2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok geçmiş olsun.. İyi misin şimdi? Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Geçmiş olsun..

tabiki var canım ücretsiz izin memuriyette senin için belki de bu bir şanstır çalışmaya devam inşallah istediğin puanı alırsın üçüzlerinin şansına

İnşallah 6 ay sürmez canım inşallah 12.haftamda biter 6.haftadan beridir aynıyım ben. Seninle aynı gün gidiyoruz demekki inşallah benim gibi olmazsın canım ben hasta gibi yatıyorum. Hasta değiliz hamileyiz diyorlar ya hiç alakası yok bazıları resmen hasta gibi oluyor yerinden kalkamıyorum yaşayan biliyor

Ben bunu hiç duymamıştım. Magnezyumu sadece kramplar için veriyorlar.

Ben KPSS den umudumu kestim ama benimde b sınıfı isg sınavım var aralıkta. Ona hazırlanıcam inşallah kafamı toplayabilirsem

Kızlar merhaba ben 6+2 gözüküyorum. Şuan 6. Haftanın içinde miyim yoksa 7 mi kafamda deli sorular
Yarın kontrolum var hayırlısıyla kalp atışını duymak için gidicem inşallah duyulur
6 haftan bitmiş canım, 7. Haftadasin

Kızlar sınav için çok üzgünüm ama umudunuzu kaybetmeyin. Ben sağlık meslek çıkışliyim sonrasında 2 sene unv okudum devlet hastanesinin taşeron kadrosunda çalıştım 8 sene. Tomografide. Evlendim eşimin işi dolayısıyla il degistirdim. Izmirden mardine gidince yapılacak pek bir sey yoktu ozeller cok az para verip cok uzun saat calistiriyorlardi ve ben kpss ye hazırlandım ve atandım şubatta başladım. Eşim de iller arası ile tayinini yeni aldırdı 2 gün önce belli oldu çalıştığım hastaneye geldi şükürler olsun.
Hem ders çalışmak zordu seneler sonra hem kendime aileme eşime vakit ayiramadim ama emeğimin karşılığını aldim
6 aydır da eşim git gel yapıyordu sürekli mardinde devam ediyordu ama bebeğim uğuruyla geldi eşimin tayin işi de oldu. Memuriyet önemli gerçekten. Kendimi bu sene sınava girenlerin yerine koyunca kahroldum okadar emek travma yaratır yani insanda. Ama yine de ertelenmiş sınav şanstır fırsat varken oturun biraz daha çalışın derim ben.

çok teşekkür ederim. sağlık müdürlüğü zaten direk yapıyorlar tabiki yanlış bilgilendirilmişsiniz dedi doktorla görüşüp dönüş yaptı hemen yarın eşim gidip kan verecek

bgm21 kuzu ... umut olsun bızlere

Bende duphaston kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı bana halada kullanıyorum doktorum devam et dedi. Benim 6. Haftam da lekelenmem 2 hafta sürdü dahada yok çok şükür. Seninde geçer inşallah ilacını düzenli kullan canım. Birde dinlenmen lazım benim de çok yoğun olduğum zamanda oluyordu lekelenmem farkettim de. Bol bol istirahat et canım kendini yorma

amin ya inşallah geçer bir an önce. kesinlikle çok kıpırdamamak gerekiyor lekelenme varsa onu anladım. doktor vermedi ama ben kendime yatış verdim.

amin ya inşallah geçer bir an önce. kesinlikle çok kıpırdamamak gerekiyor lekelenme varsa onu anladım. doktor vermedi ama ben kendime yatış verdim.
Dinlen mutlaka canım. Benim kanama alanım yoktu seninde geçer inşallah. Bol bol istirahat et ağır işler yapma canım iyi yapmışsın

Ben Ekim ayında düşük yaptım o zamandan beri coraspirin kullaniyorum test yaptırdım kanda pıhtılaşma cikti tekrar hamile kaldığımda kullanıyordum zaten doktor devam et kullanmaya dedi siz de sorun isterseniz doktorunuza ama genelde sadece iğne kullananlar da var

