Çok geçmiş olsun.. İyi misin şimdi? Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Geçmiş olsun..Kıslar dün gece acildeydimçok fazla bir lekelenmem oldu ilk defa ama parça gibi ve agır kokuluydu hemen acile gittik tansiyonuma bakıldı parçayı gösterdim kanama dedi doktor hemen ultrasona aldılar bebek iyi kalp atışı var progestan fitil olarak başlattı kan uyuşmazlığı sebebiyle yarın tahlil yapılacakmış eger kanamam devam ederse tekrar kan uyuşmazlığı ignesini ikinciyi vurabiliriz dedi yarın tekrar muane olucam ben gitmicektim acile çok kararsız kaldım çünkü koyu kahve rengindeydi açık kırmızı degil bir durum yoktur diye düşündüm ama tehlikeyede atamadım inanın hep rüyalarımda gördüm Rabbim tüm anneleri ve karnındaki bebişler korusun
tabiki var canım ücretsiz izin memuriyette senin için belki de bu bir şanstır çalışmaya devam inşallah istediğin puanı alırsın üçüzlerinin şansına10+1den selâmlar olsun
Bu sabah midem az bulandı biraz daha az yorgun hissediyorum kendimibugün güzel bir gün olsun hepimize inşallah
Tek olumsuz durum kpssnin iptal edilmesi herhalde ben zaten 82 veya 83 falan alırdım bana yeterli bir not değil ama üçüz gebesi olduğum için çok ileri bir tarihe ertelenirse sıralara sığamam diye korkuyorum
Şaka bir yana nasıl böyle şeyler oluyor aklım almıyor koskoca bir kurum nasıl sürekli bu duruma düşüyorben iyilerden degilim ama iyilerin emeklerine yazık gerçekten stres de cabasi inşallah emek gösteren herkes emeğinin karşılığını alır ben de biraz daha çalışayım bari 85 90 arasında bir şey alsam ilk atamalara olmaz ama 3ten sonra şansım olabilir gerçi 3 çocukla nasıl çalışacaksam acaba ayliksiz izin var mıdır 2 yaşına kadar falan
Sizler nasılsınız kızlar var mıydı benim gibi kpss ye giren
İnşallah 6 ay sürmez canım inşallah 12.haftamda biter 6.haftadan beridir aynıyım ben. Seninle aynı gün gidiyoruz demekki inşallah benim gibi olmazsın canım ben hasta gibi yatıyorum. Hasta değiliz hamileyiz diyorlar ya hiç alakası yok bazıları resmen hasta gibi oluyor yerinden kalkamıyorum yaşayan biliyorCanım gerçekten çok zor ilk hamileligim de 6 ay migde bulantısı çektim çok zor Allah yardımcın olsunbenimde 10+0 oldu bugun, migde bulantılarım vardı azaldı bazen çok kötü oluyorum bazen iyi ama 12 haftada geçer azalır diyorlar arkadaşım dinlen sen
Ben bunu hiç duymamıştım. Magnezyumu sadece kramplar için veriyorlar.Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak daha önce düşük yaomis olanlar ya da şu an riskli gebelik durumu olanlar magnezyum kullanan var mı aranızda? Pıhtılaşma var bende Ekim ayında 1 düşüğüm var doktorum magnezyum yazdı geçen ay bu ay devam edeyim mi diye sordum en önemli ilacın o senin dedi kendisi sanırım bir makale yazacakm8s bu konu hakkında düşük yapıp 2. Gebeliklerinde sağlıklı doğum yapanlar ve magnezyum ile ilgili 85 hastam oldu 100 olunca yayınlanacak dedi size hiç magnezyum ile ilgili bir şey dedi mi doktorunuz
Ben KPSS den umudumu kestim ama benimde b sınıfı isg sınavım var aralıkta. Ona hazırlanıcam inşallah kafamı toplayabilirsem10+1den selâmlar olsun
Bu sabah midem az bulandı biraz daha az yorgun hissediyorum kendimibugün güzel bir gün olsun hepimize inşallah
Tek olumsuz durum kpssnin iptal edilmesi herhalde ben zaten 82 veya 83 falan alırdım bana yeterli bir not değil ama üçüz gebesi olduğum için çok ileri bir tarihe ertelenirse sıralara sığamam diye korkuyorum
Şaka bir yana nasıl böyle şeyler oluyor aklım almıyor koskoca bir kurum nasıl sürekli bu duruma düşüyorben iyilerden degilim ama iyilerin emeklerine yazık gerçekten stres de cabasi inşallah emek gösteren herkes emeğinin karşılığını alır ben de biraz daha çalışayım bari 85 90 arasında bir şey alsam ilk atamalara olmaz ama 3ten sonra şansım olabilir gerçi 3 çocukla nasıl çalışacaksam acaba ayliksiz izin var mıdır 2 yaşına kadar falan
Sizler nasılsınız kızlar var mıydı benim gibi kpss ye giren
6 haftan bitmiş canım, 7. HaftadasinKızlar merhaba ben 6+2 gözüküyorum. Şuan 6. Haftanın içinde miyim yoksa 7 mikafamda deli sorular
