2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Benimde aynı sürekli sancım var ama açılmam yok. Gerçi en son gittiğimde açılma falan var mı diye bakmadı pazartesi doğum planladık ama şuan sancım var. Evde bekliyorum hala yine kandırıyor beni diye. Acile gitmekten nefret ediyorum

Bugün bende kapı süsümuzu hazırladım. Sayfayı önerip fikir veren arkdasima çok teşekkürler R reyreycan
Ellerine sağlık süper olmuşen üstte bi tane kurdeleden fiyonkta hoş dururdu zevkine uyarsasağlıkla gelsin minnoş
Seninde sanki normal bekleniyor diye hatırlıyorum şimdi sen pazartesi planladık deyince yanlışmı hatırladım acaba

Kızlar lansinoh elektrikli süt sağma makinesi kullanan var mı memnun musunuz ?
Ben 2lisini kullanıyorum çok memnunum
Canim benim kizimda aynı şekilde kuvezde yattı 5 gün kaldı sonra hiç cigerlerimizde sıkıntı kalmadı çok şükür çıktık gayet iyi durumda hatta ikizinden daha güçlü emiyor kuvezdeyken çok iyi bakıyorlar çok iyj beslemisler alışmış yavrucuğum nazlanmadan emmeye

Kızlar pelvipedal alçıya alınmış tanıdığınız bebis var mi bikac sorum olacaktı da

Senin de çok yaklaşmış canım, inşallah tez zamanda istediğin şekilde olur. Benim 2 parmak açılmaydı Çarşamba, pazartesi gene bakacak ama sanmıyorum ilerlediğini

Evet pazartesi normal doğuracağım tabi bu akşam gidip doğurmazsam kasılma sayacı hazırlanın dedi

Kızlar bazen bebek memede emiyor emiyor kusuyor ama emmeye devam etmek istiyor böyle durumlarda ne yapmak lazım kustugu doydugunu göstermez mi doyduysa emzirmeye devam etmekte sakinca olur mu

Senin de çok yaklaşmış canım, inşallah tez zamanda istediğin şekilde olur. Benim 2 parmak açılmaydı Çarşamba, pazartesi gene bakacak ama sanmıyorum ilerlediğini
Insallah senin de birden kolayca oluverir evet canim hissediyorum. Gobek deligimin orda poposu falan ... Aynada bakiyorum, asagiya sarkmis... Yanlarim bosaldi. Oturunca gobek kanepeye degiyor nerdeyse... Ama iste ilerleme cok yavas ...

Kızlar bazen bebek memede emiyor emiyor kusuyor ama emmeye devam etmek istiyor böyle durumlarda ne yapmak lazım kustugu doydugunu göstermez mi doyduysa emzirmeye devam etmekte sakinca olur mu
Canim gazi olunca oyle yapiyorlar. Gaz sancisindan ne yapacagini bilmiyor. Duyguyu o sekilde regule ediyor. Guzelce ilik bi dus aldir, masaj yap ancak cikar gazi sonra uyur zaten...

Evet pazartesi normal doğuracağım tabi bu akşam gidip doğurmazsam kasılma sayacı hazırlanın dedi
Fitilleri doğum kuzum o senmiydin hatlar karıştı bende ay hadi yaa kaç dakika da bi geliyor nasıl oluyor detay verin bize böyle şeyler yaşayanlar
Canım sadece doyduğunda değil gazı fazla olduğunda da kusuyorlar gaz sancısı hareketleri yapıyormu yine ona bak,eğer yine gazdan yapıyorsa bi iki saat ara ver emzirmeye gazını iyice çıkar mutlaka.gaz sancısı çok olduğunda daha çok emmek isterdi benim kızım emdikçe daha çok gazlanırdı tam bir kısır döngüye girerdik
Kızlar ya ben yine doğuramadan eve dönüyorum 12 saattir hastanedeydik gelmiyor benim oğlan inatçı çıktı. Salı günü tekrar gidicem
Ay hadi ya ee açılma falan ne dediler sancılar vs detay versene çok yorgun değilsen

Oğlum oyle yaptigin da doktor demisti emzik gibi seni kullaniyor. O zaman emzik verebilirsin demsiti.

Kızlar bizimki her emmeden sonra kusuyor. Baya çıkarıyor yani sonra da tekrar emmek istiyor. Bütün dengem alt üst oldu 2 saatte bir olayı yalan oldu ne zaman ne kadar en son hangi memeden emdi takip edemez oldum. 10-15 dkda bir memede. Ne yapacağım bilmiyorum öneriniz var mı

Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz seninle Daha 10 dk oldu üstünü baştan aşağı değiştirdim yine kustu. Tam memeyi bırakıyor doydu diyorum gazını çıkartıp yatırıyorum ağlıyor kucağıma alıyorum kusuyor sonra tekrar aranıyor. Yine emziriyorum sonra baştan aynı şeyler.. Emzirmesem bu sefer ağlıyor ne yapacağımı şaşırmış haldeyim

Kuzum yarın anlatsam perişan oldum bugün çünkü hiç halim kalmadı yatıcam hemen

Allah'ın izniyle olmaz bir şey . Ama sen yine de bağırsaklarını rahatlat. Kayısı vs yiyip zorlanmayacak duruma gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…