diyorçok boş işlere sardım noluyor bana bir de açıklamada demiş ki doğruluk oranı %50dir. Buna koptum ya. Zaten ya kız ya erkek kafadan atsan tutma ihtimali %50 Var mı başka bakan sizde neler çıktı eğlenceli bi muhabbet açalım ya hadi yazın
Yaaaaa ciddi msinzz 3 tane 3uz muuuuuCanım tebrik ederim hayırlı olsunbu grupta 3 kişi üçüz annesi olacak. Sağlıkla doğup büyüsünler inşallah
Oyle valla gerçekten ben de bazen gereksiz sinirleniyorum alınganlık yapıyorum niye benim üzerime geliyorsun diyorum halbuki yaptığı bisey yok aslinda hersey üstüme üstüme geliyor gibiAy senin o sözün de yanlış anlaşıldı canım nedense ikinciye açıklama yapman gerekti gördüğüm kadarıylaHerkesin hormonlar tavan şu an valla eşime fırça atıp duruyorum geçip karşımda gülüyor hormonlar yüzünden diye. Güldükçe daha da sinir oluyorum ama muhatap olsa gereksiz tartışma olacak. Resmen dalga geçiyor ben bağırdıkça ağladıkça falan. Çok rezil durumdayım Biraz hassas dönemler azıcık sinirler gerilebilir sabır
Kaç aylıktan itibaren bunu kullanırBu model iri bebekler icin çok rahat bir model 22 kg taşıyor içi geniş, katlaninca taşıması da rahat tavsiye ederim.
Ben de baktım oğlumda tutmuştu bunda da kız çıkıyor ama sağlıklı olsun yeterEvet kızlar can sıkıntısından Çin takvimine baktım en üstte çıkan iki siteden biri erkek biri kız diyorçok boş işlere sardım noluyor bana bir de açıklamada demiş ki doğruluk oranı %50dir. Buna koptum ya. Zaten ya kız ya erkek kafadan atsan tutma ihtimali %50 Var mı başka bakan sizde neler çıktı eğlenceli bi muhabbet açalım ya hadi yazın
Adet dönemlerimde de çok ağlardım ciddiye almazdı beni. Sinir olurdum gerçekten derdim var niye beni takmıyorsun diye. Hormonlar der geçerdi. Hiç zırlamayacaksın bunlaraOyle valla gerçekten ben de bazen gereksiz sinirleniyorum alınganlık yapıyorum niye benim üzerime geliyorsun diyorum halbuki yaptığı bisey yok aslinda hersey üstüme üstüme geliyor gibibiz bizi anlarız da umarım kocalar da bizi anlar
AaaKızlar ben bugun doktora gittim doktor üçüz gebelik dedi hem şaşkınım hem de çok korkuyorum Rabbim hayırlısını versin
Ay hadi hayırlısı olsun canım bi tane de kızın olsa süper olurBen de baktım oğlumda tutmuştu bunda da kız çıkıyor ama sağlıklı olsun yeter
Ahaha çok iyiymiş ya ama eğlenceli bişeyBen nerdeyse tüm ülke takvimlerine bakmıştım hepsi kız demişti 1i bile erkek dememisti sonuç erkek
Maşallah sağ salim kucağınıza alın inşallah. Üçüz olup olmadığı ne zaman anlaşılıyor ben 6. Haftada kalbini duydum ama bir taneydi heralde.Kızlar ben bugun doktora gittim doktor üçüz gebelik dedi hem şaşkınım hem de çok korkuyorum Rabbim hayırlısını versin
Çok teşekkür ederim evet hala çok şaşkınım sağlıkla gelsinlerAaaHayırlı olsun 3. üçüz galiba ya Maşallah valla Sağlıkla gelsinler inşallah.. İlerledikçe endiselerin de azalır.. Tabi ki şok olmuşsundur
Amin teşekkürler 6+5 im ben ama 9. haftada öğrenenleri duymuştumMaşallah sağ salim kucağınıza alın inşallah. Üçüz olup olmadığı ne zaman anlaşılıyor ben 6. Haftada kalbini duydum ama bir taneydi heralde.
Teşekkürler amin inşallahCanım tebrik ederim hayırlı olsunbu grupta 3 kişi üçüz annesi olacak. Sağlıkla doğup büyüsünler inşallah
Gerçekten mi? Tek kese ya da tek kalp atışı tek bebek olduğu anlamına gelmeyebilir mi canım anlamadım. İleri haftalarda sürpriz yaşanabiliyor muAmin teşekkürler 6+5 im ben ama 9. haftada öğrenenleri duymuştum
Tek kesede bir kaç embryo olabilir tek yumurta ikizleri oluyor canım. Ama kalp atısı olayını bilmiyorum ben de :/Gerçekten mi? Tek kese ya da tek kalp atışı tek bebek olduğu anlamına gelmeyebilir mi canım anlamadım. İleri haftalarda sürpriz yaşanabiliyor mu
Vallahi bu forumda birinde okumuştum 9. haftada öğrendiğini yazmış ama ben yanlış yönlendirmeyeyim canım doktorun ne diyorsa odur :)Gerçekten mi? Tek kese ya da tek kalp atışı tek bebek olduğu anlamına gelmeyebilir mi canım anlamadım. İleri haftalarda sürpriz yaşanabiliyor mu
Doğrudur valla ilginç şeyler oluyor bazenVallahi bu forumda birinde okumuştum 9. haftada öğrendiğini yazmış ama ben yanlış yönlendirmeyeyim canım doktorun ne diyorsa odur :)
Kesenin içi de görünüyor ya sonuçta ne bileyim görünürdü herhalde çoğul olsaTek kesede bir kaç embryo olabilir tek yumurta ikizleri oluyor canım. Ama kalp atısı olayını bilmiyorum ben de :/