Yarın kontrolum var hayırlısıyla kalp atışını duymak için gidicem inşallah duyulur
çok teşekkür ederim. sağlık müdürlüğü zaten direk yapıyorlar tabiki yanlış bilgilendirilmişsiniz dedi doktorla görüşüp dönüş yaptı hemen yarın eşim gidip kan verecekSağlık ocağının aradım dedim böyle böyle öyle bir prosedür yok olsaydı bize bilgi verirlerdi dedi. Istanbulda yaptıran şuan gebe arkadaşlarım var onlar alıyor da siz neden alamıyorsunuz dedim, ik mık yaptılar bu benim hakkımsa yaptırmak
istiyorum diye. Dediler biz araştırıp size dönüş yaparız , ben durmadım il sağlığı aradım orasiyla birkaç gün konuştuk. Dediler gebelerde sma taraması doktor isteyebilir amniyosentez yaptirman lazim dedim gerekirse onu da yaptırırım da taşıyıcı olup olmadığımı bilmeden neden bu riski alayım? Baya sıkıştırdım işte, ordaki kadın dedi zaten bebek doğduğunda topuk kaninda artık sma bakılıyor diye, çocuğumu yaşatmak için milyon dolarım yok hanfendi , ülkedeki smali çocukların hali ortada dedim biz araştıralım bir yarin bizi arayın dediler. Dün arayamadım bugün aradım dediler yaptırabilirsiniz. Sağlık ocağına da bilgi vermişler gebeler 12 hafta altındaysa sma taşıyıcısı taraması yaptırabilirler diye. Sağlık ocağını aradım önce iste biz konuştukta öyle bir şey yok gibisine getirdi kadın dedim hanfendi ben az önce il sağlıkla görüştüm , yaptirabilecegimi söyledi. İsterseniz siz tekrar arayın il sağlığı yada ben arayayım dedimsonra hemen dur doktor hanıma söylüyorum deyip yarın eşiniz gelsin kan versin dediler. O yüzden bu sizin hakkınız Sağlık ocağı bu tarz bir şey derse il sağlığı arayın ve durumu izah edin Sağlık ocağının adını vererek anlatın durumu il sağlık orasiyla iletişime geçiyor.
Çok geçmiş olsun canım ben de eş paketi kullandım adendoyla birlikte 1 ay sonra doğal yollarla gebe kaldım fodega da ekledi doktor 3 ay boyunca fodega kullanacağım ama adendoyu doğuma kadar alacağım 6 kimyasalım var 5 defa kürtaj oldum ilk defa bu haftayı gördüm çok şükür inşallah rabbim sana da sağlıklı bir bebiş nasip eder canım sakın stres yapma üzme ben kafamdan çıkartmıştım tekrardan bayramdan sonra tüp bebek yapacaktık. Rabbim vermiyorsa zamanı değildir mutlaka sağlıkla verecektir hep derler zor olan güzel olurmuş. İnşallah seninde mucizen tez zamanda olacak canım
Bende duphaston kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı bana halada kullanıyorum doktorum devam et dedi. Benim 6. Haftam da lekelenmem 2 hafta sürdü dahada yok çok şükür. Seninde geçer inşallah ilacını düzenli kullan canım. Birde dinlenmen lazım benim de çok yoğun olduğum zamanda oluyordu lekelenmem farkettim de. Bol bol istirahat et canım kendini yormaduphaston kullanan arkadaşlara bi sorum olacaktı. doktorum hafif kanama alanı görünüyor kahverengi akıntı görülebilir dedi duphaston verdi günde 2 adet toplam 2 kutu. kahverengi akıntı da bi 2-3 gün öncesinde başlamıştı. pzt gününden beri duphastonu kullanıyorum kahverengi akıntım kesilmedi. etki etmesi için daha erken mi ? yoksa kahverengi akıntı hep olacak ve normal mi ? bi de ne kadar gündelik hayatıma devam etmek istesem de fazla dolandım mı ağrım oluyor ve akıntı artıyor
İnşallah bizede vesile olur kuzumbgm21 kuzu ... umut olsun bızlere
amin ya inşallah geçer bir an önce. kesinlikle çok kıpırdamamak gerekiyor lekelenme varsa onu anladım. doktor vermedi ama ben kendime yatış verdim.Bende duphaston kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı bana halada kullanıyorum doktorum devam et dedi. Benim 6. Haftam da lekelenmem 2 hafta sürdü dahada yok çok şükür. Seninde geçer inşallah ilacını düzenli kullan canım. Birde dinlenmen lazım benim de çok yoğun olduğum zamanda oluyordu lekelenmem farkettim de. Bol bol istirahat et canım kendini yorma
Dinlen mutlaka canım. Benim kanama alanım yoktu seninde geçer inşallah. Bol bol istirahat et ağır işler yapma canım iyi yapmışsınamin ya inşallah geçer bir an önce. kesinlikle çok kıpırdamamak gerekiyor lekelenme varsa onu anladım. doktor vermedi ama ben kendime yatış verdim.