Ben zaten sözleşmeli kadro hayali kurmuyorum artık mülakatla her yer doluyor ya hele şuan asgariye çalışan taseronlar bile tanidikla oluyor ben projede iş bulmuştum 14 aylık tarım projesi koordinatörlüğü ama doktora öğrencisi olduğum için istiyorlardı beni ve ben doktorayı bıraktım bazı olumsuz durumlardan dolayı ve aynı zamanda projenin ortasinda koordinator dogum yapmaz dediler haksiz bulamadim cocuklar 2 yasina gelince baska projeye insallah dedi projede maaslar taseronlardan daha iyi oluyor sigortalar da güzel yatıyor ama iste bitiyor proje dedigin

Asıl iş merkezi atama ile atanmakta artık ben oradan şehir plancısı kadrosunu zorlamayı planlıyorum akademik kariyer beni küstürdü daha da dönmem bana amaç lazim kpss tam doktoradan ayrılma sürecine denk geldi tam çalışamadım bu sefer bakarım biraz daha yukseltirim inşallah

tabiki var canım ücretsiz izin memuriyette senin için belki de bu bir şanstır çalışmaya devam inşallah istediğin puanı alırsın üçüzlerinin şansına

Ben hep akademisyen olmayı hayal etmiştim ondan hiç memuriyete bakmadım onların da hakları çok güzel aslında inşallah olur bebislerimin şansına

Ben KPSS den umudumu kestim ama benimde b sınıfı isg sınavım var aralıkta. Ona hazırlanıcam inşallah kafamı toplayabilirsem

Benim böyle ek uğraşlarım olsaydı bende onlara heyecanlanırdım ben hep akademisyen olurum diye kendi alanımda çalışmalar yaptım ama sonuçta akademi en çok itiraz eden olarak düzene düzenle aynı şeyi yapıp kendi istediklerini alıyorlar kendi istediklerine insanlara iyi davranıp diğerleri sanki çalışma yapmıyormuş gibi davranıyorlar ondan son yaşadıklarımdan sonra küstüm düzenim olduktan sonra keyfim isterse afla falan döner bitiririm okulu yoksa kalır öyle kalbimi kırdılar çok

Yok ertelenmiş ve iptal edilmiş sınav daha iyi bir şeyler yapmak için özellikle benim gibi çalışamayan kişilere şans olur ama benim kafama takılan çok heyecanlanan çalışan ama stres yüzünden zorluk yaşayan insanlar oldu ya çok kahredici bir şey ben biraz daha odaklanıp mesela bu sınavda geçemeyeceğim insanları önümüzdeki sinavda geçebilirim ama düşün onlar 1 senedir emek veriyor en azından beni rahatlıkla geçerlerdi benim gibi bir sürü kişiyi de geçerlerdi ama benim stres yönetimim çok iyidir panik olmam hiç biliyorsam yaparım yani artık hepimiz için hayırlısı olsun ne diyeyim ben de daha iyi bir sonuç almak için çabalayacağım bu sefer çünkü toplamda 4 cocuk ve esimin isi ne kadar iyi olsa da gecim zorlasir boyle bir yerden sonra benim çalışmam gerekir

Sizin adınıza da sevindim sağlık çalışanlarına saygım sonsuz her türlüsü zor biliyorum sizin için her türlü yoğun çalışıyorsunuz Allah yardımcınız olsun ama eşinizle aynı hastanede çalışmanız çok güzel olmuş sizin bebeğiniz size uğur getirmiş umarım benimkiler de bana getirir

Tabi canım doktorum bazı hamilelerin sadece serum ile beslendiğini söyledi bana tuzlu ye su iç istifra et ama mutlaka su iç demişti bende tek portakal suyu içiyordum o bana çok iyi geliyordu asit olarak yüksek ama kendimi onu içtikten sonra bir müddet daha iyi hissediyordum zor günler ama arkadaşım geçicek yavaş yavaş vücudumuzda sonuçta bir insan oluşuyor kolay degil çok dertlişicez çok konuşucaz bunları aşıcaz hep beraber bunları inşallah dualarım hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…