Ben Ekim ayında düşük yaptım o zamandan beri coraspirin kullaniyorum test yaptırdım kanda pıhtılaşma cikti tekrar hamile kaldığımda kullanıyordum zaten doktor devam et kullanmaya dedi siz de sorun isterseniz doktorunuza ama genelde sadece iğne kullananlar da varMerhabaya coraspirini doktor mu yazmıştı,neden kullanıyorsunuz merak ediyorum.Ben oscopar kullanıyorum sadece acaba doktora coraspirin yazmasını söyleyeyim mi?daha önce bir boş gebelik yaşadım bir de ikinci ayda bebeğin kalbi durunca kürtaj olmuştum.Doktorlar bir sebebinin olmadığını söylüyorlar hep,ben ne olur ne olmaz kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım bu gebelikte..doktora göre kan sulandırıcı iğne de bir işe yaramayabilirmiş,ne işe yarıyor peki onu da söylemiyorlar cidden düşündükçe kafayı yiyorum
Bana hiç sormadi ki zaten hiç kramplarim olmuyorduBenim de 1 düşüğüm var. İlk muayenede krampların oluyor mu dedi. Evet oluyor dedim bana da magnezyum çinko yazdı
Ben de hiç duymadım garip geldi ama şimdilik bir sorun da hiç çıkmadı cok sukurBen bunu hiç duymamıştım. Magnezyumu sadece kramplar için veriyorlar.
Amin inşAllah çok teşekkür ederim. Rabbim sizlere hayırla, sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇok geçmiş olsunAllah güç kuvvet sabır versin.. İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla kavuşursunuz
Sagol tatlım iyim şükür ilaç kullanıyorum ama sncılarım var arada onlarda geçer inşallahÇok geçmiş olsun.. İyi misin şimdi? Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Geçmiş olsun..
Maşallah canım :)
Valla yazık günah.. Sınav için harcanan emeklere de tekrar harcanacak paraya da.. İnşallah istediğin gibi olur. O kadar uğrşamışsın.. Şimdi hamile halinle belki yine uğraşacaksın.. Kimbilir nelerden fedakarlık edip çalışanlar vardı.. Hakkıyla atanamayan, hayalleri emekleri çalınan o kadar insan var kii.. Sınavı tekrar etse ne olacak.. Sanki bir şey değişiyor.. Mülakat yapıyor istediğini alıyor... neyse... Bir gün herkes hak ettiğini alır inşallah .. inşallah daha fazla geç olmaz.. Allah kolaylık versin sana da.. Allah gönlüne göre versin..
tabiki var canım ücretsiz izin memuriyette senin için belki de bu bir şanstır çalışmaya devam inşallah istediğin puanı alırsın üçüzlerinin şansına
Ben KPSS den umudumu kestim ama benimde b sınıfı isg sınavım var aralıkta. Ona hazırlanıcam inşallah kafamı toplayabilirsem
Kızlar sınav için çok üzgünüm ama umudunuzu kaybetmeyin. Ben sağlık meslek çıkışliyim sonrasında 2 sene unv okudum devlet hastanesinin taşeron kadrosunda çalıştım 8 sene. Tomografide. Evlendim eşimin işi dolayısıyla il degistirdim. Izmirden mardine gidince yapılacak pek bir sey yoktu ozeller cok az para verip cok uzun saat calistiriyorlardi ve ben kpss ye hazırlandım ve atandım şubatta başladım. Eşim de iller arası ile tayinini yeni aldırdı 2 gün önce belli oldu çalıştığım hastaneye geldi şükürler olsun.
Hem ders çalışmak zordu seneler sonra hem kendime aileme eşime vakit ayiramadim ama emeğimin karşılığını aldim
6 aydır da eşim git gel yapıyordu sürekli mardinde devam ediyordu ama bebeğim uğuruyla geldi eşimin tayin işi de oldu. Memuriyet önemli gerçekten. Kendimi bu sene sınava girenlerin yerine koyunca kahroldum okadar emek travma yaratır yani insanda. Ama yine de ertelenmiş sınav şanstır fırsat varken oturun biraz daha çalışın derim ben.
Tabi canım doktorum bazı hamilelerin sadece serum ile beslendiğini söyledi bana tuzlu ye su iç istifra et ama mutlaka su iç demişti bende tek portakal suyu içiyordum o bana çok iyi geliyordu asit olarak yüksek ama kendimi onu içtikten sonra bir müddet daha iyi hissediyordum zor günler ama arkadaşım geçicek yavaş yavaş vücudumuzda sonuçta bir insan oluşuyor kolay degil çok dertlişicez çok konuşucaz bunları aşıcaz hep beraber bunları inşallah dualarım hepimiz içinİnşallah 6 ay sürmez canım inşallah 12.haftamda biter 6.haftadan beridir aynıyım ben. Seninle aynı gün gidiyoruz demekki inşallah benim gibi olmazsın canım ben hasta gibi yatıyorum. Hasta değiliz hamileyiz diyorlar ya hiç alakası yok bazıları resmen hasta gibi oluyor yerinden kalkamıyorum yaşayan biliyor